masumlar apartmanı safiyenin sevgilisi / Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin sevgilisi Naci ortaya çıktı! Tansel Öngel kadroya dahil oldu!

Masumlar Apartmanı Safiyenin Sevgilisi

masumlar apartmanı safiyenin sevgilisi

Masumlar Apartmanı Naci Kim? Safiye’nin Sevgilisi Kim?

Masumlar Apartmanı duygusal ve bir o kadar da yürek burkan bir bölümle yine izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı.  Masumlar Apartmanı Naci kim? Safiye’nin sevgilisi Naci rolünü kim canlandıracak?

Salı akşamları zirveyi kimseye kaptırmayan Masumlar Apartmanı yine olay bir bölümü ekrana getirdi. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar’ın oynarken devleştiği  ve adeta yaşattığı karakterleri artık hepimiz yakından tanıyoruz. Şimdi bunlardan birine Safiye’nin lise aşkı Naci dahi oldu. Masumlar Apartmanı Naci kim? Safiye’nin sevgilisi Naci rolünü kim canlandıracak?

Masumlar Apartmanı Naci Kim?

Masumlar Apartmanı Naci Kim? Safiye’nin Sevgilisini Kim Canladıracak?

Safiye karakterinin lise yıllarında aşık olduğu birbirlerini çok sevdiği Naci yıllar sonra karşı binasındaki otele yerleşiyor. Naci’nin gelişi Safiye’de büyük bir etki oluşturuyor. Dizinin tam da bu sahnesinde Sezen Aksu’nun eşlik ettiği şarkı ile izleyenler de duygusal anlar yaşadı. Safiye’ye çoğu zaman kızsak, eleştirsek de aslında onun yaşadığı travmaları görmezden gelemeyiz. Şimdi Safiye’yi aşk ve sevgi iyileştirecek mi? Masumlar Apartmanı Safiye’nin sevgilisi Naci kim? Hangi oyuncu canlandıracak?

Masumlar Apartmanı Safiye’nin Sevgilisi Naci Rolünü Kim Canlandıracak?

Şuan sosyal medya ve haber sitelerinde en çok araştırılan ve merak edilen konular arasında Masumlar Apartmanı Naci kim sorusu dolaşıyor. Karakteri canlandıran kişinin kim olduğu hakkında net bilgi yok. Fakat aldığımız sağlam bilgiler doğrultusunda kendisini Kırmızı Oda dizisinden tanıdığımız Tansel Öngel Masumlar Apartmanı Naci rolünü oynayacağı yönünde. Tansel Öngel eminiz bu karakteri en iyi şekilde canlandıracaktır.

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye ile ilgili yeni bir dönem başlıyor. Bundan sonra Safiye’nin kalbini Naci’nin aşkı yumuşatabilecek mi? Naci yıllar sonra Safiye’yi tekrar görmenin etkisini nasıl hissettirecek? Tüm bunların yanıtını ilerleyen bölümlerde izleyerek göreceğiz. Masumlar Apartmanı Naci rolünü canlandırması muhtemel ismi sizinle paylaştık. Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Masumlar Apartmanı Naci karakterine hayat verecek oyuncunun kim olduğu netleştiğinde ilk sizlerle paylaşacağız.

Masumlar Apartmanı Tansel Öngel (Nac) Kim?

Masumlar Apartmanı Naci karakterini canlandıran oyuncu Tansel Öngel yılında Kilis’te doğmuştur. Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Tansel 24 yaşındayken Trabzon Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde göreve başladı. Haricinde dizi ve filmlerde rol alan Tansel, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Alvise Gritti rolünü canlandırmıştı. İlk dizi tecrübesi yılında Uy Başuma Gelenler isimli dizi oldu.

tıkla>>>Masumlar Apartmanı Hasibe Kim, Gerçek Adı Ne?

Tansel Öngel kariyerinde önemli yer tutan projelerde yer almasını bilgi. yılında Avrupa yakadında Demir karakterini canlandırdı. yılında Bu Kalp Seni Unutur mu, yılında Kılıç Günü, Geniş Aile, Yaz’ın Öyküsü, Kanıt Ateş Üstünde gibi dizilerde rol aldı. Ankara devlet kons. tiyatro bölümü mezunu olan başarılı oyuncu Özge Özder ile evlenmiş ancak yılında boşanmıştır.

tıkla>>> Masumlar Apartmanı Naci&#;nin Karısı Gülru Kim? Gerçek Adı Ne?

Masumlar Apartmanı &#;nın Naci&#;si Tansel Öngel&#;in Oynadığı Diziler

Masumlar Apartmanı: Naci (), Kanıt Ateş Üstünde () : Kaan, Yaz&#;ın Öyküsü () : Mert, Benim İçin Üzülme () : Niyazi, Muhteşem Yüzyıl () : Alvise Gritti, Geniş Aile () : Cihangir (KonukOyuncu), Kılıç Günü () : Kılıç Ali, Bu Kalp Seni Unutur Mu? () : Yalçın, Elveda Derken () : Kerim, Adak () : Zeynel, Güz Yangını () : Kerem, Kaybolan Yıllar () -konuk oyuncu, Avrupa Yakası () : Demir, Uy Başuma Gelenler () : (Volkan)

Tansel Öngel&#;in oynadığı filmler ise; Bizim Köyün Şarkısı (), Babamın Kanatları () – Resul, Son Mektup / Film () : Tayyareci Salih Ekrem Yüzbaşı, Mucize () – Cemilo, Dekupe(Kısa Film) () – Serkan, Kısmet(Kısa Film) () &#; Kadir. Tansel Öngel ayrıca tiyatrolarda oynamıştır. Zaten asıl alanı tiyatro oyunculupu olduğu için Trabzon olmak üzere pekçok şehrimizde devlet tiyatrolarında görev yapmıştır. Şuanda da İStanbul Devlet Tiyatrosunda görev yapmaktadır.

Tansel Öngel Resimleri

Masumlar Apartmanı Naci kimdir? Naci diziden ayrılacak mı? Tansel &#;ngel canlandırıyor! Tansel &#;ngel ka&#; yaşında, ger&#;ekte evli mi?

Masumlar Apartmanı yeni bölümü ile  24 Kasım akşamı ekrana geliyor. Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosuna Safiye'nin sevgilisi Naci'yi canlandırmak için Tansel Öngel katıldı. Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosuna Naci karakteriyle dahil olan Tansel Öngel sosyal medyada merak edilen isimler arasında yer alıyor.  Peki ama Masumlar Apartmanı Naci ve Safiye'nin sevgilisi kimdir? İşte Tansel Öngel hakkında bilgiler!

Masumlar Apartmanı Naci (Tansel Öngel) kimdir? 

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye'nin sevgilisi Naci'yi canlandıran Tansel Öngel, 24 Eylül Kilis'de doğmuştur. Tansel Öngel göçmen bir ailenin çocuğudur. Babaannesi Selanik göçmeni, anneannesi Mısırlı, dedesi Lübnanlı. Anne ve babası öğretmen olduğu için görev yaptıkları Gaziantep, Kilis'de doğdu, Ankara'da büyüdü.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden yılında mezun oldu. yılında Trabzon Devlet Tiyatrosunda göreve başladı.

NACİ'NİN HASTALIĞI NEDİR?

İlk kez yılında "Uy Başımıza Gelenler" dizisi ile ekran karşısına geçerken Hakan Yılmaz, Başak Köklükaya, Aykut Oray, Nefise Karatay, Mustafa Üstündağ ile beraber oynadı.

yılında yönetmenliğini Osman Sınav ve Raşit Çelikezer'in birlikte yaptığı "Kılıç Günü" adlı dizide başrolde olarak Nur Erkul, Melike Güner, Ertan Saban, Yurdaer Okur, Ali Atay, Teoman Kumbaracıbaşı ile beraber oynadı.

yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Venedik Kralı'nın oğlu Alvise Gritti rolünü oynadı.

6 Kasım tarihinde 29 Nisan tarihine kadar ekranlarda oynayan ve Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenlik yaptığı "Benim İçin Üzülme" adlı dizide başrollerde Fulya Zenginer, Tansel Öngel, Çağlar Ertuğrul, Öykü Çelik, Ünal Silver oynadılar.

18 Mart tarihinde vizyona girecek olan ve yönetmenliğini Özhan Eren'in yaptığı "Son Mektup" adlı sinema filminde Nesrin Cavadzade ile başrolde oynadı.

Tansel Öngel, yılında Özge Özder ile evlendi. yılında boşandı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası