75 akü fiyatları / 75 Amper Akü Fiyatları / (Güncel Liste)

75 Akü Fiyatları

75 akü fiyatları

XP12V model 12V 75Ah Sprinter Akü

12 Volt 75 Ah XP12V model Sprinter Akü fiyatları stok durumumuz ve sipariş adetlerine bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir.
Lütfen güncel Sprinter Akü fiyatları ve stok durumu hakkında bilgi alınız.

pdf

XP12V sprinter Akü Fiyatı :

Toptan Fiyat: ,00 EUR + KDV

Perakende Fiyat: ,30 EUR + KDV

Tüm e-mailleri saat içerisinde yanıtlamaya özen gösteriyoruz.

iso ce iso 

Tel : 20 07

whatsapp

Eğer geri dönüşüme verilmek üzere XP12V model 12 Volt 75 Ah Hurda Akünüzü firmamıza depozito bedeli olarak iade ederseniz; aşağıdaki hurda bedeli ödemeniz gereken tutardan düşülecektir.

Hurda Fiyatı: 11,36 EUR + KDV

75 amper akü

Önemli oto parçalarından olan 75 amper akü, çok fazla kullanıma sahiptir. Her türlü otomobil, hafif ticari araç, ağır vasıta, tarım ve deniz araçları ile güneş panellerinde kullanılmak üzere tasarlanır. Bataryanın görevi ilk etapta elektrik akımını marş motoruna iletmek yani marş ihtiyacını karşılamaktır. 75A akım gücü ile çalışan marş motoruna sahip taşıtlar için uygundur. Ayrıca motor çalışmıyorken araç aküsü alıcılara akım göndererek motor çalışırken elektrik sistemindeki amper ve voltaj dengesini sağlar. Bu ürünlerin tamamı bakım gerektirmeyen sulu akülerdir. 19,2 kg ağırlığa sahiptir. Trendyol'dan 75 amper akü markalarını inceleyebilir, uygun seçenekler ile sahip olabilirsiniz.

Üstün Performansıyla 75 Amper Akü Modelleri

Üstün Performansıyla 75 Amper Akü Modelleri

Acil durum aydınlatma ve güvenlik sistemi gibi alanlarda aktif olarak kullanılan yedek güç sistemi uygulamaları için ekstra güç çıkışı elde etmek gerekir. Bu amaçla AGM teknolojisi, yüksek performans gösteren elektrolit ve plakalar kullanılarak tasarlanır. Sızdırmaz özellikte olmasının yanı sıra valf ayarlı tip bekleme AGM aküsüne sahiptir. Bu tür cihazlar SLA, SMF ya da VRLA olarak da bilinir. Ürünün pilleri, en yüksek teknoloji standartlarıyla geliştirilir ve üretilir. 75’lik akü, yüksek marş gücü sağlar ve araçların çok yüksek enerji gereksinimlerini ödün vermeden karşılar. Akü 75 amper dünyanın her yerindeki araba severleri takdir eden, son derece güvenilir bir araba parçasıdır. Yeni kalsiyum teknolojisi ile mükemmel bir iş çıkarır ve çöl sıcağında ve kutup soğuğunda bile çok dayanıklıdır. Telekom sistemi, dış mekan yedek güç kaynağı sistemi, sabit veya yedek güç sistemi, endüstriyel veri tabanı sistemi gibi alanlarda kullanılır. 75 amper akü modellerine Trendyol'dan güvenli, kolay ve uygun seçeneklerle sahip olabilirsiniz.

İleri Teknolojisiyle Öne Çıkan 75 Amper Oto Aküleri

İleri Teknolojisiyle Öne Çıkan 75 Amper Oto Aküleri

75’lik araba aküsü seçkin markalar tarafından özenle tasarlanır. Bu ürünler aracın akü kapasitesi ve marş gücüne göre seçilir. 12 V 75 amper akü konvansiyonel bir aracın tüm elektriksel ihtiyaçlarını karşılar ve yeni nesil bakım gerektirmeyen modellerdir. Genel olarak benzer çalışma prensibine sahip olan bu cihazlar birbirinden farklı ızgara, materyal, negatif ve pozitif plaka yapılarını bünyesinde barındırır. 75 amper akü şarj cihazı SLI veya derin döngülü pillere sahiptir. 75 amper start stop akü üstün özellikleri ile yüksek performansa sahiptir. Ürünün bazı modelleri motoru birden çok kez start - stop özellikli gelişmiş araçlar için EFB teknolojisi kullanır. EFB aküler sulu tip ürünlerdir. Yüksek performansla işlev gösterir. Standart sulu akülerin yerine kullanılırken start - stop araçlarda da kullanılır. EFB teknolojisiyle çalışan ürünler geleneksel ürünlere oranla daha yüksek dayanıklılık seviyesinde çalışır. Trendyol'dan 75 amper oto akü fiyatlarını inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Uzun Süreli Kullanım İmkanı Sunan 75 Amper Akü Fiyatları

Uzun Süreli Kullanım İmkanı Sunan 75 Amper Akü Fiyatları

Bir ürünün fiyatı belirlenirken dayanıklılığı, kalitesi, uzun süre kullanımda sıkıntı çıkarmaması gibi etkenler önemlidir. Ürünlerde acil çalıştırma için 2 LED göstergesi bulunur. Akü 75 amper fiyatı belirlenirken maksimum şarj akımı özelliği bunda önemli etkenlerden biridir. 12 AMP hızlı şarj özelliği vardır. Ürünler, gümüş kalay alaşımlı plaklara ve yüksek marş basım gücüne sahiptir. Tam kapalı ve bakımsız bir sisteme sahiplerdir. EFB türü ürünler tam bakımsız akü sınıfına dahildir. Kullanıma hazır durumda işlev gösterir. EFB aküler dayanıklı bir yapıya sahiptir. EFB türü ürünler fren enerjisi geri kazanım sistemine sahip olmayan otomobillerde kullanılır. Araç durduğunda start-stop sistemiyle alternatör desteğine gerek kalmadan aracın çalışmasını sağlar. Trendyol'dan 75 amper akü fiyatlarını inceleyebilir, uygun seçenekler ile satın alabilirsiniz.

LC-P model 12V 75Ah Panasonic Akü

12 Volt 75 Ah LC-P model Panasonic Akü fiyatları stok durumumuz ve sipariş adetlerine bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir.
Lütfen güncel Panasonic Akü fiyatları ve stok durumu hakkında bilgi alınız.

pdf

LC-P panasonic Akü Fiyatı :

Toptan Fiyat: ,00 EUR + KDV

Perakende Fiyat: ,80 EUR + KDV

Tüm e-mailleri saat içerisinde yanıtlamaya özen gösteriyoruz.

iso tse 

Tel : 20 07

whatsapp

Eğer geri dönüşüme verilmek üzere LC-P model 12 Volt 75 Ah Hurda Akünüzü firmamıza depozito bedeli olarak iade ederseniz; aşağıdaki hurda bedeli ödemeniz gereken tutardan düşülecektir.

Hurda Fiyatı: 16,96 EUR + KDV

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir