curry imza / Stephen Curry'den tarihi imza!- Son Dakika Spor Haberleri | funduszeue.info

Curry Imza

curry imza

Stephen Curry

Stephen Curry Shooting (cropped).jpg

Curry, Warriors formasıyla ()

No. 30 - Golden State Warriors
PozisyonOyun kurucu
LigNBA
Kişisel bilgileri
Doğum tarihi 14 Mart () (35&#;yaşında)
Doğum yeriAkron, Ohio
Boyu 6 ft 2 in ( m)
Kulüp bilgileri
Kulübü Golden State Warriors
Numarası 30
Kariyer bilgileri
Lise Charlotte Christian
(Charlotte, Kuzey Karolina)
KolejDavidson ()
NBA seçmeleri / Tur: 1 / Sıra: 7.
Golden State Warriors tarafından seçildi
Profesyonel kariyeri
YıllarTakım
günümüzGolden State Warriors
Başarıları
  • 4× NBA şampiyonu (, , , )
  • NBA Finalleri MVP'si ()
  • 2× NBA Sezon MVP'si (, )
  • 9× NBA All-Star (, )
  • NBA All-Star Maçı MVP Ödülü ()
  • 4× NBA Yılın En İyi Beşi (, , , )
  • 3× NBA Yılın En İyi Beşi İkinci Takımı (, , )
  • NBA Yılın En İyi Beşi Üçüncü Takımı ()
  • 2× NBA Sayı Kralı (, )
  • NBA Top Çalma Kralı ()
  • NBA kulübü ()
  • All-Star Üç Sayı Yarışması (, )
  • NBA Sportmenlik Ödülü ()
  • NBA En İyi Çaylak Beşi ()
funduszeue.info'daki istatistikleriBunu Vikiveri'de düzenleyin
funduszeue.info'daki istatistikleriBunu Vikiveri'de düzenleyin

Wardell Stephen Curry II (d. 14 Mart ), National Basketball Association (NBA) takımlarından Golden State Warriors forması giyen Amerikalı profesyonel basketbolcudur. boyunda 86&#;kg ağırlığında bulunan Curry, oyun kurucu pozisyonunda görev almaktadır. Fakat Amerikalı oyuncu takımı zorda kaldığında gerektiği zaman Şutör gard pozisyonunda da oynayabilecek kapasiteye sahiptir. yılında Ayesha Curry ile evlenmiş, Riley ve Ryan Carson adında iki kız çocuğu ve Canon adında bir erkek çocuğu olmuştur.

Curry üniversite kariyeri boyunca yılları arasında Davidson Koleji'nde basketbol oynayıp eğitimini tamamlamıştır. Amerikalı oyuncunun sezonunda gösterdiği maç başına sayılık harika performansı onun ülkenin en yüksek skor ortalamasına sahip kolej oyuncusu olmuştur. Ayrıca NCA konferansında yılın 5'ine seçilme başarısı göstermiştir. Curry Davidson kariyerinde 2 kez Yılın en iyi Güney Konferansı oyuncusu seçilmiş ve John R. Wooden Ödülünü kazanma başarısı göstermiştir. Ayrıca bir maçta en çok serbest atış atan oyuncu 30 kere bir sezonda en çok üçlük atan oyuncu rekorlarını kırmış ve üniversite tarihine geçmiştir.

Stephen Curry, eski NBA oyuncusu Dell Curry ve eski voleybolcu Sonya Curry'nin oğludur. 23 Nisan 'da Stephen Curry 3 yılını geçirdiği kolejden ayrılıp NBA Seçmeleri'ne katılacağını duyurmuştur. 25 Haziran tarihinde seçmelerde 7. sıradan Golden State Warriors takımı tarafından seçilmiştir. Curry 4 Ocak, tarihinde Portland Trail Blazers'a karşı 62 sayı atarak kariyer sayı rekorunu kırmıştır. sezonunda normal sezonda tam adet üçlük atarak NBA rekoru kırıp bir sezonda en fazla üçlük atan oyuncu olarak tarihe geçse de sezonunda tam üçlük atarak rekorunu üçlük geliştirmiştir. Ayrıca Curry Türkiye'de düzenlenen FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mücadele etmiş olan ABD kadrosunda yer almış ve turnuvada iyi performans sergilemiş, ülkesinin şampiyon olup altın madalya almasında katkıda bulunmuştur sezonunda New Orleans Pelicans karşısında attığı 13 üçlükle bir maçta en fazla üçlük atma rekorunu kırdı ama Klay Thompson bir maçta 14 üçlük atarak rekoru egale etti.[1][2]

Lise kariyeri ve ilk yılları[değiştir kaynağı değiştir]

Sezon Takım G PTS REB AST STL BLK FG% 3P% FT% DAK TO
Davidson Wildcats 34
Davidson Wildcats 36
Davidson Wildcats 34
Toplam

NBA Kariyeri[değiştir kaynağı değiştir]

Akron, Ohio doğumlu sporcu ailesi olan Steph Curry babası Dell ve annesi Sonya Curry'nin oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Kuzey Karolina eyaletinin Charlotte kentinde yer alan Charlotte Hristiyan Okulunda basketbol oynamaya başlamıştır. Curry ilk sezonunda etkili bir performans sergileyerek takımıyla birlikte liseler arası devlet şampiyonasını kazanma başarısı göstermiştir ve oyunuyla turnuvanın MVP'si seçilme onuruna erişmiştir. Amerikalı oyuncu sezonda %48 ile üçlük sayı atarak lisede en iyi üçlükçülerden biri olarak tanımlanmıştır. Daha sonra ona üniversite için Curry Hokies ve Davidson Koleji gibi ülkenin önemli takımlardan burslu teklif gelse de o bu teklifleri nazikçe geri çevirip eğitimi bitene kadar Hristiyan okulundaki lise kariyerine devam etmiştir. Curry lise kariyeri bittikten sonra NCAA'nin önemli takımlarından Davidson Koleji'nin teklifini kabul ederek oraya gitmiştir.

Kolej kariyeri[değiştir kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.