opel vectra a kasa alınır mı / Opel Vectra A kasa alınır mı? - funduszeue.info

Opel Vectra A Kasa Alınır Mı

opel vectra a kasa alınır mı

Opel Vectra en çok tutulan modeli hangisi?

yılında piyasaya giriş yapan Vectra A yılında küçük bir makyaj geçirip bazı tasarımları yenilenmiştir. Ardından bu yenilenme ile de yılına kadar aktif hayatını devam ettirmiştir. A kasası 3 nesil boyunca en çok sevilen kasa olarak akıllara kazınmıştır.

Opel Vectra ne kadar yakar?

Yakıt deposu hacmi 61 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi lt/km, Şehir dışı yakıt tüketimi lt/km ve ortalama olarak da lt/km yakıt tüketiyor.

Opel Vectra GL kaç valf?

Opel Vectra Vectra A S (90 Hp) için tam teknik özellikler ve yakıt tüketimi

Motor konumuÖn eninde
Piston kursu MM
Yoğunlaşma oranı
Silindirde valf sayısı2
Yakıt tipiBenzin A

Opel Vectra B kasa nedir?

Vectra A kasa, 90&#;ların ilk yarısında üretilen kasadır. B kasa (uzay kasa), 90&#;ların 2. yarısı ve &#;in başlarında üretilen kasadır. C kasa ise Insignia gelmeden önce üretilen son kasadır.

Opelin en iyi modeli hangisi?

Bu araba modeli 3 farklı nesil olacak şekilde Opel markası tarafından satışa çıkarılmıştır. Sedan kasa tipi, şık tasarımı ve uygun fiyatıyla Opel Vectra Türkiye&#;de en çok tutulan modellerden biridir.

Opel Vectra B kasa kaç yılında çıktı?

Opel Vectra B (Ocak Ağustos ) Vectra, Avrupa&#;da Selection donanımıyla da satışa sunulmuştur.

Opel Vectra motor ne kadar yakar?

1Opel Vectra Genel Bakış

Araç TipiBinek Araç / D Segment
Motor TipiBenzinli / 4 silindir
Üretim Yılı (İlk / Son) /
Yakıt Tüketimi (Şehir içi / Şehir dışı)14,3 lt / 7,4 lt
Motor Gücü hp

•21 Şub

Opel Vectra kaç beygir?

Teknik özellikler Opel Vectra A S (90 bg) , , , , cm3 cu. in.

Opel Vectra kac beygir?

Teknik özellikler Opel Vectra A S (90 bg) , , , , cm3 cu. in.

Opel Vectra kaç valf?

MOTOR

Motor Hacmi2 LT
Maksimum Hız
KM Hızlanma10 sn
Silindir Sayısı4
Valf Sayısı16

Opel Vectra B kasa TC nedir?

tc düğmesi anti patinaj sistemi yani düğmeği bastığında göstergede TC işareti yanar o zaman devre dışı kalır ışık sönük iken sistem devrededir. Yani Aracın Patinaj Çekmesini Önler.

Opel Vectra B kasa kaç beygir?

Opel Vectra B i 16V ( bg)

Opel Astra En iyi motor hangisi?

Mevcut Insignia modeli ile birlikte makyajsız Astra modellerinde sunulan litrelik turbo motorun yerini alacak olan SIDI Turbo, beygir gücü ve nm torku ile modelin en güçlü motor seçeneği oluyor.

Opel Astra en dolu modeli hangisi?

Astra modelinde en üst donanım paketi cosmo dur.

Opel&#;in en çok tutulan modeli hangisi?

Bu araba modeli 3 farklı nesil olacak şekilde Opel markası tarafından satışa çıkarılmıştır. Sedan kasa tipi, şık tasarımı ve uygun fiyatıyla Opel Vectra Türkiye&#;de en çok tutulan modellerden biridir.

Opel nasıl araba alınır? Tüm dünyanın gözde araçları arasında yer almayı başaran Opel marka araçlar elbette ki yılında alınabilecek araçlar olarak ön plana çıkıyor. Kullanıcı yorumları incelendiğinde araçların yüksek sürücü konforuna sahip olması ve son derece yüksek donanıma sahip olması araçların olumlu yorumlar almasında etkili oluyor. Bütün bu bilgiler ışığında Opel nasıl araba alınır mı? Dahası Opel kullanıcı yorumları nasıldır? İşte detaylar!

Opel marka araçların günümüzde birçok alanda ön planda olması onları yeni modellerle ön plana çıkarmayı başarıyor. Aynı zamanda LPG uyumlu Opel markaların olması araçların günümüzde popülerliğini daha fazla artıran detaylar arasında yer almasını başlıyor. Özellikle Opel Astra bu konuda yakıt dostu imkanlarını sunmayı başarıyor. Opel marka araçlar hakkında en sık yapılan eleştiriler ise araçların km hızın üstüne çıktığında motor bölmesinden yüksek düzeyde ses gelmesi olarak ön plana çıkıyor.

Opel araçların günümüzde parça değişimi oldukça kolay ve maliyetsizdir. Dolayısıyla bu durumda elbette ki araç sahipleri son derece avantajlı bir duruma ev sahipliği yapıyor. Opel marka araçlar almak sizlere her açıdan günümüz ’sinde avantajlar sağlayacak detaylar arasında bulunuyor. Tüm bu bilgiler ışığında Opel nasıl araba alınır mı? Sorusu; yılında da en çok yanıtı merak edilen sorular arasında yer alacak gibi!

Opel Vectra Alınır mı Kullanıcı yorumları ve Özellikleri

CD versiyon adıyla piyasaya sürülen Opel Vectra araçlar son günlerin popüler araçları arasında birinci sırada yer almayı başarıyorlar. Motor tipi olarak aracın benzinli motor tipine sahip olduğunu biliyoruz ve manuel vites özelliklerine araç sahiptir. Sedan kasa tipine sahip olan araç yılında gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek araçlar arasında bulunuyor ve kullanıcı yorumları da oldukça pozitif yöndedir.  Motor hacmi aracın 2 olarak belirlenmiş olup, segment olarak ise D-segment araçlar arasında yer almayı başarıyor. Özellikle Opel Vectra ülkemizde en çok tutan araçlar arasında yer aldığından bu modelin son zamanlarda sıklıkla karşımıza çıktığını rahatlıkla ifade edebiliriz.

Yakıt tüketiminden bahsedecek olursak litrede- km yakıt tüketiminin olduğu bilinmektedir. Güç olarak KW, Tork olarak ise maksimum Tork gücüne sahiptir.  Çekiş özelliklerini incelediğimizde aracın önden çekişli araç sınıfı kategorisine girdiğini gözlemleyebiliyoruz. Ağırlık kısmı aracın kilogram olurken, yük kapasitesi ise kilogram konumundadır. Son sürat hızda aracın km /s performansına ulaştığı biliniyor, 0 ile hızlanma değeri olarak ise 10 saniye olarak özellikleri ön plana çıkmayı başarıyor. Böylece Opel Vectra en çok ön plana çıkan araba modelleri arasında yer aldığından pek çok farklı yorumcunun olumlu not verdiği bir model olarak karşımıza çıkıyor!

Opel Omega Alınır mı Kullanıcı yorumları ve Özellikleri

Opel Omega araçlar Elegance versiyon adlarıyla tanınan araçlar konumunda bulunuyor. Motor tipi olarak benzinli araç kategorisine sahiptirler ve otomatik vites özellikleri bulunuyor. Kasa tipi bakımından aracın Sedan kasa tipine sahip olduğunu bilmekteyiz. Ayrıca yılında bu araçlar araç almayı düşünen kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen dolayısıyla alınabilir bir araçtır. Bununla beraber araçların yüksek sürücü yeteneğine sahip olması kullanıcı yorumlarının olumlu yönde gelişmesinde etkili olmuş olan detaylar arasındadır.  Opel Omega tam olarak kendine özgü tasarım özellikleriyle dikkatleri üzerine çekebiliyor!

Motor hacmi olarak düzeyde olması onu büyük motorlu araçlar arasına koyuyor. Bu durumda elbette ki dezavantaj olarak yakıt tüketimi maliyetinin olumsuz yönde gerçekleşmesinde etkili oluyor. Yakıt tüketimi olarak araç litre km’de yakıyor. Buradan da anlaşılacağı üzere yakıt tüketimi bir hayli fazladır. Güç olarak KW güce sahipken tork olarak ise tork gücüne sahip olduğu biliniyor. Arkadan itişli çekiş tipine sahiptir, ağırlığı ise kilogram konumundadır. Yük kapasitesi olarak incelendiğinde aracın kilogram düzeyinde olduğu biliniyor. Bu arada Opel nasıl araba alınır mı? Sorusunun daha çok Meriva modeli için de gündeme geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Esasında bu model ülkemizde pek karşılaşmadığımız bir model olduğundan; bu modele dair yorumla daha az rastlıyoruz!

Opel Meriva Alınır mı Kullanıcı yorumları ve Özellikleri

Opel marka araçlar arasında belki de en çok dikkatleri üzerine çeken araçların başında Opel Meriva araçlar geliyor. Essentia versiyon adıyla piyasaya sürülen bu araçlar manuel vites tipine sahip olmalarıyla biliniyorlar. yılında gönül rahatlığıyla bu donanımlı aracı siz de alabilirsiniz. Kullanıcı yorumlarının %70’i araç hakkında olumlu şekilde gerçekleşmiştir. Özellikle yüksek sürüş yeteneği ve donanımsal özellikleri aracın güzel yorumlar almasında etkili olmuş olan detaylar arasında bulunuyor. Kasa tipi olarak aracın MPV kasa tipine sahip olduğu biliniyor ve motor hacmiyle ön plana çıkıyor.

M-segment araç kategorisi arasında yer alan Opel Meriva 74 KW güç kapasitesine sahiptir. Bunun yanında ayrıca tork gücüne sahip durumdadır ve önden çekişli araç kategorisi içinde bulunuyor. Ağırlık olarak kilogram, yük kapasitesi olarak ise kilogram düzeyindedir. Son sürat hızda km hıza ulaşabilme kapasitesine sahip bir araçtır. Tüm bu bilgiler ışığında Opel Meriva almayı planlıyorsanız; bu modele dair kapsamlı bir araştırma içerisinde yer almanızı öneriyoruz. Burada hem yakıt tüketimine hem konfor özelliklerine hem de performans özelliklerine dikkat etmek gerekmektedir.

Opel Zafira Alınır mı Kullanıcı yorumları ve Özellikleri

COMFORT versiyon ismiyle sektöre sunulan Opel Zafira araçlar benzinli araç sınıfına sahip, manuel vites özellikleriyle tanınan araçlar olarak biliniyor. Bunun yanı sıra yılında Opel Zafira alınır mı, sorularıyla sıklıkla karşılaşıyoruz. yılında donanım kapasitesi yüksek bir araç arıyorsanız Opel Zafira araçlar gönül rahatlığıyla alınabilecek pozisyona sahip araçlar olarak biliniyorlar. Bunun yanı sıra kullanıcı yorumları da son derece pozitif düzeyde olduğu gözlemleniyor.

M segment araç kategorisine sahiptirler ve motor hacmi olarak ise hacme sahiptir. Motor hacminin ortanın biraz üstünde olması yakıt tüketimi konusunda aracı dezavantajlı duruma getiriyor. Yakıt tüketimi olarak litre yakıtta km olarak ön planda yer alıyor. Bununla beraber tork gücü aracın olurken, güç kapasitesi ise 92 KW olarak ölçülmüştür.

Önden çekişli özelliklere sahiptir ve kilogram ağırlığa sahip olmasıyla tanınıyor. Bununla beraber bu araçlar yük kapasitesiyle tanınıyor ve son sürat hızda km /s hıza sahip olmalarıyla biliniyorlar. ABS sistemi başta olmak üzere klima sistemi, otomatik sensör sistemi ve navigasyon sistemi araçta bulunan sistemlerden bazılarıdır. CO2 emisyonu aracın gram- km olarak belirlenmiştir. Tüm bu bilgiler doğrultusunda Opel nasıl araba alınır mı? Sorusuna özellikle tutulan modellerin alınabileceği şeklinde yanıt verebiliriz!

Opel markasının en iyi modeli hangisidir?

Opel markasının ülkemizde en çok tutulan modeli, Yeni Opel Insignia modelidir. Bu modelle birlikte Astra da en çok satılan modeller arasında yer almaktadır.

Opel Alman arabası mıdır?

Almanya’nın en köklü markalar arasında yer alan Opel; aynı zamanda Avrupa’daki otomotiv sektörünün en büyük markalarından birisidir.

Opel Türkiyede nerede bulunuyor?

yılı itibariyle İzmir Torbalı’da yatırım yapan Opel Türkiye yılından sonrasında bu tesiste adet otomobil montajı yapmıştır.

Konu: opel vectra gl nasıl araba ?

  • , #1


  • , #2


  • , #3

    ferad çevrimdışı
    ferad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    cok yakar az kacar modasi coktan gecmistir ama saglamdir da ayrica klimasiz araca bu parayi wermek bence biraz mantiksiz


  • , #4

    tuvalrones_23 çevrimdışı
    tuvalrones_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    motorlusunu ve klimalısnı al daha güçlü sırlaı lpg de varsa çok fazla yakmaz alırken de iyice kontrol ettir tek nokta lpg li ise uzak dur ne sorun varsa hep eski lpg sisteminden dolayı çıkar


  • , #5

    halilcan çevrimdışı
    halilcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    vectra a kasa güzel araçtıfunduszeue.infoludur.
    motorları pek tutulmadı opel'funduszeue.infoış hatırlamıyorsam beygir gücündedir.
    onun yerine arkadaşında dediği gibi alırsanız çok daha iyi olur güzel bir LPG ile.


  • , #6


  • , #7

    slowmotion çevrimdışı
    slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    bence biraz daha fiyat yükseltip sedan astra f 16v ecotec alın. daha atak ve daha az tüketiyor

    AmcaPolo

  • , #8


  • , #9

    halilcan çevrimdışı
    halilcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AlıntırcNickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

    bence biraz daha fiyat yükseltip sedan astra f 16v ecotec alın. daha atak ve daha az tüketiyor

    eğer düşünürseniz arkadaşın dediği gibi astra f 16v alın 95 ve sonrası.(ecotech)
    2 yıl kullandım. Bg nm tork( atmosferik araç için süper) kilo.
    performansı lüktür. yol tutuşu iyidir. parçası funduszeue.infouz bir araçtır.

  • , #10

    ALPER-VNS çevrimdışı
    ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    ı bile hp miydi neydi o bile pek gitmez.. bakmazdım ben olsam.. ama vectra a en güzel arabalardandır bence.. ama linkteki araba da baya bi temiz duruyo güzel pazarlıkla alınır aslında


  • , #11

    Met çevrimdışı
    Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Vectra'nın aynı A kasasının GT modellerine bakınız. 93 model (Dohc Hp) bizde vardı cok güçlü, konforlu ve sağlam bir araçtır. lık motor seçeneğide var yanılmıyorsam ama pek tercih edilmiyor duyduğum kadarıyla.

    İyi günler.

    Edit : Mesela bu araç. Fiyatı yüksek cekmiş bu kadar etmez ancak 12 liranın hakkını verir diyorum.
    funduszeue.info


  • , #12

    ömerve çevrimdışı
    ömerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    hep beğenmişimdir bu kasayıfunduszeue.infoça durumu ne alemde bunların,rahat bulunurmu?

    Shadow_Dancer´
    porno yapar hardcore yapar ezer gömer dograr tır sokar uçak indirir parçalar içinden geçer ezer boy boy atar en az 20 boy atar.. yapar evet bunların hepsini yapar

  • , #13

    Yorumlar ıcın sagolun arkadaslar ılanını koydugum arabaya baktım resımlerdekı gıbı değıl araba dırı ama rengı gercekten kötü elimde tl para var anahtar teslimi yanı alım satım dahıl bu paraya ne alabılırım sızce ?


  • , #14

    Emre İlbi çevrimdışı
    Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi selam, 6 yıldır 94 model A kasa vectra kullanıyorum,1,8 kullanan arkadaşlarımda var,gider olarak 1,8'de tatmin eder,2,0 çok yakar vs.. diyenler boşa konuşuyor onu belirtiyim,şuan ben kullandığım zaman 0,25 lirayı geçmiyor,babam sakin kullanır 0,21 lira civarı yakıyor,2,0'ın kilometredeki yakıt tüketimi litre arası,bu tüketim 2litre bir araç için bence çok değil
    tofaşların lira civarı yaktığını düşünürsek,birde tofaş fiyatları ortada,tofaş parasına opel
    olarak bilinen SFI GT'nin aslı hp'dir,benim aklımda ki tek araç,ama bu ara piyasası çok yükseldi,kışı bekleyebilirseniz,temiz bir 2,0 yada SFI GT alırsınız
    zaten A kasanın sağlamlığını anlatmaya gerek yok,arızayı marş ve şarj dinamosundan verir,bu allah'ın emridir 6yılda bir defa şarj dinamom arzalandı,marş'a bişey olmadı,6 yılda tek arza çok olmasa gerek
    bunlar dışında motor çok yüksek sıcaklıkta çalışır,hararet 90 derecenin altına düşmez,de fanın ilk kademesi devreye girer,da ikinci kademe,arabamda sevmediğim tek şey fanın bu kadar geç açması,fan müşürünü falan düşürüyorlar,ama Oda sağlıksız oluyormuş,onun için benim ki orjinal duruyor

    kafanıza takılan başka sorun olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası