pastel boya çantalı / Öztürk Ticaret Ankara (@ozturkticaretankara) • Фото и видео в Instagram

Pastel Boya Çantalı

pastel boya çantalı

ВХОД


TEKNİK MALZEME ve ÖLÇÜLER: 35x50 cm ebadında beyaz resim kâğıdı üzerine çalışılacaktır. Malzeme serbesttir.

* Her öğrenci yarışmaya, daha önce ödül almamış ve sergilenmemiş en fazla 1 (Bir) eserle katılabilir.

* Katılımcılar , isim, yaş, adres, telefon ve  katıldıkları okulun ismini "KEMER VE DOĞA" Başlığı altında resme verdikleri rumuzla birlikte  resmin arkasına yazacaklardır. Resim üzerine hiçbir yazı ve bilgi eklenmeyecektir.

* Yarışmaya gönderilecek eserler katlanmadan ve yıpranmayacak şekilde teslim edilecektir; katlanan ve yıpranan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

RESİMLERİN KULLANIM HAKKI

Yarışmaya katılan resim çalışmalarının her türlü kullanım hakkı bedelsiz ve süresiz olarak KEMER TURİSTİK OTELCİLER VE İŞLETMECİLER BİRLİĞİ'ne aittir. Kemer Turistik  Otelciler ve İşletmeciler Birliği elde ettiği resimleri televizyon, internet, afiş, broşür, kitap, CD vb. ortamlarda yayınlama- yayınlatma hakkına sahip olacaktır.

Yarışmacılar katılım formunu imzalayarak, resim çalışmalarının kendilerine ait olduğunu, daha önce hiçbir yarışmaya katılmadığını, hiçbir yerde sergilenmediğini                ve şartname hükümlerini aynen kabul ettiklerini belirmiş olacaklardır.

 

 


Ödüller



 

 

  • SINIF     

    1.5 yıldızlı otelde 2 yetişkin+1 çocuk 2 gece tatil+plaket

    2.Monami Pastel Boya Seti+plaket

    3.Resim Çantası+plaket

     

    SINIF

    1.5 yıldızlı otelde 2 yetişkin+1 çocuk 2 gece tatil+plaket

    2.Monami Pastel Boya Seti+plaket

    3.Resim Çantası+plaket

 



nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir