subaşı çiğköfte serik / Suspicious activity detected

Subaşı Çiğköfte Serik

subaşı çiğköfte serik

Türk mutfağının eşsiz lezzetleri arasında önemli bir yere sahip olan çiğköfte, hem zahmetli yapılışıyla hem de sunumu ile maharet ister. En kaliteli ince bulgurun, soğanla, sarımsakla, yağ, salça ve leziz pul biberle harmanlanması sonucu hazırlanan çiğköfte artık, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yükselişte olan fast food sektöründe, kendine hatırı sayılır bir yer edinmeyi başardı.

Akdeniz’in parlayan yıldızı Antalya’da konumlanan, Serikfast food sektöründe hizmet veren firmamız da, etsiz çiğ köftenin en leziz halini müşterileri ile buluşturuyor. Çiğköftemizin bir kez tadına varan müşterilerimiz, bir daha vazgeçemiyor. Usta ellerin her gün özenle hazırladığı, acının en tatlı hali çiğköftelerimiz, leziz bir atıştırma molası vermek isteyen müşterilerini günün her saatinde bekliyor.

Uluslararası kalite standartlarına uygun üretim anlayışı ile sağlıklı, güvenilir ve lezzetli çiğköfte konusunda Türkiye çapında tanınan markayı, Antalya ilindeki vatandaşlarımızla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Serik ilçesindeki restoranımıza gelerek, gerek porsiyon olarak gerekse dürüm şeklinde sunduğumuz çiğköftemizin tadına bir kez varan müşterilerimiz, bu lezzetten uzun süre uzak kalamıyor. Restoranımızda çiğköfte tutkunu müşterilerimiz için, menümüzde mega dürüm seçeneğini de sunuyoruz. Ayrıca, lezzetine kefil olduğumuz etsiz çiğköftemizi, siz müşterilerimize her ayın 15’inde yüzde 50 indirimli olarak sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Firmamız, hijyen koşullarının en üst düzeyde uygulandığı restoranında, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile haftanın her günü hizmet veriyor.

Firma Etiketleri

Adıyaman Subaşı çiğköfte'nin, Antalya Serik ilçesinde açılışını gerçekleştirdiği 3. şubesine ilgi hayli yoğundu.

ADIYAMAN SUBAŞI ÇİĞKÖFTE ailesi sağlam alt yapısıyla tecrübeli personeliyle emin adimlarla türkiyenin heryerinde büyümeye devam ediyor.


Adıyaman Subaşı çiğköfte yönetim kurulu başkanı Ömer bey Çiğköfte'leri günlük üretip şubelere günlük olarak sevk'ini gerçekleştirmekteyiz. Bu şekilde şubelerimize ürünlerimizi herzaman taptaze gönderiyoruz dedi.


Çiğ köfte'lerimiz el değmeden üretilmektedir
Çiğköfte üretimi İSO kalite yönetim sistemi ve İSO Gıda güvenliği sistemine sahip tesislerde üretilmektedir.


Ürün içerği % doğaldır herhangi bir kimyasal içermemektedir.
Ürünlerin içerisinde kullandığımız baharat, bulgur ve salça Türkiyenin en kaliteli markaları arasından özenle seçiliyor.


Subaşı çiğköfte  yönetim kurulu başkanı Ömer bey ayrıca Gıda, Tarım ve Hayvancılık bakanlığı onaylı çiğköfte'lerimizin üretim alanları sürekli denetlenmektedir, diye özellikle belirtti.


Ürünlerimiz yüksek bariyerli vakumlu ambalajlarda gönderilmektedir.


Çiğ köfte paketleme'leri 7 kat yüksek bariyerli vakumlu ambalajlarla yapılıyor ve bu şekilde şubelerimize gönderiliyor.




Antalya Serik'deki 3. Şubemizi gerçekleştırdik diyen Ömer bey, işyerinin işletmecilerine hayırlı uğurlu ve bol kazançlar dilerken. Her geçen gün emin adımlarla işletmecilerimizle beraber  büyümeye devam ediyoruz dedi.






Adıyaman Subaşı çiğköfte'nin bayilik şartları şu şekildedir.
Kendinize bir dükkân bulup tüm tadilat işlemlerini gerçekleştirdikten sonra ürün siparişi veriyorsunuz. Gönderdiğimiz paketli ürünleri perakende'ye dönüştürüp satışını gerçekleştiriyorsunuz.
Her hangi bir ek ücret, kapora, isim hakkı, teminat ve vb. Haklar talep etmiyoruz.

Bayilik için detaylı bilgi almak isterseniz funduszeue.info


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası