kayalar traktör salihli / KAYA A.Ş. 6’INCI AKARYAKIT İSTASYONUNU SALİHLİ’YE AÇTI - GÜNCEL KULA HABER

Kayalar Traktör Salihli

kayalar traktör salihli

Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi

Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi ile ilgili tüm içerikler ve detaylı bilgiler için doğru yerdesiniz.
Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi sayfasında en güncel Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne sitemize eklenen Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi içerikleri yer almaktadır.

Güncel, Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi fotoğrafları ve Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi videolarını funduszeue.info Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi ile ilgili içeriklerın tümü bu sayfada sıralanmıştır.
Son yayınlanan Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi fotoğrafları, Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi videoları, Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi telefon ve adres bilgileri sayfa içeriğinde yer almaktadır.

Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi haftalık çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde detaylı olarak verilmiştir. Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi güncel adres bilgisine "Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi detaylı bilgi için Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi özellikleri ve Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak belirtilmiştir.

Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi videoları,dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi hakkında detaylı bilgiler için Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayisayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Kayalar Tümosan Manisa Bölge Bayi ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.



KAYA A.&#;. YEN&#; AKARYAKIT &#;STASYONUNDA KADIN &#;ST&#;HDAMINA ÖNEM VERD&#;

 

Manisa’n&#;n çe&#;itli ilçeleri ile Kütahya ve Bal&#;kesir’de akaryak&#;t ve traktör bayilikleri bulunan KAYA A.&#;., bir yeni yat&#;r&#;m&#;n&#; da geçti&#;imiz günlerde Salihli’ye yapt&#;. Salihli Otogar kar&#;&#;s&#;na aç&#;lan Petrol Ofisi akaryak&#;t istasyonunda, özellikle kad&#;n istihdam&#;na da büyük önemde yer verildi&#;i belirtildi.

 

 

Salihli-MAN&#;SA

07 Nisan // TogaMedya // / 

 

Manisa’da akaryak&#;t, traktör bayilik-servis, otomotiv, tar&#;m gibi sektörlerde öncü firmalar aras&#;nda yer alan KAYA A.&#;., geçti&#;imiz günlerde Salihli ilçesine 6’&#;nc&#; akaryak&#;t istasyonunu açt&#;. "Kaliteli yak&#;t, kaliteli hizmet" slogan&#;yla uzun y&#;llard&#;r kentte sektörü ad&#;na önemli hizmetlere imza atan KAYA A.&#;.’nin Salihli Otogar kar&#;&#;s&#;na aç&#;lan akaryak&#;t istasyonu Petrol Ofisi markas&#;yla taçland&#;r&#;ld&#;. KAYA A.&#;., bünyesindeki di&#;er i&#;letmeler gibi Salihli akaryak&#;t istasyonunda da kad&#;n istihdam&#;na büyük önem verdi&#;i belirtildi.

 

 

MODERN VE YEN&#;L&#;KÇ&#; &#;STASYON

 

 Bölgede 7/24 hizmet verecek olan KAYA A.&#;. Salihli Akaryak&#;t &#;stasyonu, modern ve teknolojik ekipmanlarla, mü&#;teri memnuniyeti odakl&#; yakla&#;&#;m ile faaliyetlerini sürdürmeye ba&#;lad&#;. Ücretsiz oto y&#;kama, ücretsiz araç kokusu, ücretsiz çay, ücretsiz limonata gibi hizmetlerle mü&#;teri memnuniyetini üst planda tutmay&#; hedefleyen KAYA A.&#;. Salihli Akaryak&#;t &#;stasyonunda, kad&#;n istihdam&#;na da büyük önem verildi.

 

 

MET&#;N KAYA: "YEN&#;L&#;KLER&#; ÖN PLANDA TUTTUK"

 

Hizmete aç&#;lan akaryak&#;t istasyonuyla ilgili aç&#;klamalarda bulunan KAYA A.&#;. Yönetim Kurulu Ba&#;kan&#; Metin Kaya, ba&#;l&#; bulunduklar&#; sektörlerde yapt&#;klar&#; yat&#;r&#;mlarla istihdama da katk&#; sa&#;lamaktan memnuniyet duyduklar&#;n&#; ifade ederek sözlerini &#;öyle sürdürdü: "Salihli’ye yeni bir akaryak&#;t istasyonu kazand&#;rd&#;k. Bu kapsamda &#;irketimiz bünyesindeki 6’&#;nc&#; akaryak&#;t istasyonu olarak buras&#; faaliyete geçmi&#; durumdad&#;r. Bölgedeki bu eksikli&#;i gidermek ve vatanda&#;lar&#;m&#;za mü&#;teri memnuniyeti ön planda olacak &#;ekilde hizmet vermek ilkesiyle bu yola ç&#;kt&#;k. Uzun y&#;llard&#;r olan birikimimizi burada perçinleyerek, sektörde her zaman oldu&#;u gibi yenilikleri ön planda tuttuk. Bu akaryak&#;t istasyonumuzda kaliteli akaryak&#;tla birlikte, büyük bir de marketimiz bulunmaktad&#;r. Tek temennimiz istasyonlar&#;m&#;za gelen her mü&#;terinin, memnun bir &#;ekilde buradan ayr&#;ld&#;&#;&#;n&#; görmektir. Burada vatanda&#;lar&#;m&#;za yapacak oldu&#;umuz hizmetlerden dolay&#; çok mutluyuz. Akaryak&#;t istasyonumuz Salihli ilçemize hay&#;rl&#; olsun." dedi.




Bug&#;n ziyaret&#;i ( klik) ki&#;i burdayd&#;!

KAYA A.Ş. 6’INCI AKARYAKIT İSTASYONUNU SALİHLİ’YE AÇTI

Manisa’nın çeşitli ilçeleri ile Kütahya ve Balıkesir’de akaryakıt ve traktör bayilikleri bulunan KAYA A.Ş., bir yeni yatırımını da geçtiğimiz günlerde Salihli İlçesine yaptı. Salihli Otogar karşısına açılan Petrol Ofisi akaryakıt istasyonunda, özellikle kadın istihdamına da büyük önemde yer verildiği belirtildi.

Manisa’da akaryakıt, traktör bayilik-servis, otomotiv, tarım gibi sektörlerde öncü firmalar arasında yer alan KAYA A.Ş., geçtiğimiz günlerde Salihli ilçesine 6’ıncı akaryakıt istasyonunu açtı. "Kaliteli yakıt, kaliteli hizmet" sloganıyla uzun yıllardır kentte sektörü adına önemli hizmetlere imza atan KAYA A.Ş.’nin Salihli Otogar karşısına açılan akaryakıt istasyonu Petrol Ofisi markasıyla taçlandırıldı. KAYA A.Ş., bünyesindeki diğer işletmeler gibi Salihli akaryakıt istasyonunda da kadın istihdamına büyük önem verdiği belirtildi.

MODERN VE YENİLİKÇİ İSTASYON

 Bölgede 7/24 hizmet verecek olan KAYA A.Ş. Salihli Akaryakıt İstasyonu, modern ve teknolojik ekipmanlarla, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım ile faaliyetlerini sürdürmeye başladı. Ücretsiz oto yıkama, ücretsiz araç kokusu, ücretsiz çay, ücretsiz limonata gibi hizmetlerle müşteri memnuniyetini üst planda tutmayı hedefleyen KAYA A.Ş. Salihli Akaryakıt İstasyonunda, kadın istihdamına da büyük önem verildi.

METİN KAYA: "YENİLİKLERİ ÖN PLANDA TUTTUK"

Hizmete açılan akaryakıt istasyonuyla ilgili açıklamalarda bulunan KAYA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kaya, bağlı bulundukları sektörlerde yaptıkları yatırımlarla istihdama da katkı sağlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: "Salihli’ye yeni bir akaryakıt istasyonu kazandırdık. Bu kapsamda şirketimiz bünyesindeki 6’ıncı akaryakıt istasyonu olarak burası faaliyete geçmiş durumdadır. Bölgedeki bu eksikliği gidermek ve vatandaşlarımıza müşteri memnuniyeti ön planda olacak şekilde hizmet vermek ilkesiyle bu yola çıktık. Uzun yıllardır olan birikimimizi burada perçinleyerek, sektörde her zaman olduğu gibi yenilikleri ön planda tuttuk. Bu akaryakıt istasyonumuzda kaliteli akaryakıtla birlikte, büyük bir de marketimiz bulunmaktadır. Tek temennimiz istasyonlarımıza gelen her müşterinin, memnun bir şekilde buradan ayrıldığını görmektir. Burada vatandaşlarımıza yapacak olduğumuz hizmetlerden dolayı çok mutluyuz. Akaryakıt istasyonumuz Salihli ilçemize hayırlı olsun." dedi.

/04/jpg/04/jpg/04/jpg/04/jpg/04/jpg/04/jpg/04/jpg/04/jpg

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası