miradry nedir / El, Koltuk Altı Aşırı Terleme Tedavisi Fiyatları Bursa

Miradry Nedir

miradry nedir

ender sarac miradry

Vücut ısımızı değişen sıcaklıklara göre dengelemek ve toksinleri atmak için terleriz. Kimi psikolojik etkenler, menopoz, hormonal düzensizlikler de terlemeyi artırır.

Koltuk altımız ter bezlerinin yoğun olduğu bir bölgedir. Giysilerde iz bırakır, havasız bir bölgede olduğundan çok çabuk bakteri üretir ve kötü kokuya sebep olur. Mikrodalga enerjisi ile koltuk altındaki ter bezlerini etkisiz hale getiren Miradry, koltuk altı terlemesini durduran tek seanslık kalıcı bir çözümdür.

TER LEKESİ VE KOKUSUNA KALICI ÇÖZÜM SUNAR
Koltuk altı terlemesi ve ter kokusuna kalıcı bir çözüm sunan MiraDry; mikrodalga enerjisi ile koltuk altındaki ter ve koku bezlerini (Ekrin, Apokrin) 45 dakikalık bir tedaviyle kalıcı olarak etkisiz hale getiriyor.

SADECE KOLTUK ALTLARINDA UYGULANIR, GENEL TERLEME MEKANİZMASINA ETKİ ETMEZ

Sadece koltuk altındaki ter ve koku bezlerini hedefleyen sistemle bu bölgedeki terleme % 95’lere varan oranda azalıyor, ter izi ve kötü koku da ortadan kalkıyor.

TEK SEANSLIK VE KALICI BİR UYGULAMADIR

Lokal anestezi eşliğinde uygulanan yöntemle tek seansta ve kalıcı olarak koltuk altı terlemesine son veriliyor.

FDA ONAYINA SAHİP GÜVENLİ KONFORLU BİR YÖNTEMDİR

Sistemin uygulayıcısı Dr. Ender Saraç; MiraDry teknolojisinin FDA onaylı hassas odaklı enerjiyle çalıştığı için çevre dokularda hasar yaratmadığını ve konforlu bir uygulama olduğunu belirtiyor. Ter bezlerinin sadece % 2’si koltukaltı bölgesinde olduğundan vücut diğer bölgelerden terlemeye devam edebiliyor. Yöntem, uygulandığı günden itibaren etkisini göstermeye başlıyor.

www.miradry.com.tr

*MiraDry Türkiye’de Kuark Medikal tarafından temsil edilmektedir.

www.kuark.com.tr

 

Koltuk Altı Terleme Tedavisi

Deniz soruyor

Merhaba, 16 yaşında ve yaklaşık 3 yıldır aşırı koltukaltı terlemesine sahip biriyim. İşlemle ilgili fsüreç bilgisi alabilirsem sevinirim. Uygun olursa şubat tatilinde randevu almam mümkün mü?

Dr. Mustafa Karataş

Merhabalar Deniz Hanım. Kliniğimizde koltuk altı terlemesi için botoks uygulaması yapıyoruz. Koltuk altları, fazla aktif ter bezleri, botoks ile müdahale edilerek daha az aktif bir hale getirilebiliyor. Botoks uygulaması birkaç dakikada tamamlanır ve işlemden sonrası kişi günlük hayatına geri dönebilir. Botoks uygulamadan 3-7 gün içinde tam olarak etkisini gösterir. Ortalama 3-5 aydan sonra etkisi azalmaya başlar, 6 ay sonra etkisi biter. Yaşınızın botoks tedavisi için şu anda uygun değil. Ancak 18 yaşından itibaren yaptırmanız uygun olacaktır.

Halis soruyor

Koltuk altı terlemesi ile ilgili bilgi almak istiyorum teşekkürler

Dr. Mustafa Karataş

Koltuk altı terlemesinde botoks enjeksiyonu kullanılır. Botoks ile ter bezlerinin daha az aktif olması sağlandığı için terleme de hafifler. Ancak işlemin etkisinin 6 ay kadar sürdüğünü belirtmekte fayda var. Etkinin devamlılığı için bu süre sonunda işlemin tekrarlanması gerekir.

Mehmet soruyor

Miradry tedavisi ne kadar? Koltuk altı terleme tedavisi için başka öneriniz varmı?

Dr. Mustafa Karataş

Merhabalar Mehmet Bey. Kliniğimizde Miradry tedavisi yapmıyoruz. Terleme probleminde botoks enjeksiyonu uyguluyoruz. Botoks enjeksiyonu ile fazla aktif olan ter bezlerinin aktivasyonu geçici bir süreliğine hafifletilerek terleme problemi kontrol altına alınıyor. Etkinin devamlılığı için 5-6 ayda bir ya da (eğer sorun sadece yaz aylarında belirgin bir hal alıyorsa) senede bir defa yaz aylarına girerken işlemin tekrarlanması gerekiyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası