bakan soylu polis alımı açıklaması / İçişleri Bakanı Soylu'dan polis alımı müjdesi

Bakan Soylu Polis Alımı Açıklaması

bakan soylu polis alımı açıklaması

İçişleri Bakanı Soylu&#;dan son dakika lise mezunu POMEM, PMYO alımı ve ek gösterge açıklaması! EGM ne zaman polis alımı yapacak?

&#;çi&#;leri Bakan&#; Soylu kat&#;ld&#;&#;&#; bir TV program&#;nda kendisine sorulan sorular&#; yan&#;tlad&#;. Polis Akademisi Ba&#;kanl&#;&#;&#; taraf&#;ndan yay&#;nlanan ilanlarda hala mahalle ve çar&#;&#; bekçisi al&#;mlar&#; halen devam ediyor. Sadece &#;stanbul için bekçi al&#;m&#; için ba&#;vurular&#;n devam etti&#;i &#;u günlerde lise mezunlar&#; için PMYO ve POMEM al&#;mlar&#; ne zaman olacak merak ediliyordu. Programa kat&#;lan Bakan Soylu'ya birçok ki&#;i lise mezunu PMYO ve POMEM al&#;m&#; ne zaman olacak sorusunu sordu. Son dakika Süleyman Soylu POMEM, PMYO al&#;m&#; aç&#;klamas&#; yapt&#;

L&#;SE MEZUNU POMEM, PMYO ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

&#;çi&#;leri Bakan&#; Soylu canl&#; yay&#;nda gelen sorulara cevap verdi. Sosyal medyadan gelen polis al&#;mlar&#; ne zaman yap&#;lacak, lise mezunu PMYO, POMEM ilanlar&#; ne zaman olacak sorusu ise binlerce ki&#;inin programda sorulmas&#; istenmesine ra&#;men Bakan Soylu'ya sorulmad&#;. Gazeteci Cem Küçük, program bittikten sonra POMEM, PMYO al&#;mlar&#; ne zaman sorusunu sorduklar&#;n&#; ifade ederek, POMEM jandarma ilanlar&#; yap&#;lan aç&#;klamada zaman&#; geldi&#;inde kurumlar&#;n ilanlar&#; aç&#;klayaca&#;&#;n&#; aktar&#;ld&#;.

SÜLEYMAN SOYLU'YA EK GÖSTERGE SORUSU

Gazeteci Süleyman Öz&#;&#;&#;k ise Bakan Soylu'ya Polis memurlar&#;n&#;n heyecanla bekledi&#;i ve erteleme oldu&#;u dü&#;ünülen ek gösterge ne zaman ç&#;kart&#;lacak sorusunu sordu. ek gösterge pandemi yüzünden mi ertelendi sorusu da Bakan Soylu'ya soruldu. Sosyal medyadan da kat&#;lan polis memurlar&#;n&#;n merak etti&#;i Polis memurlar&#;n&#;n özlük haklar&#;n&#;n iyile&#;tirilmesi ve ek gösterge için bir müjde var m&#; sorusu da soruldu. Bakan Soylu, Cumhurba&#;kan&#;m&#;z&#;n bu konuda bir talimat&#;n&#;n oldu&#;unu, önümüzdeki süreç içerisinde talimat&#;n gere&#;inin yerine getirelece&#;ini aktard&#;.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Bakan Soylu’dan POMEM mülakat sonuçlarıyla ilgili açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Akademisi Başkanlığının polis alımı için gerçekleştirdiği dönem POMEM sözlü mülakat sonuçlarının 2 gün içerisinde açıklanacağını söyledi.

Yayınlanma:

Bakan Soylu’dan POMEM mülakat sonuçlarıyla ilgili açıklama

Tokat'ta temaslarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yeşilırmak kenarında bulunan Hıdırlık Sosyal Tesislerinde gençlerle buluştu.

Öğrencilere ‘yaptığınızın işin en iyisini yapmaya çalışın' tavsiyesinde bulunan Bakan Soylu, şu ifadeleri kullandı;

*Yakın çevreniz kadar sevgili genç arkadaşlarım, dışınızı da gözetmeniz, orayla ilgili atabileceğiniz adımları alabileceğiniz tedbirleri ve aynı zamanda da kuracağınız ilişkileri kurmanız gerekir. Hayat bizden, kendimizden ibarettir.

*Büyük bir dünyanın bir parçasıyız. Başka bir şey daha söyleyeyim. Annenizin, babanızın duasını almayı hiç ihmal etmeyiniz. Bu dünya geçiş, asıl ahiret o taraf. Ama Allah bize müjdeliyor diyor ki ‘Ben zorluklarınızı kolay ederim' diyor.

*Onun için hiç oradan ayrılmayın. Ve yine en önemli meselelerden bir tanesi de kendinizi sürekli ama sürekli yenileyin. Kendinizin sürekli gelişimini sağlamaya çalışan bir anlayış ortaya koyun. Bunu da niçin söylüyorum?

*Bunları şunun için söylüyorum. Bugün bunu ifade etmemenin en temel nedeni şu bir şey de gelecek tayini bulunmaktan Allah’a sığınırım. Ama sizin yaşadığınız Türkiye’ye herkes imrenerek bakacak. Onun için hem karakterlerimiz çok güçlü, her bilginiz çok güçlü, hem yetenekleriniz çok güçlü, hem de sağlam bastığınız coğrafya gibi kendiniz de çok güçlü olmalısınız.

POMEM AÇIKLAMASI

Bakan Soylu, bir öğrencinin sorusu üzerine Polis Akademisi Başkanlığının, polis alımı için gerçekleştirdiği dönem POMEM sözlü mülakat sonuçlarının 2 gün içerisinde açıklanacağını söyledi. Balan Soylu, öğrencilerden sonra STK temsilcileri ile bir araya geldi. İHA

Süleyman Soylu'dan anket yorumu: Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermişİlginizi ÇekebilirSüleyman Soylu'dan anket yorumu: Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş

AKPCHPDünyaİçişleri BakanıPolisPolis AkademisiPOMEMseçimSüleyman SoyluTokatTürkiye

LİSE MEZUNU PMYO HAZİRANDA ALINACAK işte detaylar..

12 nisan günü içişleri bakanı Süleyman SOYLUNUN açıklamalarına baktığımızda bu haberi yapmanın gerekli olduğunu düşündüfunduszeue.info haberle birlikte polis hazırlık ailesi olarak sizleri yalnız bırakmadık ve bilgilendirmeyi doğru yapmak istedik

12 Nisan günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yılı polis alımları kapsamında çok önemli açıklamalar yapılmıştı. POLİSHAZIRLIK olarak adayların taleplerini sürekli olarak takip edip haberlerimizi de yoğunlaştırdığımız bir dönemde adayları hiç yalnız bırakmadık ve sonuç alınmaya da devam ediyor. Bu mutlu haberi sizlerle paylaşmaktan gurur duyduğumuzu birkere daha belirmekten mutluluk duyuyoruz.

Bakan Süleyman SOYLU  tarafından yapılan en önemli açıklamalardan biri polis alımlarının devam edeceği, diğeri de şartlarda değişiklik olacağı ve kanun değişikliği ile bunların giderileceği, adayların rahat olmasını belirtmişti. Bu müjdeden sonra özellikle yaş, boy ve mezuniyet durumları ile ilgili olarak önümüzdeki süreçte çalışmalar başlatılacaktır. Medyanın, sosyal medyanın önemi bu tür konularda çok önemlidir ki bunu 15 Temmuz hain darbe sürecinde yaşadık ve Tüm Türkiye bir yürek olarak hainlere karşı onurlu ve cesaret dolu bir direnişle büyük başarı elde etmişlerdir. Polis alımlarına olan talep de bunun en büyük göstergelerinden biridir. Daha çok başvuru olması için de şartlarda esneme yapılacağını ümit ediyoruz.

Lise mezunu POMEM’e mi yoksa PMYO’ya mı alınacak? Bu konu siz takipçilerimizden bize gelen en yoğun sorulardan biri. Bilindiği üzere POMEM’lere alımlar yeni alım olmakta ve Bakan Soylu’nun açıklamasında yeni mi yoksa YGS puanıyla mı alım olacak herhangi bir detay verilmedi.

Bakan “2 bin lise mezunu polis memuru alınacak” şeklinde açıklama yaptı. Her yıl zaten PMYO’lara polis adayı öğrenci alınmakta ve 2 yıllık süreçten sonra Polis Meslek Yüksek Okullarında mezun olarak polis memuru olmaktadırlar.

Her ne kadar açıklama öğrenci alımı olarak belirtilmese de, polis memuru alımı olarak belirtilse de bu alımın yeni polis alımı olarak değil PMYO’lara YGS puanı ile lise mezunu aday öğrenci alımı olarak düşünüyoruz. Çünkü Haziran ayında tamamlanacak olan bir alım için Nisan sonu, Mayıs başı gibi ilana çıkılacak ve kısa süre içerisinde, yani Haziran ayında süreç tamamlanacak.

Bu kapsamda POMEM’lere polis alımları daha uzun sürmektedir. Çünkü ön başvuruların alınması sonrasında, ön sağlık kontrolleri, fiziki yeterlilik sınavı ve mülakat sınavları yapılmaktadır. Dolayısıyla Bakan Soylu’nun açıkladığı polis memuru alımı PMYO için olacak ve tahmini ygs puan barajı ile gerçekleşfunduszeue.infoe bu haberin hayırlı olmasını diliyorum..
 

Bakan Soylu’dan gençlere müjdeler peş peşe geldi! Lise mezunu polis alımı yapılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislik alımlarına ilişkin yaptığı son dakika açıklamasında lise mezunlarına polislik ve komiserlik müjdesi verdi. Polis Radyosu'nun konuğu olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü’nde (EGM) yapılan uygulamaları değerlendirdi.

Açıklamasında kadına yönelik şiddete karşı yapılan çalışmalara yer veren Bakan Soylu, "AKŞİM, Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddeti İzleme Merkezi kurduk. Sivil toplumu da bu işin içine almanın planlarını yapıyoruz ve böyle bir durumda yaklaşık 17 kişilik bir birim olacak bu. Bizim yaptığımız işlemlerin takibini yapacak, puanlama sistemi ile bize puan verecek, doğru mu yapıyoruz, eksik mi yapıyoruz ya da yanlış mı yapıyoruz. Bu konularda bize bilgi verecek. Polis merkezi amirliklerimize gidecekler.

Bakan Soylu’dan gençlere müjdeler peş peşe geldi! Lise mezunu polis alımı yapılacak!

Burada sivil toplum örgütlerimiz (STÖ) olacak, üniversitelerden akademisyenler de olacak, kimi kadın örgütlerinden temsilciler, kamu kurumlarından bireyler olacak. Bu 17 kişi, üç ayda bir düzenli bir şekilde raporlar hazırlayacak. Hem izleme yapacaklar hem değerlendirme yapacaklar ve hem de bize hazırladıkları raporları verecekler. Bu sayede bir gözlem merkezi olarak da burası önemli bir şekilde işlevsellik ortaya koymuş olacak" ifadelerini kullandı.

Peki, lise mezunu polis alımı ne zaman yapılacak? İşte detaylar

Haberin devamı için tıklayın

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası