bade işçil tolgahan sayışman / Tolgahan Sayışman ve Bade İşcil´li ´Eski Sevgili´nin ilk fragmanı.. - Kültür Sanat Haberleri

Bade Işçil Tolgahan Sayışman

bade işçil tolgahan sayışman

Bade İşçil ve Tolgahan Sayışman'ın "Eski Sevgili" filmi bu hafta vizyonda

Bade İşçil  ve Tolgahan Sayışman'lı "Eski Sevgili" filmi bu hafta sinemalarda. Romantik komedi türündeki filmde 63 kere ayrılıp barışan bir çiftin  maceraları anlatılıyor. İşte Eski Sevgili filminin oyuncuları, konusu ve diğer detayları.  

Bade İşçil & Tolgahan Sayışman

Merakla beklenen romantik komedi türündeki "Eski Sevgili" seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Bade İşçil'in paylaştığı film, 5 Mayısta yani bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Güzel oyuncu Bade İşçil ve Tolgahan Sayışman'ı aynı projede ilk kez bir araya getiren  Eski Sevgili'nin fragmanları da  geçen ay yayınlanmıştı. İki fragmanı  yayınlanan filmde sürekli ayrılıp barışan bir çiftin maceraları beyazperdeye taşınıyor.

Senaryosunu Alptekin Öztürk'ün yazdığı filmin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor. Eski Sevgili filminin oyuncu kadrosunda ise: Bade İşçil  ve Tolgahan Sayışman'ın yanı sıra, Ünal Yeter, Sadi Celil, Cengiz Mehmet, Ulay Toygun, Ateş Funda Eskioğlu, Ömer Erişmen, Damla İlerialkan,  Nihan Balyalı ve  Zeki Kavrazlıyer alıyor. Geçtiğimiz gün galası yapılan filmin çekimleri geçtiğimiz kış İstanbul'da gerçekleştkonusu
Eski Sevgili

Eski Sevgili filminin konusu

Romantik komedi türünde izleyiciyle buluşacak olan Eski Sevgili bu Cuma vizyonda. Aynı  sorunun yanıtını bulmaya çalışan bir  çiftin komik öyküsünü sinemaseverlerin beğenisine sunan EskiSevgili'nin konusu kısaca şöyle:

Barış ve Feride ilk gençlik yıllarında tanışmıştır. Her ilişki gibi inişler ve çıkışlar yaşar, ayrılıp barışırlar fakat sonunda aşkı kalıcı kılamadıklarını düşünüp severek ayrılırlar. Yıllar sonra, talih bir 14 Şubat Günü&#;nde onları tekrar karşılaştırır. Karşılıklı 'yetişkin nezaketi' ile başlayan yolculuk ikisinin de hayatlarında neyin önemli olduğunu sorgulamalarını sağlar. Tek günde geçen maceraları sırasında birlikte aynı cümleyi sorgularlar; Aşkı kalıcı kılmanın yolunu kim biliyor?

Paylaş

Facebook Twitter WhatsApp Telegram

Bade İşcil, Tolgahan Sayışman’la kamera karşısına geçti

Son olarak ‘Kuzey Güney’ dizisinde rol alan güzel oyuncu, dört yıllık aranın ardından yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman’la kamera karşısına geçti. Çekimleri devam eden ve ilkbaharda vizyona girmesi planlanan ‘Eski Sevgili’ adlı filmde ikili, 63 kez ayrılıp barışan bir çifti canlandırıyor.

HT MAGAZİN

“Günün manşetlerini ve en çok okunan haberlerini her sabah e-postanızdan takip etmek için Habertürk bültene üye olun.”

seafoodplus.info internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Haberturk Gazetecilik A.Ş.’ye aittir.
İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.

Copyright © - Tüm hakları saklıdır. Habertürk Gazetecilik A.Ş.

Üretim ve Tasarım. Bilgi Grubu

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir