beşiktaş kasımpaşa maçı tekrarlanacak mı / Kasımpaşa – Beşiktaş maçı tekrar oynanacak - Eurosport

Beşiktaş Kasımpaşa Maçı Tekrarlanacak Mı

beşiktaş kasımpaşa maçı tekrarlanacak mı

Fenerbahçe Kasımpaşa maçında tartışılan penaltı için eski hakemlerin yorumları

Fenerbahçe'nin dakikada geriye düşüp dakikada Valencia ile eşitliği yakaladığı penaltı golü maçın en çok tartışılan anı oldu. Eski hakemler de tekrarlanan penaltı hakkında görüşlerini katıldıkları programlarda dile getirdiler.

Yayınlanma: - 30 Ocak Güncellenme:

Fenerbahçe Kasımpaşa maçında tartışılan penaltı için eski hakemlerin yorumları

Spor Toto Süper Lig’in haftasında Kasımpaşa’yı mağlup eden Fenerbahçe, Galatasaray’ı takibini sürdürdü. Valencia 4 gol attığı gecede yıldızlaşırken penaltıdan attığı ilk gol ise tartışmaları beraberinde getirdi.

Eski hakemler, direkten dönen topa bir kez daha dokunan Valencia’nın tekrarlanan penaltısı için görüşlerini dile getirdiler.

Yayıncı kuruluş beIN Sports’taki Trio programında eski hakemler Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım, penaltının tekrar edilmesini yanlış bulduklarını ve hakemin durumu yanlış yorumladığını belirtti.

KURAL NE DiYOR?

Kalecilerin penaltı atışlarında yaptığı ihlallerde; topun kaleye girmesi kaleci tarafından engellenirse, atış tekrarlanır. Eğer top auta çıkarsa veya direklerden dönerse, vuruş sadece kalecinin ihlali, atışı kullanan oyuncuyu açık bir şekilde etkilemişse tekrarlanır.

Görüntü beIN Sports’tan alınmıştır.

Deniz Çoban: Kaleci öne çıkmış mı? Çıkmış. Bu ifadeye baktığımız zaman öne çıkan kalecinin açık şekilde vuruşu yapan oyuncuyu etkilemesi lazım. Yani Valencia'nın vuruşunun kalitesini açık şekilde düşürmesi lazım ki bu penaltının tekrarı gereksin. Yarım metre bir öne çıkışın; ben bu vuruşun şeklini açık şekilde etkilediğini, Valencia'nın bu vuruştan dolayı karar değiştirdiğini, vuruşun kalitesinin düştüğünü ben bu pozisyonda görmüyorum. Burada en doğru karar, bu penaltının tekrar edilmemesi olurdu.

Bülent Yıldırım: Pozisyonda bir küçük ihlal, bir de daha kaba bir ihlal var. Futbol Oyun Kuralları'nın temel felsefesi, daha ağır bir ihlal olduğu zaman ağır olanın cezalandırılması şeklindedir. Burada aynı gerekçelerle bence de verilmesi gereken karar Enner Valencia'nın aleyhine bir endirekt serbest vuruştu.

AYDINUS: ETKİLENDİ DİYORUM

Bir diğer eski hakem Fırat Aydınus da TV 8,5’taki programında penaltı pozisyonunu şu sözlerle değerlendirdi;

“Kurala göre direkten dönen veya auta giden penaltı vuruşlarının tekrarı için kalecinin, atışı yapan oyuncuyu açık şekilde etkilemesi gerekiyor. Bu tamamen hakem yorumu. Valencia, kaleciye bakarak vuruşu yapıyor. Ben bu yüzden ‘etkilendi’ diyorum.”

Fenerbahçe, Kasımpaşa&#;yı Valencia&#;nın şovuyla yıktı: İlginizi ÇekebilirFenerbahçe, Kasımpaşa&#;yı Valencia&#;nın şovuyla yıktı:

beinFenerbahçeFutbolGalatasarayKasımpaşaoyunSpor Toto Süper LigSüper LigValencia

Kasımpaşa Beşiktaş maçının kararı yarın belli olacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kasımpaşa - Beşiktaş maçında "Kural hatası var mı? Yok mu?" toplantısını yarın yapacak.

Kasımpaşa Beşiktaş maçının kararı yarın belli olacak

Fotoğrafı Paylaş

Beşiktaş - Kasımpaşa maçında yaşanan olayla ilgili bir türlü karar veremeyen TFF'nin yarın yapacağı toplantı sonrası vereceği karar merakla funduszeue.info Toto Süper Lig'de 15 Aralık tarihinde Kasımpaşa'nın kazandığı Beşiktaş maçıyla ilgili kararını veriyor. Kasımpaşalı futbolcu Ryan Donk'un eline aldığı 'ikinci topu' ceza sahasındaki Almeida'nın ayağındaki topa atması ve hakemin oyunu hava atışıyla başlatması tartışmalara sebep olmuştu. Beşiktaş Kulübü de maçın tekrarlanması isteğiyle TFF'ye başvuruda bulunmuştu. TFF, Beşiktaş'ın 'maç tekrar oynansın' isteğini yarın yapacağı yönetim kurulu toplantısında karara bağlayacak ve kamuoyuna açıfunduszeue.info arada da Merkez Hakem Kurulu (MHK) kendi içinde yaptığı değerlendirme sonucunda "Kural hatası yok" yönünde TFF yönetime bir rapor vermişti.

MHK KIŞ SEMİNERİ BAŞLIYOR

Sezonu MHK Kış Semineri, Ocak tarihleri arasında düzenlenecek.
Antalya'nın Belek ilçesindeki Calista Luxury Resort Hotel'de yapılacak seminere; MHK Başkanı Zekeriya Alp, MHK Üyeleri, MHK Danışmanı Jaap Uilenberg, UEFA Eğitimcileri Jorn West Larsen, Giovanni Stevenato,UEFA Fitness Eğitimcisi Prof. Dr. Werner Helsen, Ulusal Eğitimciler, tüm üst klasman hakemleri ile üst klasman yardımcı hakemler, hakem gözlemcileri ve mentörleri katılacak.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası