cem yılmaz ın dayısı / Cem Yılmaz (@cmylmz) • Instagram fotoğrafları ve videoları

Cem Yılmaz In Dayısı

cem yılmaz ın dayısı

kaynağı değiştir]

Ali Babacan: İktidar, aynı Cem Yılmaz’ın dayısı gibi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir komedyenin gösterisinde anlatılan bir hikayeyi iktidara uyarlayarak, hükümetin sorumluluklarını yerine getirmediğini söyledi. Balıkesir mitinginde konuşan Babacan, Cem Yılmaz'ın gösterisinde anlatılan dayısının arabayı kullanırken yaptığı kaza sonrası, şoförü bulmak için çaba sarf etmesini örnek gösterdi ve hükümetin de aynı şekilde sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

Babacan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sadece iki tercihli bir referandum olduğunu söyleyerek, seçmenlerin iki seçenek arasında tercih yapacaklarını belirtti. Birinci pusulada Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun yer aldığını, ikinci pusulada ise Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın yer aldığını belirtti.

Ayrıca Babacan, hükümetin çiftçileri sadece seçim dönemlerinde hatırladığını ve seçimler yaklaşırken vaatler sıralamaya başladığını belirterek, bunun artık milletin kanmayacağını söyledi. Hükümetin son 20 yılda yapmadığı şeyleri seçime kalmış son 20 günde yapmaya çalıştığını ifade etti.

Babacan'ın konuşması, hükümetin sorumluluklarını yerine getirmediği ve sadece seçim dönemlerinde vaatlerde bulunduğu eleştirilerine odaklandı. Seçmenlere, sorumluluk sahibi bir liderin öncülüğünde DEVA Partisi'nin çözümlerine güvenmeleri çağrısı yapıldı.

Babacan, şu ifadeleri kullandı:

"Cem Yılmaz son gösterisinde dayısını anlatıyor. İktidar, aynı Cem Yılmaz’ın dayısı gibi. Cem Yılmaz’ın dayısı arabayı kullanırken bir trafik kazası yapıyor. Camdan fırlayıp gidiyor. Hafif de bir baygınlık geçiriyor. Daha sonra uyanıyor. Şöyle bir üstünü başını çırpıyor. Bir bakıyor uzakta bir kaza olmuş çarpışmış bir arabalar var. Arabanın yanına gidiyor. Kaza oldu diyorlar, birkaç da yaralı var. Polise soruyor, yaralılar var ama şoförü bulamıyoruz diyor polis.  Cem Yılmaz’ın dayısı da beraber arayalım diyor. Başlıyorlar beraber şoför aramaya….
Ben diyorum ki buradan sayın Erdoğan’a; şoförü aramayın boşuna aynaya bakın yeter. Bu kazayı siz yaptınız, bir de gelmiş bizimle şoförü arıyor. Dış güçler diyor, falancalar diyor. Tek yetkili, tek imzalı olduğunuz gün bu ülkeyi yoldan çıkardınız, şarampole yuvarladınız, 86 milyonu da yaraladınız.
Sizin bundan sonra yapacağınız tek bir şey var artık. Bir durun artık, bir susun artık. İyisiyle, kötüsüyle artık kaza alanı terk edin de biz gelelim yapacağımızı yapalım. Bu işi toparlayacak kadrolar biziz. Enkaz edebiyatı yapmayacağız.
14 Mayıs’ta aslında bir referandum var. Bu seçim aslında sadece iki tercihli bir referandum. Temelde iki tercih var. Birinci pusulada Sayın Erdoğan, Sayın Kılıçdaroğlu gerisi teferruat. İkinci pusulada Cumhur İttifakı -Millet İttifakı var. Gerisinin zaten bir iddiası yok. Ben kazanacağım iddiası yok."

#Millet İttifakı, DEVA Partisi, Ali Babacan

Cem Yılmaz yazdı, y&#;netti: "Kısmet"

Cem Yılmaz, 10 dakikalık "Kısmet"i, ailesinin yaşadığı gerçek bir öyküden yola çıkarak çekti.

yılında dünyayı dolaşan ilk Türk denizcisi olan Sadun Boro'nun kullandığı Kısmet isimli tekneyi karşılamaya giden Cem Yılmaz'ın babası ve dayısının başına gelenlerin anlatıldığı kısa film CNN TÜRK'te 4 Nisan Cuma günü saat 'daki "Türkiye'nin Hatıra Defteri" belgeselinin içinde yayınlanacak.

Yarı belgesel şeklindeki "Kısmet"i Cem Yılmaz kendine has üslubuyla yorumladı.

İşte Kısmet'in öyküsü:

"Sadun Boro’nun ve 10,5 metrelik yelkenlisi Kısmet’in dönüşünü Hürriyet günler öncesinden duyurdu. Kısmet’i denizde ve karada büyük kalabalıklar karşıladı.

Karşılamaya heveslenenlerden ikisi de Cem Yılmaz’ın babası Arif Yılmaz ve dayısı Mehmet Küçükdurmaz’dı. İkisinin de denizcilikle alakası yoktu, yüzme dahi bilmiyorlardı.

Sadun Boro hadisesi o zamanlar bir “milli dava” muamelesi görüyordu. Cem Yılmaz’ın babası ve dayısı da, üstelik biraz da içkiliyken Sadun Boro’yu karşılamaya karar verirler"

"Türkiye'nin Hatıra Defteri"nin 8'inci bölümünde 60’lı yıllara ait kimi trajik kimi şaşırtıcı öyküler de ekrana gelecek.

Türk bayrağına sarılan Erzurum Şehidi Rum sürgünü Vasil’in, eşkıyaların sonuncusu Koçero’nun dokunaklı öyküleri, mezarı bir demiryolunda olan, bir demiryolu önderi büyükelçi Behiç Erkin, Eşekli  Kütüphane’nin şaşırtıcı öyküsü ve Acı Vatan Almanya yolcularımızın  Tophane’deki bilinmeyen heykeli bu bölümün öyküleri arasında yer alıyor.   

kaynağı değiştir]
Filmler
Yıl Yapım Katkısı Rol Notlar
YönetmenYapımcıSenaristOyuncuDublaj
Yakında Ayzek ile Bir GeceEvetEvetEvetEvet
Galata Canavarı
Karakomik Filmler 2EvetEvetEvetEvetHayırGüven, BirolKarakomik Filmler 2, 17 Ocak tarihinde vizyona girdi.
Karakomik FilmlerEvetEvetEvetEvetHayırAyzek, AlpayKarakomik Filmler, 18 Ekim tarihinde gösterime girdi.
Arif V HayırEvetEvetEvetHayırArif Işık, Erşan KuneriG.O.R.A ve A.R.O.G'un devamı olma özelliğini taşıyan film 5 Ocak tarihinde gösterime girdi.
Deli AşkHayırEvetHayırEvetHayırErman Eratlı
Zootropolis: Hayvanlar ŞehriHayırHayırHayırHayırEvetNick Wilde[13]Seslendirmen (Türkçe)
İftarlık GazozHayırHayırHayırEvetHayırCibar KemalHikâyesi 'li yıllarda geçen ve ilkokul öğrencisi Adem’in öyküsünü konu alan “İftarlık Gazoz”, yılında vizyona girdi.[14]
Ali Baba ve 7 CücelerEvetEvetEvetEvetHayırŞenay, Boris Mancovİşini büyütmek isteyen bir esnafın başından geçen maceraları anlatmakta olan film.
Son UmutHayırHayırHayırEvetHayırCemalFilm, oyuncu Russell Crowe'un ilk yönetmenlik denemesidir.[15]
Pek YakındaEvetEvetEvetEvetHayırZafer YıldızSenarist, Yapımcı, Yönetmen
  • Sadri Alışık Sinema Ödülleri (): Komedi ya da Müzikal dalında “Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” adaylığı[16]
  • CMMMXI FundamentalsHayırEvetEvetEvetHayırKendisiSenarist, Yapımcı
    Magnifica PresenzaHayırHayırHayırEvetHayırYusuf Antep[17]Ferzan Özpetek'in yönettiği, Mart 'de vizyona giren İtalya yapımı filmde Cem Yılmaz da rol aldı.[18]
    Sonra AğlayacağımHayırHayırHayırEvetHayır?Ferzan Özpetek'in 'de Türkiye'de çekmeyi planladığı, Cem Yılmaz'ın da rol alacağı[19] film projesi ileri bir tarihe ertelendi.[20]
    Arabalar 2HayırHayırHayırHayırEvetFrancesco[21]Seslendirmen (Türkçe)
    ZefirHayırHayırHayırEvetHayırKonuk OyuncuYönetmen Belma Baş'ın ilk uzun metrajlı film çalışması, T.C. Kültür Bakanlığı ve CMYLMZ Fikir Sanat tarafından desteklendi.[22]
    Av MevsimiHayırHayırHayırEvetHayırDeli İdrisCem Yılmaz Şener Şen ile başrol oynadı, Av Mevsimi filmi Yavuz Turgul tarafından yönetildi.[23]
  • 4. Yeşilçam Ödülleri (): "En İyi Erkek Oyuncu" [24]
  • Yahşi BatıHayırEvetEvetEvetHayırAziz VefaSenarist, Yapımcı

    Çekimlerine yılının Ağustos ayında başlanılan film, 1 Ocak 'da vizyona girmiştir.

    Arthur: Maltazar'ın İntikamıHayırHayırHayırHayırEvetArthurSeslendirmen (Türkçe)

    yapımı animasyon film, Türkiye'de Türkçe dublajla 19 Şubat tarihinde vizyona girmiştir.[25]

    A.R.O.GEvetEvetEvetEvetHayırArif Işık, Kaaya, Komutan Logar, Enigma, Komutan KubarSenarist, Yönetmen
    Canım AilemHayırHayırHayırEvetHayırEbu MuttalipKonuk oyuncu (1. bölüm)
    Arı FilmiHayırHayırHayırHayırEvetBarry B. Benson (Ses)Seslendirmen (Türkçe)
    HokkabazEvetHayırEvetEvetHayırİskender TünaydınSenarist, Yönetmen
  • Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali () 8 Ekim tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.: "En İyi Erkek Oyuncu" [26]
  • Sadri Alışık Ödülleri (): "En İyi Erkek Oyuncu" [27]
  • Organize İşlerHayırHayırHayırEvetHayırMüslüm Duralmaz
  • Sadri Alışık Ödülleri (): “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” [28]
  • G.O.R.A.HayırHayırEvetEvetHayırArif Işık, Komutan Logar, Erşan Kuneri, Komutan KubarSenarist
    VizonteleHayırHayırHayırEvetHayırFikriİlk kez televizyon ile karşılaşan kasabanın üçkâğıtçı ve yalancı bir sakini rolünü üstlendi. Zeki Müren esprisi dillerde yer etti.
    Her Şey Çok Güzel OlacakHayırHayırEvetEvetHayırAltan ÇamlıSenarist

    Birlikte çalıştığı oyuncular[değiştir

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası