zeytin dalı örgü modelleri / Zeytin Dalı Örgü Modeli Bayan Yeleği Videolu Anlatımı

Zeytin Dalı Örgü Modelleri

zeytin dalı örgü modelleri

Saten ip ile yapılan bayan yelekleri yaparken kullanılan zeytin dalı örgü modelinin yapılışını Türkçe videolu olarak buradan izleyebilirsiniz.

Bayan yelekleri için örgü teknikleri paylaşımlarıma devam ediyorum. Şerife hanımın paylaştığı güzel bir örgü tekniği ile karşınızdayım. Modelin adı zeytin dalı örgü modeli. Bu örgü tekniği ile yapılmış olan bayan yeleğimi açıklamalı örgüler kanalında soranlar olmuştu.

Merak edenler ve hoşuna giden arkadaşlar için zeytin dalı örgü modelinin yapılış videosunu aşağıda paylaştık. Şerife hanım türkçe videolu anlatımlı olarak yeleklerde kullanılan bu örgü tekniğinin yapılışından bahsetmiş.

Zeytin Dalı Örgü

Zeytin dalı örgü modelinin arasında yapılan bal peteği modeli örgünün daha güzel görünmesine neden olmuş. Zaten bundan videoda bahsediliyor. Bayan yelekleri kategorisinde diğer örgü videolarını izleyebilirsiniz.

Zeytin Dalı Örgü Bayan Yelek Modeli

Eğer yelek modelleri arıyorsanız kendi sitem olduğu için söylemiyorum ama doğru yerde olduğunuzu söyleyebilirim. Başka hiç bir yerde bu kadar anlatımlı modeli göremezsiniz. Biz hepsini bir araya topladık ve en çok sevilenleri sırası ile paylaşıyoruz. Bizi takipte kalın!

Yayımlanan kategori:Yelekler

Gülbin Kara

Gülbin Kara

Evli ve 2 çocuk annesiyim, boş zamanlarımda el işi ve hobi olarak aklınıza gelecek birçok şey hakkında araştırmalar yapıyor ve en güzel örnekleri yıllardır sizlere sunmaya çalışıyorum.

Zeytin Dalı Örgü Modeli Yapılışı

Zeytin Dalı Örgü Modeli Yapılışı
Sevgili örgü sevenler bugün sizlere senesinin eskitemediği zeytin dalı bayan yelek modelin yapılış anlatımının videosunu paylaşıyorum. Senelerdir sarfedilen bu güzel modeli çalışmasın da sizlere bayan yelek model olarak düşünce olsun seafoodplus.infomiz zeytin dalı numune olarak yelek ve etol şal olarak örebilirsiniz.
Zeytin Dalı Örgü Modeli Yapımı,
Yapılışına gelince yazılı beyan dan ise sözlü anlatımı dinleyerek gerçekleştirme örgü gerçekleştirme daha mantıklı bulurum zira elin yöntemi örgülerde mühim olduğunu hep söylerim.
Evet hanımlar zeytin dalı örgü modeli ile yelek hırka panco şal ya da bebek örgüler yapabilirsiniz oldukca kolay bir model ama örmesi çok zevkli beraber yapalım herkese kolay gelsin,

Tweetle

knitting patternZeytin Dalı Örgü ModeliZeytin Dalı Örgü Modeli AnlatımlıZeytin Dalı Örgü Modeli YapılışıZeytin Dalı Örgü Modeli Yapımı

ESKİMEYEN ÖRNEK ZEYTİN DALI MODEL

Eskimeyen-en-eski-model-orgu-zeytin-dali-nazarca

En eski örneklerden olan Zeytin dalı şiş örgü modelinin biraz daha değişik bir versiyonu sizlere sunduk. Videosunu izleyebilir, bu güzel Şahane örgü her yerde kullanabilirsiniz.

Benim bildiğim en az 30 yıllık olan Şiş işi örgü modeli en çok kadın hırkaları ve yeleklerde kullanılır. Mutlaka bir yerlerde bu model ile yapılmış bayan yelek modellerini görmüşsünüzdür.

model-zeytindali

Özellikle annelerin çeyizlere gelin çeyiz yelekleri gibi modellerde Bu model çok yakışıseafoodplus.infosiz daha güzel duruyor.

Angora simli ipler ile zeytin dalı modelini kullandığınızda harika oluyor. Alttı kıvrımlı oyuntulu bir model olduğu için örgü başlama stili ile Etol modellerine de çok uygun oluyor.

petekli-zeytin-dali-sis-isi

Zeytin dalı Modeli Yuvarlak yaka kadın yelek modelinde modeli nasıl yapılır? zeytin dalı yelek yaka kol kesimi nasıl uygulanır? buraya tıklayıp tam anlatımlı kadın yelek modelin de bakabilirsiniz.

Örgü Zeytindalı model aralarında petek örgü deseni seafoodplus.info örgü deseni yine yandaki ajurlar ile başka model olarak da kullanabilirsiniz.

ornek-zeytin-dali-model

Mavi tonlarındaki örnekte ise ara örnek olan Petek örneği çift örnek olarak çalışılmış. Yelek, hırka yada bu modelden bebek battaniye yaptığınızda Petek örgüleri yani ara örnekleri Çift kullanabilirsiniz.

angoradan-zeytin-dali--model

1 model ve ara modelinde kendisi 24 ilmek ve katları ile hesaplanıyor. Yani her Zeytin dalı deseni ve bir sıra petek örgüsü için 24 ilmek ve katsayıları ile hesap etmeniz gerekir.

Video Kaynağı:Canselin Örgü Dünyası

Örgü Zeytin Dalı Yapımı

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir