1200 try to usd / PeP – Dünyanın her yerinde kazandıran yepyeni bir hesap

1200 Try To Usd

1200 try to usd

PeP, dünyanın her yerinde kazandıran yepyeni bir hesap

İçeriğe atla

Hesabını ister bilgisayarından ister telefonundan ücretsiz aç, düşük maliyetlerle paranı 7/24 dilediğin gibi kullan.

Hesap Oluştur

PeP Türk Lirası hesabından Avrupa Birliği ülkeleri ve İngiltere’ye EURO ve GBP döviz cinsinde para transferi işlemi yapmak sadece 1€ / 1£!

Hesap Oluştur

Sen de PeP Pegasus BolBol Kart'a bugün başvur, bir sonraki seyahatine kadar biriken puanlarla dilediğin yöne bedava uç.

Kart İste
Pep! - PeP, dünyanın her yerinde kazandıran yepyeni bir hesap
Pep! - Yurt dışı para transferlerini PeP Hesabınla 1£/ 1€'ya yap
Pep! - PeP Pegasus BolBol Kart ile BolPuan'ları topla dilediğin yöne bedava uç
Pep! - Yurt dışından para geldi ✌🏻
Yurt dışından para geldi ✌🏻

Hesabına £ transfer işlemi gerçekleşti.

Pep! - PeP, dünyanın her yerinde kazandıran yepyeni bir hesap
Pep! - Transfer gerçekleşti✌🏻
Transfer gerçekleşti✌🏻

Hesabından ₺ transfer işlemi gerçekleştirildi.

Pep! - Yurt dışı para transferlerini PeP Hesabınla 1£/ 1€'ya yap
Pep! - PeP Pegasus BolBol Kart ile BolPuan'ları topla dilediğin yöne bedava uç

İster freelancer, ister şirket sahibi ol PeP&#;in avantajları seni bekliyor!

Hemen PeP Kurumsal üyesi ol; yüksek işlem limitleri, düşük masraflar, hesap hareket takibi ve işletmene özel kampanyalar gibi birçok ek özellikten 7/24 faydalanmaya başla.

Kurumsal Üye Ol

Çok Para Birimli Hesaplar

PeP’te 7/24 ücretsiz TL, EURO, GBP, USD hesabı açabilirsin. Para transferi yapmak istediğin döviz hesabında yeterli para yoksa, diğer hesabın otomatik olarak devreye girer ve para transfer işlemin gerçekleşir.

Çok Avantajlı Döviz Kurları

İster yurt içi ister yurt dışı para transferlerini 7/24 yapabilir, avantajlı döviz kurları sayesinde her işlemde kazanabilirsin.

Tam Kontrol Sende

PeP hesap kartlarıyla dünyanın her yerinde hesabındaki tutarı kolayca harcayabilir, eksiye düşmeden ve borçlanmadan paranın üzerinde tam kontrol sahibi olabilirsin.

Sana en uygun PeP kartlarından birini seç, ücretsiz PeP Premium
üyeliğinin avantajlarından yararlanmaya başla.

PeP Pegasus BolBol Kart

PeP Pegasus BolBol Kart

Yurt içi ve yurt dışı tüm harcamalarında ve para yüklemelerinde BolPuan kazan, Pegasus uçuşlarında avantajlardan faydalan.

Kart İsteKart Detay

PeP Visa Kart

PeP Visa Kart

Dünyanın her yerinde ve tüm para birimlerinde kolayca alışveriş yapmak için PeP Visa Kart alman yeter. Üstelik hiçbir ek ücret yok.

Kart İsteKart Detay

PeP Troy Kart

PeP Troy Kart

Tüm yurt içi alışverişlerinizi kolayca gerçekleştir. Troy Kart ile ATM’den para çekip yatırabilir, online alışveriş yapabilirsin.

Kart İsteKart Detay

PeP Visa Sanal Kart

PeP Visa Sanal Kart

Her alışveriş sırasında kart numarası değişen PeP Visa Sanal Kart ile tüm internet alışverişlerini güvenle yapabilirsin.

Kart İsteKart Detay

PeP Kart avantajlarından sana en uygun olanı seç, Ücretsiz PeP
Premium üyeliğinin keyfini sürmeye başla.

Ücretsiz PeP Hesabı Aç

Hemen PeP Mobil Uygulaması veya PeP Online Şubeden ücretsiz hesabını aç.

PeP Kartını Seç

Sana en uygun fiziksel PeP kartını seç, başvurunu tamamla.

Artık PeP Premium Üyesisin!

PeP kartın sana ulaştığında mobil uygulama üzerinden kartını aktif hale getir ve şifreni al. Artık sen de PeP Premium üyesin.

Hande Türkmen
Batuhan Erdoğan
Erdem Durdu

Bir reklam ajansı sahibiyim. Ajansa ait online reklam harcamalarımı PeP Visa Sanal Kart ile yapıyorum. İşlemlerimi hem güvenli hem de avantajlı döviz kurları ile gerçekleştiriyorum.

Hande Türkmen,

UX Designer & Founder @ Studio MAWA

2 yıldır freelance tasarımcı olarak çalışıyorum. Türkiye ve dünyanın birçok yerine projeler üretiyorum. Bu projelerin ödemelerini çok uygun işlem ücretleri ile PeP üzerinden alıp, gönderiyorum.

Batuhan Erdoğan,

Designer

PeP hesabımla ödemelerimi 7/24 kolayca alabiliyorum. Üstelik yurt dışı işlemlerimin tümünü çok avantajlı döviz kurları ile yapıyorum.

Erdem Durdu,

Developer

PeP!PeP!PeP!

PeP kullanıcıları onlarca avantajı tek hareketle kazanıyor.

PeP ile Yurt Dışı Para Transferi 1 € / 1 £

Avrupa Birliği ülkeleri ve İngiltere’den (Birleşik Krallık) Türkiye’ye veya PeP Türk Lirası hesabından Avrupa Birliği ülkeleri ve İngiltere’ye (Birleşik Krallık) EURO ve GBP döviz cinsinde para transferi işlemi yapmak sadece 1 EURO / 1 GBP!

DetaylarTüm Kampanyalar

CarrefourSA Alışverişinin %5&#;i PeP’ten!

PeP Visa Kartlılar CarrefourSA'dan yaptıkları her alışverişin %5'ini geri alıyor. Sen de hemen PeP Visa Kartın ile alışverişini CarrefourSA marketlerinde yap bu güzel hareketi kaçırma!

DetaylarTüm Kampanyalar

Keyifli Bir Tatilin Sırrı PeP Visa Kart&#;ında Saklı!

PeP’liler Rixos Otelleri’nde tatil keyfini %15 indirimli çıkarır! 🥳

DetaylarTüm Kampanyalar

Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) Nedir?

Bitcoin; kriptolu (şifreli) para kategorisinde, açık kaynaklı bir kod olarak yayınlanmış bir dijital para birimidir. Bitcoin, mevcut kullandığımız TL, Dolar, Euro gibi para birimleri gibi, günlük yaşantımızdaki alışverişlerimizde ve çevrimiçi ortamlarda harcayabileceğimiz bir para birimi özelliği göstermektedir. Bitcoin’i diğer para birimlerinden ayıran özellik ise, para otoritelerinin ve hükümetlerinin Bitcoin üzerinde bir hakimiyetlerinin olmayışıdır. Çünkü Bitcoin, hükümetlerin kontrolünde değil, Bitcoin ağının kontrolünde üretilmektedir.

Bitcoin, yılında, Satoshi Nakamoto rumuzlu bir şahıs tarafından “protokol” olarak yayınlandı. Bu protokole göre; Bitcoinler kişiler arasındaki veri paylaşım ağını (Peer-to-Peer) temel alan, merkezî bir otorite tarafından kontrol edilemeyen, işlem ücreti oldukça düşük, bağımsız bir para birimidir.

Şubat 'ten itibaren, 'den fazla tüccar ve satıcı, bitcoini ödeme olarak kabul etti. Cambridge Üniversitesi tarafından 'de yapılan araştırmaya göre ise; 2,95 ila 5,8 milyon eşsiz kullanıcı kripto para cüzdanı kullanıyor.

Bitcoin’i daha iyi anlayabilmek için, Bitcoin’in özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz:

Bitcoin bağımsız bir para birimidir. Bitcoinlerin üretimi yukarıda bahsettiğimiz gibi para otoriteleri ve hükümetlerin kontrolünde gerçekleşmediğinden, bu otoritelerin Bitcoin üzerinde bir kontrolü olmuyor. Bu nedenle Bitcoin’i, bağımsız bir para birimi olarak nitelendirmek doğru olur.

Bitcoin kullanıcılarına işlemlerinde anonimlik sağlar. Bitcoin hesapları, şifreli olma özelliği taşıdığından ve bu hesaplardan birden fazla açılabildiğinden, yapılan işlemlerin anonim olması sağlanıyor. Bitcoin hesapları açılırken, kendinizle ilgili sadece bir mail adresi ve isim vermeniz yeterli oluyor.

Bitcoin ağındaki işlemler herkes tarafından incelenebilir. Block Chain adı verilen bir veri merkezinde, Bitcoin üzerinden yapılan tüm işlemler kayıt altında tutulmaktadır. Bitcoin hesapları arasında gerçekleşen tüm işlemler, önce bu ağ tarafından kayıt altına alınır daha sonra işlem tamamlanır. Kullanıcılar, hangi hesaptan ne kadar işlem yapıldığını görme lüksüne sahiptirler. Fakat hesaplar şifreli olduğundan, bu hesapların kime ait olduklarını asla bilemezler.

Bitcoin hesap kurulumu oldukça basittir. Bitcoin hesaplarınızı hiçbir ücret ödemeden, sorgusuz sualsiz açabildiğiniz gibi, işlemlerinizde de bir ücret ödemezsiniz. Bitcoinler kişiler arasındaki veri paylaşım ağı ile gönderildiğinden, herhangi bir aracı kuruma işlem ücreti ödemeniz gerekmiyor.

Bitcoin’de yaptığınız para transferleri çok hızlı gerçekleşir. Herhangi bir aracı kurum veya banka ile gerçekleştirdiğiniz para transferleri, birçok engele takılıp gecikebilir. (Çalışma saatleri vs.) Fakat Bitcoin, kişiler arası veri paylaşımına dayandığından, günün her saatinde para transferleri çok hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Bitcoin’ de işlem iptali yoktur. Bitcoin ile para transferi yaptıktan sonra, bu işlem iptal edilemez. Parayı geri almanın tek yolu alıcının size tekrar bir para transferi yapmasıdır. Bu da bankalarda sorun yaratan “chargeback” olayına bir çözüm olarak gözüküyor.

Bitcoin Madenciliği (Bitcoin Mining)

Madencilik, Bitcoin'in geçmiş işlemlerin muhasebesine işlem kayıtları ekleme sürecidir. Geçmişteki işlemlerin defterine blok zinciri denir. Blok zinciri, geriye kalan ağa yapılan işlemleri teyit etmek için kullanılır. Bitcoin düğümleri, meşru bitcoin işlemlerini, başka yerlerde zaten harcanmış paraları yeniden harcama girişimleri ile ayırmak için blok zincirini kullanır.

Madencilik, kasıtlı olarak yoğun kaynaklı ve zor olması için tasarlanmıştır, böylece madenciler tarafından her gün bulunan blokların sayısı sabit kalır. Bireysel blokların, geçerli sayılabilecek bir çalışma belgesi içermesi gerekir.

Bitcoin madenciliği yapmanın başlıca amacı, bitcoin düğümlerinin güvenli, zorlamaya karşı direnişli bir konsensusa erişmesini sağlamaktır. Madencilik aynı zamanda bitcoinleri sisteme dahil etmek için kullanılan mekanizmalardır: madencilere, işlem ücreti ve yeni yaratılan madeni paraların "yardım ödeneği" ödenmektedir. Her ikisi de yeni madeni paraları dağıtılmış bir şekilde yaygınlaştırmanın yanı sıra, insanları sistem için güvenlik sağlamaya teşvik etmek amacına hizmet ediyor. 

Bitcoin (BTC) Ne Kadar?

yılına kadar bitcoin piyasası neredeyse sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde etkin olabiliyordu. Bitcoinin market değerinin 1 milyar dolara yaklaşması sonrasında bitcoin bazı yorumcular tarafından “balon” olarak lanse edildi. Nisan başında, bitcoin başına düşen fiyat dolardan 50 dolara düştü ve sonrasında dolara yükseldi. İki hafta içinde Haziran 'ün sonundan başlayarak fiyat sürekli azalarak 70 dolara düştü. Daha sonrasında iyileşmeye başlayan bitcoin/usd 1 Ekim'de ’a yükseldi. 2 Ekim'de İpek Yolu FBI tarafından ele geçirildi. Bu olay sonrası bitcoin değeri hızla dolara geriledi. Daha sonrasında kendini toparlamayı başaran Bitcoin, 28 Kasım tarihinde Amerikan dolarını geçmeyi başardı.

yılında rekor seviyede artış gösteren bitcoin, ’nin ikinci çeyreğinde değerini ikiye katladı ve $’dan $’a kadar yükseldi. Bitcoin halen en değerli kripto paradır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası