antalya milli emlak ihale / m² tarla ihale satışa sunuluyor

Antalya Milli Emlak Ihale

antalya milli emlak ihale

KUMLUCA KAYMAKAMLIĞINDAN (MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİ) TAŞINMAZ&#;MAL SATIŞ İLANI

-

Elmalı Milli Emlak Şefliği, Elmalı Yakaçiftlik Mahallesi’nde mülkiyeti hazineye ait 19, Karyağdı Mahallesi ile Yılmazlı Mahallelerinde ise birer toplamda boş ve işgalsiz 21 araziyi satışa çıkartıyor. Değişik metrekarelerde bulunan arsaların Yılmazlı hariç diğerleri konut alanı.

T    oros Gazetesi’nde yayınlanan ve  Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı funduszeue.info’den (funduszeue.info)  detaylarını ulaşılabilecek satış ihalesi 29 Haziran günü saat ’den itibaren başlayacak. Satış ve kiralama yapılacak taşınır ve taşınmaz mallara ait şartnameler mesai saatleri içerisinde Elmalı Kaymakamlığı Milli Emlak Servisinde ücretsiz görülebilir ve alınabilir.

Yayınlanan ilana göre Yakaçiftlik Mahallesi’ndeki en küçük konut arazisi metrekare, en büyük konut arazisi ise metrekare. Aynı mahallede satışa çıkarılan arazilerin tahmini bedelleri ise 38 bin lira ile 57 bin lira arasında değişiyor. Karyağdı mahallesindeki metrekare konut alanının tahmini bedeli bin lira. Yılmazlı Mahallesi’ndeki kısmi işgalli ,44 metrekare arsanın tahmini bedeli bin lira.

İhaleye katılmak isteyenler; 1-)İstekliler, Geçici Teminatı İhale saatinden önce Elmalı Mal Müdürlüğü Veznesine nakit olarak veya banka hesabına ihale saatinden önce temin ederek yatırılması zorunlu olup, alındı belgesi veya muhasebe işlem fişi ihale komisyonuna teslim edilir.[Tedavüldeki Türk parası, mevduat veya katılım bankalarının verecekleri süresiz teminat mektupları (Şekil ve içeriği Kanunda belirtilen şekilde) ve Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler)        

    2-)Faks ve elektronik posta ile yapılacak müracaatlar kabul edilmez. İstekliler ilanda belirtilen ihale saatine kadar komisyon başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla yukarıda belirtilen maddelerle birlikte, imzalı, şartname ve ekleri tamamen okunup kabul edildiğini, teklif edilen fiyatın rakam ve yazıyla birbirine uygun olarak teklif mektuplarını da içerir tekliflerini iadeli taahhütlü olarak yukarıda belirtilen ihalenin yapılacağı adrese gönderebilirler. Ancak teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edilecektir. Posta ile yapılan müracaatlarda ihale saatinden sonra gelen teklifler ile usulüne uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti veya düzeltme bulunan teklifler kabul funduszeue.info ile yapılan müracaatlarda ihale saatinden sonra gelen teklifler kabul edilmez. İhale komisyonu sorumlu değildir. 

    3-)Gerçek kişilerin; yasal yerleşim yeri sahibi olmaları, tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri, T.C. Kimlik numaralarını bildirmeleri, aslını ibraz etmek suretiyle nüfus cüzdanı fotokopisini veya onaylı nüfus kayıt örneğini.

    4-)Tüzel kişilik adına ihaleye iştirak edeceklerin ise yukarıdaki şartlara ve belgelere ilave ek olarak, tüzel kişiliğin vergi kimlik numarasını, tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, yılı içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirkülerinin aslını veya noter tasdikli örneğini.

    5-İhaleye ortaklık şeklinde iştirak edilmesi halinde, noter tasdikli ortaklık girişim belgesi, ortaklık sözleşmesi, imza sirküleri ve her ortak için ilgisine göre diğer maddelerde istenen tüm belgeleri, ( sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu gereğince bölünemez büyüklükteki taşınmazlar için ortak girişim beyannamesi kabul edilmeyecektir.)İhale saatinden önce Komisyon Başkanlığına vermeleri zorunludur. 

    6-)Kamu tüzel kişisi adına ihaleye iştirak edeceklerin yukarıdaki şartlara ve belgelere ilave ek olarak, kamu tüzel kişisi için Türkiye’de adres göstermeleri, tüzel kişilik adına ihaleye katılabileceklerini veya teklifte bulunabileceklerini gösterir yetki belgesini ibraz etmeleri.

Açıklamalar;

    1-)Taşınmazların satış bedeli haricinde KDV,vergi,resim ve harç alınmayacak olup, 5 yıl süre ile Emlak Vergisinden muaftıfunduszeue.infoışa konu taşınmaz malların ihale bedeli peşin ödenebileceği gibi, taksitle ödenmek istendiğinde yasal limitlerin altında kalmamak şartı ile satış bedelinin1/4’ü peşin kalanı 2 yıl içinde Kanuni faizi ile birlikte 8 eşit taksitle 3’er aylık dönemler halinde öfunduszeue.infoış bedelinin %1 oranında Döner Sermaye Bedeli tahsil edilecektir.  

    2-)Satışı yapılacak taşınır mallardan Damga vergisi, KDV ve yediemin ücreti alınacaktıfunduszeue.infoışı yapılacak taşınırların satış sonrası ruhsat, izin, trafiğe uygunluk belgesi ile ilgili yapılacak masraflar alıcıya aittir

    3-)Kiraya verilecek taşınmazların ihale bedeli üzerinden alınacak olan vergi, resim ve harçlar kiracıya funduszeue.infolmesi halinde alıcıları tarafından ihale bedeli defaten(peşin) ödenebileceği gibi, kiralamalarda, ilk yıl için kira bedelinin dörtte biri peşin olarak, kalanı üçer aylık dönemler halinde üç eşit taksitle, müteakip yıllar kira bedeli ise üçer aylık dönemler halinde dört eşit taksitle ödenir.  

    4-)Halen haklarında ihaleden yasaklama kararı bulunan gerçek ve tüzel kişiler(kendi adına veya temsilen) ihalelere katılmayacaktıfunduszeue.info kişilere ihale yapılmış olsa bile ihale iptal edilecektir.

    5-)Üzerinde mülkiyeti şahıslara ait muhdesat bulunan taşınmazların ihale sonrası mülkiyete yönelik sorunları ihaleyi alan şahıs ile taşınmazın üzerindeki muhdesat sahibi arasında çözüfunduszeue.infoin her hangi bir sorumluluğu yoktur. 

    6-)Komisyon gerekçesini kararda belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonun ihaleyi yapmama kararı kesindir.

    7-)Satış ve kiralama yapılacak taşınır ve taşınmaz mallara ait şartnameler mesai saatleri içerisinde Elmalı Kaymakamlığı Milli Emlak Servisinde ücretsiz görülebilir ve alınabilir.

    8-)Türkiye Genelindeki ihale bilgileri funduszeue.info internet adresi ve 0 25 04 numaralı telefondan bilgi edinilebilir. İ


Kaynak : Haber Merkezi
Ekleme Tarihi :
Son Düzenlenme Tarihi :
  • Bu hizmet Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı işbirliği ile e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.

Bu hizmeti kullanarak, Türkiye genelindeki hazine taşınmazlarının satış ihale ilanlarını görüntüleyebilirsiniz. "İlan Filtreleme" düğmesini kullanarak bu sayfada görüntülenen kayıtlar arasından istediğiniz ilanları sorgulayabilirsiniz.

Taşınmaz Cinsi Taşınmaz Resmiİmar DurumuİlİlçeMahalleYüz Ölçümü (metrekare)Fiyat (TL)İşlem
Arsa HayırAksarayGülağaç--,70Detay
Arsa -HayırNiğdeMerkez--,00Detay
Arsa -HayırKonyaSeydişehir--,00Detay
Arsa -HayırKonyaSeydişehir--,00Detay
Arsa -HayırKonyaSeydişehir--,00Detay
Arazi HayırBayburtMerkez--,00Detay
Arazi HayırBayburtMerkez--,00Detay
Arazi HayırBayburtMerkez--,00Detay
Arsa HayırKonyaKaratay--,00Detay
Arsa HayırKonyaKaratay--,00Detay
Arsa HayırKonyaKaratay--,00Detay
Arsa HayırKonyaKaratay--,00Detay
Bağ-Bahçe HayırKırşehirMerkez--,00Detay
Tarla HayırKonyaMeram--,00Detay
Tarla HayırKonyaMeram--,00Detay
Tarla HayırKonyaMeram--,00Detay
Tarla HayırKonyaMeram--,00Detay
Tarla HayırKonyaMeram--,00Detay
Tarla HayırKonyaMeram--,00Detay
Tarla -HayırKırşehirMerkez--,00Detay

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.