malatya eskisehir tren saatleri / Ankara-Malatya arası 6 saat 54 dakikaya düşüyor - Son Dakika Haberleri

Malatya Eskisehir Tren Saatleri

malatya eskisehir tren saatleri

TCCD 5'inci Bölge Müdürü Ali Seydi Felek, bugün saat itibariyle 4 Eylül Mavi Treninin, Malatya'dan Ankara'ya gönderilerek ilk seferlerini başlattıklarını belirtti.

Coronavirus (Covid) tedbirleri kapsamında, şehirlerarası seyahat kısıtlamasında tren seferleri de nasibini almış ve yaklaşık bir buçuk senedir tren seferleri durdurulmuştu. Normalleşme süreciyle birlikte birçok alanda olduğu gibi tren seferlerin de de seyahat yasağı kalktı.

İLKHA muhabirine açıklamalarda bulunan TCCD 5'inci Bölge Müdürü Ali Seydi Felek ile Taşımacılık A.Ş Malatya Bölge Müdürü Muzaffer Koç, bugün saat itibariyle 4 Eylül Mavi Treninin Malatya'dan Ankara'ya ilk seferini gerçekleştirdiğini kaydederek konforlu ve rahat seyahat etmek isteyen tüm vatandaşları trenle seyahat yapmaya davet ettiklerini belirtti.

"İlk seferi Malatya'dan Ankara'ya yaptık"

Demiryolları Bölge Müdürü Ali Seydi Felek, "Demiryolları Malatya'da tekrar hizmete başladı. yılında Başkent Ray yapımıyla ilgili ara verdiğimiz ve bir buçuk yıldan beri de özellikle pandemiden dolayı belli önlemleri almak amacıyla 4 Eylül Mavi Tren seferlerine ara vermiştik. Pandemi de gelince biraz uzun sürdü ama çok şükür bugün ilk seferimizi Malatya'dan Ankara'ya göndermiş olduk. Dün Mavi trenimiz Ankara'dan saat 'te Malatya'ya hareket ederek bugün de saat 'da Malatya'dan Ankara'ya hareket ederek seferleri başlatmış olduk. Vatandaşlarımızın bu konuda çok talebi vardı. İnşallah hayırlı olur." dedi.

TCCD 5'inci Bölge Müdürü Ali Seydi Felek

"Konfor arttıkça vatandaşlarımızın da trene rağbeti artıyor"

Geçen yıllarda da vatandaşların trene rağbetinin çok yüksek olduğunu kaydeden Felek, "Bizim sağladığımız konfor arttıkça vatandaşlarımızın da trene rağbeti artıyor. Bundan sonra da inşallah vatandaşlarımıza kazasız belasız hizmet edeceğiz. Bundan sonra da yoğunluğun artacağına inanıyorum. Mavi trenin seferlere başladığını bir kısım vatandaşlarımız biliyor ama bir kısmı bilmiyor. Özellikle hat üzerinde köylerde ikamet eden vatandaşlarımız için beklenen bir özlemdi ve kendileri için iyi bir taşıma aracıydı. İnşallah bundan sonra onlar da rahatlayacaklar." diye konuştu.

Taşımacılık A.Ş Malatya Bölge Müdürü Muzaffer Koç

"Malatya'dan Ankara'ya tam bilet 36 lira ve 14 buçuk saatte ulaşıyor"

Uzun bir aranın ardından 4 Eylül Mavi Treninin ilk seferini Ankara'ya doğru hareket ettiğini belirten Taşımacılık A.Ş Malatya Bölge Müdürü Muzaffer Koç, "Bugün ilk gün olması hasebiyle 64 yolcumuz vardı. Tabi bunun kısa vadede daha çok rağbet göreceğini umuyoruz. Ankara'ya tam bilet ücreti 36 lira, otobüsle kıyaslanacak olunursa bir rağbet görecek kadar rakamımız düşük. Tren 14 buçuk saatte Ankara'ya ulaşıyor, otobüsle 10 saatte ulaşılıyor. Ama tren seyahatiyle zamanla değişmeyecek kadar ve konforlu bir yolculuk sunuyoruz." dedi.

"Bu gece Kurtalan ve Tatvan seferlerimiz de başlayacak"

Koç, "Aynı zamanda akşam da 'de Güney Kurtalan Expresimiz Ankara yönüne hareket ediyor. Gece 'te de Tatvan ve Kurtalan'a seferlerimiz başlayacak. Haftanın 5 günü Kurtalan'a, haftanın 2 günü Tatvan'a olmak üzere ekspreslerimiz çalışmaya başlayacak." diye belirtti.

"Bütün vatandaşlarımızı Malatya halkını trenle seyahat etmeye davet ediyoruz"

Fırat Ekspresi'nde dün itibariyle Elâzığ-Adana arası karşılıklı seferlere başladığını kaydeden Koç, "Elâzığ'dan saat 'dan, Adana'dan da saat 'te hareket ederek karşılıklı olarak akşam saat civarı lokasyonlara ulaşıyor. Malatya'dan Elâzığ'a geçiş saatimiz , Elâzığ'dan Adana'ya geçiş saatimiz de 'tür. Bütün vatandaşlarımızı, Malatya halkını trenle seyahat etmeye davet ediyoruz." dedi.

Hasan Deniz Korkmaz

"Trenle seyahat ettiğimde kendimi daha rahat hissediyorum"

Daha önce de trenle yolculuk yaptığını belirten Hasan Deniz Korkmaz, "Doğuştan rahatsızlığım var. Ankara GATA'ya tedaviye gidiyorum. Tren seferlerinin tekrar başladığı için sevinçliyim. Çünkü tren seferleri yapılmadığı için otobüsle gidiyordum ama çok zorlanıyordum trenle seyahat ettiğimde daha rahatım." dedi.

Ramazan Zafer

"Tren seferlerinin başlamasıyla çok sevindik"

Tren seferlerinin tekrar başlamasıyla çok sevindiklerini kaydeden Ramazan Zafer, "Ankara'dan misafirlerimiz gelmişti. Tren seferlerinin başlamasıyla kendilerini yolcu ettik. Misafirlerimiz otobüsle gelmişlerdi, hiç rahat etmemişlerdi. Tabi çocuk çoluk da vardı. Trenle daha rahat edeceklerini belirttiler. Tren seferlerinin açılmasını bekliyorlardı, seferler başladığı gibi bugün onları gönderdik." diye konuştu. (İLKHA)

Rail Turkey Tr

Ankara-Malatya arasında çalışan ana hat treninin detayları, güzergah haritası, seçenekleri, bilet ücretleri, satış kanalları ve ek notlar:

4 Eylül Mavi
  • 4 Eylül Mavi hangi operatör tarafından işletiliyor? TCDD Taşımacılık
  • 4 Eylül Mavi nasıl bir tren? Dizel lokomotifin çektiği vagon dizisi
  • Ankara-Malatya arası mesafe trenle ne kadar? km
  • Ankara-Malatya arası trenle seyahat ne kadar sürer? Yaklaşık saat
  • 4 Eylül Mavi koltukları numaralı mı? Tüm koltuklar numaralı, biletinizde yazılı
  • 4 Eylül Mavi engelli dostu mu? Trende erişim kolaylığı için özel bir önlem yok
  • 4 Eylül Mavi içinde yiyecek/içecek servisi var mı? TCDD yemek vagonu var
  • 4 Eylül Mavi ile bisikletimi de taşıyabilir miyim? Sadece katlanarak el bagajı bölümüne sığabilen bisikletler taşınabilmekte.
4 Eylül Mavi güzergahı

Her gün karşılıklı 1 sefer

Ankara-Malatya#1Malatya-Ankara#1
AnkaraMalatya
KayaşHekimhan
ElmadağAkgedik
IrmakAkçamağara
KırıkkaleDemiriz
ÇerikliÇetinkaya
YerköyYenikangal
ŞefaatliBostankaya&#;
YenifakılıSivas
PaşalıHanlı&#;
BoğazköprüŞarkışla
KayseriYeniçubuk
Gömeç&#;Karaözü
SarıoğlanSarıoğlan
KaraözüGömeç&#;
YeniçubukKayseri
ŞarkışlaBoğazköprü
HanlıYenifakılı
SivasŞefaatli
BostankayaYerköy
YenikangalÇerikli
ÇetinkayaKırıkkale
DemirizIrmak
AkçamağaraElmadağ
AkgedikKayaş
HekimhanAnkara
Malatya

Tarifeleri güncel tutmak için gayret gösteriyoruz, ancak zaman zaman gecikmeler oluyor. Lütfen resmi tren tarifesini kontrol edin.

Kuşetli

  • 4 kişilik çift ranza yatak
  • Her odada priz

09 Oca itibariyle kişi başı fiyatlardır. Operötürün resmi sitesinden alınmıştır. İndirimler için tıklayınız.

Biletler 30 gün öncesinden satışta

Bileti nereden alabilirim?

  • Güzergah üzerindeki Malatya, ana hat trenleri için önemli bir kesişim noktası. Fırat, 4 Eylül, Kurtalan, Vangölü trenleri buradan geçiyor: Malatya Garı
  • UNESCO&#;nun Dünya Mirası Listesi&#;ndeki Arslantepe Höyüğü Malatya&#;da bulunuyor. Höyük şehir merkezine 13 km uzaklıkta.
  • UNESCO&#;nun Dünya Mirası Listesindeki Nemrut Dağı Malatya&#;nın güneyinde. Şehir merkezine 80 km masefedeki Nemrut&#;a iki saatlik bir araba yolculuğuyla erişmek mümkün.
  • Hızlı trenler Ankara&#;da iki istasyonda duruyor. Eryaman ve Ankara YHT Garı. Batı yönlü diğer trenler için duraklar Ankara Garı ve Sincan. Doğu yönlü trenler için ise duraklar Ankara Garı ve Kayaş.
  • Ankara&#;nın önemli noktalarından gara toplu ulaşım tarifleri için tıklayınız.
  • Bu güzergahta Vangölü ve Kurtalan ekspresleri alternatif olarak kullanılabilir.

Tüm trenler

Seyahat ana sayfa

Bazı bilgiler değişiklik gösterebilir. Resmi bilgilere ulaşmak için lütfen tren operatörlerinin sitelerini ziyaret ediniz. Lütfen şu uyarıyı okuyunuz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır