deniz kurt facebook / Deniz Kurt Görsev Kitapları ve Eserleri - idefix

Deniz Kurt Facebook

deniz kurt facebook

deadline-day banner

Oyuncu bilgileri

Detaylı mevkiler
Bilgi ve gerçekler
Doğum tarihi:k. A.Doğum yeri:Istanbul  Türkiyeyaş:18Boy:1,83 mUyruk:Türkiye  Türkiye Mevki: Defans - Stoper Güncel kulüp: USI Lupo-Martini WolfsburgUSI Lupo-Martini WolfsburgTakıma katılma tarihi: 1 Tem 2022 Sözleşme bitiş tarihi::30 Haz 2023
Gençlik kulüpleri

Ümraniyespor

Antalya, BBOM ile 2013 yılında Deniz Kurt Duruöz arkadaşımızın bu fikri yerele taşıması ile tanıştı. 2014-2015 yılları arasında, önemli işler yaptık ve BBOM felsefesini Antalya yereline anlattık ve farkındalığı arttırdık. 

Aynı girişimden arkadaşlar 2018 yılında bu tohumu filizlendirmek için çalışmalara tekrar başladı. Bir çok etkinlik organize edildi. Bu etkinlikler ebeveynlerin tanışmasını, ortaklaşmasını ve bağları güçlendirdi. Çocuk, eğitim ve kooperatifleşmek hakkında çok şey öğrendik. 

Ve sonunda 2019 yılı Ağustos ayında kooperatifleşerek BBOM Evrenine Antalya'yı da ekledik. 

Gerek dernek ile gerek se diğer BBOM paydaşları ile dayanışma halinde Antalya'da BBOM modeli ile bir okul açma çabasına giriştik.

 

Nihayetinde 2020 yılı Ekim ayında okul binamızı kiralayarak 2021 yılı için okulumuzu açma hedefimizi ortaya koyduk. 

2021 Haziran ayında Milli Eğitim Bakanlığından Anaokulu ve Ağustos ayında İlkokul ruhsatımızı alarak 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında çocukları mutlu olacakları okullarına kavuşturduk.

Bu süreçte bizlere ve bu felsefeye destek veren, Antalya'da bir BBOM okulu açılması için bizlerle birliktelik gösteren gönüllülerimize, ortaklarımıza, BBOM paydaşlarına teşekkürlerimizi sunarız.

Tarihçe

Temmuz 2012 - BBOM Antalya adı ile ilk sosyal medya hesabı Deniz Kurt Duruöz tarafından açıldı.

 

Ekim 2013 - Antalya'da ilk BBOM Toplantısı Beach-Park'ta çimler üzerinde gerçekleştirildi

Mart 2014 - Tohum Takas şenliğinde ilk broşürler dağıtıldı

Ocak 2018 - uzun bir aradan sonra BBOM Antalya tekrar toplandı

Ağustos 2019 - BBOM Antalya Kooperatifi kuruldu

Ekim 2020 - Okul Binası kiralandı

Haziran 2021 - MEB Anaokulu Ruhsatı alındı

Ağustos 2021 - MEB İlkokul Ruhsatı Alındı

1 Eylül 2021 - Antalya Çocuk Köyü Okullarında Eğitim Öğretim Başladı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası