fethiye 2 el eşya pazarı / Fethiye İkinci El MARKA GİYİM (@fethiye_ikinci_el_marka_giyim) • Instagram photos and videos

Fethiye 2 El Eşya Pazarı

fethiye 2 el eşya pazarı

Karma Spot Fethiye 2.el Eşya Alım Satım firmamız Muğla Fethiye’de hizmet veriyor. Yılların deneyimi ve profesyonelliği ile müşterilerimiz her zaman daha iyi hizmet sunmaya çalışıyor, çağa uygun çözümler üretiyoruz. Daima doğru, dürüst, güvenilir hizmetlerle müşterilerimizi memnun etme gayretindeyiz. Yenilikçi kimliğimiz ile sektördeki yerimizi sağlamlaştırıyor, güvenin ve kalitenin adresi olarak yolumuza devam ediyoruz.

Amacımız, müşterilerimizin yaşamını hep daha iyiye ve daha güzele götürmektir. Bunun için kurumsal birikimimize yepyeni değerler katıyor, en üst düzeyde müşteri memnuniyetini hedefleyerek geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Geniş ürün yelpazemiz ile her ihtiyaca ve her bütçeye uygun çözümler üretiyoruz. Evlerinize, yaşam alanlarınıza dair aradığınız her ne varsa en kalitelisini en uygun fiyat avantajıyla firmamız bünyesinde bulabilirsiniz.

Yenilikçi ve dinamik kadromuz gelişen teknolojiyi yakından takip etmekte, dünya standartlarında uygulamalar geliştirmektedir. En kaliteli markaların en kaliteli ürünlerine stoklarında yer vererek ihtiyaçlara çözüm merkezi olmaktadır.

Muğla spot 2.el eşya sektörünün lideri olan firmamızda spor 2.el eşya, 2. El beyaz eşya alan yerler, 2. El koltuk takımı satışı, 2.el çamaşır makinesi satışı, 2.el spot ev eşyası satışı, 2.el dolap satışı bulabilirsiniz. Yine 2.el baza satışı, 2.el yatak odası satışı, 2.el bulaşık makinesi satışı, 2.el ofis mobilyaları satışı ve daha onlarca farklı hizmeti kullanıma sunuyoruz. 2.el eşya alımında ve satımında firmamızdan teklif alabilirsiniz.

Firma Etiketleri

Fethiye ilçesinde her ayın ilk çarşambası kurulan 2. El Eşya pazarı, yerli halk kadar turistlerin de ilgisini görüyor. 115 standın kurulduğu pazarda, ev eşyasından giyecek eşyasına kadar pek çok çeşit bulunuyor.

Contents

Fethiye Çiftlik pazarı hangi gün?

Fethiye ‘de Salı ve Cuma pazarı birlikte açılacak. Giysi pazarının olduğu yere Cuma pazarcıları yerleşecek. Kapalı olan yere Salı pazarı yerleşecek. Perşembe pazarı, Cumartesi pazarı, Çalıca pazarı, Karagedik pazarı, Çiftlik pazarı ve diğer tüm pazarlarımız cumartesi günü faaliyet gösterecek.

Fethiye antika pazarı ne zaman?

Antika severlerin hem satış hem de alışveriş imkanı sunan Antika Pazarının her ay 2 kere Pazar günü Salı Pazarı kanal başında kurulacağı öğrenildi. Fethiye Antika Severler ve İkinci Elciler Derneği (FASİED) Başkanı Korhan Ceyhan, “ Fethiye ‘mize yeni bir Pazar kazandırdık.

Fethiye pazarı ne zaman?

Hem Salı hem de Cuma günleri merkezde stadyumun önünde, akarsuyun yanıbaşında kuruluyor. Yeri merkezi, büyük ve yeterli, rahat gezebiliyorsunuz. Salı günleri kıyafet ve yazlık eşyalar başta olmak üzere herşey bulunabildiği, büyük bir pazar kuruluyor.

Fethiye Patlangıç pazarı hangi gün?

Fethiye Sabit Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, yaptığı açıklamada “Perşembe Günü Patlangıç Çalıca, Çiftlik; Cuma günü Fethiye, Günlükbaşı, Çamköy, Göcek pazarları kurulacak.

Fethiye Kayaköy pazarı ne zaman?

Salı günleri olan Fethiye ‘nin en büyük pazarı, çeşitli kıyafetleri, çantaları, taze meyveleri ve daha fazlasını en uygun fiyatlarla bulabileceğiniz tek yer.

Fethiye araba pazarı hangi gün?

Karaçulha mahalle muhtarı Mustafa Gizli Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür ederek ‘Bu 2. el pazarımız her Çarşamba saat 10:00’da açılıp gece 22:00’de kapanacaktır.

Muğla Kötekli pazarı hangi gün?

Coronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Düğerek ve Kötekli Mahallerinde Cumartesi günü kurulan Halk Pazarı Cuma günü, Sosyo-kültürel alanda kurulan pazar ise Pazartesi kurulacak.

Datça pazarı hangi gün?

Her ayın son pazar günü kurulan bit pazarı, çocukluk ve gençlik yıllarında kullandıkları eşyalarla yeniden karşılaşıp anılarını tazelemek isteyenlerin uğrak yeri.

Fethiye Göcek pazarı hangi gün?

Göcek ‘in mükemmel konumu, civarda kurulan pazarlara da rahatlıkla ulaşmanıza olanak tanıyor. Pazartesi günleri Köyceğiz’de, Salı günleri Fethiye ‘de, Perşembe günleri Muğla’da, Cuma günleri Ortaca’da ve Cumartesi günleri Dalyan’da kurulan yerel pazarları ziyaret edebilirsiniz.

Ula pazarı hangi gün?

Ula Organik Pazarı Muğla ‘nın bir diğer incisindeyiz şu an Ula ‘da. Her Cuma burada kurulan organik pazarın, öyle her yerde göremeyeceğiniz bir yerelliği vardır; Daha yeni toplanmış otlar, kurutulmuş sebzeler, el işi tekstil ve hasır ürünler…

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir