geotekstil keçe ölçüleri / GEOTEKSTİL KEÇE BEYAZ | Macrotech Endüstriyel Yapı Ürünleri

Geotekstil Keçe Ölçüleri

geotekstil keçe ölçüleri

Pozuna ait Birim Fiyat, Analiz ve Yapım Şartları

&#;evre ve Şehircilik Bakanlığı › İnşaat (Yapı İşleri)

Makina ile ortalama 2,5 cm kalınlıkta al&#;ı esaslı şap yapılması

&#;evre ve Şehircilik Bakanlığı › İnşaat (Yapı İşleri)

POLİMER BIT&#;ML&#; &#;RT&#;LER İLE SU YALITIMI YAPILMASI

&#;evre ve Şehircilik Bakanlığı › İnşaat (Yapı İşleri)

5 cm kalınlıkta taşy&#;n&#; levhalar (Taşy&#;n&#; - kg/m&#; yoğunlukta-y&#;klenebilen) ile yatayda (geleneksel gezilebilir teras &#;atı vb.) ısı yalıtımı yapılması

&#;evre ve Şehircilik Bakanlığı › İnşaat (Yapı İşleri)

3 mm kalınlıkta plastomer esaslı (-5 soğukta b&#;k&#;lmeli) cam t&#;l&#; taşıyıcılı ve 3 mm kalınlıkta plastomer esaslı (-5 soğukta b&#;k&#;lmeli) polyester ke&#;e taşıyıcılı polimer bit&#;ml&#; &#;rt&#;ler ile iki kat su yalıtımı yapılması

&#;evre ve Şehircilik Bakanlığı › İnşaat (Yapı İşleri)

3 mm kalınlıkta plastomer esaslı ( soğukta b&#;k&#;lmeli) cam t&#;l&#; taşıyıcılı ve 3 mm kalınlıkta plastomer esaslı ( soğukta b&#;k&#;lmeli) polyester ke&#;e taşıyıcılı polimer bit&#;ml&#; &#;rt&#;ler ile iki kat su yalıtımı yapılması

&#;evre ve Şehircilik Bakanlığı › İnşaat (Yapı İşleri)

10 cm kalınlıkta taşy&#;n&#; levhalar (Taşy&#;n&#; - kg/m&#; yoğunlukta-y&#;klenebilen) ile yatayda (geleneksel gezilebilir teras &#;atı vb.) ısı yalıtımı yapılması

&#;evre ve Şehircilik Bakanlığı › İnşaat (Yapı İşleri)

3 mm kalınlıkta elastomer esaslı ( soğukta b&#;k&#;lmeli) cam t&#;l&#; taşıyıcılı ve 3 mm kalınlıkta elastomer esaslı ( soğukta b&#;k&#;lmeli) polyester ke&#;e taşıyıcılı polimer bit&#;ml&#; &#;rt&#;ler ile iki kat su yalıtımı yapılması

&#;evre ve Şehircilik Bakanlığı › İnşaat (Yapı İşleri)

3 mm kalınlıkta plastomer esaslı (-5 soğukta b&#;k&#;lmeli) polyester ke&#;e taşıyıcılı polimer bit&#;ml&#; &#;rt&#;ler ile iki kat su yalıtımı yapılması

&#;evre ve Şehircilik Bakanlığı › İnşaat (Yapı İşleri)

2 mm kalınlıkta, PVC esaslı, (UV dayanımlı, donatılı) jeomembran ile su yalıtımı yapılması

Geotekstil Keçeler

Ürün bilgisi

Polipropilen veya Polyester hammaddesinden yapılan, elyafın iğneleme yöntemiyle birleştirildiği dokunmamış tekstil ürünüdür. Örgüsüz geotekstilde atkı ve çözgü yoktur. Geotekstil keçe, zemin kayma, toprakla veya geoteknik mühendisliği ile ilgili herhangi bir malzeme ile birlikte kullanılabilen geçirimli tekstil ürünüdür. Homojen bir yapıya sahiptir.

Kullanım alanları

  • Geçici yollar, bağlantı yolları, orman yolları
  • Daimî yollar, havaalanı uçak pistleri, taksi yolları ve otoyollar
  • Otoparklar, depolama alanları
  • Demiryolları, ray döşeme ve ray yenileme çalışmaları
  • Hendek drenleri
  • Dikey drenler
  • Tarımsal drenaj ve drenaj borular
  • Yeşil çatılar

Uygulama yöntemi

  • Drenaj levhası ile birlikte ve tek uygulamalarda; Geotekstil keçe yapılırken 10’ar cm bindirme yapılarak uygulanır.

Ayırma fonksiyonu

  • Geotekstil, ince daneli zemin ile kaba daneli zemin ara yüzeyine yerleştirildiğinde ayırma fonksiyonu görür. Böylece, üst yapıdan gelen dinamik veya statik yükten dolayı oluşacak malzeme karışımını önlemiş olur.
  • Geotekstiller, süreklilik, esneklik, deforme olabilme, permeabilite ve yüksek çekme dayanımı özelliklerinin sonucu olarak suyun doğal sirkülasyonuna engel olmadan değişik geoteknik özelliklere sahip iki zemini birbirinden ayırır.

Filtrasyon fonksiyonu

Filtrasyon işinde kullanılacak geotekstilin uygun maksimum gözenek açıklığı, yeterli su geçirgenliği, sıkışmadan az etkilenme ve yüksek poroziteye sahip olması istenir. Geotekstilin yerleştirilmesinden sonra zemin içindeki su ile birlikte bir miktar ince daneli zemin de taşınır. İlk etapta taşınan bu malzeme geotekstilden mutlaka geçmelidir. Böylece, geotekstilin karsısında içerisinde ince daneli malzemenin bulunmadığı bir tabaka oluşur. Bu doğal olarak elenmiş filtre tabakası işlevi görerek küçük parçacıkların geotekstile doğru hareketini önler. Eğer bu ince daneler geotekstil bünyesinde tutulursa, az geçirimli bir tabaka oluşur ve suyun akışı engellenir. Su akışına engel olmamak ve boşluk suyu basıncı oluşumunu önlemek için, geotekstilin geçirgenliği en az zeminin geçirgenliği kadar olmalıdır. Tıkanma riskini ve geotekstilin sıkışabilirliğini de göz önüne alarak güvenlik faktörü 10 veya (önemli barajlarda) olarak alınır.

Drenaj fonksiyonu

Drenaj amacı ile kullanılacak geotekstiller, kendi düzleminde yüksek geçirgenlik, basınca karşı yüksek dayanım ve iyi filtre özelliklerine sahip olmalıdır.

Güçlendirme fonksiyonu

Noktasal yüklerin eşit olarak geniş bir alana yayılması ve oluşan gerilme kuvvetlerine direnerek, zemin kütlesini güçlendirmesidir. Zeminlerin aksine, geotekstiller çekme direncine sahiptir. Çekme direncini ve kopmadan önce deformasyon kabiliyetini arttırarak, zeminin güçlendirilmesini sağlarlar. Güçlendirme sayesinde yumuşak zeminlerde, önemli derecede agrega tasarrufu yapılarak yol yapımı gerçekleştirilebilmektedir.

Koruma fonksiyonu

Geotekstil, deformasyonu ve gerilmeyi azaltarak ya da yayarak istenilen malzemeyi korur. İki malzeme arasına yerleştirilen geotekstil (örneğin asfalt kaplama ile eski yol kaplaması arasına veya geomembran ile agrega arasına) malzemelerden birini korur (asfalt kaplama veya geomembran).

Yalıtım fonksiyonu

Sonuç olarak mekanik ve hidrolik olarak iki ana grupta incelenebilen; donatı, güçlendirme, ayırma, yalıtım, filtrasyon ve drenaj fonksiyonlarına sahip olabilen geosentetiklerin son yılda kullanımlarının giderek artmakta ve inşaat mühendisliği ile ilgili problemlerin çözümlerinde etkin oldukları bir gerçektir. Geleneksel yöntemlerin yerine çok çeşitli işlerde kullanılabilen bu malzemeler zemine doğal olarak sahip olmadığı yeni özellikler kazandırıp mühendislik parametrelerini geliştirmekte, direkt ve endirekt avantajlar sağlamakta ve muhtelif geri kazanımlara neden olmaktadır. Bu bildiri kapsamında kullanıldıkları yerlere göre sağlanan faydalar da kapsamlı bir şekilde irdelenmiştir.

EPDM Membran

Geotekstil Keçesi Gr./m²

Geotekstil Keçeleri son teknoloji makineleri ile donatılmıştır modern fabrikada özel olarak dokunmaktadır.

Geotekstil Keçeleri dokunmasında kullanım yerine,amacına ve aranan teknik özelliğine göre polipropilen,polyester ve poliamid kullanılmaktadır.

Getotekstil Keçelerimiz iki temel özelliği ilede diğer ürünlerden ayrılmaktadıfunduszeue.info özelliklerden biri iğneleme metodu ile dokunması diğer önemli ve farklıözelliği ısıl işlem görmüş olmasıdır.

İğneleme taranmış ve katlanmış liflerin yatay halde dururken özel çentikli iğeler ile dikey olarak birbiri arasına karıştırılmasıdır.

Geniş makine parkımızsayesinde  çok geniş ürün yelpazesi funduszeue.info alttan hem üstten iğneleme yaparak çok yüksek mukavemetli ürünleri başarı satmaktayız.

Işıl işlem ise sıcak kalender ile termoplastik özellik gösteren liflerin belirli bir ısıda ve basınç altında fiske edilmesidir.

GEOTEKSTİL KEÇE AVANTAJLARI

 Isıl işlem gördüğü için aynı gramajda daha fazla mukavemet ve daha az uzama gösterir,

  • Daha az depolama alanı gerektirir,
  • Kolay taşınabilir ve serilebilir,
  • Asit, alkali ve mikroorganizmalara karşı dayanıklıdır,
  • UV ışınlarına dayanımlıdır,
  • Geotekstilin yüzeyine dik ve yüzeyine paralel geçirimliliği yüksektir,

Gramaj Seçenekleri

ÜRÜN İSMİ

EN

x

BOY

AMBALAJ

GEOTEKSTİL KEÇE ORG. gr.

2m

x

m

m²/Top

GEOTEKSTİL KEÇE ORG. gr.

2m

x

m

m²/top

GEOTEKSTİL KEÇE ORG. gr.

2m

x

m

m²/top

GEOTEKSTİL KEÇE ORG. gr.

2m

x

50 m

m²/top

GEOTEKSTİL KEÇE ORG. gr.

2m

x

50 m

m²/top

GEOTEKSTİL KEÇE ORG. gr.

2m

x

50 m

m²/top

  • Projelendirmeye göre kullanılabilecek alternatif ebatlar üretilebilmektedir
  • Geotekstil keçe uygulama yapılırken 10’ar cm bindirme yapılarak uygulanır.


Geotekstil Keçe Kullanım  Alanları Yerleri ve Amacı

Kara yolları

Tüneller ve yer altı tesislerinde

Spor sahaları

Metro

Ziraat alanları

Bahçe Terasları

Hava Alanları

Maden işletme sahaları

Demir yolları

Katı atık depolama sahaları

Sulama kanalları ve göletlerde

Kıyı koruma ve izilasyon alanları vb..

Yalıtım tabakaları arasında çatlamalara karşı taşıyıcı olarak,

su ve ısı izalasyonu tabakalarının birbirinden ayrılmasında,

İzolasyonun korunması,fazla suyub drenajı drenaj borularının sarılarak tıkanmasının önlenmesinde,

Çökmelerinin önlenmesinde ve daha pek çok uygulama alanında geobast geotekstilleri kullanılmaktadır.

Kazandıklarınız

  • Teknik standartlara uygun kaliteli üretim
  • Sürekli yapılan testler ile kalitede devamlılık
  • Belgeler ile kanıtlanmış TSE ve Avrupa standartlarında üretim
  • Zengin Stok ve ürün çeşidi
  • Bilgi ve tecrübeli üretim ve satış ekibi
  • Esnek üretim seçenekleri sayesinde şantiyelerinizde firesiz ve ekonomik çözümler
 

Yorumlarınız bizim için çok önemlidir. Yorum yaparak diğer üyelerin o ürün hakkında ki tecrübelerinizden faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası