payitaht abdülhamid 9 bölüm / Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm.. — Video | VK

Payitaht Abdülhamid 9 Bölüm

payitaht abdülhamid 9 bölüm

Payitaht Abdülhamid Şubat&#;ta TRT 1&#;de.

Payitaht Abdülhamid dizisinde, Osmanlı İmparatorluğu&#;nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla  taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatı kaleme alınıyor. “Payitaht Abdülhamid” dizisi dev kadrosu ve ES Film imzasıyla Şubat ayında TRT1 ekranlarında başlıyor!

 

Çekimlerine Kocaeli Seka Film Platolarında başlanan dizinin, yönetmen koltuğunda “Kurtlar Vadisi”, “Elveda Rumeli” gibi başarılı dizi  projeleriyle tanıdığımız Serdar Akar oturuyor. Sultan Abdülhamid Han karakterini ise, “Ihlamur Altında”, “Tatar Ramazan”, “Bir Çocuk Sevdim”, “Babam ve Ailesi” ve en son TRT’nin mini dizisi “Son Destan” gibi projelerde seyircinin severek izlediği  Bülent İnal üstleniyor.

 

Tarihin en merak edilen dönemi ile Payitaht Abdülhamid ekranlara taşınacak…

Payitaht Abdülhamid; Osmanlı İmparatorluğu&#;nun tarihin en çok merak edilen, en çok tartışılan ve dünyanın  manipülasyon hamleleriyle gözünü Osmanlı topraklarına diktiği dönemde tahta çıkarak, 33 yıl gücü ve zekasıyla İmparatorluğu var gücüyle ayakta tutan Sultan Abdülhamid Han’ın son 13 yıllık Padişahlık Dönemini, ES Film imzasıyla TRT ekranlarına taşıyor.  Proje Tasarımı Osman Bodur’a ait ve senaryosunu yine Osman Bodur ve Uğur Uzunok’un üstlendiği “Payitaht &#; Abdülhamid”,  II. Abdülhamid Han&#;ın bu son 13 yıllık döneminde meydana gelen olaylar çerçevesinde Batılı devletler “yeni yüzyılı” kendileri için dizayn etmeyi arzularken, karşılarına dikilen yürekli adamın hikâyesini seyirciye aktaracak.

 

Dizinin ana teması: &#;Mücadele&#;

&#;da, Sultan Abdülhamid&#;in padişahlığının yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyacak olan “Payitaht –  Abdülhamid”, dizisinde, uzun süre sonra Osmanlı&#;nın zaferi ile sonuçlanan bir savaş: &#;Yunan Harbi&#;ne yer verilecek.  1. Siyonist Kongre ile Sultan&#;dan istenen Filistin toprakları, Padişah&#;ın sonuna kadar vermediği ve masadan düşmanın hüsranla kalktığı bir dönem olarak ekrana gelecek. Yine Sultan&#;ın başarılı olduğu bir önemli proje, Hicaz Demiryolu çalışmaları ve dahası Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alacak diğer önemli tarihi olaylar arasında. Sultan Abdülhamid Han ile birlikte ülkenin mücadelesine tanıklık ederek, günümüze taşınan güçlü bir milletin evlatlarına ve gelecek tarihimize armağan niteliğinde sunulmayı vaat eden dizi,  &#;Mücadele!’

 

TRT’nin “Filinta” ve  “Zeyrek ile Çeyrek’ dizileri ile Türkiye&#;nin ilk Hollywood projesi olan -Y Production ile ortak yapımını üstlendiği- &#;The Ottoman Lieutenant- Osmanlı Subayı&#; filmine imza atan, Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici’nin ortak olduğu ES Film’in yeni projesi “Payitaht Abdülhamid”in çekimleri, İzmit&#;teki Seka Film Platosunda tamamen yenilenen, döneme uygun hale getirilen setlerde başladı. Platoda ayrıca, Yıldız Sarayı&#;nın belirli mekanları da birebir inşa edildi. Dönemin diğer kahramanlarının da, kurgusal öğelerle yer alacağı dizide, İzmit Seka Film Platosu dışında, çeşitli tarihi mekanlar ile birlikte İstanbul&#;da Yıldız, Dolmabahçe ve Eyüp bölgeleri ile Yalova ve İzmit&#;te de dış çekimler yapılacak.

 

Başrollerinde; Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi EyüboğluHakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer alacağı dizinin kadrosu, ana kadro ve figürasyonlar beraber kişi olacak. Zaman zaman Yeşilçam’ın usta ve emektar oyuncuları da seyirciyle buluşacak. Dizide, kişilik teknik ekip görev yapacak.

 

Görüntü Yönetmenliğini Filinta’nın muhteşem görüntülerine imza atan Sami Saydan üstlenirken, Uygulayıcı Yapımcılığını Özlem Taşpınar, Sanat Yönetmenliğini Yelkan İşkorkutan, Sanat Danışmanlığını Reza Hemmatirad, Kostüm Tasarımını Barış Karaca, Tarih Danışmanlığını Azmi Özcan, Konsept Danışmanlığını Selman Kayabaşı, Cast Direktörlüğünü Tuncay Altınoğlu, Kurgu Yönetmenliğini Kemalettin Osmanlı ve müziklerini Yıldıray Gürgen üstleniyor. Dizinin Post ve Mix’ini Üs Yapım üstlenirken, Efekt ve CGI’lara Digiflame imza atacak.

 

Payitaht Abdülhamid Sosyal Medya Hesapları

 

Payitaht Abd&#;lhamid 9. b&#;l&#;m yeni son fragman izle TRT 1’de-izle yeni

 

Payitaht Abdülhamid son bölüm TRT 1’de izlendi ve yine büyük beğeni topladı.  Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt gibi isimlerin yer aldığı Payitaht Abdülhamid 9. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Payitaht Abdülhamid son bölümde, Ermeni komiteciler Payitaht’ı kana bulamak için İstanbul’a silah yığmaya çalıştılar. Ancak hesap etmedikleri biri vardı; Sultan Abdülhamid! Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

 

Ermeni komiteciler Payitaht’ı kana bulamak için İstanbul’a silah yığmaya çalışıyor. Hesap etmedikleri biri var; Sultan Abdülhamid! Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Celal (Umut Kurt) ve Kemalettin’in (Eren Hacısalihoğlu) Filistin’den getirdiği ajanı usta bir planla İngilizlere karşı kullanıyor. Ömer (Akın Akınözü) annesinin intikamı için Hiram’ın (Berkan Şal) peşine düşüyor.

 

Ömer hedefe giderken kurulmuş bir ok gibi yayından fırlıyor. Fakat başına geleceklerden habersizdir. Valide Sultan’ın (Şefika Ümit Tolun) Saraya gelmesi Bidar Kadın (Özlem Conker) ve Seniha Sultan (Selen Öztürk) arasındaki muharebeyi iyice kızıştırıyor. Valide Sultan’ın hükmü Saraydaki dengeleri bozacak. Sara (Elena Vineova) kurtuluş hediyesi olarak Mahmut Paşa’ya büyük bir hediye veriyor. Ancak bu hediye Mahmut Paşa’nın kâbusu olacak. Melike (Ezgi Eyüboğlu) mazisinin sırlarını aralamak için Saraydan çıkmak zorunda. Abdülkadir (Can Sipahi) Melike’nin yardımına koşuyor. Ama bu başına büyük bir bela açacak.

 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM İZLE - TRT 1

 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD KONUSU

Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığı “Payitaht Abdülhamid” dizisi dev kadrosu ve ES Film imzasıyla TRT1 ekranlarında

Payitaht Abdülhamid; Osmanlı İmparatorluğu'nun tarihin en çok merak edilen, en çok tartışılan ve dünyanın manipülasyon hamleleriyle gözünü Osmanlı topraklarına diktiği dönemde tahta çıkarak, 33 yıl gücü ve zekasıyla İmparatorluğu var gücüyle ayakta tutan Sultan Abdülhamid Han’ın son 13 yıllık Padişahlık Dönemini, ES Film imzasıyla TRT ekranlarına taşıyor. “Payitaht - Abdülhamid”, II. Abdülhamid Han'ın bu son 13 yıllık döneminde meydana gelen olaylar çerçevesinde Batılı devletler “yeni yüzyılı” kendileri için dizayn etmeyi arzularken, karşılarına dikilen yürekli adamın hikâyesi seyirciye aktarılıyor.

'da, Sultan Abdülhamid'in padişahlığının yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyacak olan “Payitaht – Abdülhamid”, dizisinde, uzun süre sonra Osmanlı'nın zaferi ile sonuçlanan bir savaş: ''Yunan Harbi''ne yer verilecek. 1. Siyonist Kongre ile Sultan'dan istenen Filistin toprakları, Padişah'ın sonuna kadar vermediği ve masadan düşmanın hüsranla kalktığı bir dönem olarak ekrana gelecek. Yine Sultan'ın başarılı olduğu bir önemli proje, Hicaz Demiryolu çalışmaları ve dahası Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alacak diğer önemli tarihi olaylar arasında. Sultan Abdülhamid Han ile birlikte ülkenin mücadelesine tanıklık ederek, günümüze taşınan güçlü bir milletin evlatlarına ve gelecek tarihimize armağan niteliğinde sunulmayı vaat eden dizi, 'Mücadele!’ Ana temasındaki mesajla seyirciye sunulacak.

The revolution was suppressed and the fire in the palace was extinguished. However, its consequences and destruction continue. Sultan Abdülhamid makes veladet-i humayun celebrations to show that the Ottoman Empire was not destroyed and cannot be destroyed easily. The news of victory from Payitaht brings together the adversaries of Abdülhamid once again. During the celebration, Zuluflu Ismail Paşa is revealed to be the elder brother of Sultan Abdülhamid, surprising everyone including the enemies. Cemile Sultan, who came to Payitaht for Veladet-i humayun celebrations, manages to disturb everyone in harem, causing Seniha Sultan to leave. Meanwhile, Zalman David Levontin comes to Payitaht disguised as Mr. Gustav, making secret moves against Sultan Abdülhamid. Zalman is eventually exposed and punished, so the Brits send William Hechler as an ambassador. He openly becomes enemies with Sultan Abdülhamid, making many moves before being defeated and imprisoned.

Payitaht Abdulhamid - Season : 3

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası