minibüs plakası fiyatları / 1 milyonluk minibüs hattı icralık oldu, yarı fiyatına satılacak - , Sputnik Türkiye

Minibüs Plakası Fiyatları

minibüs plakası fiyatları

İstanbul taksi plakası satın almanın şartları nelerdir?

İstanbul taksi plakası, istanbul sarı taksi plakası, taksi dolmuş ya da minibüs plakası satın almak için aşağıdaki evrakların hazırlanması gerekmektedir:

- Sürücü belgesi (Ehliyet)
- Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı)
- Vekaletname (Noter tasdikli)
- İBB’den tahsis belgesi

Ölümlü kazalarda ruhsat sahibinin sorumluluğu nedir?

Kiralama sözleşmesi süresince oluşabilecek her türlü ölümlü kazalarda tüm sorumluluk şirketimize aittir.

Taksi plakasını kiraladığınız kişi kaza yapar ve taksi plakasının kirasını ödemezse, ruhsat sahibinin sorumluluğu nedir?

Kira kontrat süresince, taksi plakalı aracınız kaza yaparsa şirket sözleşmenizde anlaştığınız miktar kirayı tarafınıza ödemekle yükümlüdür.

Taksi plakamı satarsam ne kadar süre içinde paramı alabilirim?

Taksi plakanızı satarsanız en geç yedi iş günü içinde paranızı alabilirsiniz.

Taksi plakasının yıllık vergisi ne kadardır?

Taksi plakasının yıllık vergisi TL ile TL arasındadır.

İstanbul taksi plakası, istanbul sarı taksi plakası, taksi dolmuş ya da minibüs plakasının kira artışını belirleyen değişkenler nelerdir?

Plakaların kira artış bedeli yıl içinde uygulanan taksimetre zammı ve dönemin piyasa şartlarına göre belirlenir.

Neden bir kişi birden fazla taksi plakası alamıyor?

İBB’nin UKM müdürlüğünün almış olduğu karar ve yönetmelik gereği kişi, sadece kendi geçimini sağlayabilmesi için bir adet taksi plakası alabilme hakkına sahiptir.

Döviz artışı istanbul taksi plakası, istanbul sarı taksi plakası, taksi dolmuş ya da minibüs plakasının fiyat artışını etkiliyor mu?

Fiyat artışları arz ve talep doğrultusunda olmakla beraber, dövizdeki ani fiyat artışı da zaman zaman etkili olabilmektedir. 

Taksi şoförleri günlük ne kadar yevmiye vermektedir?

Taksi plakasının güncel bir aylık kirasını otuz güne bölerseniz bir şoförün günlük yevmiye fiyatı hesaplanmış olur. 

Taksi plakası emlak ile takas edilebilir mi?

Taksi plakası, sadece nakit ya da belli bir miktarını banka kredisi kullandırılmak suretiyle alım ve satış işlemleri yapılmaktadır.

Taksi plakasının geçen yıl ya da yıllarda fiyatı ne kadardı?

Web sayfamızdaki geçmiş yıl fiyat bölümünü tıklayarak ya da satış danışmanımızla irtibata geçerek taksi plakasının geçmiş yıllardaki fiyatını öğrenebilirsiniz. 

 

 

İBB yeni taksi plakası çıkartırsa taksi plakası fiyatları üzerindeki etkisi ne olur?

İBB’nin ya da adet yeni taksi plakası piyasaya çıkarması durumunda taksi plakasının geçici bir süre de olsa fiyatının düşmesine sebep olması kaçınılmazdır.

Taksi plakasının noter satış bedelini ne kadar gösteriyorsunuz?

Taksi plakasının rayiç fiyatı olmadığı için noter satışı alıcı ve satıcının isteği doğrultusunda gösterilebilir. 

İstanbul taksi plakasının belli bir durağı var mı?

İstanbul taksi plakasının belli bir durağı yoktur. İstanbul taksi plakası ile istanbul il ve ilçe sınırları içerisinde istediği taksi durağında veya serbest çalışabilir. 

İstanbul taksi plakasının bölgesel fiyat farkı var mı?

adet olan istanbul taksi plakalarının bölge farkı olmaksızın hepsi eşit haklara sahiptir.

Verasetten kalan taksi plakası nasıl satılabilir?

Veraset intikal belgesi çıkardığınız zaman taksi plakanızın satış işlemini firmamız aracılığı ile yapabilirsiniz.

İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da 1 milyon TL değerindeki minibüs plaka ve hattı icralık oldu. Plaka ve hat, icradan yarı fiyatına açık arttırma usulü ile satışa çıkacak.


İstanbul Küçükçekmece'de yolcu taşımacılığı yapılan minibüs hattı ve plakası icralık oldu. Bir milyon değerindeki hat ve plaka açık arttırma usulü ile satışa çıkarılacak.


seafoodplus.info sitesinde yer alan şartnameye göre Küçükçekmece'de 1 milyon TL değerindeki 34M plakalı minibüs icradan yarı fiyatı olan bin TL'ye açık arttırma usulü ile satışa çıkacak. İhaleye katılacak olanların İstanbul Büyükşehir Belediyesi (M) ve (TM) seri plakalı ve Hatlı Ticari Minibüs Yönergesinde belirtilen şartlara haiz olmaları gerektiği ve yine ticari hat için ihaleye katılacakların M plaka almış veya almaya hak kazanmış olmaları gerektiği belirtildi. 4 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek ihalede plaka hattı dışında 40 bin TL değerindeki model mc tipli beyaz renkli minibüs de 20 bin TL'den satışa çıkacak.


Konuyla ilgili açıklama yapan icra danışmanı Caner Çakı, yapılacak olan ihaleyi kazananın kârlı bir alışveriş yapacağına inandığını ifade etti. Çakı, “Nadir de olsa ticari plakaların icradan satıldığını görmek mümkün. İstanbul gibi metropol bir şehirde bırakın icradan satılık ticari plaka bulmayı normalde bile zor bulunabilecek bir satış alana şimdiden hayırlı olsun” dedi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir