kızıl evlat / Superman Cilt: 3 – Paralel Evrenler Türkçe Çizgi Roman - Bunlardan İstiyorum

Kızıl Evlat

kızıl evlat

Superman: Kızıl Evlat

Superman: Red Son Seslendirme Kadrosu

Jason Isaacs Superman (Emrullah Uzun)

Diedrich Bader Lex Luthor (Ömer Yıldıran)

Amy Acker Lois Lane (Nilay Arpaç)

Vanessa Marshall Wonder Woman (Özlem Altınok)

Paul Williams Brainiac (Sait Seçkin)

Phil Morris James Olsen (Fatih Er)

Roger Craig Smith Batman (Timur Çayır)

Sasha Roiz Hal Jordan (Erhan Türkmen)

Phil LaMarr John Stewart (Doğan Öncel)

Travis Willingham Superior Man (Cüneyt Cakova)

William Salyers Joseph Stalin (Rıdvan Çelebi)

Jim Meskimen John F. Kennedy (İsmail Bozkurt)

Jim Meskimen Dwight D. Eisenhower (Murat Topal)

Greg Chun Ambassador Lee (Müfit Coşkun)

Jim Ward George Taylor (Ahmet Sayöz)

Winter Ave Zoli Svetlana (Milay Ezengin)

Tara Strong Çocuk Clark Kent (Barış Turan)

William Salyers Jack Ryder (Başar Oray)

Anna Vocino Tur Rehberi (Burçin Artut)

Stüdyo: Saran Digital Stüdyoları

Yayın: Digiturk / Tivibu / Turkcell TV+

Warner Bros. stüdyoları yılında Mark Millar, Dave Johnson ve Killian Plunkett tarafından yaratılan &#;Superman: Red Son&#; çizgi romanını beyaz perdeye uyarlamaya hazırlanıyor.

BOLD&#; Süpermen&#;in Kansas&#;taki bir çiftlik yerine SSCB&#;deki bir kolhoza indiği çizgi romanda Kriptonlu Kal-El, Stalin tarafından evlat ediniliyor ve sosyalizmin ilerlemesi için mücadele veriyor.

SÜPERMEN STALİN&#;İN YERİNE GEÇERSE

yılları arasında geçen öyküde Kızıl Süpermen&#;in yanı sıra Batman, Wonder Woman, Lex Luthor da yer alıyor. Stalin&#;in ölümünün ardından Komünist Parti genel sekreterliği görevini de üstlenen Süpermen’in insanlığa ve görevine karşı duyduğu sorumluluklar arasındaki çatışmasının konu edileceği yapımın yılında çekilmesi planlanıyor.

Tags:Kal-ElSosyalist Partisosyalist süpermenSSCBStalinSüpermenSüpermen Kızıl EvlatSupermen Red Sonwarner bros

Çizgi Film: Superman: Kızıl Evlat () - Fragman

Superman: Kızıl Evlat ()
Bilimkurgu, Aksiyon, Animasyon
Amerika Birleşik Devletleri
Kal-elin dünyaya gönderildiği roket Kansas eyaletine değil de, Sovyetler Birliğine inseydi? Farklı bir DC hikayesi olan animasyon film çizgi roman uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor.
Çizgi Film Superman: Kızıl Evlat. Tarz: ciddi, psikotronik, yetişkin animasyonu, 2d animasyon, kahraman ve anime. Tür: Bilimkurgu, Aksiyon ve Animasyon. Hikaye: yapay zeka, kurgusal şehir, insan uzaylı, imha, sembolizm, kızışma, intikam, şiddet, süpermen karakteri, cani, canavar ve süper kahraman. Ülke: Amerika Birleşik Devletleri.

Türkçe fragmanı izle

Konuya göre diğer film fragmanları

Film fragmanlarını izlemenizi tavsiye ederiz: Black Panther: Yaşasın Wakanda (), Black Adam (), Avatar: Suyun Yolu (), Enkanto: Sihirli Dünya (), Avatar (), The Batman (), Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (), Avengers: Sonsuzluk Savaşı (), Ant-Man ve Wasp: Quantumania (), Pasifik Savaşı (), Stranger Things (), Attack on Titan (), John Wick: Bölüm 2 (), The Flash (), Kırmızı (), Gülümse (), Adalet Birliği: Flash Noktası Paradoksu (), Kötü Ruh (), Büyük Hesaplaşma (), Sicario ().

Kemik Gözlük

Süper kahraman denince akla gelen ilk isimlerden biri Superman’dir herhalde. Mavi taytı, kırmızı pelerini ile Kripton gezegeninden Dünya’ya gelen Kal-El, en güçlü süper kahraman olarak nitelendirilir çoğu zaman. Gökdelenlerin üzerinden bir sıçrayışta atlamak, buz nefesi, ısı bakışı, insanüstü güç ve dayanıklık gibi güçlere sahip El, Amerika’nın en gözde koruyucusu olmuştur. Peki ya Kal-El Amerika yerine başka bir yere düşseydi? Mesela Rusya’ya?

Superman: Red Son çizgi romanı bu sorunun yanıtını veren üç sayıdan oluşan bir mini seri olma özelliği taşıyor. Serinin yazarı Mark Millar ki kendisini Marvel’dan Civil War ile tanıyor olabilirsiniz. Çizerler ise Dave Johnson ve Kilian Plunkett. yılında DC Comics tarafından Elseworld etiketi altında yayımlanan seri yıllardır göğsünde bulunan “S” harfi yerine komünizmin simgesi olan “orak ve çekiç”i taşıyan Superman’i anlatıyor. Bu Superman Varşova Paktı’na yeminli ve Stalin’in en gözde askeri aynı zamanda. Superman dışında bu seride başka DC karakterini de görmek mümkün. Bunlar Batman, Green Lantern, Wonder Woman, Lex Luthor ve olmazsa olmaz Lois Lane Fakat bilinenin aksine hikayeye göre uyarlanmış halleriyle görüyoruz bu karakterleri.

Hikayede sadece süper kahramanlık metası işlenmiyor. Rusya ve Amerika arasında bulunan soğuk savaşın esintilerini de görmek mümkün. Stalin ve Kennedy gibi gerçek tarihi kişiliklerin hikayede bulunması hikayeyi daha da etkili hale getiriyor. Ayrıca Superman fenomeni üzerinden Dünya’nın tek el gücünün Sovyet Rusya olarak gösterilmesi Amerika ve Rusya arasındaki soğuk savaşa farklı bir bakış açısı getiriyor. Superman her ne kadar bir süper kahraman olsa da seride bu özelliğinden farklı olarak siyasi kişiliğini de görmek mümkün.

Superman’in aşırı güçlü olmasından kaynaklı olarak bir diktatöre dönüştüğünü konu alan pek çok hikaye mevcut. Bu da Dünya’nın en güçlü süper kahramanını kötü yansıtıyor haliyle. Fakat bu hikaye Çelik Adam’a kötü gözle bakanlar için çok iyi bir alternatif konumunda. Evet kendisi çok güçlü fakat bu güçlerin kaynağı bir uzaylı olmasından kaynaklanıyor. Millar hikayede sürekli bunu hatırlatıyor.

Yakın geçmişe farklı bir bakış açısı kazandıran ve aynı zamanda bilinen en güçlü süper kahramanlardan olan Çelik Adam’ı siyasi bir olayın ortasına koyan bu seri okuyucuyu kendine bağlamak konusunda oldukça başarılı. Nisan ayında Türkçe çevirisi ile cilt olarak Yapı Kredi Yayınları tarafından basılan bu seriyi edinmenizi ve arşivinize koymanızı şiddetle tavsiye ederim.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir