kar yağdı ispenç / Satış ve Fiyat listesi, Park Hayvancılık

Kar Yağdı Ispenç

kar yağdı ispenç



SATIŞ BİLGİLERİ


Park Hayvancılığın Üretimini ve satışını Yaptığı Hayvanlar Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığıve Orman Ve Su İşleri Bakanlığından Alınan İzin Belgeleri İle Yapılmaktadır.
  • 1-) Üretim çiftliği olduğumuz için hayvan satışlarımız üretim mevsimine göre değişmektedir. Satışta olan hayvanlarımızı fiyat listesindeki stok tablosundan takip edebilirsiniz satışta olan hayvanların karşındaki satırda’’ var diye yazmaktadır stok tablosu devamlı güncellenmektedir.
  • 2- Kanatlı türlerimiz yumurtadan çıktıktan sonra büyütülmeye alınıp satış seviyesine gelene kadar beslenir satışını yaptığımız hayvanlar günlüktür satışın yapıldığı aylara göre daha üzeri yaşlarda olabilmektedir.
  • 3- Yumurta satışımız yoktur. Ürettiğimiz yumurtaları satış için değil üretim amaçlı kullanmaktayız.
  • 4- Şehir dışına gönderilecek hayvan siparişleri şehirlerarası otobüs firmaları ile yapılmaktadır. Hayvanlar karton koliler içinde yeterli hava delikleri açılarak konulur ve otobüs yetkililerine hayvanların sağlıklı gitmesi için gerekli şartlar bildirilerek gönderilir.
1 adet karton kolinin Aldığı hayvan sayıları aşağıda verilmiştir.
  • 1 ile 7 Adet arası Tavuk
  • 1 ile 10 Adet arası Keklik
  • 1 ile 10 Adet arası Güvercin
  • 1 ile 5 Adet arası Sülün
  • 1 ile 6 Adet arası ördek
  • 1 ile 2 Adet arası Tavus Kuşu
    Hayvan alımlarında alt sınır yoktur ister 1 adet isterseniz daha fazla alabilirsiniz.
    Gönderme ücreti alıcıya aittir şehir dışına gönderme ücreti bir koli başına - TL. alınmaktadır.

  • 5- Şehir dışından hayvan alacak müşterilerimiz aldığı hayvanları otobüs firması ile gönderilmesini kendi üslendiğinde gönderme ücreti ödemesine gerek yoktur. Park hayvancılık malın sevk edileceği otobüs terminaline ücretsiz teslimini yapmaktadır.
  • 6- Müşterilerimizden birden fazla dişi hayvan almak için talepler gelmektedir elimizdeki stoklarda dişiler fazla ise fazla dişi verebiliyoruz istediğiniz cinsten fazla dişi yok ise çift olarak (1 erkek 1dişi) verebiliyoruz siparişinizi vereceğiniz tarihteki stok durumumuz bu konuda belirleyicidir.
  • 7- Hayvanlarınızı Teslim Aldıktan sonra size Gönderilen bakım kılavuzunu okuyunuz burada yem, aşı ve barınma vb. bilgiler verilmiştir hayvanlarınızın daha sağlıklı yaşaması için bu bilgileri okumak faydalı olacaktır.
  • 8- Fiyatlarımıza KDV dâhil değildir.
  • 9- Çiftliğimiz haftanın 7 günü sabah Akşam saatleri arası açıktır gezebilirsiniz.
    ŞEHİR DIŞI HAYVAN SİPARİŞİ VE TESLİMİ İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER
  • A- İstediğiniz hayvanın stok tablosundan ya da telefon veya mail ile satışta olup olmadığını öğrenin.
  • B- İstediğiniz hayvanların tutarını ve gönderme ücretini aşağıda belirtilen banka hesap numaralarına veya posta hesabına yatırın.
  • C- Telefon ya da mail ile istediğiniz hayvanların ücretlerini yatırdığınızı bildirip Firmamıza isim soyadı telefon numaranızı ve bulunduğunuz şehri bildirin.
  • D- siparişinizin tutarı Banka hesabına yattıktan sonra en geç 2 gün içerisinde hayvanlarınızı gönderip bulunduğunuz şehrin terminalinde karşılayacağınız otobüs firmasının ismi-plakası ve saati size bildirecektir.

BİLGİ VE SİPARİŞ TELEFONLARI : GSM : 01 02

BANKA ve POSTA ÇEKİ HESAP NUMARALARI


BANKA İSMİBanka ŞUBESİHesap SAHİBİHESAP NO.
YAPI KREDİ BANKASIBURSA HÜRRİYET ŞB.ÖMER FARUK ERDÖNMEZiban no:TR 06 67 94
TÜRKİYE İŞ BANKASIBURSA HÜRRİYET ŞB.ÖMER FARUK ERDÖNMEZiban:TR 64
POSTA ÇEKİ HESABIBURSA HÜRRİYET ŞB.ÖMER FARUK ERDÖNMEZ

PARK HAYVANCILIK

Minyat&#;r tavuk 'İspen&#;' yerli ırk olarak tescillenecek

Türkiye'nin, Denizli ve Gerze'den sonra üçüncü yerli tavuk ırkı olarak tescillenmesi plananlan "İspenç ırkı" için yapılan bilimsel çalışmalar tamamlandı.

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Demir Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tarım ve Orman Bakanlığınca ispenç tavuğunun yerli ırk olarak tescillenmesi amacıyla üç yıldan bu yana sürdürdükleri bilimsel çalışmaları tamamladıklarını söyledi.

Mersin'in Mut ilçesinde yer alan Dağpazarı Kilisesi'nin tavanlarında da ispenç tavuklarına ait figürlerin yer aldığını ifade eden Özdemir, yerli ırk olarak tescillenmesi için yurt içinde çeşitli çalıştaylar ve paneller düzenlediklerini belirtti.

Türkiye'nin uluslarası geçerliliği olan iki yerli tavuk ırkına sahip olduğunu hatırlatan Özdemir, "Avrupalılar küçücük bir bölgede tane bize ait tavuk ırkı var diyebiliyorlar ancak Türkiye'de şu ana kadar tescil edilmiş iki tane ırk var." diye konuştu.

"En fazla 1 ay içinde başvuru tamamlanır" 

Özdemir, 12 ilde yaşamını sürdüren ispenç ırkı üzerinde bilimsel çalışmalarda bulunduklarını vurgulayarak, her bir tavukta yapılan 40'a yakın değer ölçümünü tanımladıklarını kaydetti.

İspenç ırkının köken olarak tespiti için laboratuvar ortamında DNA testleri yaptıklarını dile getiren Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hayvanların gerçekten bize has genetik yapısı mı var yoksa Avrupa'dan mı geliyor diye Belçika tavuk ırklarından da örnekler alarak karşılaştırdık. Henüz sonuçlanmayan laboratuvar araştırmasının ön raporu ırkın bize ait izole bir ırk olduğu yönündedir.

Tescil başvurusu yapabilmemiz ve bir ırka 'özgün' diyebilmemiz için diğer ırklardan farklılığını en az iki bilimsel çalışmayla ispatlamanız gerekiyor. Şu an bu elimizde mevcut ancak genetik çalışmanın sonucunu da eklemek ve elimizi daha da güçlendirerek bunu ispatlamak niyetindeyiz. Bu konuda en fazla 1 ay içinde başvuru tamamlanır diye düşünüyoruz. Amacımız Avrupa'ya bu ırk bizim demektir. "

İspenç ırkı

Halk arasında "cin tavuğu" olarak da bilinen ispenç ırkı, gül ibik şekli, yüzdeki tam sakal tüyleri, bol paça tüyleri gibi kendine has özellikleriyle, Avrupa'daki ırklarından kolayca ayırt edilebiliyor.

İspençler, vücut yapısının küçük ve gösterişli kısa bacak uzunluğunun yanı sıra diğer tavuklarda dört olan her bir ayak parmak sayısının beş olmasından dolayı yetiştiriciler arasında "minyatür tavuk" olarak da biliniyor.

Uzmanların yaptığı araştırmalar sonucunda, bakıcısına günlük 65 gram yem tüketimiyle maliyet ve yıllık yumurta üretimiyle büyük avantaj sağlayan ortalama gram ağırlığındaki ispençlerin, daha çok Marmara ve Ege bölgelerinde, beyaz, siyah, sarı karyağdı, siyah karyağdı ve al renklerinde, yaşamlarını sürdürdüklerine rastlandı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
ANAVATANI:Hollanda , Belçika. TARİHÇE:İlk ispençler 'li yıllarda üretilmişler ve günümüze kadar süs tavuklarının en minyatür cinslerinden biri olarak gelmişlerdir. ÖZELLİKLER:Erkek gr , dişi gr civarındadır. Minyatür olmasına rağmen horozlar kendilerinden büyük birçok horozu sindirebilirler. Ayaklarındaki paçaları, gülibikleri onları süs hayvanı yapmıştır. KAFES ORTAMI:Tel tabanlı 1m2 kafes yada 3m2 toprak tabanlı kafes. BESLENME: Civciv ve yarka iken etlik piliç yemi daha sonra yumurta yemi ve taneli yemler (darı,buğfunduszeue.info gibi).Yeşillik unutulmamalı ve banyo için kum kabı konulmalıdır. ÜREME YAŞI: 4 ay. ÜREME ZAMANI: Uygun ısı ve ışıkta tüm yıl boyu. YILLIK YUMURTA SAYISI: adet. KULUÇKA SÜRESİ: 21 gün.

Kaynak : funduszeue.info



Yorumlar (24)



Elimde 4+1 anaçve 3 adet iki aylık ispnçlee mevcut facem Erol gözde akca

Erol ,

Elimde 3+1ispenc bulunmaktadir fiyat tl hazir yumurtlar vaziyette hepsi gurk altindan gelmedir yol ucreti karsiliginda gonderim yapilir yer yalova merkez isteyene mesenger dan foto atarim

Yahya Bayhan ,


kullanıcı resmi Resim atarmisin karyagdi ise

Toprak baba ,


2 horoz ispenc fazla var

Cetin kaya ,

 alt yorum 1 diğer yorumu göster

kullanıcı resmi 60 tl horozlar var.

Ispenc. ,


kullanıcı resmi İspenc horozlar duruyordu Yeriniz neresi

Turanreis ,


kullanıcı resmi Yol ücreti ne kadardır

Bende almak istiyorum yol ücreti kaç ,


Bana ispenç cüce koşin lazım nasıl bulabilirim

Oktayyatekin ,

Bana ispenc tavuk lazim adet yer istanbul

Kadir Dağdelen ,


kullanıcı resmi Bende bir huruz ve tavuğu var ikiside kar yağdı cinsi tl vereceğim

Neşet ,


kullanıcı resmi Fofo yolarmisiniz

Foto gonderirmisiniz ,


resimlerden bana yardimci olun

ferhat celep ,


kullanıcı resmi Bana isbenc tavuk lazim 5. 6 tane dor horozum var bir ikisini satcam yer istanbul

Kadir ,


kullanıcı resmi Çetin ben ist neresinde bana tavuk lazım

,


İsvec köyü giri varmı varsa numara yazarmisiniz

serkan yener ,


kullanıcı resmi Abi bana ispemç tavuk lazım

Çetin ,


elinde silme ibikli ispenç bulunan arkadaşlar arasın görüşelim.

fettah çiftçi ,

bana uygun fiyatta ispenç horozu lazım

gökhan tıkan ,

 alt yorum 1 diğer yorumu göster

kullanıcı resmi Yer neresi bana lazim itanbul

Kadir ,


kullanıcı resmi istanbul anadolu yakasında var mı ispenç horozu

,, ,


kullanıcı resmi Iki horoz var

Iki horoz var ispenc ,


bende ispenç tavuk horoz ve civciv vardır. almak isteyenlerle telefonla irtibata geçfunduszeue.info-yenimahalle

harun soyhan ,


kullanıcı resmi Bana lazım tavuk

Hüsamettin alpoglu ,


kullanıcı resmi Elimde 5 adet horoz funduszeue.infoılık gül ibikte funduszeue.info funduszeue.info kocaeli

Ispenc ,


Önceki yorumları göster >>



funduszeue.info ©

satlık tavuk hint ve ispenç ferikleri kaliteli

70,00 ₺


ispenç tavuk Buharaevler Mah. hayvanlar ilanı ver

ispenç tavuk tavuklarımız orjinaldir ilgilenenler arasın

  • Çorum
  • Merkez
  • Buharaevler Mah.

 

Buraya ücretsiz ilan ver

Satılık ispenç tavuk


ispenç tavuk Satılık ispenç tavuk

ispenç tavuk beşparmak, güli̇bi̇k, sakalli orji̇nal i̇spençler. şehi̇r dişina kendi̇ i̇mkanlari i̇le aldirabi̇leceklere gönderebi̇li̇ri̇m tl takım fiyatıdır. 2

  • Denizli
  • Pamukkale
  • Deliktaş Mah.

 

ispenç horoz tavuk fizan horoz


ispenç tavuk Yıldıztepe Mah. hayvanlar fiyatları

her tür tavuk vardır elimde fizan tepeli ispenc tavuk horoz denizli horoz ispenç tavuk

  • Aydın
  • Nazilli
  • Yıldıztepe Mah.

 

kınalı keklik yavruları


 kınalı keklik yavruları

orjinal kınalı keklik yavruları ispenç tavuk büyütüyor salma kümeslerde kuluçkaya yatmaktadır funduszeue.info degil tavukla birlikte verecem

 

habeş tavuk horoz yumurta civciv


 habeş tavuk horoz yumurta civciv

habeş tavuk horoz civciv yumurta sipariş alınır cüce koşin ispenç ha keza fizan da mevcuttur aynı şekil

 

ispenç tavuk horoz civciv yumurta


 ispenç tavuk horoz civciv yumurta

ispenç 5 tırnak isteyene tavuk horoz civciv veya yumurta irtibat tel fiyatta anlaşılır

 

Ispenç Kuluçkalık yumurta

4,00 ₺


 Ispenç Kuluçkalık yumurta

yumurtalar 4 tl 1 haftalık civcivler 12 tl horoz 65 tl tavuk 50 tl yumurtalar kargo ile gönderilir civciv ve takım'lar elden teslim. iletişim mail ile

 

Ispenç horoz isteyene çift satılır

65,00 ₺


 Ispenç horoz isteyene çift satılır

horoz fiyat 65 tl tavuk 50 tl 1 haftalık civciv 12 tl kuluçkalık yumurta 4 tl iletişim mail ile [email protected]

 

ankara satılık ispenç tavuklar ve horozlar

70,00 ₺


 ankara satılık ispenç tavuklar ve horozlar

tam cins gülibik 6 parmak ispenç tavuk horoz yumurtası bulunur. hayvanlar tek soyun ırkıdır ve boy paça tam standarttır.

 

denizli tavuğu yumurtası

4,00 ₺


Resim mevcut degil

denizli tavuk yumurta sı ve civciv mevcuttur isteğe göre cüce koşin - ispenç yumurtasıda mevcuttur 51 19 - 51 19

 

DAMIZLIK ORJİNAL İSPENÇ 2 TAVUK 1 HOROZ


 DAMIZLIK ORJİNAL İSPENÇ 2 TAVUK 1 HOROZ

damızlık orjinal ispenç üç tavuk bir horozdur asla yaşlı kart hayvanlar değildir denenmiş sayu sopu sağlam hayvanlardır orninal beş parmak bol paça sa

 

renk renk ispenç takımlar diğer


 renk renk ispenç takımlar diğer

sağ taraftaki satıcının diğer ilanları bölümünden diğer ilanlarımada funduszeue.info ve tavuk bu senenin palazıdıfunduszeue.info daha yeni ötmeye başladı

 

ispenç takım (beyaz göğüsleri sarı


 ispenç takım (beyaz göğüsleri sarı

.yanak-sakal-gül ibik-bol paça-5 parmak ve ufak boyluluk herşey fazlasıyla funduszeue.info ve büyük papağanlarla takas funduszeue.info ve tavuk bu senen

 

ispenç takım ( süt beyaz)


 ispenç takım ( süt beyaz)

.yol ücreti karşılanması durumunda her ile otobüs ile gönderim yapabilirim. türkiyenin bir çok ilinden referans verebilirim. diğer ilanlarımdan farklı

 

ispenç takım izmir


 ispenç takım izmir

jako ve büyük papağanlarla takas funduszeue.info ve tavuk bu senenin palazıdıfunduszeue.info daha yeni ötmeye başladı fakat henüz horozluk yapamıyor.

 

sakarya kazımpaşa meşeli mahallesinde satılık ispenç horozlar ve tavuklar


Resim mevcut degil

sakarya kazımpaşa meşeli mahallesinde ispenç horoz tavuk satılıktır.çifti tl dir.5tırnaktır.süs tavuguda vardır ciddi alıcılar arasıfunduszeue.infoıcıya şimd

 

karyağdı fizan , ispenç , habeş , bırahma

3,00 ₺


 karyağdı fizan , ispenç , habeş , bırahma

kümeslerimiz 4 tavuk bir horoz olarak ayrılmıştır çıkım verimi yüksektir. erdemli zeytin yağı fabrikası 44 36

 

ispenç tavuk horoz takımlar


 ispenç tavuk horoz takımlar

resimlerini gördüğünüz takımlarım satılıktır. hepsi kendi üretimimdir. hepsi orijinal diğer ilanlarımdan diğer satılık takımlarıma bakabilirsiniz. yol

 

kırıkkaleden karyağdı ispenç paçalı horoz ve tavuğu


 kırıkkaleden karyağdı ispenç paçalı horoz ve tavuğu

elimde 3 tavuk 2 horoz karyağdı ispenç bulunmaktadır . yumurta vermektedirler , 1 takım ispenç tl dir , kırıkkale içi elden teslim edilecektir , p

 

Kırıkkale İspenç Karyağdı horoz ve tavuk


 Kırıkkale İspenç Karyağdı horoz ve tavuk

1 takım karyağdı ispenç kırıkkale merkez elden teslim verilecek

 

İZMİR çiğlide sahibinden cins tavuk ve horoz
Resim mevcut degil

izmir çiğlide 18 adet cins tavuklar ve horozlaradet tavuk ve horoz dev hoşin.2adet tavuk ve horoz habeş.1adet dişi ördek.2adet tavuk ve horoz deni

 

kaçırılmıcak SÜS TAVUKLARI


 kaçırılmıcak SÜS TAVUKLARI

resimlerin haricinde elimde daha çok sayıda süs tavuğu mevcuttur 1 tavuk 1 horoz moderen game takımtl 1 tavuk 1 horoz ispenç gül ibik küpeli takım

 

Bucada ispenç cülükler


 Bucada ispenç cülükler

toplam 10 adettir. 6 horoz 4 tavuk. beyaz ufak piliç balta ibiktir. birtanasinin tek ayağının parmakları içe dönük fakat durmasında yürümesinde hiç bi

 

ispenç - 3 hepsi orjinaldir


 ispenç - 3 hepsi orjinaldir

hepsi orjinaldir. gül ibik - yanak - sakal - 5 parmak - bol paça - ve kısa boylu. selam hayırlı günler herkese. bu senenin yavruları beğenizine sunulm

 

altı parmak ispenç takımlar
 altı parmak ispenç takımlar

ilk üç resimdeki takımlar altı parmaktır. sadece 3 ncü resimdeki tavuğun bir ayağı 5 diğeri6 dır. resimlerde görmüş olduğunuz bu senenin yavruları isp

 

Sadece filtre kriterlerinize uygun ilanlar listeleniyor!

 

Hayvanlar alemi

  • Evcil hayvanlar
  • Kümes hayvanları
  • Akvaryum balıkları
  • Büyükbaş hayvanlar
  • Küçükbaş hayvanlar
  • Kayıp hayvanlar
  • Aksesuar, mama, yem, bakım ürünleri
  • Diğer hayvanlar

 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası