erişim ne zaman açılacak / İnstagram çöktü mü? 28 Mayıs İnstagram çöktü mü? İnstagram ne zaman açılacak?

Erişim Ne Zaman Açılacak

erişim ne zaman açılacak

Ekşi Sözlük açıldı mı? Ekşi Sözlük'e erişim engeli kalktı mı? Ekşi Sözlük ne zaman açılacak?

İnternette her gün binlerce insanın aktif olarak kullandığı ve ziyaret ettiği Ekşi Sözlük'e 21 Şubat tarihinden itibaren ulaşılamıyor. Yandaş medya tarafından bir süredir hedef gösterilen Ekşi Sözlük, BTK kararıyla erişime kapatıldı.

EKŞİ SÖZLÜK NEDEN KAPATILDI?

AKP'ye yakınlığıyla bilinen medya kuruluşları tarafından bir süredir deprem paylaşımları nedeniyle hedef gösterilen Ekşi Sözlük'e erişim engeli getirildi.

Kullanıcılar siteye giremezken BTK’nın sorgu sayfasında ise “funduszeue.info, 21/02/ tarihli ve sayılı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kararıyla erişime engellenmiştir” ifadeleri yer aldı.

EKŞİ SÖZLÜK'ÜN ERİŞİM ENGELİ KALKTI MI?

Ekşi Sözlük hakkında verilen erişimin engellenmesi kararının kaldırıldığı açıklandı. Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliği, Ekşi Sözlük’ün itirazını bugün kabul etti.

EKŞİ SÖZLÜK AÇILDI MI?

Ekşi Sözlük'e henüz erişim sağlanamıyor. Konuyla ilgili Ekşi Sözlük'ün Twitter hesabından şu açıklama yapıldı "Yaptığımız itiraz ankara 4. sulh ceza hakimliğince kabul edildi ve erişim engelinin kaldırılmasına karar verildi. kararın uygulanması için yetkililerle iletişime geçiyoruz. hukuka inanmaya devam edeceğiz."


ekşi sözlükerişim engeliBTK

Popüler video izleme sitesi Youtube'a 2 gündür erişim sorunu yaşanıyor. Youtube videolarının açılmaması ve erişimin yavaşlaması ile ilgili sıkıntılardan şikayetçi kullanıcılar " Youtube kapandı mı?", " Youtube ne zaman açılacak" sorularını sormaya başladılar. 22 Aralık Perşembe itibariyle Youtube, Twitter ve Facebook erişim sıkıntısı yaşanmaya başladı. Sıkıntıya bağlı sosyal medya sitelerinde erişimde yavaşlama ve ara ara kopmalar olmaya başladı. Cuma sabahı itibariyle Facebook normale döndü ancak Youtube ve Twtitter'daki sorun hala devam etmekte. Youtube'ın açılmaması ve açılsa bile videoların oynamaması ile ilgili şikayetçi kullanıcılar diğer sosyal medya platformlarından konu ile ilgili sorunlarını en çok konuşulanlar arasına soktular. Youtube'daki bu erişim sıkıntısının bir engelleme kararı mı olup olmadığı ile ilgili henüz netlik kazanmış bir açıklama gelmedi. Youtube hala açılmıyor acaba BTK engeli mi var diye merak eden kullanıcılar BTK 'nın erişim engeli sorgulama sayfasına yöneldi. BTK'nın resmi sitesinde de Youtube için herhangi bir erişim engeli bulunmuyor. Youtube engelli mi diye kontrol edebileceğiniz adres ( funduszeue.info ) Youtube uygulamasına mobilden erişim çoğu kullanıcılar tarafından sağlanamıyor. Sorun ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 22 Aralık tarihinden bu yana açılmayan Youtube için kullanıcıların bir diğer merak ettiği soru ise "Youtube ne zaman açılır", " Youtube ne zaman açılacak" oldu. Konu ile ilgili yetkililer tarafından bir açıklama yapılmadığından dolayı söz konusu bu yavaşlığın ne zaman açılacağı ile ilgili net tarih verilemiyor.

Youtube nasıl engellenir?

Youtube, twitter gibi sitelerin engellenmesi genelde terör olayları sonrasında kirli bilgi paylaşımını engellemek amacıyla BTK tarafından yapılır, BTK youtube, twitter gibi sitelere giden bant genişliğini kısıtlar ve bu sitelere erişmek isteyen kullanıcıların sayısı sabit ama bant genişliği daraldığından dolayı bu sitelerin erişimi yavaşlar ve kopma derecesine gelir. Youtube erişimi ile ilgili bu sıkıntıdan dolayı alternatif giriş yöntemleri aranır.

Youtube'a nasıl girilir?

Youtube'a normal yollardan erişimin yavaşlığı ve açılmadığı için kullanıcılar giriş için alternatif yöntemleri aramaktadır. Youtube için en stabil giriş yöntemi VPN'dir. VPN denilen servis Sanal Özel Ağ'dır. Bu ağ ile bir sunucuya bağlanılır. Bu sunucu üzerinden Youtube açılır, bu sunucu genelde Türkiye dışında bir lokasyondur. Ücretli olarak sunulan VPN yöntemi ile Youtube girişi yapabilmek en basit ve güvenli yoldur. Ancak ücretli olarak girmek isteyemen kullanıcılar için Chrome tarayıcı üzerinden yüklenilen bir eklenti ile de youtube sitesine erişmek mümkün. Zenmate adı verilen eklentiyi tarayıcınıza yükleyerek ve aktifleştirerek Youtube'a girebilir ve Youtube gibi diğer erişim engeli bulunan sitelere girebilirsiniz. Bir diğer yöntem ise DNS değiştirmedir, DNS adresinizi değiştirerek Youtube sitesine erişebilirsiniz ancak, bu yöntem ile giriş yapabilseniz bile hızınız çok da normale dönmeyeceğini bildirmemiz gerekir.
DNS DEĞİŞTİRME
Windows işletim sistemine sahip bilgisayarınızın Yerel ağ Bağlantısı ayarlarına girip DNS numaralarını değiştirerek de Youtube, Facebook ve Twitter gibi sitelere giriş yapabilirsiniz. Bunun için Windows’ta Ağ ve Paylaşım Merkezi’ni açın ve Yerel Ağ Bağlantısı’na tıklayın. Açılan pencerede “Özellikler”e girin. Yeni açılan pencerede listeden İnternet Protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) satırını seçip yine “Özellikler”e tıklayın. Son olarak açılan pencerede “Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan:” şıkkını işaretleyip tercih ettiniz DNS numaralarını girip “Tamam”a tıklayararak DNS değiştirebilirsin Google DNS Adresleri ve Ayarları Open DNS Adresleri ve Ayarları Verizon DNS Adresleri ve Ayarları SmartViper DNS Adresleri ve Ayarları Norton DNS Adresleri ve Ayarları Uydunet DNS Adresleri ve Ayarları Safe DNS Adresleri ve Ayarları Dns Advantage DNS Adresleri ve Ayarları OpenNic Project DNS Adresleri ve Ayarları (Türkiye’ye en yakın DNS Sunucuları) OpenNic Project DNS Adresleri ve Ayarları (Dünya) ScrubIt DNS Adresleri ve Ayarları DynDNS DNS Adresleri ve Ayarları GTEI DNS Adresleri ve Ayarları TTNET DNS Adresleri ve Ayarları Level3 DNS Adresleri ve Ayarları funduszeue.info DNS Adresleri ve Ayarları Comodo Secure DNS Adresleri ve Ayarları GreenTeamDNS DNS Adresleri ve Ayarları SmartViper DNS Adresleri ve Ayarları FreeDNS DNS Adresleri ve Ayarları Norton ConnectSafe DNS Adresleri ve Ayarları Securly DNS Adresleri ve Ayarları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası