pes 2011 quaresma / Büyücü Quaresma - Futbol

Pes 2011 Quaresma

pes 2011 quaresma

KL40

Tam AdıRicardo Quaresma
Vatandaşlık
Pazar Değeri€0,4 milyon
TakımVitória Guimarães
Sözleşme Süresi
LigLiga NOS
PozisyonSLA Sol Açık
Yaş37
Güçlü ayakSağ
Boy (cm)
Kilo67
Yüzevet
MyClubevet
Tür Varsayılan
Condition C
ID

Yetenek

73Hücum

67

Ofansif Farkındalık

68

Bitiricilik

84

Şut Gücü

Zayıf Ayak Kul.

Zayıf Ayak Yet.

81Top Sürme

81

Top Kontrolü

84

Top Sürme

80

Sıkı Top Tutma

79

Denge

57Defans

61

Kafa

65

Sıçrama

43

Defansif Farkındalık

47

Top Kazanma

69

Agresiflik

84Pas Verme

77

Alçaktan Pas

83

Yüksekten Pas

85

Duran Toplar

92

Falso

70Fizis

70

Hız

78

Hızlanma

69

Fiziksel Temas

62

Dayanıklılık

4

Form

2

Sakatlık Hassasiyeti

40Kaleci

40

KL Farkındalığı

40

KL Yakalama

40

KL Uzaklaştırma

40

KL Refleksler

40

KL Uzanma

Oyuncu Becerileri

  • Bilek Hareketi
  • Sombrero
  • Çapraz Bacak Dönüşü
  • Ayak Çalımı ve Dönüş
  • Uzun Mesafe Füzesi
  • Yerine Orta
  • Dış Plaseci
  • Rabona
  • Penaltı Uzmanı

BİL Oyun Tarzları

  • Taktikçi
  • Gole Giden Atak
  • Uzun Top Uzmanı
  • Uzaktan Şut Atabilen

Changelog

Data Pack

Benzer oyuncular

73

OOS

G. Fernández

70HIZ
80TPS
77PAS

70ŞUT
70GÜÇ
45DFS

72

OOS

I. Sedykh

70HIZ
80TPS
74PAS

68ŞUT
70GÜÇ
40DFS

73

OOS

A. Corte Real

70HIZ
78TPS
77PAS

69ŞUT
66GÜÇ
42DFS

70

SĞK

J. Brewer

72HIZ
80TPS
76PAS

69ŞUT
70GÜÇ
45DFS

73

GF

O. Bloch

70HIZ
80TPS
77PAS

70ŞUT
66GÜÇ
40DFS

74

OOS

S. Sessègnon

71HIZ
82TPS
75PAS

67ŞUT
69GÜÇ
50DFS

72

OOS

J. Engonga

72HIZ
80TPS
73PAS

69ŞUT
70GÜÇ
42DFS

73

OOS

B. Seymour

72HIZ
79TPS
79PAS

70ŞUT
70GÜÇ
42DFS

71

OOS

I. Petkov

70HIZ
80TPS
74PAS

72ŞUT
71GÜÇ
43DFS

72

OOS

E. Meca

73HIZ
77TPS
76PAS

68ŞUT
68GÜÇ
44DFS

Quaresma da gidiyor

HÜRRİYET

“FIFA’lık olsa da gidecek” Schuster gitti, Quaresma da gelen teklifi ciddi ciddi düşünmeye başladı. Beşiktaş’ın Portekizli yıldızına ismi sır gibi saklanan bir kulüpten çok ciddi bir teklif var. Quaresma teklife sıcak bakıyor.

Ad

Hugo Almeida: Kulağı Mourinho’da.

Süper Lig

Tayfur Havutçu: Hedefimiz Avrupa

17/03/ -

Fernandes: Sezon sonu gidecek.

Guti: Şansı yüzde

“Biz boksör değil futbolcuyuz” Hilbert, sport 1’e konuştu. İbrahim’lerin kavgası için, “Onlara bizim boksör değil futbolcu olduğumuzu anlatmaya çalıştım. Ama başaramadım” dedi.

SABAH

“12’den vur takımı al!” Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’den yeni teknik direktör Tayfur Havutçu’ya açık çek: Lig ve kupada kalan 12 maçta başarılı ol, önümüzdeki yıl da takım senin olsun.”

FANATİK

Scolari dünyaları istedi: 10 milyon TL. Beşiktaş yönetimi ile Luiz Felipe Scolari arasındaki pazarlıklar tüm hızıyla sürüyor. Brezilyalı çalıştırıcı senelik 5 milyon avro isterken, siyah-beyazlılar ise fiyatı aşağıya çekmek için çaba sarf ediyor.

“Schuster gitti dertler bitti” Beşiktaş’a bahar geldi. Schuster’in istifa etmesinin ardından Ümraniye’de yüzler gülmeye başladı, futbolcular dünkü antrenmanda kahkaha sesleriyle tesisleri inletti.

“Üşüyoruz Guti Reis” İstanbul’da havanın 20 dereceye kadar yükselmesine rağmen, Guti Hernandez beresini çıkartmadı. Takım arkadaşları, “Biz de üşüyoruz Guti Reis” diye İspanyol futbolcuya takıldı.

AKŞAM

“Denizli modeli” Mustafa Denizli’yi örnek alan Havutçu, takımdaki arkadaşlık bağlarını güçlendirmek için oyuncuları, tecrübeli hocanın takımı ’da götürdüğü restoranda buluşturdu.

“Vallahi hoca aramıyoruz” Beşiktaş yönetimi dün dört koldan sezon sonuna kadar Tayfur Havutçu'nun teknik direktör koltuğunda oturacağını açıkladı Siyah-beyazlılar önce internet sitesinden "Sezon sonuna kadar takımımızın başında Sayın Havutçu görev yapacak" derken, ardından asbaşkan ve futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ile 2. başkan Metin Keçeli, konuya ilişkin aynı açıklamayı tekrarladılar.

HABERTÜRK/HT SPOR

“Ilk istifa Haftada” Alman hoca çok erken pes etmiş. Bernd Schuster’le ilgili sır gibi saklanan gelişmeler yeni yeni gün yüzüne çıkıyor. Futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, Alman hocanın ilk yarıda görevi bırakmak istediğini ama devre arası takviye sözü vererek ikna ettiklerini açıkladı.

“Adres funduszeue.info” Ve el Mundo Deportivo Gazetesi, Beşiktaş’tan istifa eden Alman teknik adamın yeni adresini açıkladı. Alman hocanın İspanyol ekibinin Ceo’su Miguel Angel Gil Martin ile İstanbul’da el sıkıştığını iddia etti.

AKŞAM

“Yıldızlarla konuştum hepsi bana söz verdi” Beşiktaş’ın yeni hocası Tayfur Havutçu, hedeflerinin Türkiye Kupası olduğunu vurguladı. Bernd Schuster’in istifasının ise takımdaki yıldız oyuncuları etkilemeyeceğini söyledi.

Futbol

Schuster yuvaya dönüyor

16/03/ -

Süper Lig

‘Sarı Melek’ uçtu

16/03/ -

funduszeue.info    

Pes 13 Transfer Yaması

Ayrıntılar
Çarşamba, 29 Temmuz tarihinde oluşturuldu

pes 13 en son yama

Pes 13 transfer yamasıfunduszeue.info 13 kitsrversiz yama yapmaya devam eden funduszeue.info trasnferlerin gerçekleÅŸmesi ile beraber yeni yamalar yayınlamaya devam funduszeue.info yamada 1 aÄŸustos gününe kadar yapılmış tüm transferleri bulabilirsiniz arkadaÅŸlar.Pes en son yama olan bu yamada diÄŸer tüm yamaları kapsamaktadır.Pes yaz yaması son trasnferleri barınsamaktadıfunduszeue.infoo Quaresma gibi son flaÅŸ trasnferler bu yamada funduszeue.info yama için kitserversiz bir yamadır.Pes 13 dört yıldız forması da eklenmiÅŸtir.Pes 13 en son yaması indir.Pes 13 Qarabag takımı eklendi.


Yamada Bulunan Ek Paketler

  • Spor Toto Süper Lig Takımları
  • Ptt funduszeue.info Takımları
  • Bundesliga Takımları
  • Qarabag Takımı Eklendi.
  • 3 Büyükler Forma Paketi ve Tüm Takımların Yeni Formaları
  • Qarabag Takımı eklendi.

YENÄ° YAMA YAYINLANDI TIKLA >Yeni Yama

 


Rar Åžifresi 

Rar Åžifresi: " funduszeue.info " dir. Lütfen elle giriÅŸ yapınız.

Kurulum Rar dosyasının içfunduszeue.info metin hemde video olarak link verilmiÅŸtir.
Link:funduszeue.info


Eklenen Son Transferler 

  • Mario Gomez
  • Quaresma
  • Carole
  • Arda Turan
  • Dany Noenku
  • Rodallega
  • Chiriches
  • Felipe Luis
  • Vidal
  • Jovetic
  • + transfer eklenmiÅŸtir.

Sorunlarınız Ä°çin Forum Portikala Konu Açabilirsiniz. Forum Portikal

Uyumlu Türkçe Spiker : Tıkla Ä°ndir (Bedavadır)
Uyumlu Tezahürat Yaması : Tıkla Ä°ndir (Bedavadır)
Yamanın Videosu Kurulunca Böyle Olacak : Tıkla Ä°ndir

Tüm Yamalardan Haberdar Olmak Ä°çin Facebook Grubumuz:
funduszeue.info


 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası