hüsnü özyeğin kız öğrenci yurdu / Kütahya Dumlupınar Üniversitesi - Vikipedi

Hüsnü Özyeğin Kız Öğrenci Yurdu

hüsnü özyeğin kız öğrenci yurdu

kaynağı değiştir]

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi tarafından düzenli olarak çıkarılan 6 bilimsel dergisi bulunmaktadır.[27]

Üniversitenin akademik çalışmalar için çıkardığı hakemli dergilerden Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi senede 4 kez,[28] Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Dergisi,[29] Journal of Scientific Reports-A [30] ve İslam Medeniyeti Araştırmaları Dergisi [31] ise senede 2 kez yayımlanmaktadır.

Ayrıca Gediz Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan Toplum, Ekonomi ve Yönetim Dergisi [32] ile Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından çıkarılan Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Çalışmalar Dergisi yılında yayın hayatına başlamıştır.[33]

Radyo Dumlupınar[değiştir

yılında kurulan Hüsnü M. Özyeğin Vakfı, sosyal ve ekonomik kalkınma hedefi ile faaliyet gösteriyor; eğitim, kırsal kalkınma, genç kızların güçlendirilmesi, sağlık ve kültür alanlarında çalışmalar yürütüyor.

Vakıf stratejisinin merkezinde, toplumsal dönüşüm için ihtiyaç duyulan altyapıyı sağlayacak kurumları desteklemek yer alıyor. Dezavantajlı bölgelerde kurulan okullar ve kız öğrenci yurtları, sağlık alanında gerçekleştirilen rehabilitasyon merkezleri inşaası, kültürel mirası korumak amacı ile desteklenen restorasyon çalışmaları ile HMÖV, bugüne kadar toplam 64 kurumun sıfırdan kurulmasına ya da geliştirilmesine öncülük ederek geçmişin ve geleceğin yanında yer alıyor.

Genç nüfus oranının yüksek olduğu bir ülkede, eğitim alanına destek vermek için vakıf tarafından bu güne kadar 26 kız öğrenci yurdu, 1 üniversite yurdu, 18 ilköğretim okulu, 8 lise inşaa edildi. Eğitim için yapılan bu bağış yatırımlarından her yıl yaklaşık öğrenci faydalanıyor. Vakıf ayrıca, Marmara depreminde zarar gören 4 ilköğretim okulunu güçlendirdi ve adet bilgisayarı Milli Eğitim Bakanlığı’na hibe etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hüsnü Özyeğin Kız Yurdu

İletişim bilgileri

Adres: DPÜ Evliya Çelebi Yerleşkesi, Kütahya Tavşanlı Yolu km, Kütahya Merkez/Kütahya Harita ➦ yol tarifi

Telefon: +90 () ara

ÇALIŞMA SAATLERİ:

GünSaatler
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma
Cumartesi
Pazar Şu anda açık

• Üniversitemize bağlı olan Hüznü Özyeğin Öğrenci Yurdu tarihinde hizmete açılmıştır.
• Her odada banyo, wc ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır.
• Toplam kapasite kişidir.
• Yurtta kablosuz sistem ile internet sağlanmaktadır. Ayrıca her gün saat – 'a kadar İnternet salonunda internet hizmeti verilmektedir.
• Yurtta nevresim takımı verilmektedir. Yurttan temin edilerek kullanılan nevresimlerin temizliği yurda aittir. Her öğrenci 2 haftada bir nevresim takımlarını getirerek temizi ile değiştirir.
• Öğrencinin kendi özel çamaşırları için de ütü ve çamaşır yıkama odası mevcuttur. Burada çamaşır yıkama ve çamaşır kurutma makineleri vardır. Kurutma makinesi kullanmak istemeyenler için ayaklı kurutma telleri, ütü ve ütü masaları bulunmaktadır.
• Öğrenci odalarının temizliği öğrenciler tarafından yapılmaktadır. Herkesin hijyen anlayışına göre temizlikleri kendilerine bırakılmıştır. Öğrencilerimiz çöplerini katlardaki ortak çöp kutusuna atar, burada biriken çöpleri toplamak ve yurdun genel temizliğini sağlamak yurt temizlik personelinin görevidir.

Adres: KİRAZPINAR MAH. K&#;TAHYA DUMLUPINAR &#;funduszeue.info&#;ELEBİ YERLEŞKESİ SOK. NO: 1 / MERKEZ/K&#;TAHYA
Telefon: 0 () 13 44
Web: funduszeue.info
E-posta: [email protected]

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası