rüyada göbek deliği / Rüyada Göbek Deliği Görmek - Rüya Tabirleri

Rüyada Göbek Deliği

rüyada göbek deliği

Göbek görmek, rahat ve huzurlu olmaya işaret eder. Geniş göbek görmek, rızık ve geçim bolluğunu, küçük veya yaralı mide yukarıdakinin zıddı ile yorumlanır. Göbek görmek karı-kocayı da temsil eder. Rüyada göbek görmek, yolcu bir kimse için yolculuktan dönmeye, sevinilecek bir işe ve müjdeli bir habere işaret eder.

Rüyada Göbek Görmek

Rüyada göbek görmek; göbeğin hayatımızda mahrem bir uzuv olup herkes tarafından görülmesi gerekmeyen bir yerimiz olarak kabul edilir. Bu bakımdan rüyada göbek görmek bir çok şekilde yorumlanmaktadır. Rüyada göbeğinde kötü ve çirkin bir şeyin bulunduğu bir kimseyi görmek; o kötülük; anasına, babasına veya mala mülke ilişkindir.

  • Göbeğin büyümesi: Rüyasında göbeğinin haddinden fazla büyüdüğünü gören kadın kocasıyla, erkek ise karısıyla iyi geçinir.
  • Göbeğinin açıldığını görmek; hasta ise ölümüne, eliyle göbeğini açtığını görmek; sakladığı buğday ve arpanın harcandığına, göbek ayrıca sır ve gizli şeylere de yorumlanır.
  • Kendisinin iki göbeği olduğunu görmek; iki güzel kimse ile evleneceğine, göbek aynı zamanda kişinin karısı ve metresi olarak da kabul edilir.
  • Göbeğinde ağrı bulunduğunu görmek; anne veya babasından birinin ölmesine yorumlanır. Gurbette bulunan bir kimse aynı rüyayı görürse, kendi memleketine döner.

Rüyada Göbek Deliği Görmek

Göbek deliği: Eşinize karşı haksızlık ettiğinize işarettir. Rüyada kendi göbeğinizin deliğini görmek; yeni bir çocuğunuzun olacağına veya bu arzuyu şiddetle hissedeceğinize, Bir kadın göbek deliği görmek; bir hasta dostunuzun ziyaretine gideceğinize yorumlanır. Göbek deliği insanın davranışı, sevinci, eşi olarak tabir olunmuştur. Bu nedenle göbek deliğiyle ilgili iyi ve kötü her şey bu özelliklerle açıklanır.

Rüyada Göbek Bağı Görmek

Rüyada göbek bağını eliyle kopardığını görmek, hanımını boşamaya işarettir. Göbek bağındaki olan ağrı, hanımıyla bozuşmaya delalet eder. Göbek bağını eliyle kopardığını görmek eşini boşayacağına delalettir. Karnında bağ gören geçimini sağla­mada zorluk çeker. Ruyada gobek bagi görmek haram ye­mekle ve faizcilikle uğraşmaktır. Göbek bağı görmek büyük zorluklar sonucu elde edeceği haram malın elinden gi­deceğini gösterir.

Rüyada Göbek Atmak

Göbek attığını görmek akraba ve aile fertlerinin sevgisine işarettir. Göbek atmak veya attığını görenin malı artar yâhut evlâtları çok olur. Gobek atmak, Cenâb-ı Hakk&#;ın rızâsını kazanır. Düşman ve şeytan kendisine zarar veremez. Dünyâda ve âhirette rahat eder.

İslami Rüya Tabircilerine Göre: Göbek

  • Danyal (a.s.): “Karnın içini ve dışını görmek maldır. Karnının büyüdüğünü yahut güzelleştiğini görmek Danyal (a.s.)’a gö­re malının artmasına. Karnının yarılıp yıkanarak içindekilerin temizlenerek eski haline geldi­ğini görme Allah’ın (c.c.) rızasını kazanmaya, doğru yolu bulmaya, dünya ve ahirette işlerinin yolunda gitmesine, düşman ve şeytanın kötülüklerine karşı emniyette olmaya delalet eder. Karnının yarılıp bir erkek ya da kız çocuğun çıktığını görmek hayırlı evlat sahibi olacağına işarettir.
  • İbn-i Şirin,karın görmek evlatlarla açıklanır. İbn-i Sirin’e göre evlatlarının çoğalmasına,
  • Kirmani, “karın rüyası akrabaya işarettir, Kirma- nî’ye göre de akrabalarının sayıca çoğalmalarına işarettir. Karnın küçüldü­ğünü ve şeklinin bozulduğunu görmek de bunun aksiyle açıklanır.” diye açıklamalarda bulunmuşlardır.
  • Mağripli Cabir: Karnının şiştiğini görmek, bir rivayete göre sıkıntı, başka bir rivayete göre de bela ve kötülük demektir” diye açıklamıştır.
  • İsmail Eş’as’a göre, karnının delinmiş olduğunu gören yakınlarına karşı güven duymaz. Karnında yenilecek bir şey bulunduğunu görenin yakınları, malını ça­larlar. Karnında bir eksikliğin yanısıra boş olduğunu da görme üç şekilde yo­rumlanır: İbadet, maldan eksilmenin meydana gelmesi, oruç. Karnının boşalmış olduğunu görmek malında eksilme meydana gel­mesine ya da rüya sahibinin ibadet, dua, oruç, namaz ile meşgul olacağı­na delalet eder.
  • Cafer sadık’a (r.a.) göre: karın görmek dört türlü yorumlanır: İlim, ha­zine, yiyecek ve evlat. Karnında yara ve çıbanlar meydana geldiğini ve bunlardan da kan ve irin aktığını gören, alimler sınıfından ise, ilmiyle amel etmez, evlat ve aile sahibiyse bunlardan biri hastalanır, zenginlerden ve ticaretle uğraşanlar­dan ise işleri kesilir ve sıkıntıya düşer, fakirse daha çok ihtiyaç sahibi olur. Karnındaki yara ve çıbanlardan kan, irin akmadığını görmenin tabiri yuka- rıdakine göre daha hafiftir.
  • Ebu Said El Vaiz:Göbek valiliktir. Göbek görmek eşiyle olan davra­nışlarında ve ilişkilerinde kötülüğe delalet eder. Göbeğinin haddinden fazla büyük olduğunu görmek eşiyle iyi geçin­mede aşırılığa, sevinç ve mutluluğunun artmasına işarettir. Göbeğinin haddinden fazla küçük olduğunu görmek haramdan sakınmak demektir.” demektedir.
  • Seyyid Süleyman El Hüseyni&#;ye Göre: Rüyasında göbeğinin haddinden fazla büyük olduğu­nu görmek zevcesiyle hüsn-i imtizasmda ziyadeliğe, sürür ve ferahı artmağa işarettir. Göbeğinin haddinden çok kü­çük olduğunu gören haremiyle hüsn-i imtizaç edemez. Göbeğinin üzerinde çıban ve yara görmek zevcesinin bed- lıuy olacağına, göbeğinin üstünde veya yanlarında pislik ve necaset görmek zevcesinin iffet ve ismetinden inhiraf eyliyeceğine, göbeği temiz ve hadd-i ma’rûfu kadar gör­mek iffet ve hüsn-i ahlâk sahibi bir kadın ile izdivaca, göbeğini yok olmuş görmek zevcesinin vefatına, göbeğini yarılmış görmek zevcesinin diğer bir erkeğe meyline, ya­rığın tekrar birleştiğini görmek mezburenin bu inhimak ve hatadan rücû’ ile tevbekâr olacağına delâlet eder.
Ruıyada Soyunmak veya ciplak Olmak ne demek islami ruya tabirleri diyanet yorumu

Ruyada Göbek Gormenin Rüya Tabiri

  1. Göbeğinin üzerinde çıban ve yaralar görmek eşinin huysuz olacağına,
  2. Gö­beğinin üstünde veya yanlarında pislik görmek eşinin iffet ve namustan sapacağına,
  3. Göbeği temiz ve olması gereken biçimde görmek ahlâklı ve namuslu bir kadınla evlenmeye,
  4. Göbeğini yok olmuş görmek eşinin hastalığına,
  5. Göbeğini yarılmış görme eşinin başka bir erkeğe ilgi duymasına, yarı­ğın tekrar birleştiğini görmek yukarıda sözünü ettiğimiz kadının bu hata­sından dönerek tövbekâr olacağına işarettir.
  6. Göbeğinde sancı ve ağrı olduğunu görmek eşiyle aralarında dargın­lık olacağına,
  7. Gö­beğinin vücudun başka bir yerine geçtiğini görmek eşini ya da eşiyle otur­duğu yeri değiştireceğine, göbeğinin yanında başka bir göbek görmek ikinci bir kadınla evlenmeye işarettir.
  8. Rüyada görülen göbek bazan da anayı-babayı çağrıştırır. Kimi zamanda eşi, kardeşi, akrabayı ya da arkadaşı işaret eder. Ayrıca, bir günaha veya bir suça ortak olunacağına yorumlanır.
  9. Bir kimse rüyada kendi göbeğinin büyüdüğünü görse, o kişinin servetinin artacağına, yakınlarıyla huzur dolu bir ömür süreceğine işaret eder.
  10. Bazan da rüyada göbek görmek rüya sahibi bekâr ise evleneceğine işaret eder. Ya da arzuladığı veya beklediği kimseye kavuşacağına hükmedilr.
  11. Bir kadının karnını buruşmuş ve sıkılmış görmesi kısırlığına yani ço­cuk duğuramayacağına, kadının karnında kıllar görmesi üzüntü ve kede­re, erkeğin karnında kıllar görmesi zenginliğe ve rahata işarettir.
  12. Kendi eliyle göbeğini yarıp içine birtakım şeyler doldurduğunu görmek haram kazanca karşı hırslı olmaya, yardığı karnından birtakım şeyler çıkar­dığını görmek üzüntü ve sıkıntıyı gidermeye,
  13. Birinin göbeğini yarıp içini te­mizlediğini görmek o kimseye iyiliğinin dokunacağına; yardığı karna pislik doldurduğunu görmek haram mal ile sadaka ve hayır dağıtmaya işarettir.
  14. Midesinin birden bire şiştiğini görmek malının haram yolla artacağına delildir.

Ruyada Karın Gormek

Rüya tabircilerinin açıklamalarına göre karnın içi ve dışı, mal, evlat, akraba, geçimle tabir olunur. Karnının yarılmasıyla içinde çocuk çıktığını görenin hayırlı bir evlâdı olur.
Karnının şişmesi, üzüntü ve haram maldır. Karnına pislik dolduran haramdan sadaka verir. Karnının de­linmiş olduğunu gören, âilesinden emin olmaz. Bir kadın, karnında kıllar görürse, sıkıntıya düşer. Aynı rüyâ erkek için bol kazanç ve rahata işârettir. Karnının ağrıdığını gören, âilesi tarafmdan sevilir. Karnını buruşmuş gören kadın, kısır kalır.

Bu Duaları Kaçırmayın!


Rüyada İstediğini Gösteren Dua

Cennetteki Yerinizi Gösteren Dua

İstihare Namazı ve Duası

Beladan ve Kötülüklerden Koruyan Dua


BİZİ TAKİP EDİN RÜYANIZI ÜCRETSİZ YORUMLAYALIM: Bizi sosyal medyada takip etmek isterseniz FACEBOOK sayfamız, YOUTUBE kanalımız, ve PINTERESTsayfamıza abone olup bizi oradan takip edebilirsiniz. Rüyalarınızı ücretsiz yorumlatmak için de BURAYA TIKLAYARAK rüya uygulamasını indirip uygulamanın içindeki sayfaların altına yorum olarak yazarsanız rüyanız (kahin) tarafından hemen yorumlanır.


Kategoriler G, Rüya TabirleriEtiketler rüyada insan görmek, rüyada insan vücudu görmek

Rüyada iki tane göbek deliği görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada iki tane göbek deliği gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerde verdiğiniz ölçüde alamamanız sizi üzebilir.

Rüyada iki tane göbek deliği görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada göbek deliğini görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada göbek deliği görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada iki göbek deliği görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinin açıldığını görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek isyan edeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine alamet eder.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada göbek deliğinin büyüdüğünü görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet etmektedir.

Hayırlı Paylaş, Hayırlı Çıksın

Rüyada Göbek Görmek

Göbek görmek, insanın iş gücü anlamına gelir. Sevinci, eşi, hayatı demektir. Bu rüyada görülen her şey ev hayatına nispet edilir. Ebu Said El Vaiz'e göre; göbek velayettir. Rüyada göbek görmek, eşiyle olan münasebetlerinde ve geçiminde fena olmaya delalet eder. Rüyasında göbeğinin haddinden fazla büyük olduğunu görmek, eşiyle olan geçiminde iyiliğe, sevince ve feraha işarettir. Göbeğinin haddinden çok küçük olduğunu gören eşiyle iyi geçinemez. Göbeğinin üzerinde çıban ve para görmek, karısının iffet ve namusundan ayrıldığına delalet eder. Göbeği temiz ve olduğu gibi görmek, iffete ve iyi ahlak sahibi bir kadınla evlenmeye; göbeğini yok olmuş görmek, karısının öleceğine; göbeğini yarılmış görmek, karısının başka bir erkeğe meyil verdiğine, yarığın tekrar birleştiğini görmek, karısının bu hatasından dönüp tövbe ettiğine delalet eder. Göbeğinde sancı ve ağrı olduğunu görmek, karısıyla aralarında dargınlık olacağına, göbeğini eliyle kopardığını görmek, karısını boşayacağına, göbeğinin vücudunun başka bir yerine geçtiğini görmek, karısını boşayıp başka birini alacağına veya oturdukları evi değiştireceklerine, göbeğinin yanında başka bir göbek görmek, ikinci bir kadınla evleneceğine işarettir. Bir başka rivayete göre: Rüyada görülen göbek, rüya sahibinin annesine, babasına veya kendisinin geçindiği kazanca ya da taahhüt ettiği zanaatkara işaret eder. Bazen de göbek görmek, görenin hanımına veya hizmetçisine ya da cüzdanına işaret eder. Rüyada göbeğinde ağrı bulunduğunu gören kimsenin, annesini veya babasını kaybetmesine işaret eder veya anne ve babasının bulunduğu şehirden uzak düşer. Gurbette bulunan bir kimse bu rüyayı görse, o kimsenin bulunduğu şehirden kendi şehrine geri dönmesine işaret eder. Bir kimse rüyada göbeğinde çirkin bir şey meydana geldiğini görse, o kötülük yukarıda da zikrettiğimiz gibi rüya sahibinin anasına veya babasına, yahut çocuğuna ya da malına ait olur. Hasta olan bir kimse rüyada göbeğinin açıldığını görse, o şahsın öleceğine işaret eder. Rüyada kendi eliyle göbeğini açtığını gören kimse, harcamak üzere arpa ve buğday koyduğu ambarını veya mahzenini ya da cüzdanını açar. Bazen de göbek sevince ve gizli şeylere işaret eder.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası