iphone sim kart yuvası değişimi / iPhone 8 Sim Yuvası Değişimi Fiyatı TL - Onarım Merkezi

Iphone Sim Kart Yuvası Değişimi

iphone sim kart yuvası değişimi

iPhone X sim yuvası değişimi alanında uzman teknik servis ekibimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak iş yoğunluğumuza göre aynı gün içerisinde 30 dakika ila 2 saat arasında yapılarak, gün yedek parça ve işçilik garantisi altında siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Tüm Türkiye‘den bizlere göndereceğiniz arızalı cep telefonlarınız elimize ulaşır ulaşmaz tamir edilerek tarafınıza isteğinize göre havale ile ücretsiz kargo veya kapıda ödeme güvencesi ile gönderilir.

iPhone X Sim Yuvası Değişimi

iPhone X cep telefonunuz sim kart okumuyor veya sim kartı görmüyor ise, sim kartınızı sim yuvasına ters veya hatalı taktıysanız cihazınızın sim yuvası arızalı veya sorunlu demektir. Teknik servisimizde iPhone X sim yuvası değişimi yaptırarak bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.

  • iPhone X cep telefonunuzda kullandığınız hattınızın geçerli ve açık olduğundan emin olun.
  • iPhone X telefonunuzda kullandığınız hattın cihazınız ile uyumlu ve doğru takıldığından emin olun.
  • iPhone X cihazınızda en güncel iOS sürümü kullandığınıza emin olun.

Tüm bunları denedikten sonra sonuç alamazsanız, teknik servisimize geldiğinizde öncelikle sim yuvası arızalı iPhone X cep telefonunuzu ön incelemeye alırız. Ön incelemede cihazınızda sim yuvası arızasından kaynaklanan başka bir arıza varsa tespitini yaparak sizi oluşabilecek diğer masraflar hakkında bilgilendiririz, bu sayede süpriz ek ücretler ile karşılaşmazsınız. Eğer cihazınızda başka bir arıza yok ise sim yuvası arızalı veya bozuk olan iPhone X cep telefonunuzu alıp teknik servis, bakım ve onarım bölümümüzde iPhone X sim yuvası değişimi tamir işlemlerine başlarız.

iPhone X Sim Yuvası Değişimi Nasıl Yapılır ?

Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak iPhone X sim yuvası değişimi işleminiz, günlük iş yoğunlumuza göre 30 dakika ila 2 saat arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Firmamızda yaptığımız tüm sim yuvası değişimi işlemleri gün yedek parça ve işçilik garantilidir.

iPhone X sim yuvası değişimlerinde kullandığımız tüm yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören A+ kalite ürünlerden oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmaktadır. A+ kalite yedek parça ürünler piyasada kullanıcılara orijinal adı altında satılan ürünlerdir. Eşdeğer veya yakın fiyatlarda size % orijinal veya seri numaralı diye lanse edilen ürünlerin varlığına itibar etmeyiniz.

iPhone X sim yuvası değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun şebeke ve çekim testlerini tamamlayıp cihazınızı size teslim eder.

Mobile Shop

Kocasinan Mah, Çakmak Sokak, No:1/A ,

Lüleburgaz/Kırklareli

Etiket arşivi İPHONE SİM KART YUVA DEĞİŞİMİ

iPhone Teknik Servis

iPhone Teknik Servis

3E iphone teknik servisi olarak telefon veya tabletinizde ki  yazılımsal , donanımsal arıza ve hatalar profesyonel Apple teknisyenlerimiz tarafından çok sıra bir süre içerisinde çözüme kavuşturulmaktadır. Bir çok firma bu süreyi uzatır ve telefonda teknik hatalar meydana gelebilir. iPhone Teknik Servis

Servisimizde kullandığımız ürünlerimizin tamamı  % orijinal ve müşteri hataları haricinde  6 ay teknik servis garantilidir. Bir çok insan kaliteli ve güvenli olduğu için iphone markasını tercih eder fakat her telefonda olduğu gibi İphone de hata ve  arızalar meydana gelir . Fakat İphone özen ve dikkat gerektiren bir telefon markasıdır. Özelliklede  Profesyonel olarak yaptığımız Ekran Değişimi dikkat gerektiren bir hizmettir. iphone  teknik servisi olan  3 E teknik servis de telefon ve tabletinizdeki bilgiler onarım yapılmadan kesinlikle silinmez. Telefon veya Tabletinizde herhangi bir donma, yavaşlama, ekran parlaklığında bir değişiklik yaşanmaz. Telefon veya tabletiniz ile birlikte servisimizde geldiğiniz taktirde çok daha kısa süre içerisinde telefonunuzu size teslim ediyoruz.

Ekran değişimi yaptığınız APPLE cihazınızda servis sonrası her hangi bir darbe, çarpmaya karşı sizlere hediye olarak 30 TL değerinde koruyucu kırılmaz camı ücretsiz olarak takmaktayız. Tek taraflı ücretsiz kargo hizmetimizle Türkiye’nin her yerinden korgonuzu ücretsiz bir şekilde yollayabilirsiniz.

iPhone Teknik Servis Hizmetlerimiz

iPhone Teknik Servis

iPhone Teknik Servis

İPHONE EKRAN DEĞİŞİMİ: iPhone X, 8, 7, 6s, 6, 5s, 5 ve Plus modelleri için ekran değişimi ön cam ve LCD ile birlikte değiştirme işlemidir.

İPHONE ÖN CAM DEĞİŞİMİ: Orijinal ekran değişmeden sadeceön cam değiştirme işlemidir.

İPHONE  KASA DEĞİŞİMİ: İphone kasa değişimi yapılan cihazınızın  hasar görmüş olan kasası cihazdan sökülür. Cihazın içindeki toz ve benzeri partiküllerin vakumla temizleme işlemi yapılır .Sökülen kasa yerine cihazınıza % uyumluorijinal kasa takılır.

İPHONE  BATARYA DEĞİŞİMİ: İphone cihazınızın batarya değişimi kullanıcıya bağlıdır. Batarya ömrü İphoneler de genellikle 2 yıldır. Telefonla çok vakit geçirenler bu süreyi daha da azaltabilir.3 E teknik servis olarak cihazınıza % uyumlu orijinal fabrikasyon batarya takmaktayız.

İPHONE  GÜÇ(Power) TUŞU DEĞİŞİMİ: İphone power tuşu arızası İphone cihazlarda sık karşılaştığımız bir durumdur. Sık kullanım sonucu karşılaşılan bu arızayı orijinal power tuşu ile değiştiriyoruz ve 6 ay garanti süresi veriyoruz.

İPHONE  ÖN ARKA KAMERA DEĞİŞİMİ: Iphone Kamera değişimi, bozuk  olan kameranın yeni ürün ile değiştirme funduszeue.info değişiminden sonra telefonunuzu ilk günkü gibi kullanmaya devam edersiniz. Görüntü kalitesinde sorun yaşamazsınız.

İPHONE  KULAKLIK SOKET DEĞİŞİMİ: iPhone kulaklık soket  arızaları;  sıvı teması, tozlanma, darbeler, kulaklığın çok sert takılıp çıkartılması gibi durumlarda arızalanır. Kulaklık soketi değiştirilmesi uzman ekibimiz tarafından orijinal kulaklık soketi kullanılarak yapılmaktadır.

İPHONE  SARJ SOKET DEĞİŞİMİ: iphone sarj soket arızaları sürekli sarj kullanımı, sert çıkarılıp takılması, kirlenmesi, oksitlenmesi ve sert darbeler gibi kullanımlardan kaynaklanmaktadır. Soket değişimi servisimize geldiğiniz taktirde orjinali takılarak en kısa sürede teslim edilmektedir.

İphone Parça Değişimi

İPHONE HOPARLÖR DEĞİŞİMİ: İphone ekran değişimi yapılırken ekrana monte şeklinde gelen iç kulaklık sökülerek yerine orijinal, cihazınıza uyumlu iç kulaklık takılır.

İPHONE  HOME TUŞU DEĞİŞİMİ: iphone home tuşu arızasının bir çok nedeni olabilir. Bunlardan bazıları sıvı teması, kirlenme, sık ve sert kullanımdır. Bu sorun tecrübeli teknik ekibimiz tarafından kısa bir süre içerisinde cihazınıza zarar vermeden yapılır.

İPHONE  WİFİ SORUNU GİDERME: Wifi sorununun iki nedeni vardır. Donanımsal ve yazılımsalar hatalar. Sorun wifi anteni veya yazılımda ise bu sorunlar en kısa süre içerisinde teknik ekibimiz tarafından çözüme kavuşturulur ve teslim edilir.

İPHONE  MİKROFON DEĞİŞİMİ: Mikrofon değişimi sarj soketiyle değiştirilmektedir.

İPHONE  SES AÇMA KAPAMA TUŞU DEĞİŞİMİ: Açma kapama tuşu titreşim ses ve kısımlarını kontrol eden parça tek bir bütün halinde değişmektedir.

İPHONE  SİM KART YUVA DEĞİŞİMİ: Yuva değişimi özen gösteren bir hizmettir. İphone anakart üzerinde bulunan bu parça uzman APPLE teknisyenlerimiz tarafından özenle yapılmaktadır.

İPHONE  SENSÖR DEĞİŞİMİ: Sensör değişimi temassızlık veya darbe dolayısıyla uzman ekibimiz tarafından en kısa süre içerisinde orijinal ürünler kullanılarak yapılmaktadır.

iPhone Teknik Servis İletişim

Kordonboyu Mah. Ankara Cad. Hamam Sok. No/A Kartal / İstanbul

Telefon : 71 58 WhatsApp : 71 58

+90 71 58

+90 71 58

Tıkla WhatsApp&#;tan Yaz.

Adres Tarifi :

Kartal Merkezde(çarşıda) Bankalar Cad. Yapı kredinin hemen arka sokağındayız.

Diğer tüm apple iphone modellerinin tamiri için iletişim sayfamızdan adres bilgilerimize ulaşabilirsiniz. Profesyonel cep telefonu tamiri hizmeti almak istiyorsanız bizi arayabilirsiniz. Uygun fiyat garantisiyle uzun yıllardır hizmet veren Teknikfon ekibi sizleri telefonunuza en kaliteli ve en son teknoloji ürünlerle tamirini yaparak hızlı bir çözüm sunmaktadır. Sadece ekran değişimi, cam değişimi konularında değil diğer tüm hata ve sorunlarda da bizlere ulaşabilirsiniz.

 

iPhone Sim Kart Yuvası Değişim Fiyatları

iPhone sim kart okumuyor ise bu makalemizi baştan sona okumanızı tavsiye ederiz. Çünkü sim kartın çalışmama sebebi yazılımsal da olabilir donanımsal da. yazılımsal ise bir kaç işlem yapılarak sorun sizler tarafından çözülebilir. Donanımsal ise uzman ve tecrübeli bir APPLE teknisyeni tarafından sim kart yuvasının tamiri/değişimi yapılması gerekmektedir.

Sim kartın okunmamasının yazılımsal bir sorun olup olmadığını anlayabilmek için aşağıdaki adımları teker teker yapabilirsiniz.

  1. Sim kartın farklı bir telefonda çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
  2. Telefonunuzu en son iOS sürümüne güncelleyin
  3. Ayarlar sekmesinde gidin ve ardından uçak modunu açın. Bir süre bekledikten sonra (ortalama 15 saniye) uçak modunu açın.
  4. Bu işlemlerden sonra telefonunuzu yeniden başlatın. Kaydırıcı alanı görene kadar power düğmesini basılı tutun. Aygıtınızı kapatmak için kaydırıcı kısmı sağa sürükleyin. Apple logosunu görene kadar power tuşunu tekrar basılı tutun.
  5. Operatör ayarlarında güncelleme var mı yok mu kontrol edin. Bu işlemi Ayarlar > Genel > Hakkında bölümünden varsa yapabilirsiniz.
  6. Son olarak ise sim kartınız çıkartın ve tekrar takın.

Yukarıdaki işlemleri yapmanıza rağmen iPhone sim kart okumuyor ise sim kart yuvası arızalanmıştır ve tamir işleminin yapılması gerekmektedir. Peki iPhone sim kart yuvası değişimi fiyatı nedir ve nasıl değişim işlemi gerçekleştirilir ?

Yazılımsal bir sorun ile karşı karşıya değilseniz eğer cihazınızda donanımsal bir sorun vardır diyebiliriz. Böyle bir durumda sim kart yuvasının değiştirilmesi gerekmektedir. Hemen aşağıda cep telefonu modelinize göre iPhone sim kart yuvası değişim fiyatları paylaşılmıştır.

iPhone Sim Kart Okumuyor Sorunu Çözümü

iPhone sim kart okumuyor sorunu uzman ve tecrübeli APPLE teknisyenlerimiz tarafından sim kart yuvası değişim işlemi gerçekleştirilerek yapılmaktadır. Sim kart yuvası tamiri tamamen sterilize edilmiş, statik elektrikten arındırılmış ve 7/24 güvenlik kameraları ile donatılmış teknik servis odamızda cihazınıza özgü ekipmanlar kullanılarak yapılmaktadır. Sim kart  yuvası değişimi sonrasında;

  1. Telefonunuzun operatörü sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam eder.
  2. Cihaz içerisinde bulunan bilgileriniz kesinlikle silinmez.
  3. iPhone telefonunuzu istediğiniz kadar test etmenize izin verilir.
  4. Cihazınız 6 ay GSM İletişim imzalı ve kaşeli teknik servis garanti kartı ile birlikte sizlere teslim edilmektedir. Bu sayede sim kart sorunu ile tekrar karşılaşıldığında anında yaşanılan sorun çözüme kavuşturulur ve herhangi bir ücret talep edilmez.

iPhone Sima Kart Yuvası Okumuyor İse Teknik Servis Adresimiz

TEL : 40 60  GSM : 48 72 Whatsapp: 

DİKKAT:Başka şubemiz yoktur. Tabelamız alttaki fotoğraflarda olduğu gibidir.

Teknik servisimiz, İstanbul Kadıköy Söğütlüçeşme Metrobüs Durağı&#;nın çıkışında sağda, Kadıköy Evlendirme Dairesi&#;nin karşısında, GENPA teknik servisinin yanındadır. Kapı numarası 33&#;dür. Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Finansbank ile birlikte künefecilerin sırasında E5 çıkışındadır.

ADRES: Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No Kadıköy (Yol tarifi için Tıklayınız.)

Ücretsiz Kargo Gönderimini Nasıl Yapabilirsiniz ?

İstanbul&#;da yaşamıyor ya da teknik servisimize gelemeyecek durumda iseniz iki taraflı kargo hizmetimizden faydalanabilirsiniz. GSM İletişim ve Yurtiçi Kargo arasında yapılmış olan kurumsal anlaşma sayesinde  kargo numaramız ile cihazınızı bizlere gönderebilirsiniz. 1 iş günü içerisinde teknik servisimize ulaşan cihazınızın sim kart yuvası uzman ve tecrübeli APPLE teknisyenlerimiz tarafından aynı gün içerisinde değiştirilir ve sizlere geri gönderimi yapılır. Kargo gönderimi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilmek için Kargo Gönderimi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Sizlerde aşağıdaki sorunları yaşıyorsanız teknik servisimizi arayarak ya da yorum alanından bizlere iletişime geçerek cihazınızda hangi işlemlerin yapılması gerektiği hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

  • iPhone sim kart aranıyor
  • iPhone sim kart okumuyor
  • iPhone geçersiz sim hatası
  • iPhone sim kartsız etkinleştirme
  • Sim kart takılı değil uyarısı
  • iPhone sim geçerli değil hatası

Uzman ve tecrübeli APPLE teknisyenlerimiz konu hakkında itinalı bir şekilde sizleri bilgilendirecektir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası