mersin üniversite hastanesi telefon / Mersin Üniversitesi/Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi | Yenişehir Wiki | Fandom

Mersin Üniversite Hastanesi Telefon

mersin üniversite hastanesi telefon

Facebook0Tweet0Pin0

Mersin Üniversitesi Hastanesi

Mersin Üniversitesi Hastanesi, Mersin Üniversitesine bağlı bir hastanedir. 00 00 numaralı telefon sayesinde Mersin Üniversitesi’nden bilgi alabilirsiniz. Mersin Üniversite Hastanesi’nden randevu alabilmek için şu yolları tercih edebilirsiniz:

  • Web sayfası aracılığıyla online randevu alabilirsiniz.
  • Telefon ile randevu alabilirsiniz. Çağrı merkezleri aracılığı ile hafta içi sabah arasında randevu verilmektedir. Ancak bu şekilde randevu almak istiyorsanız, size sorulan sorulara doğru cevap vermeniz gerekmektedir. Randevu sırasında hastalara TC kimlik numarası sorulmaktadır. Bunun dışında telefonla alınan randevularda hastalara gün içerisinde birden fazla poliklinikte randevu verilmemektedir.

Sonuç randevusu almak istiyorsanız, ilgili bölümün sekreterliğine başvurmanız gerekmektedir.

Mersin Üniversitesi Hastanesi İletişim Bilgileri (Adres ve Telefon)

Mersin Üniversitesi’nin Hastanesi ile ilgili iletişim bilgileri şu şekildedir:

Telefon Numarası: 0 00 00 ya da 0 00 01

Adres: Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampusu Yenişehir Mersin şeklindedir. Burada da anlaşılacağı gibi, hastane, Mersin’in Yenişehir ilçesinde bulunmaktadır.

mersin üniversitesi hastanesi nerede

Mersin Üniversitesi Hastanesi Bölümleri

Mersin Üniversitesi Hastanesi içerisinde toplamda 3 ana bölüm bulunmaktadır. Bunlar Cerrahi Tıp – Dahili Tıp – Temel Tıp Bölümleri şeklindedir.

Cerrahi Tıp Bölümleri: Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Beyin ve Sinir Cerrahı, Çocuk Cerrahisi, Genel Cerrahi, Göğüs Cerrahisi, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp ve Damar, Kulak Burun Boğaz, Ortopedi ve Travmatoloji, Patoloji, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah, Üroloji Cerrahi olarak bölümlendirilmektedir.

Dahili Tıp Bölümleri: Acil Tıp, Adli Tıp, aile Hekimliği, Çocuk Ruh Sağlığı, Dermatoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Göğüs Hastalıkları, Halk Sağlığı, İç Hastalıkları, Kardiyoloji, Klinik Bakteriyoloji ve Enfeksiyon, Nöroloji, Nükleer Tıp, Radyasyon Onkolojisi, Radyoloji, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Tıbbi Farmakoloji, Tıbbi Genetik Anabilim Dalı şeklindedir.

Temel Tıp Bölümleri: Tıbbi Biyokimya, Tıbbi Mikrobiyoloji şeklindedir.

Görüldüğü gibi, Mersin Şehir Hastanesi içerisinde pek çok tıp bölümü bulunmaktadır.

Mersin Üniversitesi Hastanesi’ne Nasıl Gidilir?

Mersin Üniversitesi Hastanesi, Mersin’in Yenişehir ilçesinde bulunmaktadır. Hastaneye olan ulaşım son derece kolaydır. Eğer diğer illerden gelecekseniz ve Mersin’e yabancıysanız bu konuda navigasyondan yararlanabilirsiniz. Mersin Üniversitesi, Tıp Fakültesi birimine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Kullanabileceğiniz otobüs numaraları şu şekildedir.

28M, 29M, 36M, 74M, 75B, şeklindedir. Bu numaraları kullanarak Mersin Üniversitesi Hastanesi’ne kısa yoldan gidebilirsiniz. Ancak direkt olarak hastanenin yakınına gitmek istiyorsanız da 28M, 29M, 36M ve 74M numaralı hastaları kullanabilirsiniz.

Mersin Üniversitesi Hastanesi’nin internet sayfasına giriş yaptığınızda hastane ile ilgili pek çok bilgiye aynı anda ulaşabilirsiniz. Dilerseniz doktorların isimlerine ve bölümlerine göre arama yapabilir, bölümleri yakından inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda üniversite hastanesi, mersin hastaneleri arasında hastalarına bordro sorgulama hizmeti de sunmaktadır. funduszeue.info adresinden siteye ulaşım sağlayabilirsiniz. Hastane kısaca MEÜ olarak geçmektedir.

Facebook0Tweet0Pin0

Anabilim Dalı/Klinik Adı

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi, Dermatoloji Anabilim Dalı

Web sitesi

funduszeue.info

Telefon/fax

0 -

e-posta

-

Adres Bilgileri

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Dermatoloji Anabilim Dalı Mersin

Anabilim Dalı Başkanı/Klinik Sorumlusu

Prof. Dr. Tamer İrfan Kaya

Öğretim Üyesi Kadrosu

Prof. Dr. Tamer İrfan Kaya
Prof. Dr. Güliz İkizoğlu
Prof. Dr. Ayşın Köktürk
Prof. Dr. Ümit Türsen
Prof. Dr. Kıymet Baz
Prof. Dr. Ayça Cordan Yazıcı

Başasistan kadrosu

-

Uzman Kadrosu

-

 

Araştırma görevlisi/Asistan kadrosu

Dr. Pınar Dursun
Dr. Bilal Bulut
Dr. Sevgi Yüksekbağ

Şu ana kadar uzmanlık alan hekim sayısı

11

Tarihçe

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi, Dermatoloji Anabilim Dalı Dr. Tamer İrfan Kaya'nın kurucu öğretim üyesi olarak atanması ile tarihinde kurulmuştur. Mart 'da Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin açılması ile birlikte hizmet vermeye başlamıştır.

Vizyon-Misyon

Misyonumuz
Anabilim dalımızın başlıca misyonları 4 maddede özetlenebilir:
1. Tıp öğrencileri ve araştırma görevlileri için uluslararası standartlarda yeterli, iyi ve kapsamlı dermatoloji eğitimi vermek,
2. Dermatoloji alanındaki en son bilimsel ve klinik gelişmeleri yakından takip ederek hızla uygulamaya geçirmek,
3. Dermatoloji araştırmaları planlamak, yürütmek ve bunları bildiri ve yayına dönüştürmek
4. Yüksek kalitede hasta ve hastane hizmeti vermek
Vizyon
Dermatoloji alanında en iyi ve kapsamlı eğitim veren bölümlerden biri olarak, araştırmacı akademisyen ve klinisyenler yetiştirmek; üreteceğimiz hipotezleri araştırmalara dönüştürmek ve sonuçlarını yayınlayarak bilgi üreten bir klinik olmak;  hasta hizmetlerini mümkün olan en çağdaş ve teknolojik yöntemlerle sürdürerek fiziki koşulların elverdiği oranda çağdaş sağlık hizmeti vermektir.

Hizmetler

Fototerapi, Deri allerji testleri, Elektrocerrahi, Kriyoterapi, Lazer tedavisi, Botoks uygulamaları, Kimyasal peeling, Mantar mikroskobisi, Trikogram, Dijital dermatoskopi, Deri ve Tırnak cerrahisi

                                           Poliklinik

Evet

                                           Servis

Evet

Özel/YanDal poliklinikleri

-

Klinikte mevcut cihazlar

Elektrocerrahi cihazı, Kriyoterapi ekipmanı, Işık Mikroskobu, Wood lambası, 10 adet cerrahi set, KTP-NdYAG lazer cihazı, PUVA, DbUVB, Lokal fototerapi cihazı, iyontoforez cihazı, Dijital dermatoskop

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi, Mersin ili Yenişehir ilçesinde onkoloji merkezi olarak faaliyet göstermektedir. 14 bin metrekare kapalı alana kurulan Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi yatak ile hizmet veriyor. 14 yataklı yoğun bakım ünitesi, 40 kişilik Kemoterapi ve Gündüz Tedavi Ünitesi, yetişkin ve çocuk için ayrı ayrı olmak üzere hematoloji ve onkoloji birimleri, ilgili laboratuvarlar ve diğer tedavi birimleri bulunan Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde ayrıca 20 odalı hasta yakınları misafirhanesi bulunmaktadır. Erişkin ve çocuk hemoterapi, onkoloji bölümleri, radyoterapi verilen ünite bulunmaktadır. Hastanede hem erişkin hem de çocuk hematoloji birimleri dahilinde kemik iliği ünitesi mevcuttur.

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Randevu Nasıl Alınır

0 () 00 00 numaralı telefondan çağrı merkezine bağlanarak TC kimlik numaranızla randevunuzu temsilcinin sorularını cevaplayarak oluşturabilirsiniz.
Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden aşağıdaki adımları uygulayarak online randevu alabilirsiniz.

Aşağıda bulunan "Online Randevu Al" butonuna tıklayın.
E-devlet hesabınızla veya yeni üyelik oluşturarak sisteme giriş yapın.
İl, ilçe, klinik/bölüm ve hastane seçimi yaptıktan sonra "Randevu Ara" butonuna basın.
Listelenen hekim ve tarih seçeneklerinden size uygun olanı seçin.
İlgili hekimin uygun saat seçeneklerinden birini seçerek randevu işlemini tamamlayın.

MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Randevu Alma

MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi randevu almak ve muayene olmak için aşağıda bulunan telefon numarasına tıklayarak telefon üzerinden veya MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi online randevu sistemini kullanarak internet üzerinden randevu alabilirsiniz.

Online Randevu AlTelefonla Randevu: 0 () 00 00

MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi İletişim Bilgileri

MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Adres

Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampüsü Yenişehir / Mersin

MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Telefon

0 () 00 00

MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi

MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi telefon numarası, adresi, açılış kapanış saatleri ve Haziran iletişim bilgileri Nerede'da!

Mersin şehrinde Yenişehir ilçesinde bulunan MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi nerede ve nasıl gidilir öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

0 () 00 00 numaralı telefondan MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ile iletişime geçebilir, güncel fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Yorumlar (0 Değerlendirme)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası