iyiki dogdun canim teyzem / canım teyzem,iyiki doğdun hayatımıza neşe kattın :)

Iyiki Dogdun Canim Teyzem

iyiki dogdun canim teyzem

Teyzeye Doğum Günü Mesajları

Sayfa İçeriği: Teyzeye Doğum Günü Mesajları, Teyzeye Doğum Günü Sözleri, Biricik Teyzenize Doğum Günü Mesajları, Teyzeme Doğum Günü Mesajları, Teyzeye Doğum Günü Mesajları , Teyzeye Doğum Günü Mesajları Twitter

Teyzeniz sizin annenizdir aslında. Anneniz yanınızda değilse, o size annelik yapar ve annenizin eksikliğini hissettirmez. Teyzenizin doğum gününü kutlamak için ona güzel sözler söylemek istiyorsanız bu yazımızı mutlaka incelemelisiniz!

Teyzeye Doğum Günü Mesajları

Editör Seçimi: O yüzündeki muhteşem gülümsemen hiçbir zaman eksik olmasın Teyzem. Doğum günün ve her günün mutlu ve güzel olsun..


Canım teyzem sen iyi ki benim teyzemsin ve iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun prenses.


Hem anne yarısısın hem de canımın yarısı. Seni çok seviyorum, iyi ki varsın teyzem. Doğum günün kutlu olsun.


Annem olmadığı zaman sen bakardın bana
Emeğini hiç bir zaman ödeyemem
Doğum günün kutlu olsun Teyzelerin En Güzeli


Saf ve temiz su gibisin teyze hayatımda oIduğun için binIerce kez şükrediyorum iyi ki doğdun.


Annem olmadığı zaman sen bakardın bana emeğini hiç bir zaman ödeyemem, doğum günün kutlu olsun.


Hem anne yarısısın hem de canımın yarısı. Seni çok seviyorum, iyi ki varsın teyzem. Doğum günün kutlu olsun.


Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun. İyi ki doğdun bitanecik teyzem.


Güneşin doğumu ile birlikte dünyaya gelen bir meleğin yeni yaşını tüm kalbimle kutlarım doğum günün kutlu olsun.


Sen bu dünyanın en iyi teyzesisin, sen bu dünyaya gönderilmiş kanatsız meleksin. Doğum günün kutlu olsun meleğim.


Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun teyzeciğim.


Kısa bir mesaj olmalı bu. Teyzeye binlerce öpücük ve sevgi götürmeli. Bil ki unutulmadın her zaman kalptesin. Doğum günün kutlu olsun Güzel prenses.


Her şey belirsiz görünen bu dünyada tek bir şey kesin. Her zaman zamanın ötesine ve mesafe ötesinde kelimelerin ötesinde benim canım teyzemsin. İyi ki varsın. Mutlu yıllar.


Teyzeler yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğum günün kutlu olsun. 


Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice senelere teyzelerin en güzeli.


Teyzeye doğum günü mesajı göndereyim dedim.
Bu mesaj teyzem kadar güzel, teyzem kadar değerli ve teyzem kadar neşeli olsun dedim.
Teyzemin doğum günü kutlu olsun.


Fluuuppp! Bu bir sms sürprizi.
Sana şans getirmek için burada.
Bu yüzden hemen gözlerini kapat ve bir şey dile.
Mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sana Teyze


kısa karaktere neIer sığdırabiIirim diye düşünüyorum ancak akIıma mutIu bir yaş ve sevgi doIu nice yıIIar diIemekten başka bir şey geImiyor. Seni seviyorum teyze nice nice yaşIara.


MesafeIer önemIi değiI önemIi oIan kaIpten yazıIacak oIanIardır sevgiIi teyzecim doğum günün kutIu oIsun.


Hayatımız kısa sürse dahi teyzemin hatırı benim için en büyüğüdür nice yıIIara diIerim


Güneş kadar sıcak, Kar tanesi kadar berrak, Yağmur kadar saf ve temiz bir ömür diIeğiyIe. Doğum günün kutIu oIsun teyzeciğim.


Güneşin doğumu ile birlikte dünyaya gelen bir meleğin yani teyzemin yeni yaşını tüm kalbimle kutlarım doğum günün kutlu olsun. 


Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara teyzelerin bir tanesi.


Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun doğum günün kutlu olsun canım teyzem.


Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması teyzecik. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum doğum gününü. Nice yıllara canım teyzem.


Bu mesajı neden çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum. Dur bakayım. Dur dur buldum doğum günün kutlu olsun canım teyzem!


Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara teyzelerin bir tanesi.


Sağlık, mutluluk, huzur ve başarı seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun biricik teyzem.


Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa. Nice yaşlara biricik teyzem.


Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun bitanecik teyzem.


Senin sevginin yeri gönlümde hep özeldir. Seni sevmek her şeyden güzeldir. Nice insanlar gördüm ama senin varlığın bin insana bedeldir. İyi ki doğdun bitanecik teyzem.


Her yıl mumlar fazladan koyularak yanmaktadır. En güzel doğum günlerini kutlayarak uzun zamanlar dilerim teyzelerin bir tanesi.


Doğum gününde 4k kalitesinde bir telefonun olsun, internetin her daim açık olsun, instagramda en güzel beğeniler senin olsun, facebook paylaşımların rekor kırsın.


Sakın üzülme hayatın hızına en güzel yıllar çabuk geçenlerdir. Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Doğum günün kutlu olsun teyzeciğim.


Doğum günün geçmiş doğum günlerini aratmasın, pastayı çok ye ama kilo yapmasın, hediyeler çok ve kaliteli olsun, teyzem doğum günün kutlu olsun.


Teyzeler yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğum günün kutlu olsun canım teyzem.


Yaşa. Sev. Gül. Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yasin kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu neşeli ve yaşam dolu yaşlara canım teyzem. 


Teyzelerin en güzeline nasıl bir doğum günü mesajı gönderilir ki
Onun güzelliğinden daha güzel bir mesaj var mıdır ki
Ve ondan daha değerli hediye.
Doğum günün kutlu olsun Teyzoş.


Allah’ım sana dilediğin gibi hayırlı bir yaşam nasip etsin.
Yeni yaşın sağlıklı, huzurlu ve mutlu olsun.
Doğum günün kutlu olsun Teyze.


Her şey beIirsiz görünen bu dünyada tek bir şey kesin. Her zaman zamanın ötesine ve mesafe ötesinde keIimeIerin ötesinde benim canım teyzemsin. İyi ki varsın. MutIu yıIIar.


KeIimeIer anIamsız geIebiIir ben senin her zaman yanındayım mutIu gününde değiI zor zamanında da seninIeyim. Doğum günün kutIu oIsun teyzeciğim.


Bugün bir yaşını daha doIdurmanın mutIuIuğunu yaşarken geIeceğin sana kaIbindeki tüm diIekIeri vermesini diIiyorum teyzeciğim. Doğum günün kutIu oIsun.


Teyzeler yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğum günün kutlu olsun. 


Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara güzeller güzeli canım teyzem.


Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek pırıl bir yaşam dileyebilmek için. Doğum günün kutlu olsun teyze ya bulamadım galiba!


Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice senelere teyzeciğim.


Hep birlikte nice senelere bitanecik teyzem. Doğum günün kutlu olsun.


Yeni yaşında gözlerindeki ışıltının devam etmesini dilerim. İyi ki doğdun biricik teyzem. Doğum günün kutlu olsun.


Sen benim değerlimsin, kalbimde yer alan bir meleksin. İyi ki doğdun bitanecik teyzem.


Küçükken beni büyüten, büyükken beni dinleyen, şimdi ise bana en iyi arkadaş olan canım teyzem iyi ki varsın iyi ki doğdun.


Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı. Çünkü bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor. Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin hayat güneşi her daim seni aydınlatsın! İyi ki doğdun ve iyi ki varsın teyzelerin gülü.


Yeryüzünün en güzel ve iyi kalpli meleği olan benim canım teyzem
Doğum günün kutlu olsun.
Nice mutlu senelere.


Sakın üzüIme hayatın hızına en güzeI yıIIar çabuk geçenIerdir. GeIeceğini oIuşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzeI istekIerine uygun ve seni mutIu edecek şekiIde oImasını diIerim. Yüzünde her zaman bir güIümseme oIsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutIu yıIIara.


Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye. Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle. Nice yıllara canım teyzem.


Sen de Yorum Yap veya Sözünü Yaz

Teyzeme Doğum Günü Mesajları

Teyzeme Doğum Günü

Teyzeme Doğum Günü Mesajları Akrabalarınızın içinde Teyzenizin oldukça özel bir yeri bulunmaktadır. Annenizi ne kadar çok seviyorsanız teyzeniz de sizin için o kadar değerlidir. “Anne yarısı” olarak ifade edilen teyzeniz yakınınızda ya da uzağınızda olabilir. Bazı özel günlerde onu hatırlamanız sayesinde çok mutlu olacağını da unutmamalısınız. Bu günlerden bir tanesi de hiç tartışmasız doğum günleridir.

Onun doğum gününde içinizden geçen duyguları kelimelere dökmeli ve bazı güzel sözler bularak ona hediye etmelisiniz. Doğum günlerinde kişilerin daha da kaynaştıkları ve ilişkilerin kuvvetlendiği bir gerçektir. Siz de teyzenizin doğum gününü hatırlayarak onu sevindirebilirsiniz.

Yapacağınız paylaşımlarda teyzenizin özel olduğunu ispat edebilirsiniz. Hem onun hoşuna gideceği hem de okuyan kişilerin etkileneceği sözler ya da mesajlar sayesinde anı ölümsüzleştirmeniz mümkündür. Güzel anların yaşanacağı, birçok anının hafızalarda kalacağı doğum gününde, teyzeme doğum günü mesajları ile onu sevindirmek ister misiniz? Bu mesajları sizler oluşturamıyorsanız sunduğumuz örneklerden esinlenebilirsiniz. Hatta uzakta iseniz ve bu mutluluğu birlikte paylaşamıyorsanız onu mesajlarınızla şaşırtabilirsiniz.

Teyzeme Doğum Günü Mesajları

Teyzeme Doğum Günü Mesajları

  • Sen doğduğun gün eminim ki gökyüzünde bir yıldız daha parlamıştır. Nice yıllara teyzem!
  • İyi ki doğdun datlı teyzem.
  • Benim en güzel arkadaşım iyi ki varsın. Mutlu yıllar…
  • Nice nice güzel yıllara teyzelerin bir tanesi.
  • Dünyaya gönderilmiş kanatsız melek doğum günün kutlu olsun.
  • En güzel yıllar senin olsun teyzelerin en güzeli.
  • Teyzelerin teyzesi annemden sonra en değerlimsin doğum günün kutlu olsun.
  • İyi ki doğdun ve iyi ki yanımdasın canım teyzem.

Saf ve temiz su gibisin teyze hayatımda olduğun için binlerce kez şükrediyorum iyi ki doğdun.

Doğum günün kutlu olsun canım teyzem. Allah hep gönlüne göre versin mutlu yıllar.

O yüzündeki muhteşem gülümsemen hiçbir zaman noksan olmasın teyzem. Doğum günün kutlu olsun.

Hayatımız kısa sürse dahi teyzemin hatırı benim için en büyüğüdür nice yıllara dilerim.

Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara teyzeciğim.

Canım güzel teyzem sen her şeyin iyisine layıksın her şey gönlünce olsun mutlu yıllara.

Yeğenden Teyzeye Doğum Günü mesajı

Yeğenden Teyzeye Doğum Günü mesajı

Annem olmadığı zaman sen bakardın bana emeğini hiç bir zaman ödeyemem doğum günün kutlu olsun teyzelerin en güzeli.

Mesafeler önemli değil önemli olan kalpten yazılacak olanlardır sevgili teyzecim doğum günün kutlu olsun.

Güneş kadar sıcak kar tanesi kadar berrak yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun teyzeciğim.

Hem anne yarısısın hem de canımın yarısı. Seni çok seviyorum iyi ki varsın teyzem. Doğum günün kutlu olsun.

Bu mesajı neden çekiyorum unuttum inan hiç hatırlamıyorum. Dur bakayım. Dur dur buldum doğum günün kutlu olsun canım teyzem!

Canım teyzeciğim iyi ki doğdun. Sağlık başarı aşk mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun.

Dalgalar vuruyor sahile yıldızlar parlıyor sonsuz mavide ben de bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun teyze.

Pastanın etrafında sevdiklerin kalbinin etrafında sevgilerin senin etrafında hayallerin olsun doğum günün kutlu olsun canım teyzem.

Kelimeler anlamsız gelebilir ben senin her zaman yanındayım mutlu gününde değil zor zamanında da seninleyim. Doğum günün kutlu olsun teyzeciğim.

Doğum günün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara teyzelerin bir tanesi.

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum teyzeciğim. Doğum günün kutlu olsun.

Yaşa sev gül! Bunlar noksan olmasın yaşamından. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun canım teyzecim. Doğum günün kutlu olsun.

Teyzeye duygusal Doğum Günü mesajı Uzun

Teyzeye duygusal Doğum Günü mesajı Uzun

Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek pırıl bir yaşam dileyebilmek için. Doğum günün kutlu olsun teyze ya bulamadım galiba!

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor sensizlik ölüm kadar acı sen nefes kadar önemli canım kadar değerlisin iyi ki doğdun bir tanecik teyzem.

Fluuuppp! Bu bir sms sürprizi. Sana şans getirmek için burada. Bu yüzden hemen gözlerini kapat ve bir şey dile. Mutlu yıllar sana mutlu yıllar sana teyze.

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun teyzeciğim!

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice senelere teyzelerin en güzeli.

Doğduğun gün bulutları yırtarak bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara güzeller güzeli canım teyzem.

Her şey belirsiz görünen bu dünyada tek bir şey kesin. Her zaman zamanın ötesine ve mesafe ötesinde kelimelerin ötesinde benim canım teyzemsin. İyi ki varsın. Mutlu yıllar.

Teyzeler yıldızlar gibidir onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğum günün kutlu olsun canım teyzem.

Sakın üzülme hayatın hızına en güzel yıllar çabuk geçenlerdir. Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim.

kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor. Seni seviyorum teyze nice nice yaşlara.

Dikkat! Bu mesaj sevgi neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara teyzelerin bir tanesi.

Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun teyzeciğim.

Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin. Dostluğunun arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. İyi ki varsın. Birlikte daha nice yaşlara teyzem.

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması teyzecik. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum doğum gününü. Nice yıllara canım teyzem.

Bir yıl daha bitti ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye. Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle. Nice yıllara canım teyzem. Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun teyzeciğim!

Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı. Çünkü bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor. Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin hayat güneşi her daim seni aydınlatsın! İyi ki doğdun ve iyi ki varsın teyzelerin gülü.

Etiketler: canım teyzem doğum günün kutlu olsun • teyzem icin dogum günü sözleri • teyzeme doğum günü mektubu • teyzeme doğum günü mesajları • teyzeme doğum günü şarkısı • teyzeme doğum günü şiirleri • teyzeme doğum günü sözleri • teyzemin kızına doğum günü mesajı • teyzeye doğum günü mesajı sözleri • teyzeye doğum günü sözler • teyzeye doğum günü sözleri uzun • teyzeye duygusal doğum günü sözü • teyzeye yazılan doğum günü sözleri

Teyzeler anne yarısı olarak gördüğümüz, en yakınlarımızın başında gelen kişilerdir. Bize anne gibi sahip çıkan, sevgisiyle hoşnut eden teyzemizi doğum gününde hatırlamamız onları çok memnun eder. İşte bu yüzden doğum günleri gibi özel günlerde teyzelerimiz için güzel bir mesaj yazmak isteriz. Biz de bu yazımızda teyzeye doğum günü mesajları örnekleri içinden en güzel olanları sizler için derledik.

Teyze için En Güzel Doğum Günü Mesajları

Teyzelerinizin yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturacak en güzel doğum günü mesajları şöyle sıralanabilir:

  • Doğum günün huzur ve sağlık getirsin teyzelerin bir tanesi, mutlu yaşlar.
  • Sağlık, mutluluk, başarı… Yeni yaşında hak ettiğin her şey senin olsun teyzem, doğum günün kutlu olsun.
  • Bu dünyada kesin olan tek bir şey var. O da sana olan sevgim canım teyzem. Doğum günün kutlu olsun.
  • Teyzecim bugün doğum günün, huzur dolu, mutlu nice yılların olsun. Sen benim, arkadaşım, sırdaşım, suç ortağım oldun. Sen benim her şeyim oldun. Mutlu yıllar.
  • Teyzelerin en güzeli, doğum günün kutlu olsun.
  • Bu dünyada insanın teyzesi olmalı. İyi ya da kötü her anını paylaşacağı candan öte canı olmalı. Biriciğim seni çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun.
  • İyi ki yanımdasın, iyi ki doğmuşsun bir tanecik teyzem. Doğum günün kutlu olsun.
  • Annem gibi her zaman hep yanımda oldun. Candan öte canım teyzem, doğum günün kutlu olsun.
  • Binlerce kez şükrediyorum ki benim teyzemsin. İyi ki doğdun, mutlu yıllar diliyorum.
  • Benim teyzem diğer teyzelere benzemez. O sadece teyze değildir aynı zamanda yakın bir arkadaş ve sırdaştır. Bir tane teyzem birlikte nice mutlu yaşların olsun. Doğum günün kutlu olsun.
  • Doğum günün hayırlara vesile olsun. Allah muradını versin, mutlu yıllar teyzecim.
  • Yıllar önce bugün kim doğmuş? Ananem iyi ki doğurmuş seni. Doğum günün kutlu olsun teyzecim.

Teyze için Güzel Doğum Günü Sözleri

Teyzenizi sevindirmek için doğum günü için şu sözleri onunla paylaşabilirsiniz:

  • Doğum günün kutlu olsun. Yüzünden gülümsemen eksik olmasın teyzecim.
  • Biricik teyzem hep yanımda oldun, hep beni sevdin, ben de seni çok seviyorum, iyi ki doğdun teyzem, doğum günün kutlu olsun.
  • Annem kadar beni düşündün, hep beni korudun, her zaman iyiliğimi istedin, iyi ki varsın, mutlu yıllar teyzecim, doğum günün kutlu olsun.
  • Her zaman doğum günü pastasının çevresinde sevdiğin insanlar, senin etrafında da seni sevenler olsun. Bugün senin günün, doğum günün kutlu olsun.
  • Teyzecim, ben her zaman senin yanındayım, en zor anlarında dahi yanında olmaya söz veriyorum. Çünkü seni çok seviyorum, huzur dolu yıllar, iyi ki doğdun canım teyzem.
  • İyi ki benim teyzemsin, hep beraber mutlu yıllara…
  • Sen her zaman benim yanımda oldun. Ağladığımda hüznüme, sevindiğimde mutluluğuma ortak oldun. Bana her zaman anne sıcaklığını yaşattın. Biricik teyzem iyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun.
  • Annem olmadığı zamanlarda sen vardın, hakkını ödeyemem. Doğum günün kutlu olsun, teyzelerin en güzeli.
  • Hem canımın yarısı hem de anne yarısı oldun. Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun.
  • Sana kucak dolusu sevgi ve yüzlerce öpücük yolluyorum. Bilmen gerekir ki unutulmazsın, hep aklımdasın. Ve her zaman senin yanındayım. Doğum günün kutlu olsun teyzecim.
  • Hep birlikte nice güzel yaşların olsun teyzecim. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun.
  • Dileğim, bugün istediğin her şeye sahip ol teyzecim. Yanında değilim ama bil ki seni çok seviyorum ve tüm sevgimle doğum gününü kutluyorum. Nice yıllara canım teyzem.

Teyzeye Doğum Günü Kutlama Mesajları

Dilerseniz her türlü yakınlık seviyesinden kişiye yollayabileceğiniz doğum günü mesajlarını da inceleyebilirsiniz.

Doğum günlerini kutlamak için teyzenize gönderebileceğiniz bazı kutlama mesajları:

  • Doğum günün kutlu olsun teyzecim, kalbinde olan tüm dileklerin gerçek olsun. Hep mutlu ol, huzur içinde yaşa.
  • Yaşadığın her gün bir önceki günden daha güzel olsun ve seni daha çok mutlu etsin. Nice güzel yıllara, doğum günün kutlu olsun teyzelerin en güzeli.
  • Hayatından sevmek, gülmek eksik olmasın. Her şeyin en güzeli senin olsun teyzecim. Mutlu seneler.
  • Her yeni gün seni daha çok mutlu etsin. Sen her şeyin en güzeline layıksın. Nice mutlu yıllara teyzoşum.
  • Uzaklıklar önemsiz teyzecim, önemli olan aramızda olan sevgi, doğum günün kutlu olsun canım teyzem.
  • Güneş gibi sımsıcak, kar gibi temiz, yağmur kadar bereketli yılların olsun teyzelerin en güzeli. Doğum günün kutlu olsun.
  • Teyzeler gökyüzündeki yıldızlar gibidir. Her zaman o yıldızları göremezsiniz ama var olduklarını bilirsiniz. Doğum günün kutlu olsun teyzecim, huzur dolu yıllar.
  • Teyzelerin en değerlisi, annemden sonra canım. Doğum günün kutlu olsun.
  • Yokluğun çok zor, sen aldığım nefes kadar önemlisin. Seni çok seviyorum, iyi ki doğdun biricik teyzem.
  • Dünyada bulunan annemden sonra gelen en değerlimsim. Hayatın kalbin gibi güzel olsun. İyi ki doğdun teyzem, mutlu seneler.
  • Senin güzelliğinden daha güzeli yok benim için. Ve senden daha değerli bir şey yok hayatımda. Doğum günün kutlu olsun teyzoş.
  • Yüzünden eksik olmayan gülümseme çok yakışıyor sana. Daha nice yıllar o gülümseme eksik olmasın yüzünden. Doğum günün kutlu olsun bir tanecik teyzem.
  • Bir mesaja sana olan sevgim sığmaz teyzelerin en güzeli. Sana olan sevgim kelimelerle anlatılmaz. Doğum günün kutlu olsun, hep mutlu ol canım teyzem.

Teyzeye doğum günü mesajları tavsiyeleri sunduğumuz içeriğimiz bu şekildeydi, güncel birçok içerik için bizleri takip etmeye devam edebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası