memurlar net 2017 tercih robotu / Plesk Obsidian

Memurlar Net 2017 Tercih Robotu

memurlar net 2017 tercih robotu



KPSS tercih robotu için tıklayınız

Kpss tercih robotu

KPSS taban puan robotu için tıklayınız
Kpss taban puanlar robotu

KPSS Puan hesaplama program için tıklayınız
Kpss puan hesaplama robotu


/2, /1 KPSS TERCİH ROBOTU
/2 /6 /7 /3 /4 /5 /6 /7 /8 sonuçlarıyla karşılaştırmalı
KPSS puanıyla
yapılan tüm atamaları
görmek için tıklayınız »

LİSANSÖNLİSANSORTAÖĞRETİM



KPSS Uzmanı Sinan GÜZEL koordinatörlüğündeki rehberlik hizmetlerimizi incelemek için tıklayınız
YORUMLAR (Son 25 cevap)  Cevaplayan: KPSS Uzmanı Sinan GÜZELSORU SOR
Serpil sözen( )
Merhaba hocam çeko mezunuyum bu kasımda ki atamlarda bi şansım olur mu puanim alanimla yada levarsa da nereyi yazmam mantıklı olur sizce? Teşekkürler
Rehber öğretmenin cevabı: Serpil, İİBF mezunlarının bu kasım atamasında puanlarla atanmasını olası görmüyorum. Son atamalar da bile kesin atanırım diye düşünüp de kurum içi alımları ihmal etme. Gümrük Muayene, Muhafaza memurluğu, KYK, PTT, SGK sözleşmeli alımlarda neresi gelirse bir şekilde devlete girmeye bak. Devlete girdikten sonra tekrar hazırlık yapmak daha rahat ve kolay olacaktır; A kadroları için daha rahat şartlarda hazırlık da yapabilirsin. Ama bu puanla öncelikle sözleşmeli de olsa atanmaya bakmalısın. Merkezi atamalarda niteliğiyle yani herhangi bir Lisans mezunlarının tümünün tercih ettiği kadrolarda 82 puana son 10 yılda hiç düşmedi-düşmez de. Sinan Güzel / KPSS Uzmanı

Hilal İşcan( )
Hocam mrb puan lise att yim siralama şansım varmi beklemelimiyim tekrar mi calisiyim
Rehber öğretmenin cevabı: Şu ana kadar kişilik kadro açıldı, sıralaman için beklemen pek mantıklı olmaz, 2 yıllık bir bölüme başladıysan Eylül KPSS için şimdiden hazırlık yapmaya başlamalısın. Atama dönemlerinde tekrar sorarsan 87 puan için son durumu değerlendiririz. Şu an Önlisans 1. sınıfta okuyanlar kesinlikle KPSS'ye Önlisans düzeyinde girmeliler. İlk kadrolu ve ilk sözleşmeli atamayı mezun olmadığınız yapamasanız da sonraki atamaya tercih yapabilirsiniz. Sinan Güzel KPSS Uzmanı

Hatice Mermerci( )
Hocam kpss puanım 82 atanmak istiyorum Harita teknikeriyim .. Son durum ne olur
Rehber öğretmenin cevabı:  tarihindeki kişilik sözleşmeli atama kadrosu gibi tekrar kadro açılırsa atanırsın ama sadece Aralık ve Haziranda kadrolu alımlar olursa atanma ihtimalin zayıf. Sözleşmeli atananlar da tekrar bu kadroları tercih edecek biliyorsun.

Ozan Y.( )
Merhaba Hocam 2.üniversitem olacak lütfen değerli düşüncelerinizi söylermisiniz? Puanım odyometri, tapu kadastro, elektronrofzyoloji tutuyor. Hangi önlisans programını tercih etmeliyim? İleride daha kolay atanmam için.
Rehber öğretmenin cevabı: ODYOMETRİ tabii.

Bu&#;ra alp( )
Merhabalar hocam ben sivil savunma itfaiyecilik mezunuyum. /1 atamalarinda arff memuru olabilme şansım varmı puan gectigimiz sene dogu bu puanlarla kapamış hatta istanbul 71 ile kapamış nasıl tercih yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim
Rehber öğretmenin cevabı: Buğra, KPSS si ile en düşük 67,37 puanla alım yapıldı, doğru. kişilik alım var. Bu alımda 68,95 puana düşeceğini zannetmiyorum. Ancak bölümün atanmak adına avantajlı..

ezgi aldemir( )
Merhaba hocam halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü meznuyum 83,23 puanım var den atanma şanşım nedir? lütfen yardımcı olun..
Rehber öğretmenin cevabı: Ezgi, veya halkla ilişkiler bu alımda olmaz.

şeyma can( )
Adalet önlisans mezunuyum puanım hocam nasıl bir yol izlemeliyim atanmak için?
Rehber öğretmenin cevabı: Şeyma, eline F klavyeyi al ve yazabildiğin kelime sayısını artır. Komisyonun önüne geldiğinde barajı rahat geç. 85 puanla ilk çağrı sırasına rahat girersin..

ASLI CEM( )
Merhaba hocam. alan kodu ile mezun oldum. Puanım /6 ataması için hangi illeri tercih ederek yerleşme ihtimalimi arttırabilirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
Rehber öğretmenin cevabı: Aslı, Hatay, Bayburt, Muş, Siirt, Van

Baran Beydoğan( )
p3 ile ikm için şansım var mıdır acaba ?
Rehber öğretmenin cevabı: Evet, Baran. Yılında 2. yarısında Adalet Bakanlığı birkez daha alım yapacak. Bizim sitemizden bu alımları takip edebilirsin. seafoodplus.info facebook sayfasından da

Sevgi soylu( )
Merhaba hocam adalet mezunuyum 84 puan aldım. Bilgisayar sertifikam var ve son atamalara kadar zabıt katibi veya de atanma şansı varmıdır?
Rehber öğretmenin cevabı: Sevgi, her alımda zabit katibi olma şansın var. F klavyeni yanından ayırma..
den belki atamalarında..

Muhammed Enes( )
Hocam merhaba bölümüm bilgisayar programcılığı, önlisans kpssden aldım atanma şansım varmıdır ?
Rehber öğretmenin cevabı: Enes, nitelik kodu bu puana düşmez. Bazı dönemler askeriye veya diğer dönemler taban puanı 60 olan açıktan atama yapıyor. O alımları takip etmelisin..

betül güler( )
hocam yerel yönetimler mezunuyum puanım bilgisayar sertifikam var ehliyet yok bölüm sıralamam 96 atanma şansım varmı
Rehber öğretmenin cevabı: Betül, zaten 14 yer var toplam kadro. Bazıları B sınıfı ehliyet istiyor. Hepsini tercih edersen atanma şansın yüksek. B sınıfı ehliyetin varsa da kesin.. :)

Aycan yavuz( )
Hocam merhabaa ameliyathane hiz. kpssden puan aldm sıralama atanma şansım var mı yada ne zaman olur sizce ? Cevaplarssniz çok memnun olurum
Rehber öğretmenin cevabı: Aycan, /5 sözleşmeli alımında 61 kişi aldılar. Diğer sözleşmeli alımlarda atanma şansın olacak..

rabia demir( )
Hocam universite okuyorum ama ortaöğretim att mezunuyum tercih sıralamasında hata yaptim bu sefer yerlesemedim / 6 atamasi da olacak mi bilginiz var mı ?
Rehber öğretmenin cevabı: Rabia, o atama ilerleyen aylarda olacak ama /6 adıyla değil. O atama ve kadrolar belli olunca haberleşelim, değerlendirelim.

mahmut yaz( )
Bilgisayar prog: 85,69 sıralama kasımı mı beklesem ? yoksa mi kendi alanım mı ?
Rehber öğretmenin cevabı: Mahmut, bu alımda ve de den şansını dene. Alımların az olmasından dolayı bu atamada işin biraz zor.
Tabii ki kendi alanın

Yasin Ünal( )
İyi günler. Adalet mezunuyum 81 aldım atama şansım var mı?
Rehber öğretmenin cevabı: Yasin, ten geçtiğimiz dönemlerde çok mezun verdi ve atama sayıları çok düşük. Bu nedenle 81 puanla işin zor. Sen Adalet Bakanlığı'nın açılan katiplik, mübaşirlik, İKM alımları üzerinde durmalısın.

Okan Karakış( )
Hocam inşaat mühendisiyim 85 puan kadrolarınada başvurdum belediye ve il özel ıdare ağırikli ve doğu illeri şansim nedir
Rehber öğretmenin cevabı: Okan, puanına göre iyi tercihler yapmışsın. Garanti tane tercihin olsun..

Ayça zengin( )
Hocam ben lise hemsirelik mezunuyum puanım acaba ne zamana kadar atabirim
Rehber öğretmenin cevabı: Ayça, bu tarihten sonra merkezi kadrolu veya sözleşmeli tüm alımlarda senin şansın olacak..

Gökhan Akın( )
Hocam lütfen cevap verin ortaöğretim puanım 92 bu atamada kodlu alımlara atanma şansım var mı yardım edin lütfen
Rehber öğretmenin cevabı: Gökhan, puanın gayet iyi. Ancak atanmak için tüm alternatifleri yazmanda fayda var.

Hüseyin Arslan( )
Hocam işletme lisans mezunuyum kpssye temmuz ayında çalışmaya başlasam yüksek bir puan alabilir miyim ve de atanmam için kaç netle kac puan almam lazım
Rehber öğretmenin cevabı: Temmuz ayında KPSS ye hazırlanmaya başlamak iyi bir fikir. den atanmak için min 85 puan hedeflemelisin. 45 GY GK yaparak bu puanı rahat alırsın..

Melik mantas( )
Slm hocam ben Melik 2 yılı tarım mezunuyum puanim 68 atama şansım varmi
Rehber öğretmenin cevabı: Hüseyin, bu alımda den alım yok. Sen KPSS ye tekrar hazırlanmaya başla, puanın düşük..

can araz( )
hocam 87 puan iktisat atanırmıyım sizce
Rehber öğretmenin cevabı: Can, bu puanla atanman lazım. En sona belediye ve üniversite kadrolarından da yazarsan işi daha da garanti altına almış olursun..

esat kösen( )
merhaba.önlisans inşaat () mezunuyum puanım 85,19 branş sıram olarak görünüyor. /4 karayolları atamasında a kadar düşmüş acaba atanma şansım varmı. en azından güz dönemi atamalarınde bir şansım olur mu?/1 de kadro sayısı fikriniz benim psikolojim için önemli.
Rehber öğretmenin cevabı: 20 kişilik alım var, bu alımda zor görünüyor. Ama Karayolları Genel Müdürlüğü sözleşmeli alımları gibi alımlarda direk potada olacaksın.. Sen puanını almışsın, sözleşmeli atamalar düşük puanlarda kapatabiliyor, avantajlı bir durum oluyor..

ömer şerif( )
Hocam merhaba puanım 87 küsür ve yaşım 35 b ehliyet ve bilgisayar sertifikam seafoodplus.info yaş sınırlamasından dolayı sözleşmeli alımlara başvuramıyorum ayrıca merkezide de problem olmaya başladı den Merkezi olarak bu atamadaki şansım ve diğer atamalarda ne seafoodplus.infoımcı olurmusunuz.
Rehber öğretmenin cevabı: Ömer, puanın iyi sayılır. Zabıta memurlukları için yaş sınırlaması olmasa Batman Belediyesine atanma şansın fazla idi.. Sen kalan tüm kadroları tercih edip bekleyeceksin. Şoför kadroları için kadroları için bir sonraki alımlarda atanma şansın yüksek olacak.. D sınıfı ehliyeti alırsan çok rahat atanırsın..

çet aslan( )
Hocam maliye mezunuyum P3 puanım son merkezi atama da atanirmiyim .
Rehber öğretmenin cevabı: Çet, son merkezi atamalarda olabilir. Sen merkezi atamaları takip ederken kurumların açıktan atamalarına bakmalısın, merkezi atamalardaki kadrolar yeterine gelmezse elin boş kalabilir..


/1 KPSS Tercih robotununa reklam vermek için bizimle irtibata geçiniz.
ALFA Yazılım: 31 48

Toplam Kadro


Pozisyon sayısı


Ünivers. kadrosu


Bakanlık kadrosu


Belediye kadrosu


Hastane kadrosu


Bayan kadrosu


Erkek kadrosu


Şoför kadrosu

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir