odtü metu sertifika / ODTÜ Bilgi Teknolojileri Sertifika Programı

Odtü Metu Sertifika

odtü metu sertifika

ODTÜ’den Online Ücretsiz ve Sertifikalı Dersler

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden olan ODTÜ, Avrupa Birliği Projesi kapsamında Herkese Online Ücretsiz ve Sertifikalı Dersler programına başlanmıştır.

Bilgeiş Projesi, Türkiye’de işçi ve işverenlerin uyum yeteneklerinin geliştirilmesine katkı sağlanması, teknolojiye uyumu geliştirilmiş bir işgücü piyasası oluşturulmasının desteklenmesi, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımın ve etkinliğinin artırılması, işçi ve işveren düzeyinde kapasite geliştirilmesi doğrultusunda uygulanmaktadır. Bu çerçevede, Ankara, İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Gaziantep olarak belirlenen 5 pilot ilde üniversiteler, ticaret ve sanayi odaları, sürekli eğitim merkezleri, organize sanayi bölgeleri gibi paydaşlarla işbirliği protokolleri imzalanması, pilot illerde yaşayan işçi ve işverenlerin eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, işletmelerin ihtiyacına yönelik çevrim içi ders oluşturulmasına yönelik faaliyetler yürütülmesi planlanmıştır.

Dersler:

FOTOĞRAF VE VİDEO
3B TASARIM
WEB VE TASARIM
2B TASARIM
WEB TASARIM ARAÇLARI
PROGRAMLAMA
MOBİL PROGRAMLAMA DİLLERİ
VERİMLİLİK ARAÇLARI
DİJİTAL PAZARLAMA

Dersler için TIKLAYINIZ

(Visited times, 26 visits today)

Türkiye’de popüleritesi yüksek olan üniversitelerinden  ODTÜ, Avrupa Birliği Projesinin kapsamı dahilinde herkes için Online olarak ücretsiz ve sertifikali derslerin programını başlatmıştır.

 

ODTÜ kapsamında geliştirilen üretilen ve tane ücretsiz , efektif ve fazlaca çeşit içeren konular online dersler olarak bu platform tarafından size sunuluyor.

Derslerinizi tamamladığınız takdirde, tamamlayan herkesin ODTÜ Rektörünün imzasıyla katılım sertifikanızı alabileceksiniz.

 

Bilgeiş&#;in Projesi , Türkiye’nin işçi ve işverenler arasındaki uyumu , yeteneklerin geliştirilmesi, ve katkı sağlanmasını, teknolojiyle uyum içinde gelişmiş iş gücü piyasasını oluşturmak için desteklenmesi, etkinliğin artması, ve kapasitenin gelişmesi kapsamında uygulanacaktır

tane online ders için erişim imkanı sağlayacaksınız

Dersleri tamamlayanlar ODTÜ tarafından sertifika alacaktır

 

Bu dersler ile mesleki yeterliliklerinizi arttıracaksınız yeni beceriler kazanabileceksiniz

Birçok kategoride dersleri inceleyebilirsiniz

Uzmanlık Alanlarına göre sıralanmış şekilde inceleyebileceksiniz

En çok tercih edilen Popüler olan dersleri inceleyebileceksiniz

Çok kaliteli ve mutlaka faydalanacağınız bu dersler ücretsizdir

Genel olarak derslerde  sertifika alabilmeniz için % 70 oranında başarılı olmanız gerekiyor.

Derse dair bütün ödevleri ve sınavlarınızı tamamlar başarılı olursanız, sertifikayı ilerleme çubuğuyla son basamağa tıklarsanız &#;Sertifika Al&#; butonuyla sertifikanıza erişim sağlayabilirsiniz

Sertifika , QR koduyla üretiliyor.

 

Ayrıca sık sorulan sorular kısmında platform hakkında detaylı bilgiye erişip, kafanızdaki tüm soru işaretlerini giderebilirsiniz.

 

İlgi duyduğunuz, kendinizi geliştirmek ve mesleki yeterliliğinizi arttıracak kurslara başlayabilir , derslere bağlı sınavlarda yüzde yetmiş oranında başarı sağlayarak ücretsiz sertifika alabileceksiniz

 

Derslere  erişmek için tıklayınız

Sık sorulan sorulara erişmek için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor

İlgili

bilgeiş ücretsiz dersler, odtü ücretsiz dersler, ücretsiz sertifikalı kurslar

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve toplam 9 ay sürecek olan Dönem Bilgi Teknolojileri Sertifika Programı 8'er haftalık 4 dönemden oluşmaktadır. Bilgisayar Mühendisliği Programlarının 8 temel dersini içermektedir. Bilgi Teknolojileri Sertifika Programı öncelikli olarak yaygınlaştırılmasında yarar görülen bilgilere ilişkin konularda bir dizi eğitim programı projesidir. Bilgi Teknolojileri Sertifika Programı konu başlıkları aşağıda sunulmaktadır.

1. Modül: Bilgisayar Sistemleri ve Python Programlama, Java ile Bilgisayar Programcılığına Giriş

2. Modül: Java ile Veri Yapıları ve Algoritmalar, Unix ile İşletim Sistemleri

3. Modül: Veri Tabanı Yönetim Sistemleri, Yazılım Mühendisliği

4. Modül: Web Programlama, Yazılım Geliştirme Projesi

Eğitim programıyla ilgili detaylara funduszeue.info internet sayfasından ulaşılabilmektedir. 

ODT&#;'den bin kişiye &#;evrim i&#;i eğitim

Haberin Devamı

"Bilgeİş platformunda çalışan, işveren, öğrenci ya da meslek öğrenmek isteyen herkese yönelik içerikler bulunuyor. Eğitim içeriklerinde özellikle çalışanların Sanayi değişimine uyum yeteneğinin geliştirilmesi amaçlanıyor. Ancak eğitim portalı, iş dünyasının yanı sıra toplumun her kesimine yönelik içerikleri ile herkesin yararlanabileceği açık bir okul gibi hizmet veriyor. Bilgeİş, yeni bir şey öğrenmek ve kendisini geliştirmek isteyen herkes için faydalı olabilecek basit, anlaşılır ve kolay takip edilebilen ücretsiz dersler içeriyor."

HER GÜN YÜZLERCE KAYIT
Çağıltay, eğitim portalında bulunan bütün derslerin, teknik terimler dışında tamamıyla Türkçe olduğunu vurguladı.Bilgeİş eğitim portalı üzerinde bulunan çevrim içi dersin ücretsiz ve herkese açık olduğunu belirten Çağıltay, her gün yüzlerce kişinin kayıt olup eğitim aldığına işaret ederek, şöyle konuştu:

"Bilgeİş'e Eylül itibarıyla binin üzerinde katılımcı üye oldu. Katılımcıların 13 bini işveren, bini ise çalışanlardan oluşuyor, Geri kalan üyeleri ise çalışmayan bireyler, öğretmenler ve öğrenciler oluşturuyor. Katılımcılar, Eylül tarihine kadar Bilgeİş eğitim portalı üzerinden bin sertifika aldı. Katılımcılar dersleri ortalama 27 gün içinde tamamlıyor."

Haberin Devamı

KISA SÜREDE DERS İÇERİĞİ TAMAMLANIYOR
Bilgeİş'te bulunan derslerin içeriğinin ağırlıklı olarak bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımı ile ilgili olduğuna vurgulayan Çağıltay, ayrıca sosyal becerilerini geliştirmek veya hobi edinmek isteyenler için de çok sayıda derslerin bulunduğunu söyledi.

Bilgeİş portalı üzerinden, robotik programlamadan liderliğe, üç boyutlu modellemeden kişisel stres yönetimine, drone kullanımından vitrin tasarımına kadar pek çok derse ulaşılabildiğini aktaran Çağıltay, "Portalda bulunan dersler, başlangıç seviyesinden başlayarak kişiye o konu hakkında gerekli altyapıyı kazandıracak şekilde ilerliyor. Kullanıcılar, içerik hakkında hiçbir bilgiye sahip olmasalar bile kısa süre içinde tüm ders içeriğini tamamlayabiliyor" dedi.

Haberin Devamı

ÖDEVLERİ DERS ASİSTANLARI KONTROL EDİYOR
Katılımcıların istedikleri derse ve ders değerlendirme bölümlerine özgürce istedikleri zaman katılabildiğini belirten Çağıltay, ayrıca kullanıcılara ödevler verildiğini, bu ödevleri kontrol eden ders asistanlarının ve haftanın her günü çalışma saatleri içinde, kullanıcıların anlık sorularını yanıtlamak için canlı destek masasının bulunduğunu bildirdi.

Kürşat Çağıltay, Bilgeİş Projesi kapsamında, yeni eğitimlerin geliştirildiğini, en son açılan yapay zeka dersine büyük ilgi bulunduğunu ve mobil oyun programlamaya yönelik çok sayıda dersten oluşan bir ücretsiz sertifika programının hazırlandığını sözlerine ekledi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası