windows 8 inceleme / Professor Teaches® Windows® Steam'de

Windows 8 Inceleme

windows 8 inceleme

Yanıt

 

 

Paylaşım için teşekkürler

Microsoft Destek Mühendisi

Kötüye kullanım bildir

Taciz, bir kişiyi veya bir grup insanı rahatsız etmeyi ya da üzmeyi amaçlayan davranışlardır. Tehditler; intihar, şiddet veya başkasına zarar vermeye ilişkin her türlü tehdidi içerir. Topluluk web sitesine ilişkin herhangi bir yetişkin teması veya uygunsuz içerik. Çıplaklıkla ilgili herhangi bir görüntü, bağlantı veya tartışma. Aşağılayıcı, haşin, kaba, hakaret içeren veya saygısız tüm davranışlar. Ürün anahtarları veya korsan yazılım bağlantıları dahil olmak üzere Son kullanıcı lisans sözleşmelerini ihlal eden tüm davranışlar. İstenmeyen toplu e-posta veya toplu reklam. Virüs, casus yazılım, kötü amaçlı yazılım veya kimlik avı siteleri içeren bağlantılar veya bunların reklamları. Kullanım Koşulları veya Kullanım Kuralları'na göre diğer uygunsuz içerik ya da davranışlar. Çocuk pornografisi, çocuk çıplaklığı veya diğer çocuk tacizleri ya da istismarları ile ilgili herhangi bir görüntü, bağlantı veya tartışma. karakter kaldı

Bu yanıt yararlı oldu mu?

Yardımcı olmadığı için üzgünüz.

Harika! Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz sitemizi geliştirmemize yardımcı olmaktadır.

Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Windows 8 Görev Yöneticisi Kapsamlı İnceleme (Güncelleme)

Editörün Notu: Bu makale, en son Windows güncelleştirmesi 1'deki değişiklikleri yansıtacak şekilde güncelleştirilmiştir.


Görev Yöneticisi genellikle yeni bir işletim sistemi kurduktan sonra aramaya başladığım ilk şey. Her zaman yeni bir yazılım kurduğum ve bazı şeyleri değiştirdiğimden, sıklıkla sistemimin performansını izlemem ve hareket etmeyen uygulamaları öldürmem gerekiyor. Windows 8'i yükledikten sonra, Windows 7'deki yeni Görev Yöneticisi'nin yanı sıra eski mirasın çekilmesi için üç veya dört farklı yol keşfettim.

Bu makaleyi daha sonra okuyabilmeniz için yazdırmak isterseniz, videoyu atlamaktan ve ekran görüntüleri de dahil olmak üzere tam incelemeyi kapsadığım yere kaydırmaktan çekinmeyin.

Bu videonun Windows 8'in Geliştirici Önizlemesi sırasında oluşturulduğunu, ancak Görev Yöneticisi'nin özelliklerinin aynı kaldığını unutmayın.

">

Windows Görev Yöneticisi

İlk olarak Windows 8 Metro UI'sinden, Windows 8 Kısayol Tuşunu Windows Key + W kullanarak Arama alanını başlatın veya sadece Başlangıç ​​ekranından görev yöneticisi yazmaya başlayın .

Veya, Windows'un önceki sürümlerinde olduğu gibi. masaüstünden görev çubuğunu sağ tıklayın ve Görev Yöneticisi'ni seçin.

Görev Yöneticisi'ni açmak için masaüstüne geçecektir. Görebildiğiniz gibi, varsayılan Görev Yöneticisi büyük ölçüde basitleştirilmiştir - sadece çalışan uygulamaları ve durumlarını listelemek.

İPad gibi diğer tabletlere benzer şekilde, Windows 8, Bellek ve CPU'yu korumak için etkin olmayan uygulamaları askıya alır.

Uygulamayı kapatmak istiyorsanız, vurgulamak için sağ tıklayıp Görev Sonlandır'ı seçin. Çalışmakta olan bir işlemden emin değilseniz, daha önce bunu daha uygun olan, bunun için çevrimiçi arama yapabilirsiniz.

Yeni Görev Yöneticisi'ni tüm görkeminde görmek için Daha fazla ayrıntı düğmesini tıklayın.

Görev Yöneticisi gibi bir şey hakkında heyecanlanmak için muhtemelen normal değil biliyorum, ama dürüst, yeni Windows 8 Görev Yöneticisi çok güzel. İşlemler Sekmesinden başlayarak, Windows 8, durum (askıya alınmış) , kullanılan CPU yüzdesi, Bellek, Disk ve Ağ dahil olmak üzere çalışan her bir uygulama etrafında ayrıntılı bilgi sağlar.

İşte, Performans Sekmesi ile başlayan yeni Sekmelerin birkaç ekran görüntüsü.

Uygulama Geçmişi Sekmesi - Bu, Windows 8 Server için gerçekten harika olacak.

Başlangıç ​​Sekmesi: Bu, başlangıç ​​sırasında programların ve uygulamaların çalışmasını engelleyebileceğiniz yerdir. Daha fazlası için, Windows 'de başlangıç ​​programlarının nasıl devre dışı bırakılacağına dair makalemizi okuyun.

Kullanıcılar sekmesi, PC'nizi kullanan kullanıcıların her birini görüntüler.

Ayrıntılar Sekmesi hangi uygulamaların, programların ve diğer hizmetlerin çalıştığını ve kullandıkları bilgisayar kaynaklarının miktarını gösterir.

Hizmetler Sekmesi, Windows'un önceki sürümlerine benzer.

Her sekmede, OS'den daha hızlı veya daha yavaş örnek verisi almak için Güncelleştirme Hızı gibi şeyleri değiştirmek için Dosya menülerini tıklatabileceğinizi unutmayın. Bir şeyleri giderirken kullanışlı.

Yeni Windows 8.x Görev Yöneticisi ile çok şey oluyor. Windows 7 makinenizde bu ayrıntı düzeyini istiyorsanız, DBC Görev Yöneticisi'ne bakın.

Favori Windows 8 Görev Yöneticisi İpucu'nu özledim mi? Bir yorum bırakın veya tips@ adresine e-posta gönderin.

Windows 8 Görev Yöneticisi Ayrıntılı İnceleme (Güncelleme)

Editörün Notu: Bu makale, Windows Güncelleştirmesi 1'in en son sürümündeki değişiklikleri yansıtacak şekilde güncelleştirilmiştir.

Windows 8 Görev Yöneticisi

Görev Yöneticisi genellikle başladığım ilk şfunduszeue.info bir işletim sistemi kurduktan sonra arıyorum. Her zaman yeni bir yazılım yüklüyorum ve bir şeyleri titretiyorum, sık sık sistemimin performansını izlemem ve davranmayan uygulamaları öldürmem gerekiyor. Windows 8'i kurduktan sonra, yeni Görev Yöneticisi'ni ve aynı zamanda eski mirası Windows 7'den almak için üç veya dört farklı yol bulmayı başardım.

Daha sonra okuyabilmeniz için bu makaleyi yazdırmak istiyorsanız, videoyu atlamaktan çekinmeyin ve ekran görüntüleri de dahil olmak üzere tüm incelemeyi kapsadığı yere aşağı kaydırın.

Bu videonun Windows 8 Geliştirici Önizlemesi sırasında oluşturulduğunu ancak Görev Yöneticisi'nin özelliklerinin aynı kaldığını unutmayın.

Windows Görev Yöneticisi

Öncelikle Windows 8 Metro Arayüzünden, Windows 8 Kısayol Tuşunu kullanarak Arama alanını başlatın Windows Tuşu + W veya sadece yazmaya başla görev Yöneticisi Başlangıç ​​ekranından.

Windows 8 Görev Yöneticisi'ni arayın

Veya, önceki Windows sürümleri gibi. masaüstünden görev çubuğunu sağ tıklayın ve ardından Görev Yöneticisi'ni seçin.

Windows 8 Görev Yöneticisi'ni Başlatın

Görev Yöneticisi'ni açmak için masaüstüne geçiş yapacaktır. Gördüğünüz gibi, varsayılan Görev Yöneticisi büyük ölçüde basitleştirildi - yalnızca çalışan uygulamaları ve durumlarını listeledi.

Windows 8 Görev Yöneticisi

İPad gibi diğer tabletlere benzer şekilde, Windows 8, Bellek ve CPU'yu korumak için etkin olmayan uygulamaları askıya alır.

Windows 8 Görev Yöneticisi Görev Askıya Alındı

Uygulamayı kapatmak istiyorsanız, vurgulamak için sağ tıklayın ve Görevi Sonlandır seçeneğini seçin. Çalışan bir sürecin ne olduğundan emin değilseniz, çevrimiçi olarak arama yapabilirsiniz, daha önce bu işlemden daha uygun.

görevi bitir

Yeni Görev Yöneticisini tüm görkemiyle görmek için Diğer ayrıntılar düğmesini tıklayın.

Heyecanlanmanın normal olmadığını biliyorum.Görev Yöneticisi gibi bir şey hakkında, ama dürüst olmak gerekirse, yeni Windows 8 Görev Yöneticisi çok güzel. İşlemler Sekmesi ile başlayarak, Windows 8 durum (askıya alınmış) dahil olmak üzere çalışan her uygulamanın etrafından ayrıntılı bilgi sağlar, Kullanılan CPU yüzdesi, Bellek, Disk ve Ağ.

Windows 8 Görev Yöneticisi İşlemleri Sekmesi

İşte Performans Sekmesi ile başlayan yeni Sekmelerin ekran görüntüleri.

performans

Uygulama Geçmişi Sekmesi - Bu, Windows 8 Server için gerçekten harika olacak.

uygulama geçmişi

Başlangıç ​​Sekmesi: Burası, başlangıç ​​sırasında programların ve uygulamaların çalışmasını devre dışı bırakabileceğiniz yerdir. Bununla ilgili daha fazla bilgi için Windows 'deki başlangıç ​​programlarının nasıl devre dışı bırakılacağı hakkındaki makalemizi okuyun.

görevi bitir

Kullanıcılar sekmesi, PC'nizi kullanan kullanıcıların her birini görüntüler.

Windows 8 Görev Yöneticisi Kullanıcı Sekmesi

Ayrıntılar Sekmesi, hangi uygulamaların, programların ve diğer servislerin çalıştığını ve kullandıkları bilgisayar kaynaklarını gösterir.

Windows 8 Görev Yöneticisi Ayrıntıları Sekmesi

Hizmetler Sekmesi, Windows'un önceki sürümlerine benzer.

Windows 8 Görev Yöneticisi Hizmetleri Sekmesi

Sekmelerin her birinde, işletim sisteminden daha hızlı veya daha yavaş veri almak için Güncelleme Hızı gibi şeyleri değiştirmek için Dosya menülerine tıklayabileceğinizi unutmayın. Sorun giderirken kullanışlı.

Windows 8 Görev Yöneticisi Görünüm Seçenekleri

Yeni Windows 8.x Görev Yöneticisi ile bir sürü şey oluyor. Windows 7 makinenizde bu ayrıntı düzeyini istiyorsanız, DBC Task Manager'a göz atın.

En sevdiğiniz Windows 8 Görev Yöneticisi İpucu'nu özledim mi? Bir yorum veya e-posta [email protected] e-posta bırakın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası