turkcell bedava internet 2022 / Cepten İnternet Kampanyaları | G İnternet Kampanyaları

Turkcell Bedava Internet 2022

turkcell bedava internet 2022

Turkcell Bedava İnternet ; Turkcell, kaliteli hizmeti ile ön plana çıkmaktadır. Bedava internet kampanyaları veren operatörlerden biri de Turkcelldir. Yeni çıkan tüm kampanyaları aboneleri tarafından son derece ilgi gören Turkcell, yılında da ücretsiz internete girebilmenize olanak tanıyan cazip kampanyaları ile gündemde kalmaya devam ediyor.

İnternette bol bol zaman geçirmekten hoşlananların yoğun bir rağbet göstereceği Turkcell bedava internet paketleri arasında 5GB ücretsiz internet bile yer alıyor.

Bu yazımızda kısaca Turkcell’in en popüler ve en çok kazandıran kampanyaları ile ilgili olarak sizleri bilgilendirmeye çalışacağız.

Turkcell Bedava İnternet Kazanma

Turkcell bedava internet kazanma  yılındaki güncel kampanyaları sizinle paylaşmak istiyorum. Bedava internet kazanma yolları nelerdir, turkcell bedava internet Bip kampanyanlar detayları ise;

Turkcell Tam Destek Paketi

Turkcell corona virüs nedeni ile işsiz kalan iş yeri kapanan kişilere tam destek kampanyası yapmıştır. 6 ay boyunca 9TL&#;ye 4 Hafta geçerli 7 GB internet, her yöne dakika ve SMS içeren Tam Destek Paketini almak için Dijital Operatör üzerinden taleplerini iletmeleri gerekmektedir.

Eğer sizde işiniz kaydetmiş, gelir kaybına uğramış kişilerdenseniz 9 TL 7 GB internet, dakika ve SMS alabilirsiniz. Hem faturalı hem de faturasız abonelerin katılımına açık olan bu kampanyadan yararlanmak için Dijital Operatör üzerinden yardım menüsünden, talep ilet kategorisinde Tam Destek Kampanyasına Başvur ile kampanyaya başvuru yapılabilirsiniz.

Turkcell Tam Destek Kampanyasından yararlanmak için;

Eksik gün nedeni: Mart ya da Nisan aylarında eksik gün nedeni kodu 18, 21, 27, 28 ya da 29 olarak girilmiş olan müşteriler
İşten çıkış nedeni: Mart sonrası bir tarihte işten çıkış nedeni olarak 5, 15, ya da 17 kodlarından biri girilmiş olan müşteriler. Kampanyaya yalnızca evrak sahibinin, hattın yasal sahibi olan müşteriler katılabilir.

Gerekli Koşulları sağlayan tüm müşterilerin katılımı açıktır. Bu paketi ayrıca Tam Destek Paketi yazarak ’a SMS göndererek satın alabilirsiniz.

Turkcell Tam Destek Paketi ( 9 TL’ye 7 GB, DK, SMS)

Turkcell Yeni Hat Tanışma Hediyesi

Turkcell hat kullanımını yaygınlaştırmayı hedeflemek amacıyla yeni hat alan abonelerine 5GB hediye internet veriyor.

Üstelik bu kampanyadan kolaylıkla yararlanabilme şansınız da bulunuyor.

Yeni hat hediyenizi hemen kullanmak istiyorsanız, hattınız açıldığından yani aktif edildikten sonra akıllı cihazınızın mesajlaşma bölümüne gelmeli,  HAT HEDIYESI 5GB yazıp, ’ye mesaj yollamalısınız.

Böylelikle sonraki yapacağınız tüm 25 TL ve üstü yüklemelerde 3 ay boyunca geçerli olan 5GB bedava internet kazanabilirsiniz.

Yeni hat alan yada hattınız Turkcell&#;e taşıyan tüm abonelerin katılabileceği HOŞGELDİN 5GB kampanyasına katılmak HOSGELDİN5GB yazarak ücretsiz olarak &#;e SMS göndermeniz yeterlidir. Talebiniz alındıktan sonra Hoş Geldin 5 GB bedava internet ile beraber dakika, SMS Bip&#;de geçerli 1 GB daha yüklenecektir. Hattınız aktif olduktan sonra 1 ay içerisinde bu kampanyaya katılabilirsiniz.

Turkcell Şansa Reklam Tıkla Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell şansa reklam tıkla kampanyası ile internet siteleri üzerinden yada sosyal medya gördüğünüz Tukcell şansa reklamlarını tıklayarak bedava 1 GB ve 2 GB internet kazanabilirisiz.

Turkcell şansa tıkla reklamlarını tıkladığınızda karşınız çıkan 6 tane emocan dan birini tıklayarak bedava internet kazanabilirsiniz. Şansa tıkla reklamlarını haftada 1 defa tıklayarak hediye internet kazanabilirsiniz. Reklamları görmek ve bedava internet kazanmak için bizim sitemizde gördüğünüz Turkcell şansa tıkla reklamlarını gördüğünüzde reklama tıklayarak hediyenizi hemen alabilirsiniz.

Turkcell şansa tıkla reklamları yıl sonuna kadar başlatılan bir kampanyadır. Haftada 1 defa tüm Turkcell faturalı ve faturasız abonelerin katılımına açıktır. Şansa takıla hakkında ayrıntılı bilgi için Turkcell Şansa Tıkla Reklam Kampanyası yazımızı inceleyebilirsiniz.

Turkcell Biz Ekip Kur Bedava İnternet Kazan

Turkcell bedava internet kazanmak için katılabileceğiniz bu kampanyada en az 2 en fazla 5 kişilik ekip kurduğunuzda ekip arası ücretsiz konuşma ve her ay 1 GB bedava internet kazanabilirsiniz. Sevdikleriniz, arkadaşlarınız ve aileniz ile ekibinizi kurduktan sonra hem bedava internet kazanır hemde bedava konuşabilirsiniz.

Turkcell biz ekip kurma işleminde Difital Operatör uygulamasına giriş yaparak edip kurabilir yada sevdiklerinizi ekibe dahil edebilirsiniz. Ayrıca ekip arasında internet paylaşımı yapabileceğiniz gibi ekibe dahil olan 25 yaş altı gençlere her ay 2 GB bedava internet hediye edilecektir. Turkcell biz hakkında ayrıntılı bilgi için Turkcell Biz Nedir? Biz Ekip Ekip Nasıl Kurulur yazımızı inceleyebilirsiniz.

Turkcell Yüklediğin Kadar Kazan Bedava İnternet

Turkcell yüklediğin kadar kazan kampanyası kapsamında faturasız hat sahipleri funduszeue.info, Dijital Operatör Uygulaması veya Paycell uygulaması üzerinden hatlarına yükledikleri kadar TL kazanırlar.

Yıl sonuna kadar geçerli olan bu kampanyadan yaralanmak isteyen faturasız hat sahipleri kredi kartları ile hemen TL yüklemeleri yeterlidir. Yüklediğiniz kadar hediye TL internet paketi olarak kullanmanız mümkün.

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için Turkcell Yüklediğin Kadar Kazan Kampanyası yazımızı inceleyebilirsiniz.

Turkcell Dijital 2 GB Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell dijital 2 GB bedava kampanyası ile Turkcell dijital operatör uygulaması hesabınıza giriş yaparak kredi kartı yada banka kartı ile her hangi bir paketi satın alan tüm faturasız hat sahiplerine 2 GB bedava internet vermektedir.

Turkcell bedava internet kazanmak için hemen hesabımın uygulamasına giriş yaparak her hangi paketlerden birini almanız yeterlidir. 2 GB bedava interneti 1 ay boyunca kullanabilirsiniz. Paket alımından sonra hediye 2 GB internet hattınıza otomatik olarak yüklenecektir.

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için Dijital 2 GB Hediye İnternet Kampanyasıyazımızı okuyabilirsiniz.

Turkcell Bizce Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell bizce kadınlara yönelik olarak hazırlanmış uygulamalardan biridir. Kadınların aradığı tüm konuları bulabileceğiz bizce uygulamasını telefonuna indirip bizce kupon biriktirerek bedava internet kazanabilirsiniz.

Turkcell Bizce uygulamasını kullanarak bedava internet kazanmak için yapmanız gereken tek kural uygulamaya her gün giriş yapmaktır. Günlük giriş yaparak kazandığınız kuponlar ile anında bedava internet kazanırsınız.

  • 15 Kupon &#; Günlük 2 GB
  • 30 Kupon &#; 3 Günlük 3 GB
  • 45 Kupon &#; Günlük 5 GB
  • 60 Kupon &#; Haftalık 2 GB

Günlük tek kupon kazanma hakkınız bulunmaktadır. Uygulamayı telefonunuzdan silmedikçe her ay kazanırsınız.

Bip Yıldızları Bip Kullan Kazan Bedava İnternet

Bip kullana kazan kampanyasından BİP yıldızı olup bedava 1 ve 2 GB internetin sahibi olabilirsiniz. Turkcell Bip yıldızı olmak için haftalık olarak en çok mesaj atma hedefine ulaşmanız gereklidir.

Bip uygulamasına giriş yaptıktan sonra BİP YILDIZLARI kanalı takip ederek yarışmaya başlayabilirsiniz. İster sevdiklerinize mesaj atın isterseniz grup kurarak mesajlaşın. Haftalık , , , , , , , , , , ve hedeflerine ulaştığınızda hediye internet hattınıza tanımlanır.

Bip yıldızı olup kazanmak için hemen BİP yıldızları kanalı takip ederek bedava internet kazanmaya başlayabilirsiniz.

Turkcell 30 GB Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell bedava internet  yılında ilk yaptığı kampanyalardan biri olan ilk ay fayda kampanyası ile 30 gb bedava internet vermektedir. Turkcell faturalı hatlara özel bu kampanyada 12 ay kalma sözünüze 30 gb hediye internet anında hattınıza tanımlanacaktır.

30 GB hediye internet almak isteyen bireysel tukcell aboneleri bu kampanyaya katılmak için FIRSATGB yaz ’e mesaj atmaları yeterlidir. Ayrıntılı bilgi almak için Turkcell 30 GB Bedava İnternetyazımızı inceleyebilirsiniz.

Turkcell Hediye Havuzu Bedava 1 GB ve 5 GB İnternet

Turkcell hediye havuzu ile anında herkese 1 GB internet veriyor Dijital Operatör uygulaması üzerinden Hediye havuza giriş yaptığınızda 1 GB hediye internet hattınıza tanımlanacaktır dilerseniz bu hediyeyi sevdikleriniz gönderebilir yada siz kullanabilirsiniz.

Turkcell hediye havuzu ayrıca süpriz hediyeler ve kampanyalar ile sizlere haftalık 5 GB ücretsiz internet vermektedir. Birbirinden güzel kampanyalar sunan hediye havuzuna mobil cihazından giriş yaparak sizde anında kazanmaya başlayabilirsiniz.

Turkcell Süper 2 GB Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell faturalı yada faturasız paket kullanan ama her hangi bir taahhüt yada kontratı bulunmayan Turkcelliler 12 ay kalma sözüne her ay 2 GB bedava internet kazanıyor.

Her hangi Turkcell kontratlı paketlerden birine geçiş yaptığınızda otomatik olarak hattınıza her ay 2 GB bedava internet tanımlanır ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Eğer her hangi bir kontratlı pakete dahil değilseniz hemen Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak yada Turkcell mağazalarına giderek kontratlı paketlerden biri geçiş yapmanız yeterlidir.

Turkcell Web 1 GB Aylık Bedava İnternet Kampanyası

Sadece bireysel faturasız hat kullanıcılarına yönelik olan bu kampanya dahilinde 1 ay geçerli 1 GB internet kazanabiliyorsunuz.

Turkcell hediye internet paketini kazanmanız için Uçuran 4GB, Uçuran 6GB, Uçuran 8GB, Uçuran 4GB Plus, Uçuran 6GB Plus, Uçuran 8GB Plus ya da Uçuran 10 GB Plus paketlerinden birini funduszeue.info adresi üzerinden ya da Dijital Operatör Uygulaması’na grip kredi kartınızla veya banka kartınızla satın almanız gerekiyor.

Bu iki yöntemle paket satın aldığınızda hattınıza 1 ay süreli 1 GB internet anında yükleniyor.

Turkcell Rahat Haydi Gel 1 GB Bedava İnternet

Yalnızca yeni TURKCELL abonelerinin faydalanabileceği kampanya, son 3 ay içerisinde Turkcell Rahat Tarife’ye hattını taşıyan ya da son 3 ay içerisinde yeni bir hat alıp, paketini Rahat Tarife olarak seçen kişilere her ay 1 GB internet hediye edilmesini içeriyor.

Rahat Tarife’ye geçenlerin 1 yıl boyunca yararlanabilecekleri bu kampanyadan her ay faydalanmak için her ay paket almanız gerekiyor.

Aksi halde paket alana kadar aylık 1 GB internet hattınıza tanımlanmıyor.

Turkcell Kim 1 GB İnternet İster Kampanyası

BİP kullanıcılarına özel bu kampanyaya hem faturalı hem de faturasız hat kullanıcıları katılabiliyor.

Kampanyanın size sunduğu 1 GB interneti hemen kullanmak için BİP Uygulaması üzerinden KİM 1GB İster Yarışması’na katılmalısınız.

BİP kullanmıyorsanız; Google Play Store ya da Android Store üzerinden uygulamayı cihazınıza kolaylıkla birkaç dakika içerisinde indirebilirsiniz.

  • Turkcell Bedava İnternet Paycell Kart 50 TL Yükle Haftalık 1GB, Toplamda 3GB Kazan Kampanyası:

Yalnızca Paycell kart kullanıcılarına özel olan kampanyadan yararlanıp, toplamda 3GB ücretsiz internetinizle doyasıya internete girmek adına Paycell kartınızla 50 TL’lik yükleme yapmalısınız.

Her 50 TL ve üstü yüklemenizde bu kampanyadan tekrar yararlanabilmeniz mümkün!

Paycell Kart ile Her TL Harcamana MB Bedava İnternet

Paycell kart kullanıcılarına özel bir diğer kampanya olan bu kampanya dahilinde kartınızla yaptığınız her TL ve üzeri harcamalarınızda hattınıza Turkcell tarafından MB internet tanımlanıyor.

Hemen size en yakın Turkcell mağazasından ya da funduszeue.info üzerinden kartınızı alabilirsiniz.

Turkcell Her Gole MB Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell her gole MB haftalık olarak yapılan bu kampanyada belirlediğiniz takımların maçlarında atılan her gole karşılık 1oo MB internet kazanabilirsiniz. Maç gol olmazsa bile MB kazanacağınız bu kampanyada ne kadar çok gol o kadar fazla bedava internet demek.

Ücretsiz olarak her gole MB yarışmasına katılmak için Goller Cepte uygulamasını telefonunuza indirmeniz ve belirlediğiniz maçları takip etmek kalıyor. Uygulamayı indirdikten sonra “Her Gol MB” linkine tıklayıp maç seçmeniz yeterli. Unutmayın ne kadar çok gol o kadar fazla bedava internet demek.

İster faturalı isterse faturasız olsun bütün Turkcell abonelerine açık olan “Her Gol MB” yani Goller Cepte uygulaması her hafta pazartesi yenilir. İnternetiniz bittiğinde yada yetersiz kaldığında goller cepte oynayarak Turkcell bedava internet kazanabilirsiniz.

Turkcell Goller Cepte MB Bedava İnternet

Tuttuğun takıma özel olarak hazırlanan goller cepte taraftar uygulamasını telefonunuza indirdiğinizde anında MB hediye internet veriyor.

GollerCepte&#;nin 4 büyük takımın taraftarına özel uygulamaları GollerCepte , GollerCepte , GollerCepte ve GollerCepte olarak iPhone AppStore ve GooglePlay Store&#;dan indirebilirsiniz. Ayrıca goller cepte uygulamasına arkadaşınızı davet ederseniz hem siz hemde arkadaşınız ek MB internet kazanacaktır.

Otomatik Ödeme Talimatı Bedava 5GB İnternet

Bireysel ses hattı sahiplerine yönelik kampanya dahilinde otomatik ödeme talimatı verdiğinizde ve ödemeniz gerçekleştiğinde 5 GB ücretsiz hediye internet kazanabiliyorsunuz.

GNÇ Çatlat Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell’in yalnızca GNÇ’li gençlere özel olan bu kampanyası, hem eğlenebilmenize hem de ücretsiz internet kazanabilmenize öncülük ediyor.

Bedava internet kazanmak istiyorsanız, öncelikle telefonunuza GNÇ uygulamasını yüklemelisiniz.

Ardından ÇATLAT’a tıklamalı, karşınıza çıkan 2 adet yumurtayı çatlatmalı yani kırmalısınız.

Hediye interneti kullanmak istediğin haftanın 2 gününü uygulamada belirlemelisiniz. Belirlediğiniz bu iki günde tekrar ÇATLAT uygulamasına girmeli, yumurtaları kırmalısınız.

Böylelikle TURKCELL tarafından sizin hattınıza kısa bir süre içerisinde tanımlanan internetleri kullanmaya başlayabilirsiniz.

Dergilik 1 GB Bedava İnternet Paketi

Son 1 yıl içerisinde Dergilik Uygulaması’na hiçbir şekilde girmeyen ya da ilk kez bu uygulamayı kullanacak olan kişilerin yararlanacağı bu kampanya sayesinde 1 hafta geçerli olan 1 GB internet kullanabilirsiniz.

1 GB mobil internet hediyenizi kazanmak için Dergilik Uygulaması’nı hemen akıllı cihazınıza indirmelisiniz.

Uygulamaya girer girmez hattınıza yüklenen interneti 1 hafta içinde harcamalısınız.

Turkcell Bedava İnternet Nasıl Yapılır

Turkcell bedava internet ihtiyacı olanların merak ettiği sorulardan biride Turkcell bedava internet nasıl yapılır sorusudur. Turkcell bedava internet yapmak için rahat paket tarifesindeki müşteriler fatura ödemelerini Paycell ile ödediklerinden 1 GB bedava internet kazanmaktadırlar. Eğer sizde &#;Rahat Paker&#; tarifesinde iseniz faturanızı Paycell ile ödeyerek her ay 1 GB hediye internet sahibi olabilirsiniz.

Turkcell Kazan Kazan kampanyasına katılarak internet paketiniz bittiğinde ek paket satın almak yerine Kazan Kazan yarışmasında sorulara cevap vererek internet sahibi olabilirsiniz. Bip uygulaması üzerinden Kazan Kazan kanalına abone olarak her doğru cevaba 1 GB yanlış cevaba ile MB kazanırsınız. Her soru için sizden 5 TL ücret talep edilmektedir. Ek paket satın almak yerine dilerseniz bu yarışmaya katılabilirsiniz.

Turkcell Bedava İnternet Veren Uygulamalar

Turkcell bedava internet veren uygulamalar güncel listesinin sizinle paylaşmak istiyorum. Turkcell bedava internet veren uygulamaları telefonunuza indirerek bedava internet kazanmanız mümkün.

Turkcell Yaani Bedava İnternet

Turkcell yaani arama motorunu kullananlar aylık 1 GB bedava internet kazanıyor. Yani arama motoru uygulamasını telefonunuza indirip kurulum yaptıktan sonra sadece 1 ay değil kullandığınız süre boyunca hattınızda 1 GB bedava internet tanımlanacaktır.

Arama motoru olarak yaani üzerinde arama yaparak ve yanni arama moturunu kullanarak hediye internet kazanırsınız. Uygulamayı telefonunuzdan silmediğiniz sürece her ay 1 GB bedava internet hattınıza tanımlanır.

Kampanyaya katılmak için yani uygulmasını telefonunuza indirmeniz yeterlidir. Sizde arama motoru olarak yanni kullanarak hediye internetinizi her ay alabilirsiniz.

Turkcell uygulamalarını kullanarak bedava internet kazanmak için ayrıntılı olarak bilgi veren yazımızı incelemek için linke tıklamanız yeterlidir. Turkcell Bedava İnternet Veren Uygulamalar

Turkcell Salla Kazan Bedava İnternet

Turkcell salla kazan ile bedava internet kazanmak için yapman gereken ise Dijital Uygulaması içerisinde bulunan Salla Kazan kutusuna tıklayarak bedava internet kazanabiliyorlar. Her hafta salla kazan yaparak 10 GB kadar haftalık bedava internet hediyesini alabilirsiniz. Salla Kazan hakkında ayrıntılı bilgi almak Turkcell Salla Kazan Nasıl Yapılır  yazımızı inceleyebilirsiniz.

turkcell bedava internet kazanma

Turkcell Bedava İnternet Faturalı ve Faturasız

Turkcell faturalı yada faturasız hat sahiplerine yönelik yaptığı bedava internet kazanma kampanyaları belli dönemlerde güncellenerek yenilenmektedir. Sizlere yukarıda verdiği Turkcell bedava internet faturalı abonelere için olduğu gibi bazı kampanyalar sadece faturasız hat sahiplerine yönelik olmaktadır.

Turkcell Tv Plus Paketleri Nedir? TV Plus Fiyatları

Turkcell Salla Kazan Ramazan Kampanyası

Turkcell Ramazan ayına özel olarak hazırladığı bu kampanya ile hem bedava internet veriyor. Salla kazan kampanyası kapsamında salla kazan yaptığınız ister kazandığınız bedava internet paketini sevdiklerine hediye edebilirsiniz. İsterseniz kendiniz kullanabilirsiniz.

Ramazan ayı boyunca geçerli olan salla kazan arkadaşına hediye kapmayasında eğer kazandığınız bedava interneti arkadaşınıza gönderirseniz ek salla kazan hakkı kazanırsınız. Haftada 2 defa salla kazanmak için sizde hemen dijital operatör üzerinden salla kazan yaparak bedava internet kazanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için Salla Kazan Paylaş Bedava İnternet Kampanyası yazımızı inceleyebilirsiniz.

Turkcell Bedava İnternet Kazanma

Turkcell bedava internet kazanmak için sizlere en güncel kampanyalar hakkında bilgi vermeye çalıştım. Ayrıca Turkcell bedava internet bip ile kazanmak için bip uygulamasını indirerek güncel yarışmalara katılarak hediye internet kazanmanız mümkün.

Turkcell Bedava İnternet Veren Uygulamalar

Turkcell Bedava İnternet Nasıl Kazanılır

Bu yazımızda kısaca Turkcell bedava internet kampanyaları  yılı katılım şartlarını sizlerle paylaşmaya çalıştık.

Şu an ya da daha önce dahil olduğunuz kampanyaları yorum kısmında bizimle paylaşarak, Turkcell abonesi takipçilerimize önerilerinizi ve görüşlerinizi iletebilirsiniz.

Turkcell Salla Kazan Kaç GB Veriyor?

Turkcell salla kazan kampanyası ile 10 GB kadar internet kazanabilirsiniz.

Turkcell Yeni Hat Tanışma Hediyesi Nasıl Yapılır?

HAT HEDIYESI 5GB yazıp ’ye gönderebilirsiniz.

Turkcell Salla Kazan Hangi Gündür?

Yazımızı Puanlamak İster misin?

Turkcell bedava internet paketleri ile başlattığı bu serüvende rakiplerine fark atarak Turkcell bedava internet hediyelerini bizlere sunuyor, farklı ise Turkcell kampanyaları oldukça fazla olduğundan dolayı rakipleri bunlara dayanamıyor ve büyük ara farkla kendini göstermeye devam eden GSM firması Turkcell Faturalı ve Faturasız hediye internetler paketlerini inceleyelim.

Turkcell Aralık itibariyle önümüze çıkan kampanyalar ile birlikte hediye internet paketi kazanmaya başlayabilirsiniz. Aşağıda bulunan paketlerden size uygun olanını seçin ve bedava internet sahibi olun.

Turkcell Bedava internet Kampanyaları

Turkcell bedava internet kampanyaları sayesinde sürekli olarak güncellenen yeni kampanyalar ile daha fazla bedava internet kazanmanın yollarını sizlerle paylaşıyoruz. Turkcell yılının gelmesiyle birlikte bedava internet fırsatlarını güncelleyerek birbirinden farklı türdeki bedava internet uygulamaları ve SMS ile alınabilecek kampanyaları sizlere sunduk. Bu sayede Turkcell aboneleri istedikleri yerde kullanabilecekleri 1 GB, 2 GB veya 10 GB gibi birbirinden farklı çeşitteki kampanyaları inceleyerek daha fazla bedava internetin keyfine varabiliyorlar.

turkcell 10 gb bedava internet

Turkcell bedava internet fırsatlarından yararlanabilmek için fırsat altındaki açıklamayı veya Turkcell resmi sitesindeki açıklamayı okumayı unutmayın, çünkü kampanyalar farklı oldukları için katılım aşamaları da bu süreçte farklı olabilmektedir. Sizlerde Turkcell abonesi iseniz bedava internet kazanmak istiyorsanız aşağıda yer alan kampanyaları inceleyerek bedava internetin sahibi olabilirsiniz.

Turkcell bedava internet kampanyaları her yıl veya her ay olmak üzere güncellenmektedir. Sitemizde yer alan içerikler sürekli güncellenerek Turkcell bedava internet kampanyaları da bu sayede siz değerli ziyaretçilerimize bedava olarak sunulmaktadır.

Turkcell Bedava internet Paketleri Nelerdir?

Bu kampanyalardan yararlanmak sizin kişisel tercihinize kalmış bir durumdur. Eğer benim internetim var daha fazla interneti ne yapacağım derseniz; burada yerde alan kampanyalar ihtiyacı olan arkadaşlarınıza bildirebilirsiniz.

Turkcell Bip 1 GB Hediye İnternet Nasıl Yapılır?

YouTube video

Kampanya Adı: Turkcell Bip Bedava internet Hediyesi
Kampanya İçeriği: 1 GB Bedava internet
Kampanya Ücreti: Ücretsiz
Kampanya Koşulu: Bip uygulamasına sahip olmak gerekiyor.

Turkcell Bip 1 GB Bedava internet Nasıl Yapılır?

Turkcell uygulaması olan Bip ile birlikte 1 GB bedava internet kazanmak için yapmanız gereken işlem tek olarak telefonunuzdan App Store veya Play Store mağazasından Bip uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

Bu uygulamayı indirdikten sonra size gelecek sms ile birlikte bedava 1 GB internet kazanabilirsiniz.

Turkcell Sürpriz Nokta Bedava internet

bedava internet

Kampanya Adı: Turkcell Sürpriz Nokta Kampanyası
Kampanya Son Tarihi: Bilinmiyor
Kampanya Hediyeleri: 1 GB bedava internet, 5 GB bedava internet, Fizy Üyeliği ve birbirinden farklı kutular sayesinde farklı bedava internet, bedava sms ve bedava dakika hediyeleri.

Turkcell Sürpriz Nokta Hediye Nasıl Kazanılır?

Turkcell Sürpriz Nokta oyunu ile hediyeler kazanmak isterseniz Turkcell Bip uygulamasını indirerek keşfet bölümünden “Turkcell Sürpriz Nokta” kanalına tıklayın ve takip işlemi uygulayın, daha sonra “Oyna” mesajı göndererek kutuların olduğu yerlere gidin ve kutuları toplayarak bedava internet kazanın.

Turkcell Yaani 2 GB Bedava internet Paketi

bedava internet paketleri

Kampanya Adı: Turkcell Yaani Bedava internet
Kampanya Koşulu: Yaani uygulaması kullanmak.
Kampanya İçeriği: 2 GB internet
Kampanya Ücreti: Ücret Yok

Turkcell Yaani ile Bedava internet Kazanmak

Yeni Turkcell uygulaması olan yerli arama motoru uygulaması yaani ile birlikte uygulama indirdikten sonra her gün uygulama içerisinde arama yaparak bir hafta sonucunda kazanabileceğiniz 2 GB bedava internet sms sonrası hattınıza otomatik olarak yüklenecektir.

Turkcell GNÇ 1 GB Bedava internet

Paket Adı: Genç Turkcell Bedava 1GB internet
Paket İçeriği: 1 GB koşullu internet hediyesi
Paket Şartı: Hattınıza 30 TL üzeri yükleme yapmak.

Genç Turkcell Bedava internet Nasıl Yapılır?

Genç Turkcell paketleri kullanıcılara özel bedava 1 GB internetten yararlanabilmek için Turkcell GNÇ üyesi olmalısınız. Eğer ben zaten GNÇ’liyim derseniz yapmanız gereken tek işlem 30 TL veya üzerinde bir yükleme yapmanız dahilinde sizlere 1 ay geçerli 1 GB bedava internet hediye edilecektir.

Turkcell Yükle Kazan Hediye İnternet Fırsatı

Fırsat Adı: Turkcell Yükledikçe Kazan
Fırsat Detayı: Ne kadar çok yükleme yaparsanız o kadar çok bedava internet kazanırsınız.

Turkcell abonesi olan kullanıcılar bedava internet kazanabilmek için bir başka yöntem olan hattınıza TL yükleme ile birlikte kazanacağınız birbirinden farklı çeşit bedava internet olan haklarından yararlanmak için hattınıza en az 20 TL ve üzerinde bir yükleme yapmanız yeterli olacaktır. Eğer siz de bedava internet kazanırsanız sms ile bilgilendirilirsiniz.

Turkcell Dijital Operatör Bedava internet Paketi

bedava internet al

Turkcell Dijital Operatör uygulaması ile birlikte de her hafta bedava internet kazanma biliyorsunuz bunun için yapmanız gereken işlem Turkcell dijital operatör uygulamasına girer ekmeğini üzerinden size olan özel kampanyaları incelemek. Ayrıca özel günlere ait yapılan kampanyalar ile birlikte de Turkcell dijital operatör uygulaması ile daha fazla bedava internet veya mağaza indirimleri kazanabilirsiniz.

Turkcell 23 Nisan Ücretsiz İnternet Al

Turkcell 23 Nisan bedava internet kampanyasından yararlanmak isteyen Turkcell GNÇ kullanıcıları için yapılan güncel kampanyaya ulaşmak için Turkcell 23 Nisan bedava internet makalesini inceleyebilirsiniz.

Turkcell 1 Mayıs İşçi Bayramı İnternet Paketi

Turkcell 1 Mayıs bedava internet paketi sayesinde işçiler için özel bir fırsata katılabilir ve bu sayede 10 GB bedava internet kazanabilirsiniz. Turkcell 1 Mayıs kampanyası sadece 1 veya 2 gün geçerli olmaktadır, ve kampanya her yıl değişim gösterebilir. Bunun için Turkcell 1 Mayıs Bedava internet yazımıza bakabilirsiniz.

Turkcell 19 Mayıs Hediye İnternet Kampanyası

Turkcell 19 Mayıs bedava internet kampanyası ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için yapılacak olan bedava internet fırsatlarını öğrenmek için 19 Mayıs konusu olan 19 Mayıs Turkcell Bedava internet yazımıza göz atabilirsiniz.

Sana Özel Bedava İnternet Bulundu!


Turkcell G Bedava internet Fırsatı
Turkcell hattını yeni geçmiş kullanıcılar özel veya hattını G’ye geçirecek kullanıcılar için 1 GB bedava internet hediyesisunulmaktadır. Hediyeyi almak için hattınızı değiştirdiniz bayi ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Turkcell Ramazan Bedava internet Paketi

turkcell bedava internet

Turkcell Ramazan bedava internet sayesinde Ramazan Ayının gelmesi ile yılında da daha önceki yıllar olduğu gibi hem İftar hediyeleri hem de Sahur hediyeleri ile mutlu dolu bir Ramazan Ayı sizleri bekliyor.

Turkcell Ramazan hediye ile 1 GB – 2 GB – 5 GB – 10 GB gibi birbirinden farklı bedava internet kampanyalarını incelemek için buraya tıklayın.

Turkcell Emocanlar Hediye İnternet Kazan

Turkcell reklamları ile vermiş olduğu Emocanlar kampanyasını TV kanallarından takip ederek güncel bedava internet fırsatlarından yararlanmayı unutmayın.

Daha fazla Turkcell bedava internet kazanabilmek için sitemizin ana sayfasına veya Turkcell kategorisine bakmanız yeterli olacak ve güncel kampanyaları görebileceksiniz.

Yorum Yap Bedava İnternet Paketi Kazan

Turkcell bedava internet paketlerini kullanan müşteriler, genellikle farklı uygulamalar sayesinde bedava internet kazandıkları için mutlular. Sitemizde Turkcell bedava internet hakkında aradıklarını buldukları içinde bizlere teşekkürlerini iletiyorlar. Sizlerde daha fazla Turkcell hediye internet paketi kazanma şansı için yorum yapmayı unutmayın.

Uyarı: Burada yer alan tüm kampanyalar yılı için geçerli olmayabilir.
Oluşabilecek tüm sorumluluklar kullanıcıya aittir.

Birçok Turkcell abonesinin internet kazanmak için kullandığı ’e servisine sms gönderimi ile internet kampanyasına katılarak sizde bedava internet kazanabilirsiniz. Turkcell faturalı ve faturasız bireysel hat kullanıcıları için geçerli olan ve sms numarasına toplamda 15 adet kısa mesaj göndererek farklı çeşitlerde bedava internet, sms ve dakika kazandıran işlemleri;

Turkcell Bedava Kampanyaları

Turkcell 10 GB’a varan hediye internet vermek için şimdi de kısa mesaj servisini kullanıyor. Kısa mesaj servisi üzerinden kazanacağınız hediye internet, dakika ve smsleri kendiniz kullanabilir veya sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. 10 farklı şekilde Turkcell bedava kampanyalara &#;e sms gönderip internet, dakika ve sms kazananlar arasına dahil olmak için yapmanız gerekenler;

  1. Anında 1 GB hediye internetinizi almak için INTERNETIM yazarak &#;e gönderin
  2. Başka 1 GB bedava internetinizi almak için GELMB yaz &#;e gönder.
  3. Sürpriz hediye internet kazanmak için SURPRIZ yazıp &#;e gönder.
  4. Ücretsiz SMS kazanmak için GEL SMS yaz ’e gönder.
  5. Bedava dakika kampanyası için EVET DK yaz &#;e gönder.
  6. Fırsat hediyeler kazanmak için FIRSAT yazıp ’e gönder.
  7. Bip aboneleri bedava internet için BİP yazıp ’e göndersin.
  8. ARTI 1GB BİP yazıp ’e gönderenler 1 gb bedava internet kazanır.
  9. ENHIZLI yazıp ’e gönderenler 10 GB kadar internet kazanabilir.
  10. HEDIYE HAFTALIK yazarak &#;e gönderen 1 GB internet kazanır.

Sizin internete ihtiyacınız yok ama Turkcell kullanan sevdiklerinizin var ise;

  • Telefonunuzun mesajlar bölümüne, “HEDIYE HAFTALIK 1 GB 53* *** ** **” yazıp “”e kısa mesaj göndererek onlara 1 hafta boyunca kullanabilecekleri Turkcell 1 GB hediye internet kazandırabilirsiniz.

ile Yapılan Turkcell Bedava İnternet

Turkcell bedava internet, sms ve dakika kampanyasına katılım sağlayıp hediye paketleri kazanırsınız. Ücretsiz sms yollayıp yapabilceğiniz 5 adet Turkcell bedava internet kampanyaları;

  1. HOSGELDIN 2 GB yazıp &#;a gönderenler 2 GB bedava internet kazanabilir.
  2. GNC GECE yaz &#;a gönder 1 GB hediye internet kazan.
  3. UPCALL yazarak &#;a gönderenler MB ücretsiz internet kazanır.
  4. FIRSATGB yazıp &#;a gönderen 20 GB kadar internet kazabilir.
  5. TOPLANTI yazıp &#;a gönderen 1 GB internet hakkı tanımlanır.

Turkcell Joker ile Bedava İnternet Nasıl Alınır?

Turkcell Joker Kampanyası’na, hâlihazırda kullandığınız tarife paketinizi yükselterek katılım sağlayabilirsiniz. Kampanya kapsamında 7 gün boyunca geçerli olacak sürpriz hediye internetinizi almak için:

  • Öncelikle mevcut tarifenizden daha yüksek bir tarifeye geçiş yapın. Ardından telefonunuzun mesajlar bölümüne girerek, “JOKER” yazarak “”’a kısa mesaj gönderin.
  • Yeni geçtiğiniz tarifenize uygun Turkcell bedava internet otomatik tanımlanır.

Turkcell Super Hotspot 10 GB İnternet Kampanyası

Turkcell Super Hotspot paketi ile telefonunuzdan G hızında internete girebilirsiniz. İnternete çok sık ihtiyaç duyan kullanıcılar için hazırlanmış ve 10 GB limiti olan Super Hotspot’tan 80 / Ay ücret karşılığında faydalanmak için:

  • Cep telefonunuzdan “SUPER HOTSPOT 10GB AYLIK” yazarak “”’ kısa mesaj göndermeniz gerekir.
  • 30 gün geçerli olan Super Hostspot, üyeliğiniz bittiğinde otomatik olarak kendisini yeniler.

Turkcell Bedava 30 Dakika Kazan

Turkcell kullanıcılarının 30 Dakika ücretsiz bir şekilde dakika kazanmasını sağlayan Hediye Dakika kampanyasına katılım sağlayarak sizde çeşitli hediye dakika kazanabilirsiniz. Turkcell bedava 30 Dakika kazanmanız için yapmanız gereken işlem GEL DK yazdıktan sonra ’e kısa mesaj göndermek olacaktır. Bununla birlikte EVET DK yazdıktan sonra ’e kısa mesaj göndererek de Turkcell bedava dakika kazanabilirsiniz.

Turkcell Bedava SMS Hakkı Kazan

Turkcell abonelerine sağladığı birçok kampanya ile ücretsiz olarak sms, dakika, internet kazanmalarını sağlıyor. İşte onlardan biri olan Turkcell bedava sms hakkı kazanmanız için gönderim sağlamanız gereken sms kodu; Turkcell ücretsiz SMS hakkı için yapmanız GEL SMS yazdıktan sonra ’e kısa mesaj göndermek olacaktır.

Turkcell Kazandıran Fırsatları

Turkcell müşterilerine çeşitli hediyeler kazanmak ve sürpriz fırsatlar için SURPRİZ yazdıktan sonra ’e kısa mesaj gönderebilirsiniz. Turkcell kazandıran kampanya ve fırsatlardan haberdar olup size özel avantajlı paketleri öğrenmek istiyorsanız FIRSAT yazdıktan sonra ’e kısa mesaj göndermelisiniz.

Turkcell Gülümseten Fırsat Hediye 2 GB Kampanyası

Sizde Turkcell dijital operatör ya da funduszeue.info den gülümseten fırsat ya da gülümseten avantaj paketini satın alarak 2 GB hediye internet paketi kazanabilirsiniz. Hediye internetin geçerlilik süresi 1 Ay boyunca olup yapmanız gereken internet üzerinden paket alımı gerçekleştirme olacaktır.

Turkcell Yıla Özel 3 Ay Bedava Dakika

Turkcell Yılını kullanıcılarına hediyeler dağıtarak kutlamaya devam ediyor. 21 Ekim Tarihine kadar geçerli olan 3 ay bedava dakika kampanyasına katılım sağlamayı unutmayın. Sizde 3 ay boyunca geçerli olacak şekilde tüm Turkcell aboneleriyle ücretsiz konuşma sağlamak için yapmanız gereken Turkcell Dijital Operatör uygulamasına giriş yapıp hediye havuzu kısmına göz atmak olacaktır.

Turkcell Yıla Özel 10 GB Bedava İnternet

Turkcell Yıla özel olarak çıkardığı bu kampanya ile 10 GB bedava internet kazanabilirsiniz. Turkcell dijital operatör uygulamasını telefonunuza indirip giriş sağladıktan sonra Hediye Havuzu bölümünden 10 GB bedava internet paketinizi hattınıza tanımlatın. Başvuru işlemini sağladıktan sonra 2 gün içerisinde internet paketi hattınıza tanımlanacaktır.

Turkcell Hediye İnternet Gönderme ve Alma

Turkcell kullanıcısı olarak 15 TL’ye 1GB interneti sevdiklerinize göndermek için yapmanız gereken işlem ‘’HEDIYE HAFTALIK 1 GB 53XXXXXXXX’’ yazarak sonrasında ’e kısa mesaj göndermek olacaktır.

Başkasının da size internet göndermesini istiyorsanız karşıdaki kişinin ‘’HEDIYE HAFTALIK 1 GB 53XXXXXXXX’’ sizin telefon numaranızı 53XXXXXXXX alanına yazarak gönderim sağlayabilirsiniz. Hediye internet gönderim işlemi sonrası ödenecek tutar hediye internet gönderenin Turkcell faturasına yansıyacak ya da TL hesabından düşülecektir.

Turkcell Salla Kazan Kampanyası

Turkcell dijital operatör uygulamasını indirip kurulum sağladıktan sonra giriş yaparak her Cuma salla kazandan hediyeler kazanabilirsiniz. Farklı salla kazan kampanyaları için siz kullanıcılarının tercihine bağlı olarak dilerseniz internet dilerseniz dakika ya da sms kazanabilirsiniz.

Turkcell bedava internet kazanmak ve diğer tüm avantajlı paketlerden haberdar olmak için takipte kalmanızı öneriyoruz. 

Başlıklar

Turkcell bedava internet &#; Hazır kart kullanıcıları ve faturalı hat kullananların faydalanabildiği internet kampanyaları. En güncel ve yeni Turkcell bedava gb paketi kampanyalarına buradan ulaşabilirsiniz. Kampanyalara katılım Turkcell platformları üzerinden yapılabilir. Burada sadece kampanya varsa nasıl yapılacağına dair bilgiler verilir.

Turkcell bedava internet paketleri ile hem faturalı hem de faturasız aboneler ücretsiz internet kullanabiliyorlar. Güncel kampanyaları araştıran aboneler için burada yer verdiğimiz hediye gb kampanyalarının hepsi funduszeue.info’de yer alan kampanyalardır. Burada paylaşılma sebebi ise Turkcell abonelerinin bütün kampanyalara toplu bir şekilde ulaşmasına olanak sağlamaktır. Zaman zaman hepimizin interneti tarife yenilenmeden bitebiliyor. Böyle durumlarda ya ek paket almamız gerek ya da güncel kampanyalardan yararlanarak bedava gb edinmemiz gerekmektedir. Nereden bedava internet kazanabilirim ?

Turkcell Ramazan Hediyesi

Eğer sizin de internetiniz fatura kesim tarihinden önce bitiyorsa, ya da hazır kart paketi yenilenmeden bittiyse burada yer alan Turkcell Bedava internet kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Geçen yıllara göre yılında da Türkiye’nin en büyük GSM operatörü güncel kampanyalar düzenleyerek müşterilerine hizmet verdi. Bu kampanyaları aşağıdaki listelerden kontrol edilmektedir.

Güncel Hazır Kart Kampanyaları

  • Cepte Modem 10GB
  • Tam Destek Kampanyası
  • Dijitale Hoş Geldin Kampanyası
  • Hafta Sonu 5 GB Kampanyası
  • GNÇ Challenge TV

Turkcell Bedava internet Veren Uygulamalar

Turkcell Bedava İnternet veren uygulamalar

Bedava internet veren uygulamalar yılında en çok bilinen uygulama Bip diyebiliriz. Fakat farklı uygulamalar da bulunmaktadır. Bunlar;

  • Bip
  • Salla Kazan
  • Bizce
  • Hediye Havuzu
  • Hediye Yarışı
  • Dergilik
  • Dijital Operatör (eski adıyla Hesabım uygulaması)

Dijitale Hoş Geldin Kampanyası

Dijital Operatör uygulaması ve funduszeue.info&#;den ilk defa paket ya da TL yükleyen aboneler, anında Haftalık 2 GB kazanırlar.

Hafta Sonu 5 GB Kampanyası

Dijital Operatör uygulaması ya da funduszeue.info&#;den kredi kartı veya banka kartı ile paket yükleyin, sadece hafta sonu geçerli 5 GB bedava internet paketine sahip olun.

Turkcell Bedava internet Nasıl Yapılır?

bedava internet nasıl yapılır

Hemen hemen herkesin aklındaki sorulardan biri de Turkcell ücretsiz internet nasıl yapılır internete bedava girilir? ’de hediye almak mümkün mü gibi sorular soruluyor.

Öncelikle hediye alabilmek için size uygun olan kampanyaya katılmalısınız. Kampanya katılım şartlarını yerine getirmeniz halinde bedava internet alabilirsiniz.

Turkcell bedava internet paketleri ve fırsatları için bu yazımızı okumanızda fayda var. Aylık ve haftalık hediye internet alabilirsiniz.

Salla Kazan BiP Bedava internet

Operatörünüzün Application&#;ı olan Dijital Operatör Uygulaması&#;nda Salla Kazan menüsünde telefonunuzu salladıktan sonra açılan 2. Ekran ile BiP Salla Kazan kanalına geçiş yapıp kampanyaya katılmak mümkün.

Eğer telefonda hareket algılama için özellik yoksa ilgili ekrandaki butona dokunarak kampanyaya katılabiliyorsunuz. Kampanya ile ayda bir kez hediye kazanabilirsiniz. Tekrar kampanyadan hediye kazanmak için yukarıda belirtilen işlemleri yine yapmanız gerekir.

Gülümseten TL Yükle Kazan Kampanyası

Gülümseten TL Yükle Kazan Kampanyası sayesinde Gülümseten Aylık 1GB ve Gülümseten Günlük 1GB hediye kampanyalarından tanımlanan hediye bitene kadar sınırsız faydalanabilirsiniz. 60 TL ve üzeri TL yükleme yapan aboneler Aylık 1GB kazanırlar. 10 TL ve 30 TL arası yükleme yapan aboneler ise Günlük 1 GB kazanırlar. 

Bastı Kaptı Kampanyası

Bastı Kaptı sürpriz gününde  GNÇ&#;lilere özel sürpriz hediyeler ve bedava internet gibi çeşitli faydalar sizi bekliyor. Bastı Kaptı Kampanyası sayfasına giriş yapıp detayları öğrenebilirsiniz.

Kim 1 GB Bedava internet ister?

BiP Uygulaması üzerinden Kim 1 GB ister oyununu oynayarak bedava 1 GB internet kazanabilirsiniz.

Bil Kazan 1 GB Bedava internet kampanyası

BiP Uygulamasından Bil Kazan kanalını takip edin. 1 GB hediyeyi kazanmak için ücretsiz yarışmaya katılın ve hediyenizi hemen kazanın.

Kart Kayıt Kampanyası: TL yada paket yükleme işleminizi kayıtlı kredi kartı veya banka kartınızla Dijital Operatör veya funduszeue.info üzerinden kolayca yapın; hediye 2 GB kazanın.

BiP #senyapdiye Mobil Ödeme İzni Kampanyası: Alışverişlerinizi Turkcell faturanıza ya da faturasız hat kullanıyorsanız TL bakiyenize yansıtarak yapmaya izin verin, GB kazanın!

Kupon Biriktir Kampanyası: Bu kampanya ile 5 GB’A kadar bedava itnernet alabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için Bizce Uygulamasını yükle hergün kuponları topla.

Bip Sence Kampanyası: Bip uygulamasından Sence kanalını takip et, Buradan size yöneltilen anketlere katılarak TL kazan. Kazandığın TL’leri Paycell kartına transfer et ve bu TL’ler ile dijital operatör uygulamasından ücretsiz internet al.

Turkcell Bedava internet Paketleri

Aşağıdan güncel kampanyalara bakabilirsiniz.

Turkcell bedava internet paketleri ve fırsatları için bu yazımızı okumanızda fayda var. Aylık ve haftalık hediye internet alabilirsiniz.

Bütün kampanyalara: funduszeue.info?place=menu buradan bakıp ve kampanyalara resmi site üzerinden katılın. Burada var olan kampanyalar başlık olarak bilgilendirme amacı ile paylaşılmıştır. Detaylı bilgi ve katılım için resmi siteyi ziyaret edin.

Hediye internet nasıl kazanılır?

Hediye GB kazanabilmek için akıllı telefonuna BİP uygulamasını yüklemen gerek. BİP uygulamasından “Sürpriz Nokta” kampanyasını takip et, belirtilen lokasyonlara giderek free internet kazan.

Hangi uygulamalar internet veriyor?

Turkcell&#;de BiP, Bizce, Dijital Operatör ve dergilikten hediye internet veriyor.

Bedava GB nasıl kazanılır?

Bedava internet veren uygulamalar ile bedava gb kazanmak mümkün bu uygulamaları yukarıda listeledik.

Turkcell hediyeleri ile alakalı aklınıza takılan ya da mevcut yeni kampanyalar olduğunda yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Turkcell bedava gb alabilmek için uygun olunan kampanyaya katılmak gerekir. Bu sayede hediyeyi kazanabilirsiniz. Burada hiç bir şekilde kampanya düzenlenmez. Sadece operatörün yaptığı kampanyalar hakkında genel bilgiler verilir. Kampanyaya katılımı operatör sayfasından yapmanız gerekir.

Güncel Cepten İnternet Kampanyaları

Güncel Turkcell resmi internet sitesinde bulunan kampanyaları aşağıda liste halinde paylaştık.

  • Avantajlı 3 ay 10 GB Kampanyası
  • GNÇ Challenge TV
  • Salla Kazan BiP Kampanyası
  • Bastı Kaptı Kampanyası
  • Dijital Güvenlik Servisi 6 aylık Paket
  • Dijital Güvenlik Servisi Günlük 1GB
  • G Süper Paket
  • Bizce ile Kupon Biriktir

Turkcell Dijital Operatör uygulamasını telefonunuza yükleyip güncel kampanyaları buradan da görüntüleyebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası