en inat burç / En inatçı burç hangisi? Keçi inatlı burçlar listesi - Astroloji Haberleri

En Inat Burç

en inat burç

En inat&#;ı bur&#; hangisi? Ke&#;i inatlı bur&#;lar listesi

'Keçi inadı' sözünü her hareketiyle gösteren en inatçı burçları sizlerle paylaşacağız.

Keçi İnatlı Burçlar Listesi 

1- Oğlak 

22 Aralık - 20 Ocak tarihlerinde doğanlar Oğlak burcu oluyor. Toprak grubu burcu olan Oğlaklar, en inatçı listeler sırasında birinci sırada yer alıyor. Hiç şüphesiz bunda ''keçi inadı'' deyiminin büyük payı var. Oğlak burçları tam da isimlerine yaraşacak şekilde en önemsiz konularda bile inatlaşarak, incir çekirdeğini doldurmayacak mevzuları tartışmaya dönüştürebilir. 

Ancak bu tür inatlaşmaların en önemli nedeni altta kalmama telaşı ya da gurur değil, kendini savunma psikolojisidir. Oğlak burçları, o kişi ne kadar yakını olursa olsun, karşı tarafa zayıf noktalarını göstermeyi sevmez. Hem taviz vermemek adına hem de maruz kalacağı olası duygusal şiddetten korunmak için inatlaşma yoluna gider. Bu da bazen arkadaşlıkların bozulmasına ve uzun süreli küslüklere neden olabilir. 

2- Koç 

Liderlik vasıfları gelişmiş olan koç burcu, planlamayı, kontrol etmeyi ve yönetmeyi sever. Planladığı şeyler uygulanmazsa inatçı kişiliği ortaya çıkar. Bazen sırf karşı tarafı üzmek ya da sinirlendirmek için, kendisinin de yapmak istediği şeylerden vazgeçer.

3- Yay: 

İnatlaşma yay burçlarının çok sık uyguladığı bir cezalandırma yöntemidir. Alfa bir kişiliğe sahip olan yay, her ortamda, her koşulda kendi istediklerinin yapılmasını ister. Aynı zamanda mükemmeliyetçi olmaları, yayların yakın çevresiyle sık sık iletişim sorunları yaşamasına neden olur. Ama diğer burçlardan farklı olarak yay kinci değildir ve bu nedenle inatlaşmaları fazla uzun sürmez. 

EN İNATÇI 3 BURÇ

BOĞA: Keçi inadı denilince akla ilk Boğalar gelir. Hırslı Boğalar inat makinesidir. Onlarla restleşme yaşamamaya dikkat edin.

KOÇ: Tersine gelirseniz Koçlar keçiler kadar inatçı olabilir. Bir Koç burcuna istemediği şeyi yaptırmanız zordur.

YAY: Yaylar öznel düşünceye sahiptirler. Kolay ikna olmazlar. İçlerindeki inatçı ruh boyun eğmeyi sevmez.

Kaynak: Akşam

UYUMLU BURÇLAR

 

Öte yandan yapılan bir araştırmada ise  ''İkizle, Başak ve Oğlak'' burcunun  en uyumlu burçlar olduğu ortaya çıkarıldı.  Bu burçlar üstelik çevrelerinde de çok sevilen burçlardır. 

 

KARŞI TARAFI DİNLEYEN BURÇLAR

 

Karşı tarafı dinleyen burçlar arasında ise ''Aslan ve Terazi'' ilk sırada yer alıyor.

12 Nisan Hangi Bur&#;? 12 Nisan Tarihinde Doğanların Burcu Ve Ortak &#;zellikleri

 12 Nisan Hangi Burç?

 12 Nisan doğumlu olan kişiler koç burcu olur. Koç burcu insanlarını sert olarak tanımlamak mümkündür. Her ne kadar içleri daha farklı olsa da dışardan sert ve soğuk bir görünüme sahip olurlar. Koç burcunun inatçılığı da oldukça fazladır. Özellikle koç burcunu tanımlayan kelime de inat olarak karşımıza çıkar.

 12 Nisan Tarihinde Doğanların Burcu ve Ortak Özellikleri

 Koç burcu 21 Mart ve 20 Nisan tarihlerini kapsamaktadır. 12 nisan da bu tarihler arasında olduğundan doğum günü 12 nisan olanların burcu koç olur. Koç burcu insanları ilk bakışta sert gibi gözükseler de eğlenceli bir yapıya sahiplerdir. Abartmaya ve abartılı konuşmaya bayılan bu kişilerin gerçek mi yoksa abartı mı yaptıkları anlaşılmayabilir.

 12 burcun arasında en enerjiklerinden biri olan koç burcu yapmak istediği her şeyi yapar. Gezmek ve yeni yerler görmek her ne kadar sevdikleri bir şey olsa da ev hayatını da çok severler. Koç burcunun kıskanç olduğunu söylemek de mümkündür. 

 Koç Burcu Kişisel Özellikleri

 Koç burcu burçlar kuşağındaki ilk burçtur ve enerjik olmaları ile tanınırlar. Ben egoları çok geliştiğinden dışardan burnu havada ve özgüveni yüksek görülebilirler. Koç burcunda doğan kişiler zeki ve pratik kişiler olarak tarif edilebilirler. Olaylar ve durumlar karşısında heyecanlarını ya da coşkularını gizleyemezler. Merakları çok yüksektir ve merak ettikleri her şeyi hemen öğrenmek isterler.

 Amaçları doğrultusunda ilerlerken kendilerini kanıtlamak isterler ve bu nedenle en istedikleri şey başarılı olmaktır. Konuşmaları abartılı olduğu için bazen fark etmeden de olsa gerçeklikten uzaklaşabilirler. Bağımsızlıklarına çok düşkün ve aşırı kıskanç olarak tanımlanabilirler.

 Koç Burcu Fiziksel Özellikleri

 Koç burçlarının uzun yüzü ve uzun boyu olur. Genelde kol ve bacakları güçlüdür. Kıvırcık ve koyu renk saçlara sahip olan bu kişilerin bakışları da keskindir. Koç burcunun cildi sağlıklı bir görünüme sahiptir. Spor yapmayı sevdikleri için vücutları ve dış görünüşleri de dikkat çekicidir. 

En İnatçı Burç Hangisi? En Vicdansız Burç Hangisidir? İşte En İnatçı Burçlar Sıralaması

Burçlar insanların bilinmeyen özelliklerini ortaya çıkaran en etkili yapılar arasındadır. Genel gerçekleri ortaya koyan birçok durum burçların etkisi ile meydana gelmektedir. Burçlar insanların karakteristik birçok özelliği hakkında bilgi verir.

Bu bilgilerden bir tanesi de burçların inat oranları üzerine gözlenmektedir. Peki, en inatçı burç hangisi, en vicdansız burç hangisi, en inatçı burç sıralaması nasıldır? Sizler için inatçı burç sıralaması hakkında merak edilen her şeyi derledik. İşte, merak edilenler…

Devamı İçin Diğer Sayfaya geçiniz>>>>>

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz

#terazi burcu kadını, terazi burcu erkeği, yay burcu erkeği, oğlak burcu erkeği, balık burcu kadını, Yay burcu kadını, koç burcu erkeği, yengeç burcu erkeği, koç burcu kadını, kova burcu erkeği, balık burcu erkeği, kova burcu kadını, yengeç burcu kadını, en vicdansız burç, aslan burcu erkeği, ikizler burcu erkeği, başak burcu kadını, boğa burcu kadını, oğlak burcu kadını, en inatçı burç kadını, en inatçı burç erkeği, başak burcu erkeği, ikizler burcu kadını, akrep burcu kadını, en az inatçı burçlar, en inatçı burç sıralaması , en inatçı burçlar, akrep burcu erkeği, boğa burcu erkeği, aslan burcu kadını





nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası