kiralık direksiyon seti / Ortak | Kiralamanın Pazaryeri

Kiralık Direksiyon Seti

kiralık direksiyon seti

Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu

Kiralamanız cihaz size teslim edildiği gün başlar ve geri teslim edilen gün biter. İstanbul içindeki siparişlerde iade gününde cihazını tekrar adresinizden geri alıyoruz, diğer şehirlerde ücretsiz iade koduyla kargo şubesine bırakmanızı rica ediyoruz.

Cihazınıza bir şey olursa, merak etmeyin her zaman buradayız. Kullanım sırasında oluşabilecek basit çizikler, kullanıma bağlı oluşabilecek renk değişimlerini hasar olarak görmüyoruz. Bunlar dışında bir hasar meydana geldiğinde Kiralarsın, %80’e kadar hasar güvencesi sunuyor. Tüm cihazları kontrolden ve temizlik sürecinden geçirdikten sonra sizlere iletiyoruz. Sizden cihazı aldığınızda bir mail iletiyor ve eğer bir hasar var ise, bunu bize 24 saat içinde belirtmenizi rica ediyoruz. Aynı zamanda kuryelerin taşıma adımlarında fotoğraflama yaparak cihazın yolda hasar görüp görmediği bilgisine ulaşıyoruz. Eğer cihazınızda işletim sistemi kaynaklı bir hasar meydana gelirse veya başka bir hasar yaşanırsa [email protected] mail adresine e-mail atarak bize ulaşabilirsiniz.

Sizden cihazı size verdiğimiz şekilde, orijinal kutusunda ve tüm parçaları eksiksiz bir şekilde iletmenizi bekliyoruz. Yani evet, orijinal kutusunu geri istiyoruz. Orijinal kutusu geri gelmeyen cihazları ne yazık ki hasarlı olarak değerlendiriyoruz. Amacımız tüm kiralamalarda aynı cihaz deneyimini sunmak.

hafta boyunca

Tahmini Teslim 4 Temmuz!

  • Ücretsiz ve karbon nötr teslimat

  • İster kiralama süreni uzat, ister satın al
  • %80 hasar güvencesi

Direksiyon Seti

Direksiyon setleri, simülasyon kategorisinde yer alan oyunlarla zaman geçirmekten keyif alanların sıkça kullandıkları ekipmanlar arasındadır. Setler, kullanıcıların uçak veya araba gibi araçların sürücülüğünü üstlendiği oyunları çok daha eğlenceli kılar. Değişik özelliklere ve eklentilere sahip setler arasından isterseniz geniş dönüş açısı olan isterseniz de titreşimli direksiyonları seçebilirsiniz. Ayrıca tek setle birden fazla oyununun oynanması da mümkündür. Direksiyon seti satın almadan önce, bu ekipmanı hangi oyun için kullanacağınızı göz önünde bulundurmanız gerekir. Ayrıca seçtiğiniz direksiyonun oyun için kullandığınız cihazla uyumlu olup olmadığını da kontrol etmelisiniz. Daha sonra farklı modeller arasından size uygun olan seti satın alıp oyun keyfinizi arttırabilirsiniz.

Direksiyon Seti Modelleri ve Özellikleri Nelerdir?

Direksiyon Seti Modelleri ve Özellikleri Nelerdir?

Oyun dünyasının vazgeçilmezi olan direksiyon setleri, birçok kişinin de kullanmayı tercih ettiği ürünlerdendir. Bu setler hem yetişkinlerin hem de çocukların eğlenceli zaman geçirmesine olanak sağlar. Direksiyon seti kullanarak oyun oynamak, klavyeye kıyasla çok daha gerçekçi bir sürüş deneyimi elde edilmesini sağlar. Bu gerçekçi deneyim, oyuncuların el ve göz koordinasyonlarını geliştirir. Aynı zamanda uzun süreli dikkat kabiliyetinin gelişmesine de katkı sağlar. Klavye üzerinde oynanan oyunlara alternatif arayanların da tercih edebileceği direksiyon setleri oldukça çeşitlidir.

Direksiyon setleri, pek çok özelliğe göre çeşitlenir. Örneğin, analog ve dijital mod seçeneklerine sahip farklı setler mevcuttur. Bu setler, kullanıcılarına sağladıkları kullanım kolaylıkları ile birbirinden ayrılır. dereceye kadar dönüş imkânı sağlayan gelişmiş direksiyonlar ile aydınlatma özellikli setler hem sürüş keyfini hem de gerçeklik hissini arttırır. derece direksiyon seti ise daha yüksek hareket kabiliyetine sahip olmak isteyen oyuncular için idealdir. Direksiyon setlerinde, yaylı gaz ve fren pedalları da bulunabilir. Bu özellikler de gerçeklik hissinin arttırılmasına büyük katkı sağlar. Bu doğrultuda tercih edilebilecek modeller arasında otomatik ortalama ve hidrolik direksiyon gibi yenilikçi özelliklere sahip ürünler de vardır.

Hassasiyet ayarını değiştirmeye imkân tanıyan akıllı direksiyon setleri, kullanıcının tercihine bağlı olarak farklı oyunlara adapte edilebilir. Böylece oyun deneyimi iyileştirilirken aynı zamanda ürün üzerinde hâkimiyet sağlamak da kolaylaşır. Aksiyonu yüksek oyunlar için hassas mod ayarlanabilir. Küçük çocukların rahat etmesi için daha kolay hareket imkânı sunan kullanım seviyeleri oluşturulabilir. Bu da kullanıcını deneyiminin iyileşmesini sağlar.

Ergonomik olarak tasarlanmış direksiyon setleri, uzun süre oynanan oyunlarda ellerin yorulmasını ve terlemesini büyük ölçüde önler. Bu sayede eldiven veya direksiyon kılıfı gibi ekstra ürün alma ihtiyacı ortadan kalkar. Bu modeller arasından uzun süreli kullanımlarda dahi eli acıtmayan setler seçilebilir. Böylece oyun keyfinin bölünmesi gibi olumsuzluklar söz konusu olmaz. Uzun süreli oyunlar ve yayınlar için profesyonel direksiyon seti tercih edilebilir. Profesyonel setler, oyunlardan maksimum keyif alınması için özel olarak üretilir.

Direksiyon Seti Hangi Cihazlarda Kullanılabilir?

Direksiyon Seti Hangi Cihazlarda Kullanılabilir?

Direksiyon setleri hem uyumluluk hem de özellik bakımından birbirinden farklıdır. Setlerin kullanılabilmesi için tercih edilen modelin oyun oynanan cihaz ile uyumlu olması gerekir. Bu nedenle seçim sırasında uyumluluk kontrolü yapmak büyük bir önem taşır. Oyun oynamak için kullanılan cihaz ile uyumlu bir set tercih edildiğinde kurulum kolayca yapılabilir. Bu sayede direksiyon seti anında kullanılabilir.

Oyun oynamak için kullanılan cihazların başında bilgisayarlar gelir. Hâliyle bilgisayar direksiyon seti çeşitleri de oldukça popülerdir. Bu setleri kullanarak oyun oynamak için masaüstü bir bilgisayara sahip olmanız yeterlidir. Kurulumları oldukça basit olan bu setler, kullanılmadıkları zamanlarda da pratik bir şekilde bilgisayardan ayrılabilir. PC direksiyon seti çeşitleri, bilgisayarlarda oynanan yarış oyunlarının keyfini artırmak ve aksiyon dolu bir deneyim yaşamak isteyenler için uygundur.

Playstation, pek çok kişinin oyun oynama amacıyla tercih ettiği cihazlar arasındadır. Direksiyon seti kullanarak playstationda oyun oynamak için cihazınızın serisine göre seçim yapmanız gerekir. PS4 direksiyon seti, bu cihazın 4. nesil olanı ile uyumludur. PS3 direksiyon seti ise 3. nesil oyun konsolları içindir. Uyumlu bir direksiyon seti ile oyun konsolundan aldığınız verimi arttırmanız mümkündür. Xbox direksiyon seti seçimi sırasında benzer şekilde uyumluluk kontrolü yapılmalıdır.

Mobil cihazlar üzerinden oyun oynayanlar için üretilmiş direksiyon seti modelleri de vardır. Telefon direksiyon seti bu modellerden biridir. Kullandığınız cihaza uyumlu olan seti tercih ederek oyun keyfinizi gerçekçi bir deneyime dönüştürebilirsiniz. Bu doğrultuda dilerseniz manuel direksiyon seti seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Telefon direksiyon setleri arasından seçim yaparken uyumluluk konusunda dikkatli olmak gerekir.

Direksiyon Seti Kullanılabilecek Oyunlar Nelerdir?

Direksiyon Seti Kullanılabilecek Oyunlar Nelerdir?

Direksiyon seti kullanılarak oynanabilecek oyunlar arasında F1 öne çıkar. Özellikle hız sevenlerin tercih ettiği bu oyunda yarış arabalarının hareket kabiliyetleri önem kazanır. Bu oyunda yüksek performans gösterebilmek için iyi bir direksiyon setine sahip olmak önemlidir. F1 direksiyon seti modelleri arasından seçim yaparak oyun performansınızı arttırabilirsiniz.

F1 benzeri çok sayıda yarış oyunu mevcuttur. Bu oyunlarda; araçları geniş açılarla döndürmek, hızlı manevralar yapmak ve hassas tepkiler göstermek önemlidir. Tüm bu hareketler için direksiyon kullanmak iyi bir seçimdir. derece direksiyon seti gibi gelişmiş özelliklere sahip ürünler ile oyunda tam bir hâkimiyet kurmak mümkün olur. Oyuncunun her hareketini ekrana yansıtan setler, aynı zamanda sürüş deneyimini de arttırır.

Windows Flight Simulator, direksiyon seti kullanılarak oynanan oyunlar arasındadır. Oyuncular bu oyunda uçak kullanılır. Kara yolu araçlarından farklı komutları gerektiren uçuş simülasyonunda başarılı olmak için buna uygun bir direksiyon seti seçmeniz gerekir. Kokpit direksiyon seti bu doğrultuda tercih edilebilecek bir üründür. Bu set farklı uçuş simülasyonu oyunları için de kullanılabilir. Oyuncunun pilot rolünü oynadığı bu simülasyonlarda, uçak direksiyonu setinden faydalanarak farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Oyuncunun sürücü rolünü oynadığı popüler oyunlardan biri de Euro Truck Simulator’dür. Euro Truck direksiyon seti, bu oyunun özellikleri göz önünde bulundurularak hazırlanır. ETS direksiyon seti ile kara yollarında seyahat etmenin tadına tam anlamıyla varabilirsiniz. ETS 2 direksiyon seti ise bu oyunun ikinci versiyonuna özeldir. Oynadığınız ETS serisine uygun olan seti tercih edebilirsiniz.

Kara yolu araçlarının sürüldüğü oyunlar için debriyajlı, vitesli direksiyon seti de tercih edilebilir. Manuel sürüş deneyimi sunan bu set, hız kontrolünü tamamen oyuncuya bırakır. Hız arttırma ve azaltma aşamalarında vites konumu değiştirilebilir. Böylece oyuncu, oyunun akışına göre araç üzerinde tam kontrol sağlama şansına sahip olur. Daha kapsamlı bir model arayışında olanlar ise el frenli direksiyon seti çeşitleri arasından seçim yapabilir. El freni eklentisine sahip ürünlerle yalnızca sürüş değil, park etme ve durma gibi anları da deneyimleyebilirsiniz.

Direksiyon simülatör setleri, oyunlara göre özelleştirilir. Bu nedenle hem oynanan oyun hem de kullanılan cihaz set seçiminde önemli kazanır. Motor direksiyon seti modelleri, diğerlerinden farklı olarak motosiklet kullanılan oyunlar için üretilir. Bu araçların kullanım şekli arabalardan ve kamyonlardan farklıdır. Dolayısıyla bir motosiklet sürücüsünü oynuyorsanız buna uygun setler arasından seçim yapmanız gerekir. Böylece simülasyon direksiyon seti ile oyunda yüksek performans gösterebilirsiniz.

Direksiyon Seti Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Direksiyon Seti Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Oyun direksiyonu satın almadan önce dikkat edilmesi gereken bazı noktalar mevcuttur. Bu noktalara dikkat ederek sizin için uygun olan seti çok daha kolay bir şekilde seçebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken ilk nokta, tercih edilen set ile kullanılan cihazın uyumluluğudur. Uyumsuzluk söz konusu olduğunda direksiyon setini kullanamazsınız. Bu nedenle hem direksiyonun hem de oyun oynarken kullandığınız cihazın özelliklerine dikkat ederek seçim yapmanız çok önemlidir.

Direksiyon seti alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli nokta, ürünün dönme kapasitesidir. Bu kapasite, gerçekçi bir oyun deneyimi elde edilmesi açısından oldukça önemlidir. derece direksiyon seti, dönüş kabiliyeti ile kullanıcıları memnun eder. Bu modeller, özellikle yarış ve aksiyon oyunları için sıklıkla tercih edilir. Gerçekçilik kavramı ile birebir örtüşen simülasyon oyunları için daha yüksek dereceli direksiyonlar arasından seçim yapılabilir. Hem hassas hem de yüksek dönüş kapasitesine sahip setler ile oyuncunun gerçeğe yakın bir deneyim yaşaması mümkün olur.

Direksiyon eklentileri de model seçiminde önemlidir. Örneğin pedal sayısının ve vites kutusunun önemi, oynanan oyuna ve kullanıcıya göre değişir. Oynanacak oyun türüne göre vitesli ya da vitessiz ürünler arasından seçim yapılabilir. Sürüş simülasyonlarında önemli bir yeri olan pedal sayısına karar vermek için de oynanacak oyunlar göz önünde bulundurulmalıdır. Fazla eklentiye sahip setlerin birden çok oyun için kullanılabileceği unutulmamalıdır.

Tam donanımlı bir ekipmana sahip olmak isteyen oyuncular direksiyon seti dışında farklı eklentilere da bakabilir. Kusursuz bir oyun deneyimi için direksiyon seti sehpası kullanılabilir. Bu sehpa, direksiyonu sabitlemeyi kolaylaştırarak oyun sırasındaki konforu arttırır. Kulaklık ve koltuk gibi ürünler de oyun deneyimi için önemlidir. Tam donanımlı bir ekipman, oyunun kesintisiz ve konforlu bir şekilde oynanmasına katkı sağlar. Bu katkı da oyuncunun performansı üzerinde olumlu etki yaratır. Çok oyunculu, gerçek kişiler ile rekabet içeren ve sürekliliği olan oyunlar oynuyorsanız bu tarz eklentiler ile başarınızı büyük oranda arttırabilirsiniz.

Seçim aşamasında dikkat edilmesi gereken önemli bir kriter de garantidir. Seçtiğiniz setin garantisi olduğundan emin olmanız önerilir. Ayrıca markanın satış sonrası servis ağına da göz atabilirsiniz. Fiyat performans direksiyon seti alırken dikkat edilmesi gereken bir noktadır. Tüm bu kriterleri göz önünde bulundurarak bütçenize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Böylece oynadığınız oyunlardan çok daha fazla keyif alabilirsiniz.

Direksiyon Seti Çocuklar için Uygun mu?

Direksiyon Seti Çocuklar için Uygun mu?

Direksiyon setleri, çocuklar için basit bir oyun ekipmanından daha fazlasıdır. Bu cihazlar, çocukların araba kullanmayı öğrenme deneyimlerini büyük ölçüde kolaylaştırır. El-göz koordinasyonunun, dikkatin, reflekslerin ve karar verme hızının gelişmesi üzerinde olumlu etkisi bulunan bu setler ile çocukların büyüme süreçlerine destek olmak mümkündür. Ebeveynler tarafından da sıkça tercih edilen direksiyon setleri de yetişkinler için üretilen modeller gibi oldukça çeşitlidir.

Çocuklar için direksiyon seti alırken doğru seçimler yapmak önemlidir. Bu noktada vücut açısına uyum sağlayan modelleri seçmeniz tavsiye edilir. Böylece çocuğunuzun duruşunda bozulma olmaz. Dilerseniz kablosuz direksiyon seti modelleri arasından da seçim yapabilirsiniz. Bu cihazları ergonomik bir koltuk ile birleştirerek sorunsuz kullanımlar elde edebilirsiniz. Kablosuz modellerin bir diğer avantajı da dağınıklık yaratmamalarıdır. Kabloların birbirine dolanması gibi sorunlar bu ürünler ile ortadan kaldırılabilir. Ortamda kablo olmaması çocukların güvenliği açısından da önemlidir.

Çocuklar için tasarlanan direksiyon setleri genellikle yumuşak yapılı ve eli acıtmayan tasarımlara sahiptir. Bu özellikler, çocukların keyifle oyun oynamasına katkı sağlar. Çocuklara uygun setlerin özellikleri, yetişkinler için tasarlananlara kıyasla biraz daha basittir. Yetişkinler için üretilen setlerde dönme derecesi ’e kadar çıkabilir. Çocuklar için ise bu kadar kapsamlı ürünlere pek gerek yoktur. Direksiyon seti derece açıyla dönebiliyorsa bu çocuklar için yeterli olabilir. Komplike özellikler çocukların oyundan soğumasına sebebiyet verebilir.

Çocuklar için üretilen oyun direksiyon seti modelleri renk ve desen bakımından son derece çeşitlidir. Bazı modellerde çocukların sevdiği karakterlere de yer verilir. Böylece hem çocuğunuzun odası ile uyumlu bir ürün seçme imkânınız olur hem de onun dikkatini çok daha kolay şekilde çekebilirsiniz.

Modellerine ve Özelliklerine Göre Direksiyon Setlerinin Fiyat Aralığı Nasıldır?

Modellerine ve Özelliklerine Göre Direksiyon Setlerinin Fiyat Aralığı Nasıldır?

Direksiyon seti fiyatları; ürünün markasına, modeline ve özelliklerine göre değişiklik gösterir. Farklı direksiyon seti markalarına ait benzer ürünlerin fiyatları genellikle birbirine yakındır. Özellikler ise fiyatı doğrudan etkiler. Örneğin aynı markaya ait 2 ve 3 pedallı direksiyon seti arasında ciddi bir fiyat farkı söz konusu olabilir. Fiyatı etkileyen unsurlar arasında setlerin eklentileri de vardır. Gaz, fren, debriyaj, vites kutusu ve el freni gibi her bir eklenti setin değerini etkiler. Bir cihaz ne kadar çok eklentiye sahipse fiyatı o denli yüksektir. Ancak bu noktada profesyonel özelliklere sahip setlerin birden fazla oyun için kullanılabilir oldukları unutulmamalıdır. Böylece çok daha ekonomik bir alışveriş yapmak mümkün olur.

Setlerin üretiminde kullanılan malzeme de fiyat aralıklarını etkiler. Setlerin en önemli parçası olan direksiyon üzerinde yer alan yardımcı tuşlar, bu cihazları çok daha işlevsel hâle getirir. Direksiyonun kendisinin ve yardımcı tuşlarının kaplamasında kullanılan malzemeler de işlevsellik üzerinde etkiye sahiptir. Kauçuk malzeme kullanılarak üretilen setler, oyun oynarken kayma gibi sorunlara yol açmaz. Böylece çok daha stabil bir oyun deneyimi sunarlar. Kullanıcını deneyimini iyileştiren malzemelerin kullanıldığı ürünler nispeten daha yüksek fiyatlı olabilir. Titreşim gibi özellikler de fiyat üzerinde benzer bir etki yaratır.

Direksiyon setlerinin uyumlu olduğu cihaz çeşidi de fiyat üzerinde belirleyicidir. Xbox, PC ve PS için üretilen setlerin fiyatları birbirlerinden farklıdır. Bu farklılık, uyumluluk gerektiren özelliklerden kaynaklanır. PC için üretilen setlerin kullanım alanı nispeten daha geniştir. Farklı bilgisayarlara kolayca uyum sağlayabilen bu cihazlar arasında her bütçeye uygun alternatifler mevcuttur. Daha özgür bir kullanım sunan kablosuz ürünlerin fiyat aralıkları ise görece daha yüksektir. Kablosuz modellerin fiyatları sabitleme desteğinin olup olmamasına göre de değişir.

Trendyol, geniş ürün yelpazesi ile kullanıcılarına yüzlerce farklı direksiyon seti sunar. Bu setler arasından tercih yapmak için arama sınırlandırma özelliğini kullanabilirsiniz. Bu özellik; fiyat, uyumluluk, renk ve marka gibi pek çok detay arasından size uygun olanları seçmenizi sağlar. Seçimlerinize göre sıralanan ürünler arasından size uygun olan modeli kolayca bulabilirsiniz. Trendyol, indirimli fiyatları ve avantajlı kampanyaları ile hesaplı bir online alışveriş deneyimi sunar. Siz de bu avantajlardan yararlanarak dilediğiniz ürünü bütçenizi zorlamadan satın alabilirsiniz. Siparişiniz kısa süre içinde adresinize teslim edilir. Direksiyon setini kurarak keyifle oyun oynamaya hemen başlayabilirsiniz.

Logitech G29 Oyun direksiyonu + Shifter
Logitech G29 Oyun direksiyonu + Shifter

  • Kategorisi

    Oyun Konsolu Aksesuarları

  • Satmayı Düşünür müsün?

    Evet

İlgilendiğiniz ilanı görmeden ödeme yapmayınız..


Aylık ödemeni düşürmek istersen 3 ay taahhüt verebilirsin. Taahhüt sonunda aynı ücretle kirana devam edebilir veya iade edebilirsin. Taahhüt planına sonradan da geçebilirsin.

3 ay taahhüt – yüzde 30 indirimli (%)

1x Logitech G29 Oyun direksiyonu + Shifter
₺ ,00

  • Kategorisi

    Oyun Konsolu Aksesuarları

  • Satmayı Düşünür müsün?

    Evet

Aylık ödemeni düşürmek istersen 3 ay taahhüt verebilirsin. Taahhüt sonunda aynı ücretle kirana devam edebilir veya iade edebilirsin. Taahhüt planına sonradan da geçebilirsin.

3 ay taahhüt – yüzde 30 indirimli (%)

1x Logitech G29 Oyun direksiyonu + Shifter
₺ ,00





s

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası