41 altın kelebek ödülleri / Altın Kelebek Ödülleri - Vikipedi

41 Altın Kelebek Ödülleri

41 altın kelebek ödülleri

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.

Bu akşam &#;Yıldızı Parlayanlar&#; kategorisinde Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Kaya, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Taro Emir Tekin ödüllerini Demet Özdemir&#;in elinden aldılar.

Yargı dizisi ile &#;En İyi Kadın Oyuncu&#; kategorisinde ödülünü almak için sahneye çıkan Pınar Deniz ve &#;En İyi Erkek Oyuncu&#; kategorisinde de Kaan Urgancıoğlu ödüllerini Faruk Bayhan&#;ın elinden aldılar.

Faruk Bayhan, yapımcısı Kerem Çatay olan Yargı dizisine &#;En İyi Dizi&#; kategorisinde ödülünü verdi.

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni&#;nde bu akşam Sefo, Tutsak ve Isabelle şarkıları ve sahne şovu ile seyircilere keyifli anlar yaşattı.

Erşan Kuneri dizisi ile &#;En İyi Komedi Dizi Kadın Oyuncu&#; kategorisinde Ezgi Mola, Gibi dizisi ile &#;En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu&#; kategorisinde Feyyaz Yiğit ve yine Gibi dizisi &#;En iyi Komedi Dizi&#; kategorisinde ödüllerini Yasemin Sakallıoğlu&#;ndan aldılar.

Yıllar sonra Altın Kelebek Ödül Töreni sahnesinde bir araya gelen İzel&Çelik&Ercan Özledim, Dönmelisin ve Eller Havaya şarkılarıyla seyircilere keyifli anlar yaşattılar.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile &#;En İyi Kadın Sunucu&#; ve &#;En İyi Gündüz Kuşağı Programı&#; kategorisinde Müge Anlı ödüllerini Şansal Büyüka&#;dan aldı.

Kim Milyoner Olmak İster? programı ile &#;En İyi Erkek Sunucu&#; kategorisinde Kenan İmirzalıoğlu ödülünü Şebnem Dönmez&#;den aldı.

&#;Yaşam Boyu Başarı&#; kategorisinde ödül Emel Sayın&#;ın oldu.

&#;En İyi Erkek Şarkıcı&#; kategorisinde Edis ödülünü Ersay Üner&#;den , &#;En İyi Kadın Şarkıcı&#; kategorisinde Zeynep Bastık ödülünü Bengü&#;den aldı.

&#;En İyi Fantezi Müzik Kadın Şarkıcı&#; kategorisinde Ebru Yaşar ve &#;En İyi Fantezi Müzik Erkek Şarkıcı&#; kategorisinde Bilal Sonses ödüllerini Coşkun Sabah&#;ın elinden aldı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi ile &#;En İyi Çocuk Oyuncu&#; kategorisinde Azra Aksu ödülünü Begüm Birgören&#;den aldı.

Dünyayla Benim Aramda dizisi &#;En İyi İnternet Dizisi&#; ödülünü, Yargı dizisi ile &#;En İyi Yönetmen&#;Ali Bilgin ve Yargı dizisi ile &#;En İyi Senarist&#; ödülünü Sema Ergenekon Nevra Serezli&#;nin elinden aldı.

&#;En İyi Influencer-Youtuber&#; kategorisinde Ceyda Kasabalı & Fırat Albayram ödüllerini Yasemin Sakallıoğlu&#;nun elinden aldılar.

Konuşanlar programıyla &#;En İyi Dijital İçerik&#; kategorisinde Hasan Can Kaya,

&#;En İyi Dizi Çifti&#; kategorisinde Kardeşlerim dizisi ile Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran ödüllerini Saba Tümer&#;in elinden aldılar.

&#;En İyi Yarışma&#; kategorisinde MasterChef ekibi ödülünü Fatih Tutak&#;ın elinden aldı.

2. Sayfa programı ile &#;En İyi Magazin Programı&#; kategorsinide Müge ve Gülşen ödüllerini Ömür Gedik&#;in elinden aldı.

Şarkılar Bizi Söyler programı ile &#;Başarı Ödülü&#; kategorisinde Polat Yağcı ödülünü Şansal Büyüka&#;dan aldı.

Aşk Mantık İntikam dizisi ile &#;En İyi Romantik Komedi Dizisi&#; kategorisinde Yağmur Ünal, Seversin dizisi ile &#;En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncu&#; kategorisinde İlayda Alişan ve yine Seversin dizisi ile &#;En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu&#; Burak Yörük ödüllerini Büşra Pekin&#;den aldılar.

&#;En İyi Halk Müziği Kadın Şarkıcı&#; kategorisinde Şevval Sam,&#;En İyi Halk Müziği Erkek Şarkıcı&#; Resul Dindar, &#;En İyi Rapçı&#; kategorisinde Sefo ödüllerini Bengü&#;den aldı.

Yüzde Yüz Futbol programıyla &#;En İyi Spor Programı&#; kategorisinde Rıdvan Dilmen & Murat Kosava ödüllerini Acun Ilıcalı&#;nın elinden aldılar.

Bi&#;tek Ben Anlarım şarkısıyla &#;En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı&#; ve &#;En İyi Çıkış Yapan Şarkı&#; ödüllerini KÖFN, &#;En İyi Müzik Grubu&#; kategorisinde Dedublüman ödüllerini İzzet Öz&#;ün elinden aldılar.

&#;Azerbaycan&#;ın Parlayan Yıldızı Ödülü&#; kategorisinde Turana Huseynli, Nesrin ve Ayaz Babayev ödülünü hemşerisi Röya&#;dan aldı.

Azerbaycanlı Nesrin ve Ayaz Babayev şarkıları ile seyircilere keyifli anlar yaşattı.

kaynağı değiştir]

Kaynaklar[değiştir

Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Altın Kelebek Ödül Töreni’nde en iyi müzik grubu ödülünü Duman gurubu aldı. Grubunun solisti Kaan Tangöze, ödülünü almak için çıktığı sahnede yaptığı konuşmada 'Gezi direnişine çok teşekkür ederiz' diyerek solandan büyük alkış aldı.

“En iyi haber sunucusu” ödülünü kazanan gazeteciİrfan Değirmenci de konuşmasında, Soma’daki maden faciasını andı.

Magnum Altın Kelebek Ödülleri'nin Sahipleri şöyle:

En iyi kadın oyuncu: Serenay Sarıkaya

En iyi erkek oyuncu: Halit Ergenç

En iyi kadın sunucu : Esra Erol

En iyi erkek sunucu: İlker Ayrık

En iyi yerli drama: Küçük Ağa

En iyi küçük oyuncu: Emir Berke Zincidi

En iyi komedi dizisi: Arkadaşım Hoşgeldin

En iyi kadın komedi oyuncusu: Binnur Kaya

En iyi erkek komedi oyuncusu: Tolga Çevik

En iyi müzik grubu: duman

En iyi dizi müziği: Toygar Işıklı

En iyi dizi yönetmeni: Altan Dönmez (Güneşi Beklerken)

En iyi Türk pop müziği erkek solist: Murat Boz

En iyi çıkış yapan solist: İrem Derici, Mabel Matiz, Oğuzhan Koç

En iyi kadın haber sunucusu: Nazlı Çelik

En iyi erkek haber sunucusu: İrfan Değirmenci

En iyi yarışma programı: Büyük Risk

En iyi fantezi müzik kadın solist: Sibel Can

En iyi spor programı: Maraton

Türk halk müziği özel ödülü: Zara-Kubat

En iyi klip: Yalın’ın Yeniden klibi

En iyi senaryo yazarı: Eylem Canpolat-Sema Ergenekon (Karadayı)

En iyi magazin programı: Söylemezsem Olmaz

En iyi kültür-sanat programı: Afiş

En iyi Türk pop müziği kadın solist: Gülşen

Yılın şarkısı: Yatcaz Kalkcaz

T24

Kaynak:seafoodplus.info

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir