perihan abla ev yemekleri / Asude Ev Yemekleri, Perihan Abla Sk., No:4 yol tarifi GPS haritası - Waze

Perihan Abla Ev Yemekleri

perihan abla ev yemekleri

Börekçi, Ev Yemeği, Türk

Çalışma Saatleri

Pazartesi:

09:00-21:00

Salı:

09:00-21:00

Çarşamba:

09:00-21:00

Perşembe:

09:00-21:00

Cuma:

09:00-21:00

Cumartesi:

09:00-21:00

Pazar:

09:00-21:00 (Şu Anda Açık)

Bilgilerde Hata mı Var?

Perihan Abla Manti Ve Börek'in Menüsü

Perihan Abla Manti Ve Börek'in henüz menüsü yok, menüyü ekleye tıklayarak sen de ekleyebilirsin.


Yorum Yaz

Yorumlar

Perihan Abla Manti Ve Börek hakkında yorumlar ve incelemeler. 65 tane yorumdan oluşturulmuştur.


Avatarsız

BerkeBerat 5 puan vermiş.


Avatarsız

Ugur1903 5 puan vermiş.


Avatarsız

caneryucedag 5 puan vermiş.


Perihan Abla Manti Ve Börek'i Paylaş

Perihan Abla Manti Ve Börek, Selçuklu'nun adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

Listeme Ekle
Listeme
Ekle
Facebook Paylaşımı
Facede
Paylaş
Twitter Paylaşımı
Twitterda
Paylaş
Konumu Paylaş
Lokasyonu
Gönder

Reytingi

Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler 2019 Ocak ayı başlamıştır.


Haziran 2023: 1

Mayıs 2023: 1

Nisan 2023: 3

Kaç Kişi Buradaydı?

Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 09 Haziran 2015.

6476

Ev yemeği lezzetleri Perihan Abla’da

Konya’nın merkezinde Zafer Meydanı civarında bulunan Perihan Abla’da yapılan ev yemekleri müşterilerin vazgeçemediği lezzetler arasına girmeyi başardı. Mantıdan su böreğine kadar çok çeşitte ev yemeğinin katkısız şekilde insanlara sunulduğunu dile getiren İşletme Sahibi Zeynep Gökçil, başarı hikâyesini Yeni Haber okurlarıyla paylaştı.

 

Sizi tanıyabilir miyiz?

Üç çocuk annesiyim ve daha önce iş tecrübem olmamıştı. Eşim şoförlük yapıyordu ve uzun yola giderdi. Küçük oğlum da askerdeydi. İş yeri açmaya karar vermemde en büyük sebep kendi işletmemizi kurmaktı. İnternette dolaşırken eşimle ev yemekleri yapan bir yer gördük ve sahibinin devredeceğini öğrendik. Bu çok hoşuma gitti. Çünkü yemek konusunda iddialıyım. Ayrıca dükkanın konumu da merkezde olduğu için çok cazip geldi. 2012 yılında buranın sahibi ile görüştük ve devraldık. Eski sahibi bizim alışma sürecimizde yanımızda durdu. Kısa zaman sonra zaten tek başımıza yürütmeye başladık. Eski sahibi Perihan Hanım’dı ve işletmenin ismini değiştirmeden Perihan Abla şeklinde yolumuza devam ettik. Başlama sürecimiz bu şekilde oldu. Ailecek çalıştık. Eşimin de aşçılık tecrübesi vardı. O da bana yardım etti ve beraber ilerlettik. Daha sonra oğlum askerden gelince o da ekibimize dahil oldu. Her gün sabah 08.00’den akşam 21.00’e kadar hizmet vermekteyiz.

perihan-abla-ev-yemekleri-1.png

İşletmenizde hangi yemekler mevcuttur?

Devraldığımız aşamada sadece mantı, su böreği ve sarma vardı. Şimdi öncelikle yine mantı en meşhur yemeğimizdir. Onun dışında çorbalardan mercimek, bamya, yemeklerden sarma, börek, pilav, makarna,  güveç, kuru fasulye, köfte, tatlılardan da irmik helvası, fırında sütlaç, höşmerim ve aşure gibi daha sayamadığımız çok sayıda çeşidimiz mevcuttur. Fakat bunları günün menüsü şeklinde çıkartıyoruz. Yani hepsini aynı anda değil, o gün menümüzde hangileri mevcutsa onları çıkarmaktayız.

perihan-abla-ev-yemekleri-3.png

Bu işte en çok dikkat ettiğiniz nokta nedir?

Kendi yemeyeceğimiz bir ürünü müşterilerimize sunmuyoruz. Her yemeğimizde tereyağı kullanırız. Malzemeleri helal kesim yerlerden ve tanınmış markalardan temin ederiz. Kullandığımız ürünlerde kalite bizim için hep önde gelir.

perihan-abla-ev-yemekleri-4.png

Dışarıya da yemek servisiniz var mıdır?

Sadece burada değil dışarıda da birçok müşterimiz mevcuttur. Onlara da her gün servis yapmaktayız. Müşterilerimizin siparişlerine her zaman cevap veriyoruz. İki adet servis aracımız vardır. Meram ilçesinde birçok alana şuan yemek siparişlerimiz gitmektedir. Talep doğrultusunda da Bosna Hersek Mahallesi’ne kadar sipariş götürebiliriz. İş yerleri için günlük menülerimizden vermekteyiz. Sefer tası veya paketlerle teslimatı yapmaktayız. Ayıca Perihan Abla olarak yemeksepeti’nde de varız siparişlerimizi o şekilde de gönderebiliyoruz.

zeynep-gokcil-perihan-abla-konya.png

Konyalıların Perihan Abla’ya ilgisi nasıl?

Gelenleri müşteri olarak görmüyoruz. Çünkü burada bir aile olduk. Müşterilerimizle sohbet ederiz, yerine göre dertleşiriz. Onların manevi ablası oldum. Bu samimiyetimizden dolayı da gelenler mutlaka ikinci geldiklerinde bir yakınlarını veya arkadaşlarını da getiriyor. Çevrede çok eğitim kurumu var. Oralardan da öğrenciler geliyor. Onlar anne yemeği diye mutlu oluyorlar. Hep hazır yemeklerden, fastfoodlardan sıkılan çocuklar burada sıcak yemek görünce de seviniyorlar.

perihan-abla-ev-yemekleri-8.png

Gelecekte şubeleşmeyi düşünüyor musunuz?

Şuanda mevcutta Konya’nın dışında bir de İstanbul Güngören’ de şubemiz bulunmaktadır. O şubemizi de büyük oğlum işletmektedir. Müşterilerden Konya içinde şubeleşmemiz konusunda yoğun talep var ve Selçuklu ve Karatay’a da şube açmamızı istiyorlar. Ama bu konuda çekimser davranıyoruz. Çünkü aynı lezzeti tutturamayabiliriz ve bu da şuan ki şubemize zarar verir diye düşünüyoruz. Tabi bunlar kısmet fakat bu çekimserliği yenebilirsek ve gerçekten aynı lezzeti tutturabilecek ekip bulabilirsek neden açmayalım. Şuanda buradaki müşterilerimiz dükkanın içerisi dolu olsa dahi boşalması için kapıda beklerler. Hiç bırakıp giden olmaz. Bu lezzet için kapıda beklemeyi göze alıyorlar. Bundan da gayet mutluyuz.

perihan-abla-ev-yemekleri-2.png

İşletmeniz yapısı nasıl ve yemekler nerede pişmektedir? 

İşletmemiz üç katlıdır. En aşağı kat bodrumdur ve malzemelerimiz için orayı depo olarak kullanmaktayız. Giriş katımızda müşterinin gözü önünde yemeklerimizi yapıyoruz ve orada servis alanımız da mevcuttur.  Bir de üst katımız vardır ve asıl servis yerimiz orasıdır. Müşterilerimiz, yemeklerin kendi gözleri önünde yapıldığını görmekten mutlu oluyorlar. Tabi burada hiç yağ vb. kokunun olmamasına özen gösteriyoruz.  Onlar da bu kadar temiz ve kokusuz şekilde yemeklerin çıkmasına şaşırıyorlar.

perihan-abla-ev-yemekleri-foto-6.png

Yoğunluk durumunuz nasıl oluyor?

Özellikle Ramazan ayında çok yoğun oluyoruz. Dışarıya da masa açıyoruz ve İftar yemeği şeklinde çalışıyoruz. Onun dışında normal zamanda öğle saatleri en yoğun zamanımızdır. Belirttiğimiz gibi ne kadar kalabalık olursa olsun müşterilerimiz dışarıda buranın boşalmasını bekliyor ve Perihan Abla’nın lezzetlerinden vazgeçmiyor.

perihan-abla-ev-yemekleri-5.png

Yemek sektörü zordur. Burada en çok dikkat ettiğiniz kriterler nelerdir?

Çok hassas olduğumuz konu terazi konusudur. Helal lokma yemeye ve evlatlarıma da helalinden yedirtmeye dikkat ederim. Çocuklarıma da bunu öğütlerim. Gram her zaman karşıya fazla gitsin ama kimsenin hakkına girmeyelim diye konuşuruz. Bu sebeple en çok dikkat ettiğimiz konu haktır.

perihan-abla-ev-yemekleri-10.png

Kendi işini yapmak isteyen kadınlara tecrübelerinizle ne mesaj verirsiniz?

Bir yerlere gelmek ve kendi ayakları üzerinde durmak isteyen hanımlara en öncelikli mesajımız özgüvenli olmaları yönündedir. Başkaların destekleri de önemli bir kriterdir ama öncelikle hanımların kendine güvenmesi gerekmektedir. Özgüvene sahip bir kadın her işi başarır. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki, başarı her zaman ilk anda sizi bulmayabilir. Ben de burada ilk zamanlarımda çok zorluk çektim. Kalan yemeklerimi komşulara, dükkanlara dağıtırdım. ama sabrettim ve şimdi sabretmemin karşılığını da alıyorum. Sabır olduğu zaman başarı mutlaka gelecektir. Hanımlar asla boşuna bir iş yaptıklarını düşünmesinler. Şükür etsinler ve pes etmesinler.

RÖPORTAJ: HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU

perihan-abla-ev-yemekleri-7.png

perihan-abla-ev-yemekleri-9.png

Perihan Abla Manti Ve Börek, Selçuklu

Özellikler, Mutfak

Paket Servis Yok, Fiyat (₺)

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.