garanti bankası yönetmen maaşları / Garanti BBVA IR

Garanti Bankası Yönetmen Maaşları

garanti bankası yönetmen maaşları

Kazandığınız para önemli, yaşadığınız ülkeye bağlı olarak değişen gelir gider dengesi de. Peki hepsi bu kadar mı? Almanya&#;da maaşlar kuşkusuz çalıştığınız meslek dalına göre değişiyor. İşinizde ne kadar iyi olduğunuz da ay başında hesabınıza yatan parayla yine doğru orantılı. Ancak kariyer rotanızı daha çizmediyseniz, gelecek planlarınızı henüz yapmak üzereyseniz işleri en başından belirlemek her zaman daha sağlıklı bir seçim. Sevdiğiniz mesleği yapmanın yanında; hayatınızı idame ettirecek, standartlarınızı belirleyecek hatta emeklilik döneminizi garanti edecek maddi güce sahip olmak için kararlarınızı yol yakınken gözden geçirmekte fayda var. Hele kariyerinizi Almanya gibi son derece gelişmiş bir Avrupa ülkesinde sürdürme niyetindeyseniz biraz sonra okuyacaklarınızı aklınızın bir köşesine not etmelisiniz. Bu yazımızda Almanya’daki en yüksek ve en düşük maaşlardan, ücretlerin eyalet ve şehirlere göre dağılımından bahsederek, söz konusu verileri maaşlar hakkında detaylı bilgi sağlayan ve yıllık olarak yayımlayan Almanya maaş atlasına (Gehaltsatlas) dayandıracağız.

Başlıklar

Almanya maaş atlası (Gehaltsatlas)

Almanya’nın her yerinden toplamda ’den fazla kayıt incelenerek oluşturulan Almanya maaş atlası, sektör ve meslek gruplarının ücretler üzerindeki etkisini göstermek için oluşturuluyor. Rapor, yalnızca en iyi ve en kötü maaşlı işleri listelemenin yanı sıra meslek grubuna göre elde edilen kazançları eyalet ve şehirlere göre kategorize ederek doğu ve batı Almanya arasındaki ücret farklılıklarına da vurgu yapıyor. Ayrıca işverenlerin, akademik unvanların ve ilgili niteliklerin etkisini yine araştırmalarının arasına katıyor.

yılına ait Almanya maaş atlası (Gehaltsatlas) hakkındaki tüm verilere ulaşmak için tıklayın.

Almanya’da en yüksek maaşlar listesi

Almanya’da en yüksek maaşlar listesine baktığımızda yılı içerisinde tıp sektöründeki kıdemli profesyoneller, geçen yıl olduğu gibi en çok para kazanan kişilerin başında geliyor. Tabii koşulları da göz önünde bulundurmakta fayda var. Bu alanda görev yapan meslek erbaplarının, Türkiye de dahil olmak üzere çoğu ülkeye göre çok daha iyi çalışma standartlarına sahip olduklarını söylemek mümkün.

 DigitalBannerAds VasistdasWebsite x MG

Almanya’da en çok kazandıran diğer meslek gruplarına ve yıllık ortalama gelir bilgilerine ise aşağıda görebilirsiniz. Unutmadan, bu yazıda göreceğiniz tüm maaşlar ortalama, yıllık ve en önemlisi brüt tutarlardır. Yani bu maaşın üzerinden vergi kesintisi olacaktır. Şimdi maaşlara dönelim:

  1. Danışman hekim ( Euro)
  2. Kıdemli hekim ( Euro)
  3. Satış yönetimi ( Euro)
  4. Bölge müdürü ( euro)
  5. Ticari müdür ( Euro)
  6. IT yöneticisi ( Euro)

Mühendislik, hukuk, finans, insan kaynakları, lojistik, pazarlama, iletişim alanındaki diğer iş kollarını da yukarıdaki maddelerin sonrasında en yüksek maaşlı meslekler arasına ekleyebiliriz.

Almanya'da brüt maaş teklifi aldınız ancak bankanıza tam olarak ne kadar para yatacak bilmiyor musunuz? funduszeue.info Almanya net maaş hesaplama aracı ile hemen Almanya'daki brüt maaşınızdan net maaşınızı hesaplayın.

Almanya’da en çok talep gören sektörler

En yüksek maaşa sahip meslekler ve talep gören sektörler arasındaki doğru orantı dünyanın neredeyse her köşesinde aynı. Tabii kısa ve uzun vadede değişen dengeleri, büyük kitleleri etkileyen güncel gelişmeleri de göz ardı etmek mümkün değil. Salgınlar, savaşlar ya da ekonomik kriz gibi büyük sonuçları olan eylemler bunlardan sadece birkaçı. Almanya maaş atlasına göre aşağıdaki sektörlerde de bunun örneklerini görmek mümkün.

  1. Biyoteknoloji – ( Euro)
  2. Sermaye malları ( Euro)
  3. İletken madde sanayi ( Euro)
  4. Bankacılık ve sigortacılık ( Euro)
  5. Tıbbi ilaç ve eczacılık ürünleri ( Euro)

En düşük maaş veren endüstriler

Almanya’da en kötü ücret dağılımına sahip sektörlerin hemen hemen tüm dünyada olduğu gibi son bir yıl içinde büyük değişiklik gösterdiği malum. Bu yüzden kariyer planınızı yaparken her durum ve koşulda sizi yarı yolda bırakmayacak bir meslek tercih etmeniz fazlasıyla önemli. Tabii bir gün sonrasını bile kestiremediğimiz bir dünya düzeninde bu konunun ne kadar mümkün olduğu tartışmalı. Ancak yine de seçimlerinizi yaparken ölçüt olarak baz alınabilecek temeller var. Tüm dünyayı etkileyebilecek olası durumlardan minimum zararla çıkmak için ilk olarak mesleğinizin güncellenebilir ve farklı koşullara uyarlanabilir olmasına dikkat edin.

Gün geçtikçe dijitalleşen dünyada bahsi geçen konunun önemi geçtiğimiz son bir yılda fazlasıyla ortada. Online mecralara ve teknolojiye uyum sağlayan sektörler ekonomik olarak öne çıkarken ya da içinde bulunduğumuz durumu en az zararla atlatırken aşağıda da görebileceğiniz gibi bazı endüstrilerin büyük bir çöküşe uğradığını söylemek mümkün.

  1. Otel ve restoranlar ( Euro)
  2. Çağrı merkezleri ( Euro)
  3. Perakende satış ( Euro)
  4. Giyim ve tekstil ( Euro)
  5. Turizm ve eğlence ( Euro)

Akademik unvanların maaşlara etkisi

Meslek seçimi ve işinizde ne kadar başarılı olduğunuzun yanında maaşınızı belirleyen bir diğer faktör de sektördeki deneyiminiz. Mesleki alanda ilk yıllarını icra eden genç bir profesyonelin aldığı ücret ile uzman bir yöneticinin maaşı arasındaki farkı ölçümleyebilmek için aşağıdaki maddeler belki tam olarak açıklayıcı olmayabilir. Ancak akademik unvanların maaşlara etkisi konusunda biraz fikir vereceği kesin.

  1. Vasıflı işçiler ( Euro)
  2. Yöneticiler ( Euro)
  3. Akademisyenler ( Euro)
  4. Genç profesyoneller ( Euro)

Almanya&#;da maaşlar ve eyaletler

Şimdi ise gelelim ülke genelindeki ortalamalara. Kazandığınız paranın değerini belirleyen en önemli etmenlerden biri de aslında bulunduğunuz konum. Tabii burada konuyu ülke bazında değerlendirmekten söz etmiyoruz bile. Almanya’da bile olsanız yaşam standartları ve beşeri faktörden dolayı aldığınız ücret eyaletler arası hayli farklılık gösterebilir.

  1. Baden-Württemberg ( Euro)
  2. Hesse ( Euro)
  3. Hamburg ( Euro)
  4. Bavaria ( Euro)
  5. North Rhine-Westphalia ( Euro)

En başta da belirttiğimiz gibi doğu ve batı Almanya arasındaki fark da yine burada bariz bir şekilde gözlemlenebiliyor. Batı eyaletlerindeki durum yukarıdaki gibiyken doğudaki veriler ise biraz farklı.

  1. Mecklenburg-Vorpommern ( Euro)
  2. Saxony-Anhalt ( Euro)
  3. Brandenburg ( Euro)
  4. Saxony ( Euro)
  5. Thuringia ( Euro)

Almanya’da şehirlere göre maaşlar

Almanya’da maaş istatistiklerini biraz daha detaylandıracak olursak konuyu şehir bazında da inceleyebiliriz. Hangi eyalet başkentleri en yüksek maaşlara sahip sorusunun cevabını yine aşağıdaki maddelerde görebilirsiniz. Ancak belirtmekte fayda var, veriler eyalet dağılımından pek de farklı değil.

  1. Stuttgart ( Euro)
  2. Münih ( Euro)
  3. Düsseldorf ( Euro)
  4. Wiesbaden ( Euro)
  5. Hamburg ( Euro)

Doğu eyaletlerinin başkentleri aşağıdaki maddelerde de görebileceğiniz üzere, Almanya’daki en düşük ücretli eyalet başkentlerini oluşturuyor.

  1. Schwerin ( Euro)
  2. Magdeburg ( Euro)
  3. Potsdam ( Euro)
  4. Erfurt ( Euro)
  5. Dresden ( Euro

Almanya’da maaş konusunda bilmeniz gerekenler

Yazımızı sonlandırmadan Almanya’da maaş konusunda bilmeniz gereken birkaç maddeyi de eklemeden olmaz. Almanya’da maaş hesaplanırken çok büyük ölçüde brüt tutarlar baz alınır. Neden mi? Çünkü maaşınızdan kesilen vergi oranı, ailevi durumu gibi farklı faktörlere göre değişkenlik gösterebilir. Bu yüzden öncelikle vergi sınıfınızı öğrenmeli, alacağınız net maaşı brüt üzerinden hesaplamalısınız.

Diğer bir madde ise herkesin aklındaki o soru: Almanya’da geçinebilmek için ne kadar gerekli? Bu başlığın üzerinde daha önceki yazılarımızda da durmuştuk. Fakat genel olarak özetlemek gerekirse konunun tamamen yaşam standartlarınızla ve bulunduğunuz bölgedeki gelir gider dengesi, satın alma gücü gibi kavramlarla ilgili olduğunu söyleyebiliriz. Sorunun detaylarına Almanya’da asgari ücret konulu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

funduszeue.info Platformu
TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsinizBuraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
  1. korkusuz Mesaj Gönderim Zamanı: , #1

  2. KARBEYAZ09 Mesaj Gönderim Zamanı: , #2

    Zaten Değerlendirdiniz!0
    valla Arkadasım. cok yogun tempoda calısıyorlar, Mesailer oluyor, Kendini ezdirmemen lazım, cunku hakkını yiyen yetkili ve yönetmenler var, genel de 8 e kadar mesai oluyor ama her zaman değil tabii haftada 2 kere oluyor, funduszeue.info-Pazar iş yok, bunu nerden biliyorsun diyorsan eşimden dolayı biliyorum o da orda calısıyor. maaslar arası alıyor, çift maas var, 3 ayda 1 kez, mesai parası falan,

    not: çalısırken de THY,Deva holding,Bank asya,arcelik bu kurumlara da basvurmanı tavsiye ederim. rahat edersin.

  3. turkuaz06 Mesaj Gönderim Zamanı: , #3

  4. korkusuz Mesaj Gönderim Zamanı: , #4

  5. ulugbey Mesaj Gönderim Zamanı: , #5

  6. korkusuz Mesaj Gönderim Zamanı: , #6

  7. zübüş Mesaj Gönderim Zamanı: , #7

  8. korkusuz Mesaj Gönderim Zamanı: , #8

  9. yelizzz Mesaj Gönderim Zamanı: , #9

  10. zübüş Mesaj Gönderim Zamanı: , #10

  11. korkusuz Mesaj Gönderim Zamanı: , #11

  12. ulugbey Mesaj Gönderim Zamanı: , #12

  13. engelli_eskisehir Mesaj Gönderim Zamanı: , #13

  14. ulugbey Mesaj Gönderim Zamanı: , #14

  15. prensesd Mesaj Gönderim Zamanı: , #15


Yeni Mezunlar

Garanti BBVA'nın bir parçası olmak ister misiniz?

"Mühendislik eğitimi aldım. Rakamlarla uğraşmayı seviyorum ve analitik yönümün kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Bankada bana uygun kariyer fırsatları neler olabilir?"

"Bankada şubeler dışındaki iş olanakları neler?"

"Bankanın Genel Müdürlüğünde pek çok birim var. Bankadaki birimlerin birinde uzmanlaşmak istiyorum, peki ama bana en uygun birim hangisi?"

Potansiyelinizi ve akademik birikimizinizi kullanarak Genel Müdürlük birimlerimizde uzmanlaşmak istiyorsanız; Management Trainee programımız tam size göre!

Nasıl MT olabilirim?

Bankamızın her yıl açılan "Management Trainee" programında değerlendirilmek için, Talent Day veya Talent Camp programlarından birine katılmış olmanız gerekir.

Eğer üniversite 2. veya 3. sınıf öğrencisiysen Talent Camp ‘e katılıp bankamız birimlerinde staj yapman yeterli olacak.

Eğer üniversite 4. sınıf veya YL öğrencisiysen yada yeni mezunsan Talent Day ’e katılarak MT olmanın ilk aşamasını tamamlayabilirsin.

Aranan nitelikler

İngilizceni yazılı ve sözlü aktif olarak kullanabiliyorsan,

Örgün eğitim veren üniversitelerin 4. sınıf veya Yüksek Lisans öğrencisiysen ya da yeni mezun* olduysan,

* Yeni mezun başvurusu yılı mezunlarını kapsamaktadır.

Sırasıyla İngilizce sınavı, Genel Yetenek Sınavı, Kişilik Envanteri ve video kayıt mülakatı yapılacaktır.

Tüm aşamaları başarı ile geçen adaylarımızı, bölüm tercihini de dikkate alarak, kontenjanlarımız dahilinde Talent Days etkinliklerimizden birine davet edeceğiz.

Etkinliklerimiz

Dijital ve Pazarlama Analitiği: Dijital trendler ile ilgileniyor, pazarlama alanındaki gelişmeleri ve yeni uygulamaları yakından takip ediyor, data analizi, strateji ve iş geliştirme konularına ilgi duyanlar için.

Hazine ve Finans: Makro ekonomik gelişmeleri, finansal piyasaları ve hazine ürünlerini yakından takip edenler için.

Krediler ve Risk Analitiği: Sektör ve finansalların analizi, nakit akışı gibi çeşitli yöntemlerle kredi analizleri yapılması ilgini çekiyor veya Risk analitiği, analitik modelleme ve standart model geliştirme araçları ile programlama dillerine ilgi duyanlar için.

Garanti BBVA'dan dev personel alımı.

Garanti BBVA'dan bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birçok kadroda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. Farklı şehirlere, hem ofisten hem de evinden çalıştırmak üzere yapılacak personel ve banka memuru alımında başvurular internet üzerinden alınmaya başladı. Biz de finans7 olarak bu yazımızda söz konusu banka personeli alımı ilanlarının başvurusuna dair detaylara ve başvuruyu nasıl yapacağınıza yer verdik.

KADROLAR VE BAŞVURU ŞARTLARI

Garanti BBVA kariyer sayfası üzerinden yayınlanan personel alımı ilanında başvuru şartları ve kadrolara şu şekilde yer verildi:

Yazılım Mühendisi
Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik/Elektronik Mühendisliği, Matematik Mühendisliği ve benzeri bölümlerinden mezun
En az 4 yıl yazılım geliştirme tecrübesine sahip,
Java, Spring Framework, JSP, Cloud (openshift) konularında uzmanlığı olan,
IntelliJ, Visual Studio, Jenkins, Sonar, Git, Bitbucket, Mockito, Maven vb. araçlarda deneyimli,
Web geliştirme konularında bilgi sahibi (HTML, CSS, Javascript),
Rest, Sopa gibi web servis teknolojilerinde deneyim sahibi,
Unit test yazma konusunda tecrübeli,,
Mikroservis mimarisinde çalışmış,
CI/CD süreçleri hakkında iyi düzeyde çalışma bilgisine sahip,
Çevik yazılım geliştirme yaşam döngüsü ve çevik metodolojiler hakkında bilgili,
Tasarım kalıpları, SOLID, güvenli ve temiz kod ilkeleri bilgisine sahip.

Yatırım Bankacılığı- Yazılım Mühendisi
Teknoloji tutkusuyla çalışma arkadaşlarına ve müşterilerine ilham veren, yenilikçi ve farklı bakış açılarından ilham alan,
İnsan odağını ön planda tutan, açık iletişimin yapıcı etkisine inanan,
Sürekli gelişime inanan, “Okul şirket”te olmanın farkındalığıyla etrafını da sürekli geliştiren,
Trendleri takip eden, bunları ekibiyle paylaşmaktan keyif alan,
Tek ekip ruhuyla “birlikte başarı” yaklaşımını benimseyen,
“Müşterimiz Önceliğimizdir” yaklaşımını benimseyen, güvene dayalı ilişkiler geliştirebilen ve ihtiyaçlarını anlayan, yön veren,
Yaptığı işin kalitesinden ödün vermeyen,
Güçlü analitik düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri olan,
İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip,

Yalova-Müşteri Danışmanı
Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezunsan,
Yalova’da ikamet ediyorsan,
SEGEM ve BES sertifikalarına sahipsen,
Finans sektörüne ilgim var diyorsan,

Uygulama Çözümleri Bilgi Güvenliği - Bilgi Güvenliği Mühendisi
Üniversitelerin Bilgisayar/Elektrik/Elektronik/Endüstri Mühendisliği bölümlerinden veya bilgi teknolojileri kapsamında eğitim veren 4 yıllık teknik bölümlerinden mezun olan,
Bilgi Güvenliği uzmanlığı veya IT denetim rollerinde en az 4 yıllık iş tecrübesine sahip,
Güvenlik kontrollerini ve çözümlerini tasarlama ve gözden geçirme deneyimi
BDDK, COBIT, SOX, PCI DSS, KVKK, ISO gibi yasal ve düzenleyici gereklilikler ve OWASP methodolojisi hakkında bilgi ve tecrübeye sahip
Uygulama güvenliğinin sağlanmasında temel bilgi ve tecribeye sahip
Kimlik doğrulama ve erişim teknolojileri bilgisine sahip,
İyi seviyede İngilizce bilgisine sahip

Ticari Risk Stratejileri Uzmanı,Yönetmeni
Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezunsan,
Raporlama ve veri analiz tekniklerine hakimsen,
SQL, SAS, R veya Python bilgisine sahipseniz, (en az birini en az orta seviyede kullanabiliyorsan),
İyi derecede excel bilgisine sahipsen,

Tekirdağ Merkez - Müşteri Danışmanı
Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezunsan,
Tekirdağ Merkez'de ikamet ediyorsan,

Şube Lobi İşlemleri - İş Analisti
Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun
En az 3 yıl analist tecrübesine sahip,
CI/CD süreçleri hakkında iyi düzeyde çalışma bilgisine sahip,
İyi derecede İngilizce bilen
Analiz ve test metodolojilerine hakim
İş birimleriyle iletişim ve proje süreçleri hakkında deneyimli
Ekran ve süreç tasarım tecrübesine sahip,
Test ve otomasyon süreçleri hakkında bilgi sahibi,
Çok partili, karmaşık ve zorlu projelerde yüksek motivasyonla çalışabilen
Çevik yazılım geliştirme yaşam döngüsü ve çevik metodolojiler hakkında bilgili.
SQL bilgisine sahip

Süreç Madencisi Yönetmeni
Üniversitelerin mühendislik, matematik lisans bölümlerinden mezunsan,
Veri ve süreç madenciliği, görselleştirme ve analiz alanında en az 4 yıl deneyimliysen,
Süreç geliştirme, dönüşüm ve izleme konularında deneyimliysen,
İleri düzeyde SQL bilgisine sahipsen,
Yazılı ve sözlü olarak İngilizce’yi aktif olarak kullanabiliyorsan

Satın Alım Finansmanı Yetkilisi - Uzmanı - Yönetmeni
Üniversitelerin Lisans bölümlerinden mezunsan,
İlgili konularda en az 1 yıl deneyimliysen,
Yazılı ve sözlü olarak İngilizce’yi aktif olarak kullanabiliyorsan,
İyi derecede MS Office (PowerPoint, Excel, Word vb.) hakimsen.

RPA Süreç Dönüşüm Yönetmeni
Üniversitelerin mühendislik, matematik, istatistik lisans bölümlerinden mezunsan,
Analist, süreç gelişim&dönüşüm rollerinde (tercihen en az 4 yıl) deneyimliysen,
Yazılı ve sözlü olarak İngilizce’yi aktif olarak kullanabiliyorsan.

Müfettiş-Yetkili Müfettiş Yardımcısı
Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezunsan,
İngilizceyi İleri seviye yazılı ve sözlü olarak aktif kullanıyorsan,
Microsoft Office uygulamalarına hakimsen,
Temel bankacılık süreçlerine hakimsen; güvence denetimleri, danışmanlık çalışmaları ve iç denetim metotları konusunda tecrüben varsa,
Finans sektöründe, tercihen bankaların iç denetim birimlerinde veya bağımsız denetim kuruluşlarında minimum 2 yıl tecrüben varsa,

Kurumsal Portaller – İş Analisti
Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun
2 yıl ve üzeri iş analizi tecrübesine sahip
Web ve/veya mobil uygulama tecrübesine sahip
Sistem analizi, modellemesi ve dokümantasyonu hakkında bilgili
Algoritma kurma, akış oluşturma ve veri modeli geliştirme konularında bilgi sahibi
Test süreçleri ve metodolojileri hakkında bilgi sahibi
SQL bilgisi ve tecrübesi bulunan
UX/UI konularında bilgi sahibi

Kurulum ve Lojistik Yönetimi - Destek Uzmanı
Mühendislik bölümlerinde lisans mezunu
İletişim kabiliyeti yüksek, önceliklerini doğru belirleyen, iş takibi kuvvetli
İhtiyaç odaklı bir yaklaşımla sorun çözebilen
Kalite ve sürekli iyileştirme tutkunu
Hızlı tempolu bir ortamda çoklu görevleri başarıyla yapabilen, kendi motivasyonunu sağlayabilen
Dinamik, disiplinli, sorumluluk sahibi ve güvenilir
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış

Konya Ereğli - Müşteri Danışmanı
Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezunsan,
Konya Ereğli'de ikamet ediyorsan,

İştirakler Risk Yönetimi Yetkilisi - Uzmanı - Yönetmeni
Üniversitelerin Lisans bölümlerinden mezunsan,
İlgili konularında en az 1 yıl tecrübeniz var ise,
Yazılı ve sözlü olarak İngilizce’yi aktif olarak kullanabiliyorsan,
İyi derecede MS Office (PowerPoint, Excel, Word vb.) hakimsen.

İş Analisti
Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yönetim Bilişim sistemleri, Matematik ve benzeri bölümlerinden mezun
En az 4 yıl iş analistliği tecrübesine sahip,
Gereksinim toplama, tanımlama, iş planlaması, veri analizi, süreç analizi ve tasarımı, iş ve fonksiyonel gereksinim analizi, sistem tasarımı, test uygulaması, son kullanıcı görüşmeleri ve değişiklik yönetimi konularında deneyim
SQL tecrübesi olan,
Yazılım Geliştirme Yaşam Döngüsü (SDLC) bilgisi ve Agile çalışma metodolojisi hakkında deneyimli,
Planlama, koordinasyon, zaman yönetimi, yapıcı iletişim ve çözüm odaklılık konularında yüksek becerilere sahip

İstanbul-Müşteri Danışmanı
Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezunsan,
İstanbul’da ikamet ediyorsan,

İnegöl - Müşteri Danışmanı
Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezunsan,
İnegöl'de ikamet ediyorsan

İç İletişim ve Kültür Yönetmeni
Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezunsan,
İletişim, İnsan Kaynakları veya Yetenek & Kültür alanında en az 4 yıl tecrüben varsa ve aktif olarak kurum içi iletişim görevinde çalışıyorsan,
MS Office (Word, Excel, Powerpoint) uygulamalarını aktif olarak kullanıyorsan,
İngilizce’ yi yazılı ve sözlü aktif olarak kullanırım diyorsan

Garanti BBVA Teknoloji - Becoder
Sen veya 1. derece yakınların (anne, baba, kardeş) afet bölgesi olan 11 ilimizde depremden etkilendiyseniz,
4 yıllık mühendislik eğitiminde  şu anda  son sınıf öğrencisi veya  yeni mezunsan,
Sertifikalı fullstack developer olmak istersen,
Kodlama işinin ustalarıyla çalışmak istiyorsan,

Garanti BBVA - Talent Camp
Şu anda 4 yıllık lisans eğitiminde  3.sınıf öğrencisiysen ,
İngilizcene güveniyor ve iyi iletişim kurabildiğini düşünüyorsan,
Arkadaşların seni tanımlarken “öğrenmeye hevesli, dikkatli, mantıklı ve sorgulayıcı, iletişimi güçlü, esnek ve hızlı, takım çalışmasına yatkın” olarak tanımlıyorsa

Garanti BBVA - Müfettiş Yardımcısı
4 yıllık lisans eğitimini tamamlayıp ve sonrasında mezun olduysan ya da,
Şu anda öğrenciysen ve en geç Temmuz ’de mezun olacaksan,
İyi iletişim kurabildiğini düşünüyorsan ve İngilizceni aktif olarak kullanabiliyorsan,
Çevrende “öğrenmeye hevesli, dikkatli, mantıklı ve sorgulayıcı, iletişimi güçlü, esnek ve hızlı, takım çalışmasına yatkın” özelliklerinden birkaçıyla tanınıyorsan

Garanti BBVA - Management Trainee
Şu anda öğrenciysen ve diplomanı en geç Temmuz ’de alacaksan ya da yüksek lisansa devam ediyorsan,
4 yıllık lisans eğitimini tamamlayıp ve sonrasında mezun olduysan,
İngilizcene güveniyor ve iyi iletişim kurabildiğini düşünüyorsan,
Arkadaşların seni tanımlarken “öğrenmeye hevesli, dikkatli, mantıklı ve sorgulayıcı, iletişimi güçlü, esnek ve hızlı, takım çalışmasına yatkın” olarak tanımlıyorsa

Garanti BBVA - Bilgi Teknolojileri Müfettiş Yardımcısı
Bilgisayar Mühendisliği, MIS, İşletme Enformatiği, Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği veya Matematik ve benzer alanlarda eğitim veren teknik okulların 4 yıllık lisans veya yüksek lisans programlarından ve sonrasında mezun olduysan,
Yukarıda yer alan bölümlerde öğrenciysen ve en geç Temmuz ’ de mezun olacaksan,
İyi iletişim kurabildiğini düşünüyorsan ve İngilizceni aktif olarak kullanabiliyorsan,
Çevrende “öğrenmeye hevesli, dikkatli, mantıklı ve sorgulayıcı, iletişimi güçlü, esnek ve hızlı, takım çalışmasına yatkın” özelliklerinden birkaçıyla tanınıyorsan

Finansal Olmayan Risk Yetkilisi - Uzmanı - Yönetmeni
Üniversitelerin Lisans bölümlerinden mezunsan,
Operasyonel risk, denetim veya iç kontrol konusunda en az 6 ay deneyimliysen,
Yazılı ve sözlü olarak İngilizce’yi aktif olarak kullanabiliyorsan,
İyi derecede MS Office (PowerPoint, Excel, Word vb.) hakimsen.

Dijital Varlıklar Trading Çözümleri- İş Analisti
Üniversitelerin 4 yıllık ilgili örgün eğitim programlarından mezun,
En az 3 yıl iş analizi tecrübesine sahip,
İş süreçleri tasarlamak, olgunlaşmasına katkı sağlamak ve bunları akışa ya da sunuma dökmek konusunda tecrübe sahibi,
Belirsizlik ortamında yılmadan çalışabilecek, karar değişikliklerine uyum sağlayabilecek, gereken durumlarda müşteriyi yönlendirebilecek, müşteri ile etkin iletişim kurabilecek,
Blockchain, kripto cüzdan gibi teknolojilerle ilgisi, merakı olan,
Araştırmaya ve incelemeye zaman ayırabilecek,
Sorunları tespit edip çözümü oluşturmak konusunda sorumluluk ve inisiyatif alabilecek,
İngilizce dokümanları anlayabilen, inceleyebile, yazılı ortamlar ve sözlü toplantılarda kendini ifade edebilecek kadar dile hakim

Dijital Varlıklar Trading Çözümleri - Yazılım Uzmanı
Üniversitelerin 4 yıllık örgün eğitim programlarının Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği vb.bölümlerinden mezun,
3 yıl ve üzeri yazılım geliştirme tecrübesi olan,
Veri yapıları ve algoritmalar konusunda derin bilgi sahibi,
Yazılım geliştirmede destek almadan, bireysel ilerleyebilen,
Belirsizlik ortamında yılmadan çalışabilecek, karar değişikliklerine uyum sağlayabilecek,
Blockchain, kripto cüzdan, trading uygulamaları gibi konularda ilgisi, merakı olan,
Araştırmaya ve incelemeye zaman ayırabilecek,
Sorunları tespit edip çözümü oluşturmak konusunda sorumluluk ve inisiyatif alabilecek,
İngilizce dokümanları anlayabilen, inceleyebile, yazılı ortamlar ve sözlü toplantılarda kendini ifade edebilecek kadar dile hakim

Dijital Varlıklar Alım Satım Yönetmeni
İngilizceyi İleri seviye yazılı ve sözlü olarak aktif kullanıyorsan,
Benzer alanlarda min 4 yıl deneyim sahibiysen,
Ms Office programlarını iyi derecede kullanabiliyorsan,
Proje yönetim süreçlerinde deneyimin varsa.

Dijital Varlık Strateji ve Pazar Araştırmaları Yönetmeni
İngilizceyi İleri seviye yazılı ve sözlü olarak aktif kullanıyorsan,
3SAS, R, SPSS, Python, VBA, SQL gibi bir veya daha fazla veri analizi paketinde veya veri tabanında deneyim sahibiysen,
Ms Office programlarını iyi derecede kullanabiliyorsan

Dijital Varlık Saklama ve Operasyon Yönetmeni
İngilizceyi İleri seviye yazılı ve sözlü olarak aktif kullanıyorsan,
Benzer alanlarda min 4 yıl deneyim sahibiysen,
Blok zinciri, DeFi, NFT, Web , dijital varlık (kripto) alanlarına ilişkin bilgi sahibiysen,
Ms Office programlarını iyi derecede kullanabiliyorsan.

Dijital Varlık Platform Yönetimi Yönetmeni
Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun,
Son görev deneyimi 1 yıl,
Yükselmeye engel disiplin cezası bulunmayan,
İngilizceyi İleri seviye yazılı ve sözlü olarak aktif kullanan, (İngilizce 2. seviye dil)
3SAS, R, SPSS, Python, VBA, SQL gibi bir veya daha fazla veri analizi paketinde veya veri tabanında deneyim sahibi,
e-ticaret, web sitesi yönetimi, web platformları sistemleri ile genel web tasarımı ve teknolojileri konusunda deneyim ve bilgi sahibi,
Web analitiği araçları hakkında bilgi sahibi, (GA4, Google Optimize, Google Tag Manager, Microsoft Clarity, Hotjar etc.)
Ms Office programlarını iyi derecede kullanabilen.

Dijital Varlık Muhasebe ve Finansal Raporlama Yönetmeni
Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezunsan,
İleri seviye yazılı ve sözlü İngilizce dil bilgisine sahipsen,
Microsoft Office uygulamalarına hakimsen,
Denetim, bütçe ve analiz konularında en az 4 yıl tecrübeye sahipsen,
Uluslararası Finansal Raporlama Standartları (UFRS), tek düzen hesap planı (VUK , TTK) konularında deneyimliysen

Dijital Satış ve Pazarlama Yöneticisi
Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezunsan
İngilizceyi İleri seviye yazılı ve sözlü olarak aktif kullanıyorsan
MS Office (Excel, PowerPoint, Word vb.), SAS ve SQL araçlarını iyi derecede kullanabiliyorsan
Finans/fintech/ödeme hizmetleri ve e-para sektöründe benzer pozisyonlarda en az 4 yıl deneyim ve bilgi sahibiysen
Google, Facebook, Instagram, DV , Campaign Manager gibi reklam kanallarında; Google Analytics, Adjust analitik ara yüzlerde bilgi ve tecrübe sahibiysen

Bursa - Müşteri Danışmanı
Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezunsan,
Bursa’da ikamet ediyorsan,
Finans sektörüne ilgim var diyorsan,

Birikim ve Güvence Uzmanı
Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezunsan,
Askerlik görevini tamamladıysan ya da 1 yıl tecilliysen (Erkek adaylar için),

Bireysel Bankacılık Veri Bilimi Yönetmeni- Data Scientist
İngilizceyi yazılı ve sözlü olarak aktif kullanıyorsan,
SQL, SAS, Python ve database bilgin var ve bu programları kullanabiliyorsan,
Tahmin modelleri, segmentasyon ve karar ağaçları yöntemlerine hakimsen,
Makine öğrenme ve büyük veri konularında bilgim var diyorsan.

Bilgi Teknolojileri Müfettişi-Bilgi Teknolojileri Yetkili Müfettiş Yardımcısı
Bilgisayar mühendisliği, yönetim bilişim sistemleri, enformatik ve benzeri teknik alanlarda lisans ya da yüksek lisans mezunuysan ya da 4 yıllık lisans eğitimini farklı disiplinlerde tamamlamış olmakla birlikte bilgi teknolojileri/güvenliği alanlarında kendini geliştirdiysen,
İngilizceyi İleri seviye yazılı ve sözlü olarak aktif kullanıyorsan,
Bilgi sistemleri denetimi, siber güvenlik, bilgi güvenliği, yazılım geliştirme, ağ yönetimi, sistem yönetimi vb. alanlarda minimum 2 yıl tecrüben varsa,
Tercihen CISA, OSCP, CISM, CRISC, CISSP, CEH, GWAPT, GPEN, CIA vb. sertifikalardan bir veya birden fazlasına sahipsen.

Anti Fraud Uzmanı - Yönetmeni
Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezunsan
İngilizceyi İleri seviye yazılı ve sözlü olarak aktif kullanıyorsan,
MS Office (Excel, PowerPoint, Word vb.) ve SQL araçlarını İyi derecede kullanabiliyorsan,
Banka veya ödeme sistemleri kuruluşlarında en az 4 yıl fraud konusunda deneyim ve bilgi sahibiysen,
Anti-Fraud araçlarını kullanabiliyorsan ve kural yazım tecrüben varsa

Ankara -Müşteri İletişim Merkezi - Müşteri Temsilcisi
En az ön lisans/lisans mezunu ya da öğrencisiysen,
Ankara’da ikamet ediyorsan,
Haftanın herhangi bir 5 günü çalışabileceksen.

Aksaray - Müşteri Danışmanı
Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezunsan,
Aksaray'da ikamet ediyorsan,

İlana başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak için "funduszeue.info" adresine gitmeniz gerekmektedir. Kadın erkek adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası