red crucible 2 y8 / Red Crucible 2 oyununu ücretsiz ve online oyna - monash.pw

Red Crucible 2 Y8

red crucible 2 y8

Softonic incelemesi

Bir Arcade Oyunu Bu Geçmişten Gerçek Bir Patlama

Red Crucible 2: Reborn, dünyanın dört bir yanından oyuncularla rekabet edeceğiniz modern bir savaş oyunudur. Bu ilk kişilik atış oyununda savaşlarınız sırasında size yardımcı olan en modern araç ve silahlardan bazılarıdır.

Tam Savaş

Kırmızı Pota 2, piyade, hava ve araç savaşlarını içeren bir kombine silahlı savaş oyunudur. Çeşitli muharebe türleri için özel olarak tasarlanmış 15 farklı alan vardır. Ayrıca, karakterler bir bireysellik katmanı eklemek için özelleştirilebilir. Tüm ürünler ve arenalar, satın alımın bir parçasıdır ve siz sıralanırken kilidi açılabilir. Ayrıca, teklif üzerine farklı oyun modları vardır. Last Man Standing, Attack & Defend, Herkes İçin Ücretsiz, Takım Deathmatch ve Yıkım, bahsetmeye değer modlardan bazıları.

Haritalar ve Arenalar

Daha önce de belirtildiği gibi, savaş için farklı alanlar var. Örneğin, kara araçları ve piyade savaşları ile Frankfurt şehir arenasını aldınız. Üç savaş türünü de destekleyen A7 Autobahn arenası da var. Bahsedilen diğer alanlardan bazıları Kum Fırtınası, Frostbite, Red Dawn, Kiev, Ada X, Bosporus, Grimrog, 73 Easting, Balyoz vb. Kiev Sovyet uçak gemisi için piyade savaş alanıdır. Kum Fırtınası yer aracı, hava ve piyade savaşları olan bir çöl arenası. Ada X, büyük bir volkan adası ve Favela, Rio de Janeiro şehrinde bir piyade savaş alanıdır.

AVANTAJLAR

  • Nostalji çağırma arcade
  • Çoklu savaş arenaları
  • Özelleştirilebilir karakterler
  • Altı dil desteği

DEZAVANTAJLAR

  • Bölge tabanlı sunuculara ihtiyaç duyar
  • Grafikler daha iyi olabilirdi
  • Tabloya yeni bir şey getirmiyor
  • Yavaş ilerleme

3D Red Crucible Oyunları

Sitemizde kayıtlı en güzel 3d red crucible oyunları alt kategorisine ait 3 boyutlu red crucible oyunları oynayabilirsiniz.

3d oyunlar sitemizde "red crucible" alt kategorisinde kayıtlı 2 adet 3d oyun var.

3D Dünya Savaşı 3D Online Oyunları

3D Dünya Savaşı3d online savaş oyunları arasında yer alan ve kısa sürede beğenilebilecek kaliteye sahip olan online savaş oyunu.

Etiketi: aksiyon, counter strike, multiplayer, online, online counter strike, online savaş, oyuncu, , firestorm, savaş, silah, unity

Online 3D Savaş 3D Online Oyunları

Online 3D SavaşOnline kullanıcılarla oynanabilen ve devamlı olarak geliştirilen mükemmel kalitede bir 3d savaş oyunu.

Etiketi: adrenalin, aksiyon, counter strike, multiplayer, online, online counter strike, online savaş, oyuncu, , savaş, silah, türkçe, unity

3d online askeri kamp

Red Crucible 2 oyunu:

Ateş Etme, Aksiyon, Savaş, Çok Oyunculu, Ekipman güncellemesi satın alma, Birinci Kişi Nişancı, 3 Boyutlu, Silah, Ücretsiz, Unity3D, WebGL

Mac bilgisayarlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz FPS oyunlarından olan Red Crucible 2 iyi bir grafik kalitesi ve oynanış sunuyor.

Yiğit Ekim Demir

Yiğit Ekim Demir -

Red Crucible 2, Mac bilgisayarlar için hazırlanmış ücretsiz ancak kaliteli bir online FPS oyunu. Yani oyun boyunca verdiğiniz mücadeleye dünyanın her yanından binlerce oyuncu katılacak ve diğer takımlara karşı etkili bir şekilde taktiklerinizi uygulamanız gerekecek. Her ne kadar oldukça yüksek fiyatlı oyunlarla kapışacak kadar üst düzey olmasa da, ücretsiz bir oyundan beklenebilecek kaliteye sahip ve kendini oynatıyor diyebilirim.

Oyunda kullanabileceğiniz farklı silahların yanında, pek çok savaş aracı bulunuyor ve bunları kullanarak karşı takıma karşı zafer elde etmeye çalışıyorsunuz. İçerisinde bulunan dokuz farklı harita üzerinde 24 oyuncuya kadar oynayabildiğiniz oyun, ayrıca satın alma seçeneklerini kullanarak daha gelişmiş araç ve silahlara erişmenize de olanak tanıyor.

Oyunda bulunan oyuncu sınıfları arasında asker, yüksek kalibreli silah kullanan askerler, keskin nişancılar ve patlayıcı uzmanları yer alıyor. Her sınıfın kendisine göre bir avantajı olduğu için hangisinin üstün olduğunu söylemek elbette mümkün değil ancak kendi oyun alışkanlıklarınıza göre bir tanesinin uygun geleceğinden eminim.

Oyunda isterseniz herkes tek şeklinde karşılaşmalar yapabildiğiniz gibi, son kalan kazanır, takım dövüşü, saldırı ve savunma ile patlatma modları da yer alıyor ve hepsinin farklı bir eğlencesi olduğunu belirtmek gerek. Eğer ücretsiz bir FPS arıyor ve online olarak bu eğlenceye dahil olmak istiyorsanız Red Crucible 2’yi denemeden geçmeyin.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.