debica 175 70 r13 82t frigo 2 kış lastiği / Debica /70R13 82T Frigo 2 Oto Kış Lastiği ()

Debica 175 70 R13 82t Frigo 2 Kış Lastiği

debica 175 70 r13 82t frigo 2 kış lastiği

Debica /70R13 82T FRİGO 2 Kış Lastiği

Debica /70R13 82T FRİGO 2 Kış Lastiği' ni ücretsiz kargo fırsatı ile 0' TL den satın alabilirsiniz.

  • Üretim Tarihi :

  • Debica /70R13 82T FRİGO 2 Kış Lastiği peşin fiyatına dört taksit

    Debica /70R13 82T FRİGO 2 Kış Lastiği özellikleri aşağıda sıralanmıştır.

    Debica

    Ürün Adı

    /70R13 82T FRİGO 2

    Marka

    Debica

    Lastik Taban Ölçüsü

    Lastik Yanak Ölçüsü

    70

    Lastik Jant Çapı

    R13

    Hız Kodu

    82T

    Yük Kodu

    82T

    Mevsim

    Kış

    Lastik Deseni

    Frigo 2

    Uygun Araç Tipi

    Standart

    Üretim Tarihi

    Ürün KoduDeb

    Debica /70R13 82T FRİGO 2 Kış Lastiği Yorumları


    Debica /70R13 82T FRİGO 2 Kış Lastiği'ni tüm kredi kartları ile peşin fiyatı üzerinden vade farksız 4 ay taksit* seçeneği ve ücretsiz kargo avantajı ile satın alabilirsiniz.

    Taksit Seçenekleri

    Debica Lastik

    Lastik, kauçuk, kord bezi ve çelik teller ile çeşitli kimyasal maddelerin birleşiminden oluşur. Aracın yer ile temasını sağlayan tek ve en önemli parçasıdır. Genellikle içinde taşıdığı hava ile yere sürtünerek motorlu ya da motorsuz kara nakil aracının ilk hareketini başlatır, hızlandırır ve durmasını sağlar. Lastikler her ne kadar araçlara sonradan monte edilse de araçların performansı ve yakıt tüketimlerini doğrudan etkileyen ekipmanlardır. Lastik, üzerinde bulunan yükü içerisinde yer alan temaslı hava ile taşır. Polonya merkezli bir marka olan Debica lastik ileri teknoloji metotlarını kullanarak ürettiği modeller ile tüm ihtiyacınızı karşılamayı amaçlar. Modeller doğa dostudur. Bunun yanı sıra uzun kilometre ömrüne sahiptir. Konforlu, dayanıklı bir yapıda olan model, gelişmiş tasarımı sayesinde aracınız beklediğiniz performansı sunar. Farklı mevsim koşulları için özel olarak üretilir. Ürünün kullanıldığı mevsime göre yaz lastiği, kış lastiği, dört mevsim olarak sınıflandırılabilir. Debica 4 mevsim lastik sunduğu işlevsel özellikleri ve estetik görünümü ile otomobilinizin havasını değiştirir. Uzun süre kullanım imkanı sunar. Otomobillerin yanı sıra minibüs, kamyonet ve kamyon gibi araçlar için de kullanılır. Tabanında bulunan özel desenlere göre bu modeller çeşitlenir. Yakıt tasarrufunu göz ardı etmeyen doğa dostu seçeneklerdir. Ürün yüksek kalite ile ideal seçenekler arasındadır. Size uygun modeli seçmek için Trendyol’da yer alan tüm lastik modellerini inceleyebilirsiniz.

    Kullanışlı Debica Lastik Modelleri

    Kullanışlı Debica Lastik Modelleri

    Lastikler kullanıldıkları mevsime göre yaz lastiği, kış lastiği ve dört mevsim olarak çeşitlere ayrılır. Yaz lastikleri sıcak ve kuru havalarda kullanılır. Debica kış lastiği soğuk ve yağışlı havalarda kullanılır. Dört mevsim lastik ise bütün hava koşullarında kullanılabilecek bir seçenektir. Ayrıca ürünler üretim şekillerine göre çapraz katlı, radyal, iç lastiği bulunmayan lastikler olarak sınıflandırılabilir. Çapraz katlı kord olarak bilinen model, ipliklerin lastiğin iç kısmında çapraz olarak gerilemesi ile üretilir. Söz konusu çapraz iplik bileşimi sayesinde modellerin dayanıklılığı artar. Tubeless olarak da adlandırılan iç lastik bulunmayan çeşitlerinde çapraz kodlar yerine jant bağlantı noktaları kalın olarak üretilir. Çapraz katlılar ağır olmasına rağmen ekonomik seçeneklerdir. Düşük hava basıncı ile kullanılabilen tubeless modeller ise daha iyi yol tutuşu sağlar. Debica marka lastik çeşitli modelleri ile birlikte yüzeyindeki özel su dağıtım blokları ve silika bazlı materyali ile yağışlı havada başarılı bir yol tutuşu sağlar. Asimetrik iplik desene sahip modellerin güçlendirilmiş omuz bölgesi, kuru zeminde de etkilidir. Çift merkez kaburga tasarımı aracınızı kullanırken lastiklerin direksiyon hareketlerine hızlı uyum sağlar. Yolda size kolay bir kullanım sağlayarak yolculuk stresini en aza indirir. En uygun ürünü seçmeniz için Debica lastik yorumları karar vermenizde etkili olur. Çeşitli modelleri ile kolay sürüş sağlayan seçenekler her mevsim tercih edilebilecek bir seçenek olma özelliği gösterir. Ürünü satın alırken öncelikle yaz lastiği, kış lastiği ya da dört mevsim seçeneklerinden hangisinin uygun olduğunu belirlemelisiniz. Ürünün mevsimini belirledikten sonra lastiğin ölçülerine dikkat edilir. Debica oto lastik seçenekleri arasından aracınıza uygun olanı tercih edebilirsiniz. Otomobiliniz için üretilen standart lastik çapını maksimum %3 oranında artırıp azaltarak seçeceğiniz ürünü ebatını belirleyebilirsiniz. Ürünü seçerken dikkat edeceğiniz diğer nokta lastik yüksekliğidir. Ürün yüksekliği arttıkça kilometre sayacında daha fazla sapma olduğu bilinir. Seçiminizi bu unsurları göz önünde bulundurarak yapabilirsiniz. Debica lastik özellikleri sunduğu pek çok fonksiyon sayesinde herkese hitap etmeyi başarır. Siz de tüm seçenekleri Trendyol sayesinde kolaylıkla inceleyebilirsiniz.

    Bütçe Dostu Debica Lastik Çeşitleri

    Bütçe Dostu Debica Lastik Çeşitleri

    Lastik, sürüş sırasında güvenliğinizi ve konforunuzu etkiler. Tabanı ne kadar geniş olursa otomobilinizin yol tutma becerisi de o kadar artar. Ani şekilde durmanız gerektiğinde frenlemeyi destekler. Aynı zamanda geniş tabanlı ürün kullanımı ses emilimini artırdığından yolculuk esnasında gürültü azalır. Yaz veya kış kullanım konforu sağlar. Debica kışlık lastik zorlu mevsim koşullarında güvenli bir sürüş sunar. Debica yaz lastiği ise rahat sürümü ile yakıt tüketimini daha kontrollü hale getirir. Böylece kaliteli sürüş keyfi yaşanır. Ürün yanağının geniş olması sürüş konforunu artıran unsurlar arasında yer alır. Geniş yanaklı lastik, ABS dalgalarını dağıtır ve aracınızın fren performansını artırır. Bu sayede sürüş hakimiyetini üst seviyede tutabilirsiniz. Tercihlerinizi tüm bu unsurları göz önünde bulundurarak yapabilirsiniz. Ürün fiyatları ise özelliklerine göre değişir. Lastiğin üretim sürecine, mevsimsel özelliğine, ebadına ve yüzey desesine göre farklı fiyat seçenekler bulunur. Debica dört mevsim lastik ya da kış için kullanımına uygun olan modellerin fiyatları, yaz lastiklerine göre farklılık gösterir. Ürün boyutu ve yüzey deseni de fiyatı etkileyen özellikler arasındadır. Debica lastik fiyatları ürünlerin modellerine ve özelliklerine göre değişir. Ürünün fiyatını, yapımında kullanılan materyaller etkiler. Kaliteli malzemelerden üretilmiş lastik ürünlerinin fiyatları standart ürünlere göre değişiklik gösterir. Aynı zamanda ürünlerin standart ya da performans lastiği olması da fiyatların değişmesine neden olur. Performans lastikleri diğer ürün türlerine göre farklı malzemeden üretildiği için fiyatları da farklıdır. Ayrıca ürünlerin ebatları söz konusu ürünlerin fiyatlarını etkileyen bir diğer faktördür. Debica ürünleri oldukça geniş bir skalaya sahip olduğu için her bütçeye hitap eden eden seçenekleri bulmak mümkündür. Siz de konforlu bir sürüş deneyimi için Trendyol’da yer alan tüm seçenekleri inceleyebilirsiniz.

    Dört Mevsim Debica Lastik Seçenekleri

    Dört Mevsim Debica Lastik Seçenekleri

    Lastik, çeşitli araçlarda kullanılabilen bir üründür. Bu noktada seçiminizi araca uygun şekilde yapmalısınız. Yine dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise hangi mevsim için almanız gerektiğidir. Hava koşuluna göre yazlık kışlık veya dört mevsim kullanılabilir ürün seçebilirsiniz. Yaşadığınız şehirde soğuk, yağışlı hava koşulları hakimse Debica kar lastiği sizin kurtarıcınız olabilir. Modeller hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz müşterilerin geri dönüşleri, size yardımcı olabilir. Firma farklı hava koşulları ve zeminler için ekonomik ve kaliteli ürünler üretir. Debica lastik nasıl diye merak ediyorsanız ürün özelliklerine bakabilirsiniz. Ürün satın alırken dikkat edilmesi gereken diğer husus depo süresi uzun olan ürünler yerine yeni üretilmiş lastikler tercih edilmesidir. Bu ürünlerin bileşiminde yapılan malzemeler bekletilme süresine göre değişikliğe uğrayabilir. Satın almadan önce ayrıntılı bilgi edinmek önemlidir. Ürün ve model çeşitleri arasından seçim yaparken Debica lastik kullanıcı yorumları size yardımcı olur. Ürünler model ve çeşitlerine göre yaz, kış ve farklı hava koşullarında kullanılabilir. Ürün çeşitliliği sayesinde, müşterilere her koşulda uygun fiyatlı kaliteli bir kullanım sunulur. Bütçenize uygun bir ürün alabilmek için öncelikle ihtiyacınız olan sürüş deneyimini belirlemelisiniz. Debica lastik kullananlar ürünler hakkında yorumlarını değerlendirmeler kısmında paylaşır. Siz de bu deneyimlerden faydalanarak uygun modeli seçebilir, güvenli ve rahat bir sürüş keyfi yaşayabilirsiniz. Estetik görünümü ile uzun süre kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda işlevsel özelliği ile otomobilinizin havasını değiştirir. Beklediğiniz performansı sergileyerek kaliteli yolculuk keyfi elde edebilirsiniz. Otomobilinize uygun seçenek ile bütün hava koşullarında rahat bir sürüş keyfi yaşarsınız. Siz de güvenli ve konforlu bir yolculuk için ihtiyacınız olan tüm modelleri Trendyol’da bulabilirsiniz.

    Debica Frigo 2 /70 R13 82T

    Lastik Etiketi / Verimlilik Sınıfı

    CE / uyarınca Avrupa Birliği, otomobiller ve ticari araçlar için 1 Temmuz tarihinden sonra üretilen tüm lastiklerin, bunları üç performans özelliğine göre sınıflandıran standart AB Lastik Etiketlerini içermesini zorunlu kılmıştır: A'dan G'ye sınıflandırılmış yakıt verimliliği, ıslak yol tutuşu A'dan G'ye sınıflandırılmış ve desibel cinsinden gürültü emisyonu.

    Bu düzenlemeden etkilenmeyen lastik kategorileri şunlardır: kaplanmış lastikler, profesyonel arazi lastikleri, yarış / spor otomobil lastikleri ve ayrıca çivili lastikler, T tipi geçici yedek lastikler, otomobil lastikleri gibi çekişi iyileştirmek için tasarlanmış belirli lastik türleri. 'dan önce imal edilmiş, izin verilen maksimum hız 80km / s olan lastikler, mm'ye eşit veya daha küçük veya mm'ye eşit çaplı jantlar için lastikler. Bu etiket, bir yandan trafikte ekonomik ve ekolojik verimliliği arttırmanın yanı sıra yol güvenliğini artırmayı ve diğer yandan belirli bir düzeyde ürün şeffaflığı sağlayarak tüketicilerin uygun lastikleri seçmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

    Bununla birlikte, etiket sadece çok sınırlı sayıda özellik gösterdiği için eleştirilmiştir. Profesyoneller, lastiklerin suda kızaklama özellikleri, sürüş dengesi, servis ömrü, ıslak yol tutuşu dışındaki ıslak ve kuru yollarda ürün özellikleri, kar üzerindeki özellikler dahil olmak üzere, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, yol güvenliği ile ilgili ve önemli olan daha birçok özelliğe sahip olduğunusavunuyorlar. Lastik üreticileri, çeşitli kurumlardan ve endüstri dergilerinden elde edilen test sonuçlarının, son tüketici için çok önemli bir bilgi kaynağı olarak kalmasını önermektedir, çünkü bunlar çok çeşitli lastik özelliklerine ve özelliklerine odaklanır ve derecelendirir.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası