sap junior iş ilanları / Empatik İnsan Kaynakları - Junior SAP Danışmanı İş İlanı | Yenibiris.com

Sap Junior Iş Ilanları

sap junior iş ilanları

İş Tanımı

Danışmanlık süreçlerini yürüttüğümüz müşterimiz için “Çağrı Merkezi Operasyon Birim Yöneticisi” arayışımız bulunmaktadır.

·      Operasyonun, sözleşmesini takiben, altyapısını, operasyonda kullanılacak araçları (yazılım, donanım,network vb), proje planını, iş akışı ve süreçlerini, personel seçim/eğitim vb. faaliyetlerini, operasyonun sağlıklı ve doğru zamanlama ile başlamasını sağlayacak şekilde planlamak, organize etmek ve denetlemek,
·      İşletmenin imkanlarını, maddikaynaklarını, araç/gereçlerini, insan kaynağını ve zamanını, etkili ve verimlibir biçimde kullanarak, yönettiği operasyonların önceden belirlenen hedeflerineulaşmasını sağlamak, ilgili operasyonu sürekli izleyerek düzeltici ve iyileştirici faaliyetlerde bulunmak hizmet kalitesinde fark yaratma çabasında olmak,
·      Ekibini herhangi bir ürün,hizmet, uygulama ve prosedür değişikliğinde bilgilendirmek, bilginin yaygınlaştırılması amacıyla tüm planlamaları ve kontrolleri yapmak,
·      Müşteri ve Üst Yönetimtarafından istenen bilgi ve raporlamaların beklenen tarihte hazırlanmasını, gerektiği durumlarda raporları ve analizleri yapmak,
·      Yapılacak işlerle ilgili olarak önceliklerine göre planlama yapmak,
·      Yönettiği operasyonların hizmet verdiği şirketlerle, yapıcı ve profesyonel ilişkiler geliştirmek. 
.      Kaliteyi üst seviyeye çıkartarak, kurumun hizmet verdiği şirketin tercih edilen hizmet sağlayıcısı konumuna gelmesinisağlamak,
·      Kendisine ayrılan bütçenin sağlıklı bir şekilde yönetilmesi için tüm harcama kalemlerinde bütçeye uyulmasını sağlamak departmanın mevcut bütçesini geliştirmek, karlılığa katkıda bulunacak aksiyonlar ve çalışmalar yapmak Verimliliği artırmak için şirket yönetiminden gelen geri bildirimleri bilgi ve becerisi ile birleştirerek sürekli gelişim için gerekli faaliyetlerde bulunmak.
·      Sorumlu olduğu operasyonda çalışan insan kaynağına liderlik etmek, takım çalışmasını, motivasyonu sağlamak, performanslarını takip ederek yetenek ve becerilerini değerlendirmek, gelişimin sağlanması için gerekli faaliyetlerde bulunmak.
·      Sorumlu olduğu operasyonun insan kaynaklarını geliştirerek gelecekte kurum içinde, yönetici pozisyonlarına uyguninsan kaynağı yetiştirmek
·      Ortak amaçlar doğrultusunda, kurumun diğer yöneticilerle iş birliği içinde olarak, takım çalışmalarında bulunmak.
·      Operasyona ait tüm akış,uygulama, sistemler ve yeni fikir, teknoloji ve şartlarla ilgili etkin birbilgi seviyesine sahip olmak; eğitim/seminer /e-mail güncellemeleri/sözlü bilgilendirme toplantılarını takip ederek, proses ve teknik bilgilerini güncel tutmak.
·      Olağanüstü durumlarda şirket yönetimi başta olmak üzere tüm birimleri bilgilendirmek.
·      Yönettiği operasyona ve müşteri memnuniyetini arttıracak bir bilgiye ulaşması durumunda ekip üyelerini veyöneticileri bilgilendirmek.
·      Şirketin kural ve gizlilikanlaşmalarına bağlı hareket etmek, müşteri bilgilerini şirket dışına çıkartmamak, paylaşmamak, kendi ya da 3. şahıslar menfaatine kullanmamak.
·      BGYS ile ilgili kurallara uyulmasından ve herhangi bir ihlal olayına şahit olunması durumunda ilgilikişilere bildirilmesinden sorumludur.

Aranan Nitelikler

·      Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun,
·      Çağrı Merkezi Operasyon Birim Yöneticisi pozisyonunda minimum 2 yıl, toplamda en az 10 yıl deneyimi olan,
·      Tercihen yüksek hacimli operasyonlar yönetmiş,
·      Tercihen İngilizce bilen veaktif kullanan,
·      MS Office uygulamalarını iyi derecede ve aktif olarak kullanabilen,
·      İnsan ilişkilerinde başarılı,müşteri odaklı çalışan, takım çalışmasını benimseyen,
·      Analitik becerileri gelişmiş, liderlik vasıflarına sahip, zaman yönetimi konusunda proaktif davranabilen.

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Digital transformation helps companies reach their full potential – if the underlying technologies work for the people using them! At NTT DATA Business Solutions, we design, implement, manage and continuously enhance SAP solutions to make them work for companies – and for their people. With operations in more than 30 countries, we have enabled thousands of companies become more efficient and effective during the last three decades. Our 10,000 experts around the world will also accompany you on your journey toward a truly intelligent enterprise – wherever you want to start!

We are looking for fresh graduates to join our growing team!

  • Fresh graduates from reputable Universities (bachelors degree in Industrial Engineering, Business Engineering, Computer Engineering, Software Engineering, MIS, Business Administration, Economics, etc)
  • Advanced level of English (German as a second language is an asset.)
  • Strong communication and presentation skills,
  • Analytical and critical thinking,
  • Ability to work in a team environment and demonstrate strong interpersonal and organization skills,
  • Experience in prioritizing competing demands, scoping large efforts and negotiating timelines,
  • Self-motivated, eager to learn new things and have a solution oriented approach.Adaption to flexible working hours and to travel for business purposes.

If you are passionate about one of these areas/modules submit your application!

SAP Supply Chain and Logistics Modules

SAP Financial Modules

.Net Development

Business Intelligence and Analytics

IT Support

Jr SAP Danışmanı

Ad: Fatih

Soyad: Umay

Telefon: 0(530) 822-0057

Eposta: [email protected]

Firma Adı: BFE Consulting

Pozisyon Adı: Jr SAP Danışmanı

Pozisyon Tipi: Sürekli/Tam Zamanlı

Alınacak Kişi Sayısı:

İş Alanları: Genel Başvuru
Mühendislik
Program
Diğer

Adayın Çalışacağı Şehir: İstanbul(Asya)

İş Tanımı ve Genel Nitelikler: Şirketimizde 'SAP Ariba danışmanı' olarak projelerimizde yetiştirilmek üzere genç,dinamik ve SAP danışmanlığı üzerine kariyer hedefi olan takım arkadaşları arıyoruz.


Genel Nitelikler:


• Tercihen üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun,
• İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,
• Satınalma süreçlerine ilgi duyan,
• Bulut çözümler ile ilgili çalışmaya istekli,
• Çözüm odaklı çalışma anlayışına sahip, analitik düşünebilen,
• Güçlü iletişim yeteneğine sahip,
• Yoğun ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olan adaylar.


Sorumluluklar:


• SAP Ariba ürününün işlevlerini öğrenmek,
• Projelerin kavramsal analizlerinde gerekli dokümantasyonları yapmak,
• İlgili modülde gerekli uyarlamaları yapmak,
• Kullanıcı eğitimlerini vererek eğitim dokümanlarının hazırlanmasını sağlamak.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası