sokağa çıkma yasağında kuaförler açık mı / Kuaför ve berberlerin yeni çalışma saatleri! Kuaför ve berberler açık mı? - Haber 7 GÜNCEL

Sokağa Çıkma Yasağında Kuaförler Açık Mı

sokağa çıkma yasağında kuaförler açık mı

Hafta sonu (20-21 Şubat) kuaförler, berberler açık mı, çalışıyor mu? Kuaförlerin ve berberlerin çalışma saatleri

Kuaförlerin ve berberlerin çalışma saatleri araştırılıyor. Hafta içi ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasakları sebebiyle pek çok işletmenin çalışma saatleri sınırlandırıldı ya da çalışması durduruldu. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı öncesinde kuaförlerin mesai saatleri araştırılıyor. Kuaförler, berberler hafta sonu (20-21 Şubat) sokağa çıkma yasağında açık mı? Kuaförlerin ve berberlerin çalışma saatleri

HAFTA SONU KUAFÖRLER VE BERBERLER AÇIK MI?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre yeni bir karar alınıncaya kadar ülke genelinde hafta sonları; Cuma günleri saat 21.00’de başlayacak, Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve Pazartesi günleri saat 05.00’de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Sokağa çıkma kısıtlaması süresince üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım ve orman faaliyetlerinin sürekliliğini sağlamak amacıyla bazı yerler ve kişiler kısıtlamadan muaf tutulacaktır. Bakanlığın yayınladığı muafiyet listesinde berberler ve kuaförler bulunmuyor.

Kuaförler ve berberler hafta sonu sokağa çıkma yasakları süresi boyunca kapalı kalacak. Hafta içi hizmet verebilen kuaförler gündüz 10.00 ila akşam 20.00 saatleri arasında açık olabilir.

Kuaför ve berberler açık mı? Kapalı alanda hizmet veren kişisel bakım yerleri tam kapanma sürecinde faaliyetlerine ara vermişti. Tam kapanma 17 Mayıs Pazartesi günü saat 5.00 itibariyle sona erdi. Saç, sakal tıraşı olacaklar erkekler berberlerin, kadınlar ise kuaförlerin açık olup olmadığını merak ediyor. İçişleri Bakanlığı yayınladığı kademeli normalleşme genelgesinde AVM’ler, küçük esnaf ve birçok işyerinin tekrar faaliyete geçtiğini duyurdu. Müşteri kabulüne başlayan birçok yerin ardından berber ve kuaförlerin yeni çalışma saati ve günleri sorgulanıyor. Peki Kuaför ve berberler 17 Mayıs Pazartesi günü açık mı? İşte faaliyetlerine başlayan işletmeler…

Kuaför ve Berberler Açık mı? 

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede faaliyetlerine ara verilen perakende ve hizmet sektöründeki giyim, tuhafiye, züccaciye, hırdavat gibi dükkanlar ile büro ve ofisler vb. işyerleri hafta içi günlerde açık olacağı bilgisi paylaşıldı. Hafta sonu kuaför ve berberler sokağa çıkma yasağı uygulanacağı için kapalı olacak.

Kuaför ve Berberlerin Yeni Çalışma Saatleri Belli Oldu!

İçişleri Bakanlığı’nın Pazar günü açıkladığı genelgede  sinema salonları, kahvehane, kıraathane, kafe, lokanta gibi birçok işletmenin 1 Haziran tarihine kadar kapalı olması kararı alındığı duyuruldu. Kuaför, berber gibi işletmeler hafta içi açık olurken saat 07.00 ile 20.00 saatleri arasında müşteri kabul edebilecek. Sosyal mesafenin korunmasının zor olduğu bu işletmelerde Sağlık Bakanlığı  Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde içerisinde bulunduğu işkolu için belirlenen tüm salgınla mücadele tedbirlerine riayet edilecek.

Hangi İşyerleri Kapalı Olacak?

17 Mayıs-1 Haziran tarihleri  arasında  Gazino, taverna, birahane, nargile salonu/kafeleri,- Sinema salonları, kahvehane, kıraathane, kafe, dernek lokali, çay bahçesi gibi yerler, internet kafe/salonu, elektronik oyun yerleri, bilardo salonları, halı saha, yüzme havuzu, spor salonları, hamam, sauna ve masaj salonları, lunaparklar ve tematik parkların faaliyetlerine geçici olarak ara verilecek.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası