sasa harmanlık restoran düğün / Sapanca Gezilecek Yerler Listesi – En Güzel 12 Yer! - Sapanca Turizm Rehberi Seyahat Acentası

Sasa Harmanlık Restoran Düğün

sasa harmanlık restoran düğün

Kızarmış kahvaltı tabağı kişi başı 12,5 TL

  • İnstagram
  • Yol tarifi al >
  • Mado

    Burası Neresi? Türkiye&#;nin pek çok şehrinde şubesi bulunan Mado, yıllık köklü bir geçmişe sahip. Dondurma alanında, geleneksel imalathanelerden, modern tesislere geçen üretimiyle dondurma alanında tüm dünyada büyük bir başarı yakalayan Mado, Sakarya şubesinde de aynı kaliteyle hizmet vermeye devam ediyor.

    Mado enfes geleneksel dondurmalarının yanı sıra kahvaltısıyla da göz dolduruyor. Geniş kahvaltı menüsüyle hem gözlere hem de damaklara hitap eden Mado&#;da, enfes lezzetler sizleri bekliyor.

    Restoran menüsünde; serpme kahvaltı, iki kişilik sini kahvaltı, çay sinisi ve tek kişilik kahvaltı tabağı gibi seçenekler bulunuyor. Serpme kahvaltı:

    Söğüş tabağı, ev reçelleri, çikolatalı fındık kreması, kaymak, petek bal, tereyağı, tahin &#; pekmez, zeytin çeşitleri, beyaz peynir, Maraş peyniri, Dil peyniri, Eski kaşar peyniri, Tulum peyniri, Taze kaşar peyniri, Hellim peyniri, İsli Çerkez peyniri, Çeçil peyniri, şarküteri tabağı, Kayseri pastırması, sahanda sucuk, sahanda kavurma ve haşlanmış yumurtadan oluşuyor.

    Kişi başı ikişer çay ile servis edilen sini kahvaltıda; Maraş peyniri, beyaz peynir, kaşar peyniri, peynirli su böreği, tereyağı, acuka, petek bal &#; kaymak, tahin &#; pekmez, vişne reçeli, yeşil ve siyah zeytin, domates ve salatalık, mevsim meyveleri, kuru incir, kuru kayısı, sahanda sucuklu yumurta ve ekmek sepeti (simit, sade, kepekli ve zeytinli ekmek) bulunuyor.

    Ekmek sepeti ve iki bardak çay ile servis edilen Çay sinisinde ise; zeytinyağlı yaprak sarma, patlıcan dolması, patates salatası, kısır, çiğ köfte, mercimek köftesi, Maraş peynirli salata, içli köfte, sömelek köfte, su böreği, meyveli tartolet, ekler, profiterol, kazandibi bulunuyor.

    Klasik kahvaltı tabağı, bir bardak çay ile servis edilip; Maraş peyniri, beyaz peynir, kaşar peyniri, su böreği, tereyağı, bal, çilek &#; portakal reçeli, siyah &#; yeşil zeytin, haşlanmış yumurta, kiraz domates ve salatalık söğüş ve ekmek sepetinden (simit, sade, kepekli ve zeytinli ekmek) oluşuyor.

    Kaçırmayın!

    Mado’nun diğer kahvaltı menüleri ise şöyle:

    Geleneksel Anadolu Kahvaltı Tabağı: Ezine beyaz peynir, Kars eski kaşar peyniri, isli Çerkez peyniri, Erzincan tulum peyniri, beyaz peynir, Antakya kırma yeşil zeytin, Gemlik siyah zeytin, acuka, tahin &#; pekmez, petek bal &#; kaymak, tereyağı, portakal reçeli, kiraz domates, salatalık, roka, haşlanmış yumurta, kuru kayısı, ceviz, kuru incir, ekmek sepeti (sade, kepekli, zeytinli ekmek ve Ankara simidi) ve iki bardak çay

    Mado Yöresel Köy Kahvaltısı: Mado keçi peyniri, otlu peynir, tulum peyniri, kaşar peyniri, ızgara hellim peyniri, tam yağlı beyaz peynir, tereyağı, petek bal &#; kaymak, reçel çeşitleri, tahin &#; pekmez, zeytin çeşitleri (kırma yeşil zeytin, siyah zeytin), su böreği, pastırma, domates, salatalık, roka, sahanda köy yumurtası, sahanda sucuk, ekmek sepeti (simit, sade, kepekli ve zeytinli ekmek) ile tek kişilik sınırsız çay

    Sıcak Kahvaltı Tabağı: Izgara sucuk, ızgara kaşarlı mantar dolması, ızgara Maraş peyniri, sigara böreği, mini sahanda menemen, közlenmiş yeşilbiber, közlenmiş domates ve elma dilim patates

    Mado’nun geniş menüsünde kahvaltı seçeneklerine ek olarak; dana roasbeefli sandviç, köri soslu tavuk sandviç, Ayvalık tostu, peynirli gözleme, atıştırmalık sepeti, karışık börek tabağı, mayalı çeşitleri, sahanda kavurmalı yumurta, sahanda sucuklu yumurta, sahanda patatesli yumurta, gobit ekmek üzerine ıspanaklı yumurta, sütlü yumurta, yumurtalı ekmek, güveçte menemen, sebzeli omlet, karışık omlet ve Maraş peynirli omlet gibi ekstralar bulunuyor.

    • Adres: Arabacıalanı, Eski Kazım Paşa Cd. No: 90, Serdivan/Sakarya
    • Tel:0 () 62 36
    • Çalışma saatleri: &#;   Her gün ziyaret edilebilir (Covid nedeniyle alınan önemlerden dolayı çalışma gün ve saatleri değişiklik gösterebilir)
    • Ortalama fiyat: Kişi başı ortalama 35 TL &#; 40 TL arasında değişiyor.
    • İnstagram
    • Yol tarifi al >

    Alaçatı Muhallebicisi

    Burası Neresi?Balıkesir, Batman, Adana, Gaziantep, Kocaeli, Konya, Mersin, Ordu, Tekirdağ ve Samsun gibi şehirlerin de içerisinde bulunduğu 74’ten fazla şehirde şubesi bulunan Alaçatı Muhallebicisi, Türkiye&#;de hemen herkesin aşina olduğu bir mekan olarak karşımıza çıkıyor.

    Ege yöresinin zengin kültürünü, diğer şehirlere taşıma ve her mevsim ulaşılır kılma amacıyla yılında hizmete açılan Alaçatı Muhallebicisi, benzersiz bir lezzet ve konfor deneyimi sunuyor. Restoran, Alaçatı mimarisini yansıtan dekorasyonuyla da gören herkesin beğenisini topluyor.

    Neden Gitmeliyim? Mavi ve beyaz tonlarının hakim olduğu dizaynı ve iç ısıtan atmosferiyle misafirlerini ağırlayan Alaçatı Muhallebicisi, geleneksel yöntemlerle yapılan tatlılarıyla biliniyor.

    Lakin tatlılarıyla bilinse de serpme kahvaltısıyla da fazlasıyla meşhur olan restoranın, Sakarya kahvaltı mekanları listesine mutlaka eklenmesi gerekiyor.

    Alaçatı Muhallebicisi’nde sabahın erken saatlerinde Ege kahvaltısıyla güne başlanıp; Ege’nin kendine özgü sağlıklı ve besleyici lezzetlerinin tadına bakma fırsatı yakalanıyor. Ege’nin enfes tatlarıyla donatılan çift kişilik serpme Ege kahvaltısı içerisinde;

    Ege’den İzmir tulum peyniri, çeçil peyniri, beyaz peynir, otlu peynir, biberli zeytinli lor peyniri, siyah ve yeşil zeytin, bal – kaymak, tereyağı, kaşar peyniri, vişne reçeli, çikolatalı fındık kreması, acuka, tahin – pekmez, domates, salatalık, mevsim yeşillikleri, yoğurtlu kızartma, sahanda yumurta, sıcak ekmek sepeti ve gevrek bulunuyor. Kahvaltı boyunca iki kişi için sınırsız çay servis ediliyor.

    Kaçırmayın!

    Bunların yanı sıra Alaçatı Muhallebicisi’nde dileyenler, kendine özel kahvaltı hazırlatabiliyor. Kahvaltı için yukarıda detaylıca bahsedilen lezzetler de dahil olmak üzere; İzmir Boyoz, pişi, fırında kaşarlı gevrek, söğüş tabağı, peynir tabağı, zeytin tabağı, yeşillik tabağı, salam tabağı, reçel çeşitleri, karadut – lorve Alaçatı peynir tabağı gibi bir dizi seçenek mevcut.

    Alaçatı Muhallebicisi menüsündeki diğer kahvaltı seçenekleri aşağıda yer alıyor. Lakin daha fazlasını detaylı olarak incelemek isterseniz linke tıklayabilirsiniz.

    • İki bardak çay ile servis edilen Hızlı kahvaltı: Beyaz peynir, kaşar peyniri, yeşil zeytin, siyah zeytin, bal – kaymak, haşlanmış yumurta, acuka, domates, salatalık, sıcak ekmek sepeti ve gevrek.
    • Bir bardak çay ile servis edilen Simit Kahvaltı: İki adet simit, beyaz peynir, domates, salatalık, biber, siyah ve yeşil zeytin.
    • Bir bardak çay ile servis edilen Boyoz Kahvaltı: İki adet boyoz, haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates ve salatalık.
    • Bir bardak çay ile servis edilen Pişi Kahvaltı: Üç adet pişi, beyaz peynir, domates, salatalık, biber, siyah ve yeşil zeytin.
    • Adres:İstiklal, Safrancık Sk. No: 1, Serdivan/Sakarya
    • Tel: 0 () 11 35
    • Çalışma saatleri: &#; Her gün ziyaret edilebilir (Covid nedeniyle alınan önemlerden dolayı çalışma gün ve saatleri değişiklik gösterebilir)
    • Ortalama fiyat: Serpme kahvaltı kişi başı 50 TL
    • İnstagram
    • Yol tarifi al >

    &#; Açık Büfe Kahvaltı Mekanları

    Nehir Sefası

    Burası Neresi? Sakarya Park&#;ın kenarında eşsiz bir konumda yer alan Nehir Sefası, şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzakta, müthiş nehir manzarasıyla konuklarını evine davet ediyor.

    Neden Gitmeliyim? Nehir Sefası, tüm bu özelliklerinin yanı sıra zengin çeşitliliğiyle göz dolduran açık büfe kahvaltısıyla oldukça meşhur. Hafta sonları servis edilen açık büfe kahvaltıda yok yok, desek yeridir. Zira bu sofrada bir tek kuş sütü eksik! Öyle ki açık büfe kahvaltı içerisinde;

    Beyaz Peynir, Tel Peynir, Örgü Peynir, Kaşar Peyniri, Ezine, Tereyağı, Helva, Yaz Helvası, Cevizli Helva, Meyveli Helva, Vişne Reçeli, Kayısı Reçeli, Portakal Reçeli, Çilek Reçeli, İncir Reçeli, Böğürtlen Reçeli, Gül Reçeli, Bal, Çikolata, Tahin, Pekmez, Fındık Ezmesi, Acuka, Piknik Grubu 4 Çeşit Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin, Biberli Zeytin, Soslu Zeytin, Light Zeytin, Zeytin Ezmesi, Zeytin Salatası, Kalamat ve Macar Salam bulunuyor.

    Bu lezzetlere ek olarak; Hindi Salam, Tavuk Salam, Haşlanmış Yumurta, Soslu Sosis, Sigara Böreği, Soğan Halkası, Parmak Böreği, Parmak Patates, Kroket, Sucuklu Yumurta, Menemen, Peynirli Yumurta, Kuymak, Kuru İncir, Kuru Kayısı, Meyveler, Mısır Gevreği, Yoğurt, Domates, Salata, Çeri Domates, Marul, Maydanoz, Roka, Tere, Kakaolu Kek, Mozaik Kek, Cup Kek, Islak Kakaolu Kek, Kurabiye Çeşitleri, Simit ve Poğaça gibi tatlar da menüde mevcut.

    Ayrıca Zeytin Yağlı Fasulye, Amerikan Salatası, Patlıcan Salatası, Patates Salatası, Biber Kızartması, Patlıcan Kızartması, Havuç Kızartması, Kabak Kızartması ve Hamur Kızartması gibi ekstralar ile Portakal Suyu, Vişne Suyu, Çay, Çorba, Süt, Nesquik ve Su gibi içecek seçenekleri de restoran menüsündeki yerini alıyor.

    Kaçırmayın!

    Nehir Sefası&#;nda, hafta sonları açık büfe kahvaltı servisi; hafta içi ise kahvaltı tabağı servisi bulunuyor. Kahvaltı tabağı ortalama 18 TL; açık büfe kahvaltı ise kişi başı ortalama 25 TL olarak ücretlendiriliyor. Kahvaltı tabağı menüsü:

    Bal, reçel, kaşar, beyaz peynir, salam, tereyağı, helva, haşlanmış yumurta, sucuk, sosis, sigara böreği, patates kızartması, simit, poğaça, kek, domates, salatalık, çikolata, siyah zeytin, yeşil zeytin ve termos çaydan oluşuyor. Nehir Sefası&#;nın menüsünü yakından incelemek için tıklayın!

    IslaKöfte Sakaryapark Kahvaltı Cafe

    Burası Neresi? Sakarya Park&#;ın içinde, Sakarya Nehri&#;nin kenarında yer alan Islaköfte, kafe, restoran, kahvaltı ve organizasyon merkezi olarak hizmet veriyor. İlk olarak yılında kurulan Islaköfte, Anadolu otobanın açılışından bu yana, otoban üzerindeki dinlenme tesisleri arasındaki yerini ve önemini koruyor.

    Neden Gitmeliyim? Uzun yolculuklarda, keyifli bir dinlenme molası için sıklıkla tercih edilen tesiste, restoran ve yöresel market bölümleri bulunuyor. Restoranda, öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra hafta içi serpme kahvaltı; hafta sonu ise açık büfe kahvaltı servisi veriliyor.

    Açık büfe kahvaltı kişi başı ortalama 25 ila 30 TL arasında değişiyor. Sınırsız çay ile servis edilen açık büfe kahvaltı içinde, sıcacık börekler, kızarmış ekmekler, yöresinden peynirler, renk renk zeytinler, isteğinize göre hazırlanan menemenler ve omletlerin yanı sıra:

    Portakal, Vişne, Böğürtlen, Kayısı, Çilek gibi reçel çeşitleri, Tahin Pekmez, Kakaolu Fındık Ezmesi, Domates Biber Salçası, Çemen, Salçalı Sosis, Patates Salatası, Kırmızı Köz Biber, Köz Patlıcan, Çökelekli Kırmızı Biber Dolması, Paprika Ezmesi, Domates, Salatalık, Acı Ve Tatlı Biber, Kuru Domates, Patlıcan Kızartması, Acı-Tatlı Biber Kızartması, Yoğurt, Roka, Maydanoz, Dereotu, Limon, Tatlı Lor, Armola, Domatesli Çökelek, Salam, Çeşit çeşit ekmek ve Haşlanmış Yumurta gibi bir dizi lezzet bulunuyor.

    Kaçırmayın! Bunların dışınsa Islaköfte Sakarya park Tesisleri&#;nde bulunan yöresel markette, peynir, zeytin, bal, pekmez, tereyağı, kuruyemiş, reçel, sucuk, kurutulmuş kayısı, incir, üzüm gibi taptaze, doğal ve tamamıyla organik köy usulü ürünler satılıyor. Dolayısıyla gelmişken alışveriş yapabilirsiniz.

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası