8 sınıf ders çalışma programı pdf / LGS VE YKS ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÖRNEK DERS ÇALIŞMA PROGRAMI HAZIRLANDI

8 Sınıf Ders Çalışma Programı Pdf

8 sınıf ders çalışma programı pdf

2023 LGS için “2023 LGS Çalışma Programı” / “2023 LGS Ders Programı” ve daha fazlası Tercih Koçu’nda. MEB’in kazanımlarına ve okula yardımcı “LGS Çalışma Programı 2023 ” burada.

Her yıl liseye geçiş için adayların girdiği LGS için en sık yaşanan sorunlardan birisi de kesinlikle ders çalışma programlarındaki hatalar oluyor. Tercih Koçu olarak bu soruna çare olmak için en iyi LGS ders çalışma programını sizler için oluşturduk. Bu programa uyarak LGS’de en iyi sonuçları alacağınızdan emin olabilirsiniz. 8. Sınıf LGS çalışma programı olarakta kullanılabilinecek bu LGS ders çalışma programını aksatmadan takip ettiğiniz sürece LGS’den harika sonuçlar alabilirsiniz. 😉

Bunun yanında LGS çalışma programımızı PNG ve PDF tipinde ve A3 boyutlarında hazırladık. Böylelikle LGS ders programımızın çıktısını alarak duvarınıza veya masanıza asabilirsiniz. Dileyenler ise ders programını PNG formatından cep telefonuna, tabletine veya bilgisayarına resim olarak indirerekten de takip edebilir.

Güncel LGS konularını incelediniz mi? MEB’in yayınladığı verilerden yaralanarak hazırladığımız “LGS Konuları ve Soru Dağılımları” içeriğimiz ile her ders için bu sene LGS’de hangi konular var öğrenebilirsiniz.

LGS Çalışma Programı

LGS Çalışma Programı (PNG Formatında)

LGS Çalışma Programı PNG Formatında İndirmek İçin Tıklayınız

LGS Çalışma Programı (PDF Formatında)

LGS Çalışma Programı PDF Formatında İndirmek İçin Tıklayınız

LGS Çalışma Programımızın Detayları

  • Pazar günleri hariç toplamda hafta içi+ cumartesi olaraktan 6 gün boyunca biyolojik saatinizi de göz önünde bulunduraraktan günü 6 saatlik çalışma dilimlerine böldük.
  • Hafta içi okuldan sonra zihniniz henüz çok yorgun değilken ders çalışma programının daha verimli olması için günlük çalışmalara sayısal derslerle başladık.
  • Daha sonrasına ise LGS’de soru sayısı az fakat yine de çalışılması gerekli dersleri geç saatlere doğru yerleştirdik.
  • Her gün günün sonunda minimum 1 saat “Kitap Okuma” saati ayırdık. Böylelikle LGS’de inanılmaz bir okuma hızına erişeceksiniz.
  • Hafta sonları ise haftalık okuldaki derslerinizi tekrar edebilmeniz için “Hafta Tekrarı” saati koyduk. Böylelikle hiç bir dersi unutmuş olmayacaksınız.

LGS Ders Çalışma Programında Yapılabilecek Değişiklikler

İsteyenler ders programında;

  • Her çalışma saatinin sonuna dileyenler 15 dakikalık teneffüsler koyabilir.
  • Eğer okul derslerinde unutkanlık yaşamıyorsanız hafta sonunda yer alan “Hafta Tekrarı” yerine 1 deneme daha koyabilirsiniz.
  • Dileyenler her günün bitiminde yer alan “Kitap Okuma” saatini 2 günde 1 olacak şekilde düşürebilir. Kalan kısımlara ise soru çözüm saatleri yerleştirilebilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası