bizim hikaye 51 / Bizim Hikaye Bölüm 2. Fragmanı İzle! Filiz Elibol benimle evlenir misin?

Bizim Hikaye 51

bizim hikaye 51

Bizim Hikaye Filiz&#;e ne oluyor bölüm şoku!

Bizim Hikaye bölümüne Filiz&#;in aniden hastalanması damga vuracak. Bizim Hikaye bölüm fragmanı Filiz&#;e ne oldu, Filiz ölüyor mu diye merak uyandırdı.

Bizim Hikaye bölümde heyecan dorukta. FOX TV'nin iki sezondur reyting rekortmeni dizisi Bizim Hikaye'nin perşembe günü yayınlanacak olan bölümünde Filiz'in küçük kardeşi Fikret eve gelip 'Abla ben katil oldum' diyor. 

Filiz kardeşinin söyledikleri sonrası ve geçmişinde yaşadığı zorlu süreçlere daha fazla dayanıyor. Kardeşi Fikret ve Kiraz'a sinirlendiği anda burnu kanamaya başlayan Filiz bayılıyor. 

Acilen hastaneye kaldırılan ve kendinde olmayan Filiz'in akıbeti Bizim Hikaye izleyenleri tarafından merak ediliyor. Yeni bölüm fragmanın izleyenler dizinin sosyal medya hesaplarını yorum yağmuruna tuttular. 

Herkes Filiz'in neyi var, Filiz ölüyor mu? sorularına yanıt bulmaya çalışıyor. Öte yandan ölüm ve hastalık sahnelerinin dizilerde karakterlerin sonu olmasına da alışık olan izleyiciler Hazal Kaya diziden çıkıyor mu diye de sormadan duramadılar. 

Bizim Hikaye bölüm özet. Filiz hastalanıyor


Fikret'in ittiği çocuğu Barış hastaneye götürür. Sadece kolu kırılır ama tanıdıkları gelip Elibolların evine taş atar. Cemil gelince adamları nezarete atar ama şikayetçi olmadıkları için fazla bir şey yapamazlar. Fikret bu kadar olaya rağmen yine de abisi gibi gördüğü çeteye yakın durmak istemektedir. Kiraz telefon faturası diye tutturur. Filiz çok sinirlenir. Burnundan kan gelir.

Hikmet Barış'a kızgındır. Evlenmelerinin önünde durmaktadır. Hikmet Nihal'le konuşmaya gider. Kadının nefretini görür. Kadının bir şey planladığını anlar. Hikmet Zeynep'e surat yapınca Zeynep ağrısı varmış numarası yapar. Barış kızı muayene eder. Barış konuşmalardan Zeynep'in çocuğunun Hikmet'ten olmadığını öğrenir ama sır olarak saklayacağını söyler

Nihan'ın ortak iş yaptığı yeni müşterisinin önünde dükkana gelip olay çıkarır. Kolu kırılan çocuğun 1 ay çalışamayacağını söyleyip kan parası olarak 10 bin lira isterler. Tufan'ın kahvesini de basarlar. Kavga çıkarırlar. Cemil onları yine nezarete atar. Tufan şikayetçi olsa da tutuksuz yargılanmak üzere salıverilirler.

Hastanede tanıştığı kadın Fikri'den ev ister. Fikri de Rahmet'ten evin anahtarını ister. Rahmet anahtarının olmadığını söyleyince okula çocuğun peşinden gelir. Rahmet; Derin'in Deniz'e aşık olup olmadığını sorduğunu "hayır" diyince ayrılmasını istediğini söyler. Rahmet çok öfkelenir.

Okulda Fikri; Deniz'le tanışıp kanka olur. Rahmet'in babası olduğunu öğrenmeden adama yardım eder. Rahmet'ten anahtarı almaya çalışır. Rahmet ve Deniz kavga eder. Deniz Fikri ile Cücü'nün orada içmeye başlar. Aşkla ilgili konuşurlar. Rahmet; sarhoş kızı alıp evine getirir. Rahmet babasından kurtulmak için evin anahtarını verir.

Barış tefeciden borç para alır. 25 bine karşılık 60 bin para vermeyi 3 ayda geri ödemeyi taahhüt eder. Nezaret çıkışı Barış parayı verip sulh sağlamaya çalışırken Fikret okuldan kaçıp mahalledeki abileriyle buluşup iki çete kavga eder. Tutuksuz yargılanmak üzere salıverilen çetenin telefon dinlemesinde uyuşturucu, gasp işleri yaptıkları için içeriden çıkamayacakları ortaya çıkar

Kiraz okuldan kaçıp 'Cesaret kulübü'nün sınavı için terk edilmiş bir inşaatın en üst katına çıkmaya başlar. Herkesin haberi olup telaşlanır. Filiz bayılınca hastaneye kaldırılır. Kendisine geldiğinde bütün kardeşleri ondan özür diler. Hikmet evlenmesine "Tamam" der. Barış da herkesin önünde kıza evlenme teklif eder. Hem de bar bar dolaşıp eski alyansını bulmuştur. Filiz teklifi alkışlar eşliğinde kabul eder. 

Selim ise hazırlanan komplodan memnun değildir. Filiz'e gidip kendisine tuzak kurulduğunu dosya hazırlandığını söylemeye karar verir. ortağı olan adam bunu Nihal'e haber verir. Nihal Selim'in önünü kesip eğer kendisini ihbar ederse sahte evrak hazırlama suçunun onun üzerine de bulaşacağını ve avukatlık kariyerinin biteceğini söyleyip tehdit eder.

Barış hastanedeyken Nihan gelir ve 3. kez evlenmeleri karşılığında Filiz'i hapis yatmaktan kurtarabileceğini söyler. Barış kabul etmez. O sırada adamın eline Filiz'e ait test sonuçları gelir. Nihal de ona Filiz'e atılacak suçlarla ilgili hazırladığı dosyayı incelemesi için verir. Acaba Barış Filiz için Filiz'i terk etme olayını bir kez daha yapacak mı?


DMCA

Əsas səhifə

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası