seversin 7.bölüm / Seversin son bölüm izleme ekranı! Seversin 7. bölüm full HD izle

Seversin 7.bölüm

seversin 7.bölüm

Seversin 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya İle Tolga Arasında Kıskançlık Krizi Başlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 7. yeni bölümüyle 13 temmuz çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asya’nın evlilik yalanını devam ettirmek istemesinden sonra Tolga, kameralar önünde onu zor durumda bırakmak için elinden geleni yapar. Onun kırmızı çizgisi olan öpüşmeme kararını bildiği için onu kameralar önünde öper. Asya, Tolga’nın yıldırma operasyonunu anlayıp elinden geldiği kadar ona direnir. Seversin 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Asya ile Tolga arasında kıskançlık krizi başlıyor.

Çarşamba Dizileri 

Asya İle Tolga Arasında Kıskançlık Krizi Başlıyor!

Seversin 7. bölüm 2. fragmanında; Asya, Tolga&#;ya ders vermek için, onunla evlilik oyununa devam ederken kendisini onu kıskanırken buluyor. Tolga, Asya&#;nın kendisini kıskandığını anlıyor. Selçuk, Asya&#;ya ilgi duyuyor. Tolga, bunu anlıyor ve onu Asya&#;nın yanında görmeye dayanamıyor. Hemen aralarına girip oturuyor. Asya, Tolga&#;nın da kendisini kıskandığını anlıyor ve bunun keyfini çıkarıyor.

İşte Seversin 7. bölüm 2. fragmanı&#;

SEVERSİN 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Tolga, baktı ki otelde Selin’le buluştuğu ortaya çıkacak. Hemen, annesinin emanetçiden aldığı ata yadigarı yüzüğü çıkarıp Asya’nın önünde diz çöküp ona evlenme teklif eder. Ondan ayrı kalamadığını ve bir an evvel evlenmek istediğini söyler. Asya ne olduğunu anlayamaz ve Tolga’yı kenara çekip ona neler olduğunu sorar.

Tolga, durumu kurtarmak için Asya’ya evlenme teklif eder. Ama Asya’da ailesi önünde rezil olmamak için onun evlenme teklifini kabul eder. Asya’nın ailesi kızlarının düğününden önce istediklerini sıralar ve Asya, Tolga’dan ailesinin isteklerini yerine getirmesini hatta kaynana sözleşmesini annesine imzalamasını şart koşar.

Tolga, Selin’le buluştuğunun ortaya çıkmaması için Asya’nın tüm isteklerini yerine getirir. Nişan töreni olur ve törenden sonra Tolga Asya’ya, dizinin ilk bölümü yayınlandıktan sonra bir kadınla görüntüleneceğini ve onun kendisini terk edeceğini böylece, bu nişanlılık durumundan kurtulacaklarını söyler.

Dizinin son sahneleri çekilir ve ikili bir asansörde mahsur kalması gerekir. Tolga, asansör korkusu olduğu için o sahnenin iptal edilmesini ister. Ancak Bahri, buna engel olur. Sahne çekilip biter. Yönetmen, aynı sahneyi tekrar almak ister ve bu sefer ikili gerçekten asansörde kalır.

Tolga, fenalaşır ve Asya’ya otelde buluştuğu kadının Selin olduğunu itiraf eder. Asansör açılır ve Tolga kendisine geldikten sonra hiçbir şey hatırlamaz. Dizinin ilk bölümü televizyonda yayınlanır. Reytinglerin iyi olduğunu öğrenen Tolga, Asya ve ailesini eve davet eder. Orada ihanet fotoğraflarını ona gönderip kendisini terk etmesini ister. Ama Asya, onun isteklerini yerine getirip başka kadınların üzülmesini istemez ve evlilik oyununa devam eder.

Seversin 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’yı Kararından Döndürmeye Çalışıyor!

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Seversin dizisinde heyecan doruktaydı. Seversin 13 Temmuz Çarşamba günü ekranlara geldi. Seversin 7. bölümünde neler yaşandığı izleyiciler merak ediyor. İşte Seversin 7. bölüm bilgileri;

👉SEVERSİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

👉SEVERSİN 7. BÖLÜM İZLE

SEVERSİN 7. BÖLÜM KONUSU

Asya'nın son anda yaptığı sürpriz manevrayla Tolga'nın planı mahvolmuştur. Aşk oyunu evliliğe kadar sürecek gibi gözükmektedir. Bir an önce bu durumdan kurtulmak isteyen Tolga, Asya'ya karşı yeni bir plan tasarlayarak uygulamaya başlar.

Bahri, Asya ve Tolga'ya Kore'den bir medya devinin CEO'su Bay Kim'in projeyle ilgilendiği haber verir. Şirket diziyi Uzak Doğu'da yayınlamak için anlaşmak niyetindedir. Bu anlaşma, eğer gerçekleşirse Asya ve Tolga'ın kariyerlerine çok olumlu yansıyacaktır. Ancak Bay Kim oyuncuların özel hayatlarını çok önemseyen biridir ve Tolga'nın çalkantılı hayat hikayesi onu tedirgin etmektedir. Acaba Tolga, Asya sayesinde uslandığını Bay Kim'e ispat edebilecek midir?

👉SEVERSİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

👉SEVERSİN 7. BÖLÜM İZLE

👉SEVERSİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

👉SEVERSİN 7. BÖLÜM İZLE

👉SEVERSİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

👉SEVERSİN 7. BÖLÜM İZLE

20 Video

Seversin Bölüm Fragmanı
Seversin Bölüm Fragmanı
Seversin Bölüm Fragmanı
Seversin Bölüm Fragmanı
Seversin Bölüm Fragmanı
Seversin Bölüm Fragmanı
Seversin Bölüm Fragmanı
Seversin Bölüm Fragmanı
Seversin Bölüm Fragmanı
Seversin Bölüm Fragmanı
Seversin 9.Bölüm Fragmanı
Seversin 8.Bölüm Fragmanı

Diğer videoyu izle

Seversin 7.Bölüm Fragmanı
Seversin 6.Bölüm Fragmanı
Seversin 5.Bölüm Fragmanı
Seversin 4.Bölüm Fragmanı
Seversin Fragman
Seversin 3.Bölüm Fragmanı
Seversin 2.Bölüm Fragmanı
Seversin 1.Bölüm Fragmanı

Hayran tepkileri

Yeni TV Dizi Videoları

Üvey Anne 2.Bölüm Fragmanı
Kısmet 3.Bölüm Fragmanı
Baki Hanma 2. Sezon Fragman
Ateş Kuşları Bölüm Fragmanı
Gülcemal Bölüm Fragmanı
Citadel: Diana Altyazılı Fragman
Teşkilat Bölüm Fragmanı
Teşkilat Bölüm Fragmanı
Teşkilat Bölüm Fragmanı
Kendi Düşen Ağlamaz 1.Bölüm Fragmanı
Yeni TV Dizi Videoları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası