yemeksepeti maxipuan / yemek sepeti'nde maximum kart maxipuan ile ödeme - muratbkurt iş bankası yorumu - Memnuniyet.net

Yemeksepeti Maxipuan

yemeksepeti maxipuan

MaxiPuan kullanılan siteler ve maxipuan nerede kullanılır, bilgilendiriyoruz. MaxiPuan internet alışveriş kullanma nasıl yapılır bilgilendiriyoruz.

İş Bankası Maxipuan kullanmak için anlaşmalı işyerlerinde ödeme seçenekleri arasında Maxipuan ile öde seçeneğinin kullanılması gereklidir. Maxipuan, İş Bankası tarafından çeşitli harcamalar sonucunda kişilere verilen ve yine anlaşmalı işyerlerinde yapılacak olan harcamalarda kullanılabilen para puan olarak tanımlanabilir.

YouTube video

Her anlaşmalı işyerinde ve harcama türünde verilen hediye Maxipuan miktarı değişiklik göstermektedir. Bu nedenle kişilerin harcama yaparken bu avantajı da göz önünde bulundurarak dikkatli harcama yapması, kişisel ekonomisine katkı sağlar.

İş Bankası Maxipuan Kullanılan Siteler

Maxipuan kullanılabilen siteler tüm İş Bankası kullanıcıları tarafından merak edilen önemli bir konudur. Bu nedenle kişilerin harcama yapmadan önce dikkatli şekilde araştırma yapması önemlidir.

Maxipuanlar, çeşitli internet sitelerinde alışveriş yaparken kullanılabilir. Maxikart sahibi tüm kişiler, yaptıkları her alışverişte Maxipuan kazanabilirler. Kazanılan bu Maxipuanlar sayesinde bir sonraki anlaşmalı işyerlerinde yapılan alışverişlerinde bu puanları kullanarak indirim kazanabilirler. Bu puanlar, bir nevi gerçek para yerine geçerek kişilerin alışveriş yaparken kullanımına uygundur.

Belirli internet siteleri, alışveriş ödemelerinde Maxipuan kullanımını kullanıcılarına sunmaktadır. Bu durum sayesinde kişiler indirimli alışveriş yapabilirler. Bu internet siteleri kısaca aşağıdaki gibidir:

  • Carrefoursa
  • Migros
  • A101
  • Kipa
  • Bimeks
  • Teknosa
  • GS Store
  • Fenerium
  • Gratis
  • Türk Hava Yolları
  • Atlas Jet
  • Pegasus Hava Yolları

Tüm bu markaların yanı sıra giyim markalarında da Maxipuan kullanımı mümkündür. Bu markalar ve siteleri de şunlardır:

  • LCW
  • Zara
  • Deichmann
  • Defacto
  • Cavalry
  • Pearl
  • Mavi

Bu markaların ve mağazaların dışında her geçen gün yeni bir marka ve internet sitesi anlaşmalı kurumlar arasında eklenerek Maxipuan kullanımına uygun hale gelmektedir.

Yemeksepeti Maxipuan Nasıl Kullanılır

Yemeksepeti Maxipuan Nasıl Kullanılır

Yemeksepeti Maxipuan kullanımı için yapılması gereken bazı işlemler bulunmaktadır. Bu işlemler sayesinde kişiler Yemeksepeti uygulaması üzerinden verecekleri yemek siparişlerinde biriktirdikleri Maxipuan’ları kullanabilirler.

Yemeksepeti üzerinden Maxipuan kullanma işlemi için öncelikle sipariş sepete eklendikten sonra ödeme yöntemi seçilir. Maxipuan kullanımı sadece online ödeme seçeneği ile mevcuttur. Kişiler kart bilgilerini yazdıktan sonra kart bilgileri kısmının altında otomatik olarak mevcut Maxipuan’larını görüntüleyebilirler. Bu puanın yanında bulunan sekme ile birlikte bu puanlar ödeme için kullanılabilir. Sahip olunan Maxipuan tutarının üzerinde bir tutarda sipariş verildi ise, aradaki fark kişinin kartından tahsil edilir. Ayrıca sipariş iptal durumlarında Maxipuanlar da yine Maxipuan olarak iade edilir.

Maxipuan Kaç TL

Maxipuan Kaç TL

Maxipuan kaç TL sorusu Maximum Kart sahibi kişiler tarafından merak edilen bir konudur. Maxipuanların Türk Lirası ile karşılığı olmasa da banka tarafından işyerine verilen avantaj durumuna göre yüzdeli olacak şekilde Maxipuan değeri belirlenebilir. Örnek vermek gerekir ise, 100 Türk Lirası değerinde bir alışveriş yapılan bir mağazada %1 Maxipuan veriliyor denirse, 1 Türk Lirası değerinde Maxipuan kazanılır. Yani aslında 1 Türk Lirası 1 Maxipuan’a eşittir denilebilir.

Maxipuan Nerede Kullanılır

Maxipuan nerede kullanılır, oldukça sık merak edilen bir konu olmayı başarmıştır. Anlaşmalı işyerlerinde ve anlaşmalı internet sitelerinin tamamında Maxipuan kullanılabilir. Kişiler anlaşmalı işyerlerini öğrenmek için banka ile iletişime geçebilirler ya da bankanın resmi internet sitesi üzerinden bu iş yerlerini görebilirler.

Maxi Puan Kullanılan Alışveriş Siteleri

Maxi Puan Kullanılan Alışveriş Siteleri

Maxipuan kullanılan alışveriş siteleri kişilerin avantajlı alışveriş yapmasını sağlayan internet siteleri olarak tanımlanabilir. Bu siteler kısaca şunlardır:

  • Migros Sanal Market
  • PTT AVM
  • N11
  • Hızlı Al
  • Trendyol
  • Hepsiburada
  • Gittigidiyor
  • Kitapsepeti
  • Morhipo
  • Boyner

Maxipuan Sorgulama

Maxipuan sorgulama işlemi yapmak için izlenilen yol şu şekildedir:

  • İşCep Mobil uygulaması indirilerek uygulama üzerinden sorgulama yapılabilir.
  • ATM’ler aracılığı ile de sorgulama işlemleri yapılabilir.
  • Şubeye giderek ya da müşteri hizmetleri aranarak kolaylık ile Maxipuan sorgulama işlemi yapılabilir.

Maxipuan Nasıl Kazanılır

Maxipuan kazanmak için kişilerin Maxipuan özelliği taşıyan kredi kartları ile anlaşmalı işyerlerinden alışveriş yapmaları gereklidir. Anlaşmalı işyerlerinden yapılan alışverişler sonucu belirlenen oranlarda Maxipuan kazanılabilir.

Maximum Üye İşyerleri Listesi – (İş Bankası, Puan Kullanımı)

İş Bankası Spor Giyimde 100 TL Verecek! Maximum Kartlılar Alışveriş Yaparken Kazanıyor

4 Yorum

yemek sepeti'nde maximum kart maxipuan ile ödeme

iş bankası maximum kart ve yemek sepeti anlaşmalı restoranlarda geçerli bi kampanya yapmış. maximum kart'a özel indirimli menülerin yanısıra online ödemelerde maxipuanları kullanarak sipariş verilebiliyor. kartımda birikmiş 22 lira ile dün popeyes'ten hem indirimli menü aldım hem de maxi puanlarımla ödeme yaptım :) maximum kartınız varsa puanlarınızı burada değerlendirebilirsiniz.

menüleri inceledim. bir çoğu 1-2 lira indirime tekabül ediyor kampanyalı olanlar. maxi puan harici işe yarar indirimler değil.

yemeksepeti bağımlılık yapıyor, insan markete gidip yemek yemeye üşeniyor bi süre sonra. ben almayayım bu kampanyadan iş bankası.

Bende maxsimum kart kullaniyorum ve gecmeyen yer yok. Ve bir cok yerde de ekstra taksit avantaji da oldugu icin cok iyi.

işte üniversiteli kartlarda da geçerli mi acaba? eğer öyleyse birikmiş 7-8 liramla bi döner yerim varsa.

İşleme devam edebilmek için Memnuniyet.net 'e giriş yapmanız gerekli

İş Bankası

Türkiye İş Bankası A.Ş., kısaca İş Bankası,Türkiye'de bireysel ve ticari bankacılık hizmeti sunan en büyük özel banka. 1924'te Mustafa Kemal Atatürk'ün yönergeleriyle kurulan İş Bankası, Cumhuriyet döneminin ilk ulusal bankasıdır.[

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası