animal m stak ne işe yarar / Universal Animal Stak 21 Paket | Aloprotein

Animal M Stak Ne Işe Yarar

animal m stak ne işe yarar

animal stak mı yoksa animal m-stak mı ?

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı!
Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir.
Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet ve benzerine Başlamayınız

seafoodplus.info' da yer alan bütün yazılı içerik seafoodplus.info' un malıdır. Kullanıcılar bilgi ve dokümanları, sadece bilgi edinme amacıyla kullanabilirler. seafoodplus.info' da bulunan bilgiler seafoodplus.info' un yazılı izni olmadan kısmen ya da tamamen kopyalanamaz, dağıtılamaz, satılamaz, alt lisansla kullandırılamaz.
seafoodplus.info isimli internet sitemiz bir forum sitesi olup, sitemizde yer alan her türlü içerik herhangi bir onay veya kontrole tabi olmaksızın doğrudan üyelerimiz tarafından sağlanmaktadır. TÜM ÜYELERİMİZ Sayılı Kanun, T.C.K ve ilgili diğer mevzuat uyarınca yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
seafoodplus.info sitesindeki konular, yorumlar ya da mesajlar hakkında hukuka aykırı içerik ve/veya kişilik haklarının ihlaline dair iddia ve şikayetlerinizi yer sağlayıcı olarak hareket eden sitemize "irtibat" adresinden iletebilirsiniz. Şikayetleriniz ilgili mevzuat çerçevesinde değerlendirilerek gereği en kısa zamanda yapılacaktır.
Copyright © -  seafoodplus.info Tüm hakları saklıdır.

Universal Nutrition Animal Stak 21 Paket

Toplam Servis Sayısı: 21

1 Servis (1 Paket) Değerleri

Hazırlanışı

1 paket (8 kapsül) Animal Stak bol sıvı ile tüketilir. Kapsüller küçük boy ve kolay yutulabilir formdadır. Çiğneyerek alınması tavsiye edilmez.

Kullanım Zamanı

Spor Günleri: Spordan dn önce tercihen aç karnına kullanılmalıdır.
Spor Yapılmayan Günler: Gece yatmadan alınmalıdır.
Püf Noktalar: 21 gün boyunca düzenli olarak kullanılması sonrasında kullanılmaya devam edilecekse 1 hafta ara verilmesi tavsiye edilmektedir.

Bunları İçermez

Kullananlar Ne Dedi?

  • Olumlu%86
  • Tekrar Kullandı%41
  • Olumsuz%14

Maddelerle Universal Animal Stak

  • Testosteron hormonun salgılanmasını tetikler.
  • Doğal anabolik etkisi sayesinde gelişime katkıda bulunur.
  • Yoğun antrenman yapan orta-ileri seviye sporcular için kullanımı uygundur.
  • Büyüme (GH) hormon tetikleyici etken içeriğe sahiptir.
  • Zengin içeriği çok yönlü gelişim desteği sağlar.
  • Libidoyu arttırır. Cinsel sağlığı destekler.
  • Uyku düzenlenmesinde yardımcıdır.

Universal Animal Stak İnceleme

Bunlara Dikkat Edin

Universal Nutrition Animal Stak 21 Paket:
Orta-ileri seviye sporcular için geliştirilmiş zengin içerikli hormon tetikleyici gıda takviyesidir. Etken içeriği sayesinde spor esnasında performansı iyileştirir. Kas dokusuna daha fazla besin ve oksijenin taşınmasına yardımcı olarak gelişimi destekler. Vitamin ve minerallerle güçlendirilmiş içeriği zindelik sağlar. GMP standartlarına uygun olarak Universal Nutrition çatısı altında Amerika'da üretilmektedir.

Püf Noktalar:
Ürün Amerika'dan ithal edilmektedir. Amerika versiyonunda kapsül renkleri mavi, mavi-beyaz, ve sarı olarak bulunur. Türkiye'deki ürünlerin kapsül renkleri ve içerikleri yönetmelikler gereği Amerika'daki ürünlerden farklılık gösterebilir.

Dikkat - Olası Yan Etkiler:
Arginine kullanımının kan basıncı üzerinde etkisi bulunmaktadır. Yüksek tansiyon ilaçları arginine ile etkileşime girer. Capoten, enalapril (Vasotec), losartan (Cozaar), valsartan (Diovan), diltiazem (Cardizem), Amlodipin (Norvasc), hidroklorotiyazid (HydroDiuril), furosemid (Lasix) ve diğer yüksek tansiyon ilaçları ile birlikte kullanılması sakıncalıdır. L-Arginin kan akışını arttırır. Kalbe kan akışını artıran ilaçlarla L-arginine almak baş dönmesi ve sersemlik olasılığını artırabilir. Bu durumlarda kullanılması tavsiye edilmez. 18 yaşından küçüklerin, hamilelik ve emzirme dönemindeki kadınların kullanımı önerilmez. Tavsiye edilen günlük tüketim miktarına uyulmalıdır.

Satın Al:
Fitbull'da satılan tüm Universal Nutrition ürünleri Türkiye distribütöründen temin edilen % orijinal ürünlerden oluşmaktadır.
Ürünler uygun saklama koşullarında depolanmakta ve Animal serisindeki ürünler kargolanmadan önce kutu koruma kapağı Fitbull depo ekibi tarafından kontrol edilmektedir.
Animal Stak ürünü hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve sipariş vermek için 28 55 nolu numarayı arayabilirsiniz.

Supplementlerin Kullanımı — Animal Cuts

Animal Cuts

image

Animal Cuts, universalin üretmi&#; oldu&#;u seriye ait dünyan&#;n en etkili termojenik ve diyet supplementlerinden birisidir. Özel olarak ileri düzey vücut geli&#;tiricilerin ihtiyaçlar&#; dikkate al&#;narak tasarlanan Cuts, çok k&#;sa bir sürede bir atletin fizi&#;inde önemli de&#;i&#;iklikler üretecek, vücudundaki her ince ayr&#;nt&#;y&#;, en küçük detay&#; ortaya ç&#;kararak damarl&#; bir cilde sahip olmas&#;n&#; sa&#;layacak &#;ekilde tasarland&#;… Cuts kullan&#;c&#;lar&#; bunu elde etmeyi istiyorlard&#; ve tam da bunu buldular. O zaman durum böyleydi, &#;imdi de böyle ve zaman içerisinde pek çok de&#;i&#;iklik olsa da baz&#; &#;eyler de&#;i&#;miyor. y&#;l&#;nda besin takviyeleri alan&#;nda yap&#;lan geli&#;tirmeler sonucunda Animal ruhunun özünü koruyan tamamen yeni bir Animal Cuts formülü sizin için tasarland&#;. 

Geli&#;tirilmi&#; ve mükemmelle&#;tirilmi&#; yeni Cuts formülü, metabolizma ve termojenezi, antrenman oda&#;&#; ve diyürezi, kas koruma ve tiroit i&#;levine ve fazladan enerji vererek sa&#;l&#;kl&#; bir i&#;tah seviyesinin korunmas&#;na yard&#;mc&#; olmak için tasarlanm&#;&#; malzemeleri içermektedir. Bu &#;ekilde Cuts formülü diyet yapan ta&#; gibi bir atletin ihtiyaç duydu&#;u her &#;eyi içermektedir. Arad&#;&#;&#;n&#;z sert kasl&#; görünümü ortaya koymak istedi&#;inizde ihtiyaç duyaca&#;&#;n&#;z, tamamen kapsaml&#; ve en geli&#;mi&#; takviyedir. Amac&#;n&#;za ba&#;l&#; kalman&#;z, diyetinize ve temiz beslenmenize devam etmeniz, antrenmanlar&#;n&#;z&#; ve ko&#;ular&#;n&#;z&#; sürdürmeniz sizin elinizde. Siz bunlar&#; yapacaksan&#;z ve gerisini Cuts halledecek.

Universal Animal Cuts ile her &#;eyi içeren bir ürüne sahip oluyorsunuz. Bunu tek noktadan al&#;&#;veri&#; gibi dü&#;ünün, ihtiyaç duydu&#;unuz her &#;ey tek pakette. Kullan&#;m rahatl&#;&#;&#; harika. Her &#;eyi ayr&#; ayr&#; dü&#;ünmenize gerek kalm&#;yor, bir paketi aç&#;yorsunuz ve her &#;ey tamam. Eski ya&#; yak&#;c&#;lar&#;n&#;za hiç benzemiyor. Yeni Animal Cuts formülü eski, kapsaml&#; ve tam ya&#; yakma gücünü ta&#;&#;makla birlikte bunu bir sonraki seviyeye ta&#;&#;yor. Piyasadaki ço&#;u geleneksel “ya&#; yak&#;c&#;n&#;n” aksine Animal Cuts, sadece bir termojenik olman&#;n çok ötesinde. Pek çok aç&#;dan ya&#; kayb&#;n&#; destekleyen tam ve kapsaml&#; bir ya&#; ö&#;ütme formülü. Her bir kullan&#;&#;l&#; paketin içinde &#;imdi 40'&#;n üzerinde aktif madde sunuluyor. Arka arkaya 21 gün boyunca her gün yakla&#;&#;k miligram saf ya&#; yak&#;m gücü elde ederek keskin hatlara sahip bir vücut hedefinize h&#;zla ula&#;acaks&#;n&#;z.

Animal Cuts formülü a&#;a&#;&#;da daha ayr&#;nt&#;l&#; aç&#;klanan &#;u sekiz bile&#;enden olu&#;uyor:

  1. termojenik kompleks
  2. metabolik kompleks
  3. tiroit kompleksi
  4. diüretik kompleks
  5. nootropikkompleks
  6. kortizol inhibitör kompleks
  7. CCK inhibitör kompleks
  8. Özel biyokullan&#;labilirlik kompleksimiz.

Animal Cuts Besin De&#;erleri Özeti

image

Metabolik bak&#;&#; aç&#;s&#;yla Animal Cuts, en güçlü çay özütleri ile doldurulmu&#;. Ye&#;il çay özütünden oolong çay&#; özütüne ve beyaz çay özütünden siyah çay özütüne kadar hepsi burada sakl&#;. Bu konsantre çay özütlerinin tümü EGCG dahil güçlü polifenol içerikleri ve sinerjik olarak i&#;leyerek vücudun ana metabolizmas&#;n&#; art&#;rmaya yard&#;mc&#; olan di&#;er güçlü kate&#;inler bak&#;m&#;ndan standardize edilmi&#;tir. Ana metabolizman&#;n artmas&#;, vücudun yenen g&#;day&#; enerjiye dönü&#;türme h&#;z&#;n&#;n desteklenmesi anlam&#;na gelmektedir. K&#;saca, daha h&#;zl&#; bir metabolizma daha az g&#;dan&#;n vücut ya&#;&#; olarak depolanmas&#; demektir. Kahve çekirde&#;i özütü de polipehol gücü, metabolik h&#;zland&#;r&#;c&#; olan kafeik ve klorojenik asit içermesi nedeniyle ürüne dahil edilmi&#;tir. Bu tür faktörler metabolizman&#;z&#; vücut ya&#;&#;n&#; gerçekten i&#;lemeye ba&#;lamas&#; için h&#;zland&#;rman&#;za yönelik önemli bir fark yaratabilmektedir.

Vücudunuza pofuduk, yumu&#;ak bir görünüm veren a&#;&#;r&#; su a&#;&#;rl&#;&#;&#;n&#;n at&#;lmas&#;nda ise Animal Cuts son derece etkilidir. Karahindiba kökü (taraksakum) ve uva ursi (arbutin, metiarbutin), ortanca otu kökü, kereviz tohumu ve ard&#;ç meyvesi dahil mg aktif içerik. Animal Cuts, termojenikler ve metabolik tetikleyiciler ile birlikte çal&#;&#;arak size tamamen ya&#;lar&#;ndan ar&#;nd&#;r&#;lm&#;&#;, jilet keskinli&#;inde bir görünüm kazand&#;r&#;r. Sentetik diüretiklerin yol açt&#;&#;&#; bir s&#;k&#;nt&#; bunlar&#;n genellikle potasyum dahil önemli elektrolit yap&#;lar&#;n&#; tüketmeleridir. Bu durumda kaslar&#;n&#;z &#;i&#;kinli&#;ini ve hacmini kaybeder. Animal Cuts'taki diüretik kompleksler potasyumu az kullanan bitkileri içermektedir ve bu sayede kas &#;i&#;kinli&#;ini koruman&#;za yard&#;mc&#; olmaktad&#;r. Ne sebeple olursa olsun, diüretik kompleksi atman&#;z gerekti&#;inde veya bunu atmak istedi&#;inizde iki mavi kapsülü sökmeniz yetecektir

Diyet ayn&#; zamanda vücudunuzda istenmeyen stres hormonu olan kortizolun salg&#;lanmas&#;n&#; da art&#;rabilir. Yüksek seviyelerdeki kortizol do&#;al hormon üretimini bozarak ince kas dokusunu yok edebilir. Bu durum, s&#;k&#; antrenman yapan atletlerin ve vücut geli&#;tiricilerin özellikle vücutlar&#; dü&#;ük kalori al&#;m&#;na ba&#;l&#; olarak zay&#;f durumda oldu&#;u bir s&#;rada hiç de istemeyecekleri bir &#;eydir. Animal Cuts normal aral&#;klar dahilindeki sa&#;l&#; kortizol seviyelerini desteklemek üzere tasarlanm&#;&#; özel bir kortizol deste&#;ini içermekte ve bu sayede vücudunuzun daha olumlu bir anabolik ortamda kalmas&#;n&#; sa&#;lamaktad&#;r. Ya&#;&#;n&#;z yak&#;l&#;rken ince kas kütlesinin korunmas&#; için idealdir.

Son olarak, Animal Cuts'&#;n güçlü formülü üç ek bile&#;en ile tamamlanmaktad&#;r. Bunlardan birincisi, beyni destekleyen DMAE, beta-feniletilamin ve bakopa monniera gibi önemli maddeleri içeren bir nootropik komplekstir. Bunlar düzgün beyin kimyas&#;n&#; desteklemek ve ayn&#; zamanda antrenman s&#;ras&#;nda oda&#;&#; geli&#;tirmek ve uyan&#;kl&#;&#;&#; art&#;rmak için kullan&#;lmaktad&#;r.* Nootropiklerin ba&#;ka bir faydas&#; ise beyne beslenen oksijen miktar&#;n&#; ve nörotransmitör ç&#;k&#;&#;&#; ile nöromüsküler performans&#; art&#;rmakt&#;r.*

Animal Cuts'&#;n nihai bile&#;enlerinden ikincisi, i&#;tah deste&#;i olarak da bilinen CCK Tetikleyicileridir.* Animal Cuts joboba tohumu ve cha-de-bugre gibi, her vücut geli&#;tiricinin yar&#;&#;maya haz&#;rl&#;k öncesinde kar&#;&#;la&#;t&#;&#;&#; üzere &#;eker ve karbonhidrat iste&#;ini azaltmaya yard&#;mc&#; oldu&#;u iddia edilen bitkileri içermektedir. Abur cuburlar&#; vücuda girmeden önce engellemek her zaman için daha iyidir.

Animal Cuts daha sonra bir biyoyararlan&#;m kompleksi ile tamamlanmaktad&#;r. Patentli Bioperine®, zencefil kökü, 6,7-Dihidroksibergamottin ve birkaç sitrus bioflavanoid özü birlikte çal&#;&#;arak Animal Cuts'taki tüm güçlü ya&#; sökücü bile&#;enlerin verimli bir h&#;zda sisteminize aktar&#;lmas&#;n&#; sa&#;lar. Çünkü yeni Cuts formülündeki gibi bile&#;enlerin bir miligram&#;n&#; bile bo&#;a harcamak istemezsiniz.

&#;ekilli, s&#;k&#; ve damarl&#;… Anla&#;may&#; biliyorsunuz. Yar&#;&#;malara kat&#;labilmek için gereken türde &#;ekilli ve damarl&#; bir görünüm için Animal Cuts'a güvenebilirsiniz. S&#;k&#; diyet, kalori yak&#;c&#; mekikler, a&#;&#;rl&#;klar ile k&#;yas&#;ya bir sava&#; ve her gün kilometrelerce ko&#;unun da arzu etti&#;iniz &#;ekli kazanman&#;z için gereken &#;eyler oldu&#;unu unutmay&#;n, sadece bir kutu ürünü kullanarak istedi&#;iniz her &#;eye sahip olamazs&#;n&#;z. Ama bütün bunlara katlanma cesaretiniz varsa ve harcayaca&#;&#;n&#;z eme&#;in kar&#;&#;l&#;&#;&#;n&#; gerçekten görmek istiyorsan&#;z o zaman yan&#;n&#;zday&#;z. Animal tamamen yeni, daha güçlü ve yeniden formüle edilmi&#; Animal Cuts ile ba&#;ar&#;ya yönelik açl&#;&#;&#;n&#;z&#;n yar&#;s&#;n&#; kar&#;&#;layarak tam bir fark yaratmak üzere tasarland&#;. Cuts, güçlü ama &#;ekilsiz bir makine ile tam &#;ekillendirilmi&#;, tüm hatlar&#; ve damarlar&#;yla gerçek bir Hayvana dönü&#;meniz aras&#;ndaki fark&#; belirleyecek son ö&#;edir

Animal Cuts Nas&#;l Kullan&#;l&#;r?

Ard&#; ard&#;na üç hafta boyunca her gün 2 paket Animal Cuts al&#;n&#;z. Sabah kalkt&#;ktan hemen sonra 1 paket ve di&#;erini saat sonra al&#;n&#;z. 3 hafta al&#;n ve 1 hafta almay&#; b&#;rak&#;n. 1 haftal&#;k b&#;rak&#;mdan sonra bir 21 gün zincirini daha yapabilirsiniz.

En uygun sonuçlar için Animal Cuts'&#; Animal Pak ile destekleyin. Bir yar&#;&#;ma öncesi diyet safhas&#;nda kas kazanc&#; ve &#;ekillendirmeyi desteklemek için takviye karman&#;za Animal Stak, Animal Test veya Animal M-Stak de ekleyebilirsiniz

Uyar&#;: Takviye edici g&#;dad&#;r. Normal beslenmenin yerine geçmez. &#;laç de&#;ildir, hastal&#;klar&#;n önlenmesi veya tedavi edilmesi amac&#;yla kullan&#;lmaz. Çocuklar&#;n ula&#;amayaca&#;&#; yerde saklay&#;n&#;z ya&#; alt&#; için uygun de&#;ildir. Hamile ve emziren bayanlar için uygun de&#;ildir. Ailede kal&#;tsal olarak kalp rahats&#;zl&#;&#;&#;, tiroit rahats&#;zl&#;&#;&#;, diyabet hastal&#;&#;&#;, yüksek tansiyon, sürekli ba&#;a&#;r&#;s&#;, depresyon veya di&#;er psikiyatrik durumlar, gözde karasu hastal&#;&#;&#;, üriner bozukluk, prostat büyümesi varsa ve e&#;er monoamin oxidase (MAOI) inhibütörü veya ba&#;ka g&#;da takviyesi, reçeteli ilaç veya pseudoephedrine, ephedrine, phenylpropanolamine (alerji, ast&#;m, so&#;uk alg&#;nl&#;&#;&#; ve kilo verme ürünlerinin içeri&#;inde bulunur) içeren yüksek dozlu ilaç kullanmadan önce doktorunuza dan&#;&#;&#;n&#;z. E&#;er antidepresan yada buna benzer di&#;er ilaçlar al&#;yorsan&#;z kullanmadan önce sa&#;l&#;k dan&#;&#;man&#;n&#;za ba&#;vurunuz. Bu ürünü kullanmak yapay yada do&#;al güne&#; &#;&#;&#;&#;&#; gibi UV kaynaklar&#;na kar&#;&#; hassasla&#;man&#;za neden olabilir. Bu tür kaynaklarla a&#;&#;r&#; temastan kaç&#;n&#;n. Operasyondan iki hafta önce kullanmay&#; b&#;rak&#;n. Bu ürün kafein içerir.

Son olarak Animal Cuts fiyat performans olarak çok iyi bir ürün. 

See more posts like this on Tumblr

#Animal Cuts

More you might like

SCI-MX Ultra Whey™ Protein

image

Ula&#;mak istedi&#;iniz fizi&#;e giden yolda size en büyük deste&#;i sa&#;layacak SCI-MX Ultra Whey Protein, eksiksiz içeri&#;i ile en h&#;zl&#; &#;ekilde sonuç vermek için üretilmi&#;tir.

Vücut geli&#;tirme için asla de&#;i&#;meyen kurallardan biri yeterli protein almakt&#;r. Yeterli protein tüketilmedi&#;i halde kas geli&#;imi gerçekle&#;mez bu sebeple kaslar&#;n büyümesi de mümkün de&#;ildir. Öte yandan protein al&#;m&#;nda çok fazla eksik varsa bu durum vücudun daha da geriye gitmesine yani kas kayb&#; ya&#;anmas&#;na yol açabilir. Yap&#;lan antrenmanlar&#;n sonuç vermesi için protein tüketimi büyük önem ta&#;&#;maktad&#;r.

&#;htiyac&#;m&#;z olan proteini, hayvansal g&#;dalarda, baklagillerde ve baz&#; sebzelerde bulabiliriz. Ama bu besinlerden sa&#;lanan proteinlerin verimi ayn&#; de&#;ildir. Beyaz ve k&#;rm&#;z&#; etlerden al&#;nan proteinin %80’i, baklagillerden ve sebzelerden al&#;nan proteinin ise %50’si ile %65’i aras&#; insan vücudu taraf&#;ndan kullan&#;labilmektedir. Öte yandan yumurta ve süt içerisinde bulunan proteinlerin %92’i insan vücudunda verimli bir &#;ekilde kullan&#;labilmektedir. Whey Protein de sütten gelen bir protein çe&#;idi oldu&#;u için ayn&#; kullan&#;m veriminin yan&#;nda çok h&#;zl&#; sindirilebilme özelli&#;ine sahiptir. Whey protein tüketmenin en kolay yolu protein tozu kullanmakt&#;r. Piyasada pek çok protein tozu mevcuttur, fakat içeri&#;inde kas geli&#;imi için gereken her türlü bile&#;eni bar&#;nd&#;ran protein tozlar&#; azd&#;r. SCI-MX Ultra Whey Protein, beslenmenizi ve dolay&#;s&#; ile vücudunuzu eksiksiz hale getirecek her türlü temel besin ö&#;esini içerisinde bar&#;nd&#;r&#;r. 1 ölçe&#;i kaloridir ve 33 gram proteine sahiptir. Sadece kas geli&#;imi için de&#;il fazla kilolardan kurtulmak isteyenler için de dü&#;ük karbonhidrat ve ya&#; oran&#;na sahiptir. Kaslar&#;n tamirini h&#;zland&#;rmak için 6 gram BCAA ve 4,7 gram Glutamin de içerisinde mevcuttur.

Kullan&#;m&#; çok kolayd&#;r, sadece suyla kar&#;&#;t&#;r&#;p çalkalamak yeterlidir. Antrenmandan önce ve sonra tüketilmesi büyük ölçüde fayda sa&#;lar. Buna ek olarak gün içerisinde ara ö&#;ün olarak tüketilmesi de beslenmedeki protein aç&#;&#;&#;n&#;n kapanmas&#;na yard&#;mc&#; olacakt&#;r.

Ultra Whey Protein ve benzeri kaliteli supplement ürünlerine göz atmak ve kampanyalardan faydalanmak için seafoodplus.info adresini ziyaret edebilirsiniz.

image

SCI-MX Ultra Whey™ Protein Sat&#;n Almak için t&#;klay&#;n

SCI-MX Nutrition

image

SCI-MX  protein tozu, kilo ald&#;r&#;c&#;, amino asit, performans artt&#;r&#;c&#; gam&#;nda en kaliteli hammaddeler ve en son ara&#;t&#;rmalar &#;&#;&#;nda yüksek teknolojide üretim yapan ingiliz supplement markas&#;d&#;r. “En &#;yi Haline Sahip Ol” slogan&#; ile yola ç&#;k&#;p k&#;sa sürede &#;ngiltere’nin en çok tercih edilen supplement markas&#; olan SCI-MX Nutrition, bilimin sundu&#;u tüm imkanlarla en iyi sonucu veren ürünleri kullan&#;c&#;lar&#;na sunmaktad&#;r.

SCI-MX, sahip oldu&#;u uzman bilim adam&#; kadrosu ile her türlü Fitness ve Vücut Geli&#;tirme hedefine yönelik, % sonuç veren ürünlerini gerekli unsurlardan asla ödün vermeden ve etik yollarla üretmektedir. Kalitede s&#;n&#;rlar&#; zorlayan her ürünü, piyasaya sürülmeden önce mükemmellik seviyesine ula&#;ana kadar sporcular üzerinde denenir.

SCI-MX Nutrition protein tozu, kilo ald&#;r&#;c&#;, amino asit, performans artt&#;r&#;c&#; gibi sadece kaliteli besin takviyeleri üreten bir firma de&#;il, ayn&#; zamanda spor ve beslenme konusunda da uzman bir kurulu&#;tur. Mü&#;terileri ile sürekli irtibat halinde olmas&#; ve mü&#;terilerden gelen taleplere göre ürünlerini geli&#;tirmesi, hep tercih edilmesinin sebeplerinden biridir. &#;nsanlara sahip olmak istedikleri vücutlara ula&#;malar&#; için antrenman ve beslenme konusunda da bilgiler veren SCI-MX, ürünlerinin ba&#;ar&#;s&#;n&#; da sahip oldu&#;u bu bilgi birikiminden almaktad&#;r.

Siz de SCI-MX ürünlerini denemek ve di&#;er kaliteli sporcu takviyelerine göz atmak için seafoodplus.info adresini ziyaret edebilirsiniz.

image

SCI-MX Nutrition Sat&#;n Almak için T&#;klay&#;n

BSN True Mass

image

Beslenmenizi yeterli hale getirecek her &#;eyi içinde bar&#;nd&#;ran BSN True Masskilo ald&#;r&#;c&#; ile kilo alamama derdi ortadan kalk&#;yor.

K&#;&#; geldi, Bulk (kilo alma) dönemi ba&#;lad&#;. Spor salonlar&#;ndaki neredeyse herkesin hedefi, yaz gelmeden kas kütlesini artt&#;rabildi&#;i kadar artt&#;rmak. Bunu ba&#;armak için 3 &#;eyden ödün vermemek gerekiyor: Amaca uygun antrenman yapmak, yeterli uyumak ve en önemlisi do&#;ru ve dengeli beslenmek. Bu 3 faktör aras&#;nda, insanlar&#;n en çok ihmal etti&#;i genelde beslenme oluyor. Kilo almak pek çok ki&#;i için kolay alabilir ama kaliteli yani kas artt&#;rarak kilo almak o kadar kolay de&#;ildir. Bu durum özellikle metabolizmas&#; h&#;zl&#; olanlar için çok zordur. Baz&#; insanlar için kas kütlesi artt&#;rmak; günlük kalori al&#;m&#;n&#; – kalori aras&#; yükseltmek kadar kolay olabilirken, metabolizmas&#; h&#;zl&#; olanlar için – kalori yükseltmeyi gerektirebilir.

Kas kütlesini artt&#;rarak kilo almak sadece gereken kalori miktar&#;na ula&#;maktan da ibaret de&#;ildir. Günlük protein, karbonhidrat ve ya&#; ihtiyac&#;n&#;n tam kar&#;&#;lanmas&#; gerekir. Yani kilo almak için günde kalori tüketmesi gereken bir birey, bu kalorinin yar&#;s&#;n&#; karbonhidratlardan, yüzde 30’unu proteinden ve  yüzde 20’sini ya&#;lardan al&#;rsa minimum ya&#;lanma ile kas kütlesini artt&#;rabilir.

Gün içerisinde bu de&#;erlere ula&#;mak herkes  için kolay olmayabilir, herkes her an yemek yeme f&#;rsat&#; bulamaz ya da yedi&#;i yemekler yeterli olmayabilir. Bu gibi durumlar&#;n önüne geçmek ve hedeflerinize ula&#;maktan geri kalmamak için BSN True Mass gibi kaliteli kilo ald&#;r&#;c&#; ürünler kullanmak do&#;ru olacakt&#;r. Piyasadaki her protein tozu ve karbonhidrat tozu, vücudun ihtiyac&#; olan besinleri sa&#;lamakta çok ba&#;ar&#;l&#; de&#;ildir. BSN markas&#;n&#;n tüm supplement ürünleri, alan&#;nda kendini kan&#;tlam&#;&#; ve sektörde ses getiren ürünler olmu&#;lard&#;r. True Mass e&#;ine az rastlanan içeri&#;i ile di&#;er BSN ürünlerinden geri kalmaz. Bir ölçe&#;i kaloridir ve 90gr karbonhidrat 46gr protein, 17gr’da ya&#; içerir. Bunlar&#;n yan&#;nda vücudun her zaman ihtiyaç duydu&#;u vitamin ve mineraller aç&#;s&#;ndan da oldukça zengindir. Yani tek ba&#;&#;na doyurucu ve besleyici bir ö&#;ünün yerini alabilir. Ayr&#;ca toz formunda oldu&#;u için ta&#;&#;mas&#; çok kolayd&#;r ve istenilen her an kullan&#;labilir.

True Mass gibi kaliteli kilo ald&#;r&#;c&#; ürünler ve çok daha fazlas&#; seafoodplus.info web sitesinde 9 taksit imkan&#; ve h&#;zl&#; teslimat fark&#;yla sizleri bekliyor.

image

BSN True Mass Kilo ald&#;r&#;c&#; sat&#;n almak için t&#;klay&#;n

TRX Pro3 Suspension Training Kit

image

Fitness sektörüne ad&#;m att&#;&#;&#;ndan beri pek çok insan&#;n hayat&#;n&#; de&#;i&#;tiren TRX markas&#;n&#;n yeni ve daha geli&#;mi&#; üyesi TRX Pro3 Suspension Training Kit ile her türlü antrenman&#; yapmak mümkün hale gelmi&#;tir.

Fit bir vücuda sahip olmak çok karma&#;&#;k bir &#;ey de&#;ildir. Do&#;ru beslenme, düzenli uyku, amaca yönelik antrenmanlar ve zaman&#; geldi&#;inde do&#;ru supplement ürünlerini kullanmak, istenilen vücuda ula&#;mak için yeterlidir. Bu temel faktörlerden biri olan antrenman &#;ekli her zaman bir tart&#;&#;ma konusu olmu&#;tur. &#;yi bir vücut için ne &#;ekilde antrenman yapmak gerekti&#;i konusu, kafalar&#; kurcalayan bir unsur olsa da TRXPro3 ile kafan&#;zdan tüm soru i&#;aretleri silinecektir. Bunun sebebi TRX Pro3 Training Kit, her türlü egzersizi, her seviyede yapabilmeyi mümkün hale getirmi&#;tir; bu sayede say&#;lamayacak kadar çe&#;itli antrenmanlar tek bir egzersiz aleti ile yap&#;larak vücuttaki her kas kolayl&#;kla geli&#;tirilebilir. TRX ürünleri kaslar&#;n&#;z&#;n sadece görüntüsünü geli&#;tirmeye yarayan bir egzersiz aletinden ibaret de&#;ildir, çünkü vücudu her yönden geli&#;tirmek için tasarlanm&#;&#;t&#;r. Kuvvetinizi artt&#;rabilir, denge kabiliyetinizi geli&#;tirebilir, mobilizasyon yeteneklerinizi artt&#;rarak daha verimli antrenman yapabilir, hatta ya&#;lar&#;n&#;z&#; bile yakabilirsiniz, hem de her yerde. TRX ürünlerinin çok amaçl&#; ve kolay kullan&#;ml&#; olmas&#;n&#;n yan&#;nda en göze çarpan özelli&#;i her yerde kullan&#;labilir olmalar&#;d&#;r. &#;yi bir antrenman yapmak için spor salonuna gitmeyi bo&#; verin, ister evinizde, ister sahilde, ister ormanda her yerde antrenman yapabilirsiniz. Sadece uygun bir yere as&#;n yüksekli&#;ini ayarlay&#;n ve antrenman&#;n&#;za ba&#;lay&#;n! TRX Pro3 kendinden önceki ürünlerin bir ad&#;m ötesinde, daha dayan&#;kl&#; ve daha rahat kullan&#;m sunan yeni bir üründür. Her gün uzun süren antrenmanlardan sonra bile, uzun y&#;llar eskimeden vücudunuzu ileri seviyeye ta&#;&#;yacak en büyük yard&#;mc&#;n&#;z olarak kal&#;r.

Kendinizin belirledi&#;i egzersiz zorluk seviyelerinin TRX ile giderek daha da ileriye gitti&#;ini gördükçe siz de &#;a&#;&#;racak ve bu yenilikçi egzersiz aletini her gün daha büyük bir hevesle kullanacaks&#;n&#;z.

Art&#;k pek çok iyi spor salonlar&#;nda bile en az 1 adet TRX ürünü bulunmas&#; da markan&#;n fitness sektöründeki ba&#;ar&#;s&#;n&#; kan&#;tlar niteliktedir. Ya&#;&#;n&#;z&#;n ve vücut seviyenizin hiç bir önemi yok; TRX herkesin, vücudu için belirledi&#;i hedeflere ula&#;mas&#;n&#; sa&#;layan kullan&#;c&#; dostu ve kullan&#;m&#; çok keyifli bir egzersiz aletidir.

TRX ve daha pek çok kaliteli fitness ürünleri seafoodplus.info web sitesinde, en uygun fiyatlar, ödeme kolayl&#;klar&#; ve h&#;zl&#; teslimat fark&#;yla be&#;eninize sunulmu&#;tur.

image

TRX Pro3 Suspension Training Kit Sat&#;n Almak için T&#;klay&#;n

TRX Home Suspension Training Kit

image

TRX Home Suspension Training Kit, her yönden iyi bir vücut için spor salonlar&#;nda egzersiz yapma &#;art&#;n&#; ortadan kald&#;rmaya yönelik, al&#;&#;&#;lm&#;&#;&#;n d&#;&#;&#;nda bir spor aletidir.

Pek çok insan&#;n günlük hayat&#;, i&#;i ve okulu dolay&#;s&#;yla yo&#;un geçmektedir, bu yo&#;un tempo yüzünden spor yapmak için spor salonuna gidecek vakit bulmak herkes için kolay olmayabilir. Ama art&#;k pek çok alanda oldu&#;u gibi fitness dünyas&#;nda da ortaya ç&#;kan yeni ak&#;mlar ve ürünler, fit bir vücut için gereken &#;eyleri herkesin ula&#;abilece&#;i elementler haline getirmeye yo&#;unla&#;m&#;&#;t&#;r. Bu yenilikçi ak&#;m&#;n en göze çarpan üyelerinden birisi de TRX markas&#;d&#;r. TRX ürünleri; spor hayat&#;na yeni ba&#;layanlardan ileri seviye atletlere kadar herkesin ihtiyac&#;n&#; kar&#;&#;layacak biçimde tasarlanm&#;&#; egzersiz aletleridir.

Yüzlerce metrekarelik spor salonlar&#;nda bulunan, her kas grubunuzu çal&#;&#;t&#;racak 50 kadar makinenin, kablo istasyonlar&#;n&#;n ve serbest a&#;&#;rl&#;klar&#;n tek bir alette bir araya geldi&#;ini dü&#;ünün. &#;nan&#;lmas&#; güç de olsa TRX Suspension Training Kit, kap&#;ya asma aparat&#; ve 2 kavrama k&#;sm&#;ndan olu&#;an kay&#;&#; formuyla, lüks bir spor salonunun size sa&#;layabilece&#;i pek çok &#;eyi rahatl&#;kla sunar. Fitlik seviyeniz ne olursa olsun TRX her zaman seviyenize göre antrenman yapman&#;z&#; mümkün k&#;lar çünkü zorlu&#;u siz belirlersiniz. TRXTraining Kit ile yap&#;labilecek tüm egzersizler, bedenininiz bulundu&#;u aç&#;y&#; ya da &#;eklini de&#;i&#;tirerek zor ya da kolay hale getirilebilir, bu sayede çok uzun vadede vücudu geli&#;tirebilen etkili bir üründür. Hareketlerin zorluk seviyesinin kolayl&#;kla de&#;i&#;tirebilir olmas&#; aletin çok amaçl&#; olmas&#;n&#; da sa&#;lar. Zorlu hareketler belli yo&#;unlukta yap&#;larak kaslar&#;n büyümesi sa&#;lanabilir, daha kolay hareketler yüksek tekrarlarla yap&#;larak cardio görevini görebilir ve hatta çok daha zorlu hareketler denge ve mobilizasyon kabiliyeti düzenli antrenmanlarla daha ileri seviyeye ta&#;&#;nabilir.

TRX ürünleri bu kadar egzersizi spor salonuna gitmeden yapabilmeyi sa&#;lad&#;&#;&#; için hem zamandan hem de spor salonlar&#;na harcanan yüksek rakamlardan tasarruf edilmesini sa&#;lar. Ayr&#;ca kullan&#;m&#; sadece ev ile s&#;n&#;rl&#; de&#;ildir, TRX ürünleri çok kolay ta&#;&#;nabilir ve her türlü hava &#;art&#;nda zarar görmeden, asabilece&#;iniz her yerde kullan&#;labilir. Örnek olarak sahilde ko&#;u yapmaya gitti&#;inizde; ko&#;u öncesi ya da sonras&#;, her hangi bir a&#;aç dal&#; ya da tel duvara ast&#;&#;&#;n&#;z TRX Kit ile istedi&#;iniz antrenman&#; yapman&#;z mümkündür.

Kendi TRX ürünlerinize sahip olmak için, taksit imkanlar&#; ve en h&#;zl&#; teslimat imkan&#; sunan seafoodplus.infoadresini ziyaret etmeniz yeterlidir.

image

TRX Home Suspension Training Kit Sat&#;n Almak için T&#;klay&#;n

TRX Rip Trainer Basic Kit

image

Egzersiz mant&#;&#;&#;n&#;n s&#;n&#;rlar&#;n&#; zorlayan TRX markas&#;n&#;n bir di&#;er ürünü olan TRX Rip Trainer Basic Kithayalini kurdu&#;unuz fit vücuda sizi en h&#;zl&#; &#;ekilde ula&#;t&#;racak.

Fit bir vücut herkesin hayallerini süslemektedir ve tam anlam&#;yla fit bir vücuda sahip olman&#;n tart&#;&#;mas&#;z en büyük &#;art&#; dü&#;ük bir ya&#; oran&#;na sahip olmakt&#;r. Vücudun ya&#; oran&#; %10 ve alt&#;nda oldu&#;unda tüm kaslar daha detayl&#; görünür ve vücut sahip olabilece&#;i en estetik görünüme kavu&#;ur. Rip Trainer Basic Kit vücudun ya&#; oran&#;n&#;n dü&#;ürülmesini sa&#;layan pek çok antrenman&#; tek bir egzersiz aletinde toplam&#;&#;t&#;r ve bunun yan&#;nda sizi forma sokarken daha dayan&#;kl&#; ve atletik bir bedene sahip olman&#;z&#; sa&#;layacak bir spor aletidir. TRX markas&#;n&#;n popüler olmu&#;, Suspansion Tranining Kit ürünlerinin yan&#;nda tamamlay&#;c&#; bir ürün olarak kullan&#;labilece&#;i gibi tek ba&#;&#;na da, sundu&#;u imkanlarla sa&#;l&#;k ve fit görünen bir vücuda sahip olmak için gereken her &#;eyi sa&#;layabilir. Rip Trainer ile daha önce hiç yapmad&#;&#;&#;n&#;z &#;ekilde antrenmanlar yapabilece&#;inizin için kaslar&#;n&#;z&#; &#;a&#;&#;rtarak daha h&#;zl&#; geli&#;mesini sa&#;larken, mümkün k&#;ld&#;&#;&#; interval antrenman &#;ekilleri ile de göz aç&#;p kapay&#;ncaya kadar ya&#;lar&#;n&#;zdan kurtulabilirsiniz. Spor salonlar&#;nda ko&#;u band&#; üzerinde ter dökmekten s&#;k&#;lanlar için de e&#;lenceli ve farkl&#; antrenmanlar sunan TRX Rip Trainer, motivasyonu da yükselterek, spor yapmaktan daha da keyif almay&#; sa&#;layarak insanlar&#; düzenli spora te&#;vik eder.

Kullan&#;m&#; çok kolayd&#;r, her yerde ve her zaman kullan&#;labilir. Spor salonlar&#;nda saatler harcamadan, evinizde ve güzel havalarda d&#;&#;arda istedi&#;iniz gibi antrenman yapabilirsiniz. Rip Trainer uygun bir yere as&#;ld&#;ktan sonra sa&#;lam bir antrenman ç&#;karmak sizin azminize kalm&#;&#;t&#;r. Sopa ve esnekli&#;i durdu&#;unuz mesafeye göre ayarlanabilen banttan olu&#;an basit yap&#;s&#; ile oldukça etkili antrenmanlar yapabilmek mümkündür. Hareketlerinizin zorluk seviyesini kendiniz belirleyebilir ve düzenli kullan&#;mda bu seviyeyi yukar&#; ta&#;&#;yarak vücudunuzu her yönden geli&#;tirebilirsiniz. Vakit bulamamaktan ve spor salonlar&#;n&#;n fahi&#; fiyatlar&#;ndan &#;ikayet edenlerin de tüm bahanelerini ortadan kald&#;racak bu yenilikçi ürün ile art&#;k fit olmak kimse için hayal olmayacak.

TRX Rip Trainer Basic Kit ve di&#;er spor ürünlerini seafoodplus.infoadresinde avantajl&#; taksit imkanlar&#; ile bulmak mümkündür.

image

TRX Rip Trainer Basic Kit Sat&#;n Al

image

TRX Door Anchor– Kap&#; Aparat&#;, TRX Supansion Tranining Kit ürünlerinin ba&#;&#;na tak&#;larak, her kap&#;ya kolayl&#;kla as&#;lmas&#;n&#; sa&#;lamak için tasarlanm&#;&#; tamamlay&#;c&#; bir üründür.

TRX ürünleri sayesinde art&#;k iyi bir antrenman yapmak için spor salonlar&#;nda saatler harcamak ve üyelik ücretleri için yüksek fiyatlar ödemek gerekmiyor. Spor salonlar&#;nda yap&#;labilecek her türlü egzersizin muadili olan hareketler TRX Training Kit ürünleri ile tek bir aletle kolayca yap&#;labilir hale gelmi&#;tir. Ayr&#;ca TRX ürünleri vücut geli&#;tirme anlay&#;&#;&#;n&#;, vücudu her yönden geli&#;tirme bak&#;&#; aç&#;s&#;yla de&#;i&#;tirmeyi amaçlamaktad&#;r. &#;yi görünen bir vücut belki bir yere kadar tatmin edici olabilir ama o vücut göründü&#;ü kadar dayan&#;kl&#;, kabiliyetli ve kuvvetli de&#;ilse pek bir anlam ifade etmez. TRX sundu&#;u say&#;s&#;z egzersizlerle, kaslar&#; geli&#;tirerek fit bir görünüme sahip olman&#;n yan&#;nda gerçekten fit olan bir vücuda kavu&#;mak mümkündür. Pek çok insan&#;n ihmal etti&#;i koordinasyon, denge ve stabilizasyon gibi vücudun daha etkili bir &#;ekilde hareket etmesini sa&#;layan temel özellikler TRX ile k&#;sa zamanda geli&#;tirilebilir. Bu sayede kaslar&#;n&#;z&#; geli&#;tirmek ve ya&#; yapmak için yapt&#;&#;&#;n&#;z antrenmanlar&#;n seviyesini daha k&#;sa sürede artt&#;rabilir ve geli&#;iminizi h&#;zland&#;rabilirsiniz.

Tüm bu imkanlar&#; bir de yan&#;n&#;zda ta&#;&#;yabildi&#;inizi dü&#;ünün. Tüm TRX egzersiz kitleri, ufak bir çantaya bile rahatl&#;kla s&#;&#;abilir ve her yere ta&#;&#;nabilir. Seyahatler s&#;ras&#;nda vücut geli&#;iminin aksamas&#; TRX ile ortadan kalkm&#;&#;t&#;r. Kamp yapmak için bir ormana gitti&#;inizde bile TRX’i her hangi bir a&#;aca asarak rahatl&#;kla kullanabilirsiniz.

TRX Door Anchor sayesinde de yan&#;n&#;zda ta&#;&#;d&#;&#;&#;n&#;z TRX Training Kit ürünlerini, kendi eviniz ya da kap&#;s&#; olan herhangi bir yerde kolayl&#;kla kullanabilirsiniz. Bu tamamlay&#;c&#; alet kolayl&#;kla kap&#;n&#;n üstüne as&#;l&#;r ve kap&#;y&#; kapatt&#;&#;&#;n&#;z anda TRX kullan&#;ma haz&#;r hale gelir. Bu kolayl&#;k sayesinde “Spor yapmaya f&#;rsat bulam&#;yorum” gibi bahaneler ortadan kalkar ve spor yapmaya her yerde devam edilebilir.

TRX Door Anchor gibi spor yapmay&#; kolayla&#;t&#;ran pratik aletleri ve dünyaca ünlü supplement markalar&#;n&#;n ürünlerini almak için seafoodplus.infoadresini ziyaret etmeniz yeterlidir.

image

TRX Door Anchor Sat&#;n Almak için t&#;klay&#;n

TRX Xmount Duvara Asma Aparatı

image

TRX Xmount Duvara Asma Aparat&#;ile TRX Training Kit ürünlerini evin her kö&#;esinde kullanarak rahatl&#;kla antrenman yapabileceksiniz.

Ortaya ç&#;kt&#;&#;&#; günden itibaren h&#;zla popülaritesini artt&#;ran TRX ürünleri, pek çok profesyonel sporcunun da antrenmanlar&#;nda kulland&#;&#;&#; bir egzersiz aleti haline gelmi&#;tir. Markan&#;n en çok kullan&#;lan TRX Training Kit serisi ürünleri kullan&#;c&#;lar&#;n&#;n, spor salonlar&#;na muhtaç kalmadan istedikleri vücutlara kavu&#;malar&#;n&#; sa&#;lam&#;&#; ve çok k&#;sa zamanda fitness severlerin gönlünde taht kurmay&#; ba&#;arm&#;&#;t&#;r. Bir egzersiz aletinden beklenenin fazlas&#;n&#; sunan TRX,çok yönlü olu&#;uyla, daha önce hiç spor yapmam&#;&#; bir bireyin bile vücudunu her aç&#;dan geli&#;tirebilir. Kaslar&#;n&#;z&#; büyütmek, kuvvetlenmek, denge ve koordinasyon geli&#;tirmek, mobilizasyon geli&#;tirmek hatta fazla kilolardan kurtulmak TRX’in sa&#;lam&#;&#; oldu&#;u egzersiz çe&#;itleri ile mümkündür. TRX ürünlerini bu kadar özel k&#;lan &#;ey ise oldukça basit yap&#;s&#; içerisinde yüzlerce egzersiz aletlerinden sa&#;layabilece&#;iniz tüm faydalar&#; tek bir yerde toplam&#;&#; olmas&#;d&#;r. Hiç bir kas&#;n geri kalmadan geli&#;mesini TRX ile sa&#;lamak mümkündür. &#;ster spor hayat&#;na yeni ba&#;lam&#;&#; olun ister zorluklar&#; seven bir spor delisi, herkes için her seviyedeki hareketi yapabilirsiniz. TRX her ya&#;a ve her seviyeye yöneliktir çünkü sunmu&#; oldu&#;u egzersizlerin zorluk seviyelerini kay&#;&#;lar&#;n yüksekli&#;ini ayarlayarak ve hareketi yapt&#;&#;&#;n&#;z andaki vücudunuzun aç&#;s&#;n&#; de&#;i&#;tirerek, hareketleri en kolay seviyeden en zor seviyeye ç&#;kartmak çok kolayd&#;r. Bu zahmetsiz seviye de&#;i&#;imi imkan&#; vücudunuz geli&#;tikçe TRX’in sizin için kullan&#;&#;s&#;z hale gelmesine engel olur bu sayede uzun y&#;llar boyunca yan&#;n&#;zdan ay&#;rmak istemeyece&#;iniz bir antrenman partneri olmay&#; da ba&#;ar&#;r. Bunun yan&#; s&#;ra TRX Kit ürünlerini eviniz d&#;&#;&#;nda da yüksek bir yere asarak kullanabilir ve do&#;ayla iç içe spor yapman&#;n keyfini sürebilirsiniz.

 Xmount Duvara Asma Aparat&#; ise evde TRX kullan&#;m&#;n&#; daha rahat hale getirmek için üretilmi&#; kompakt ve monte etmesi çok kolay, ek alettir. evin her hangi bir duvar&#;na 2 vida yard&#;m&#;yla kolayl&#;kla monte edilir ve sahip oldu&#;unuz TRX Suspansion Traning Kit ürünlerini daha rahat kullanman&#;z&#; sa&#;lar. Busayede evinizin konforunda istedi&#;iniz gibi verimli antrenmanlar yaparak sa&#;l&#;kl&#; ve fit bir vücuda kavu&#;abilirsiniz.

TRX Xmount ve benzeri spor hayat&#;n&#; kolayla&#;t&#;ran kaliteli ürünlerin tek ve do&#;ru adresi: seafoodplus.info

image

TRX Xmount Duvara Asma Aparat&#; Sat&#;n Almak için T&#;klay&#;n

TRX Suspension Training

image

Vücudunuz için fitness hedefiniz ne olursa olsun, TRX Suspension Training kal&#;plar&#;n d&#;&#;&#;ndaki antrenman anlay&#;&#;&#; ile sizi o hedefe farkl&#; ve etkili bir &#;ekilde ula&#;t&#;rmak için her &#;eye sahiptir.

Art&#;k gelecekte ya&#;&#;yoruz, hiç bir &#;ey eskisi gibi de&#;il ve her &#;ey de&#;i&#;meye devam ediyor. Neden Fitness ve bodybuilding de ayn&#; kals&#;n ki? &#;nsan vücudunun yapabildikleri ve teknolojinin sundu&#;u imkanlarla, vücudu her yönden geli&#;tirmeye yönelik yeni icatlar&#; her yerde görmek mümkün. Bu yeni icatlardan, belki de en basiti ama en çok ç&#;&#;&#;r açm&#;&#; olan&#; tart&#;&#;mas&#;z TRX Suspension Training olacakt&#;r. Spor salonlar&#;ndaki hiç bir aletin sunamayaca&#;&#;, tek bir ekipmanla yüzlerce egzersizi yapabilmeyi mümkün k&#;lan TRX, her yerde kullan&#;labilme özelli&#;ine de sahip oldu&#;u için görenleri ilk ba&#;ta &#;a&#;&#;rt&#;yor.

Hiç bir &#;eyin ayn&#; kalmad&#;&#;&#; günümüzde antrenmanlar&#;n&#;z&#;n da ayn&#; yap&#;da kalmamas&#; vücudunuzun geli&#;imi için çok önemlidir. Y&#;llarca a&#;&#;rl&#;k çal&#;&#;&#;p, bir süre sonra oldu&#;unuz seviyede saplan&#;p kald&#;ysan&#;z, bir &#;eyleri de&#;i&#;tirmenin vakti gelmi&#; demektir. Beslenmenin ve do&#;ru supplement kullanman&#;n vücut geli&#;imi için en önemli faktör oldu&#;u inkar edilemez bir gerçek, fakat antrenmanlar de&#;i&#;kenlik göstermezse vücut geli&#;im gösteremez. &#;nsan vücudu ola&#;anüstü bir yap&#;dad&#;r ve sand&#;&#;&#;m&#;zdan çok daha güçlüdür. Vücudu stres alt&#;na sokan zorlu a&#;&#;rl&#;k antrenmanlar&#; ilk ba&#;larda ne kadar zor gelse de vücut seviyesi ilerledikçe o kadar zor olmaktan ç&#;kar ve vücut bu strese al&#;&#;&#;r, al&#;&#;t&#;&#;&#; için de art&#;k ayn&#; &#;ekilde yap&#;lan antrenmanlara tepkisiz kal&#;r. Vücudun adapte oldu&#;u bu durumun d&#;&#;&#;na ç&#;kmak, dolay&#;s&#;yla vücudu &#;a&#;&#;rtmak vücudun geli&#;im için yeniden tetiklenmesine sebep olacakt&#;r. Bunun yan&#; s&#;ra sadece kas&#; büyütmeye ve kuvvetlendirmeye yönelik a&#;&#;rl&#;k antrenmanlar&#; vücudun di&#;er i&#;levlerini k&#;s&#;tlayabilir. Mobilizasyon, esneklik, denge ve koordinasyon; vücudumuzun göz ard&#; edilen fakat en önemli özellikleridir. Bu dört temel özellik ne kadar geli&#;irse vücudu kuvvetlendirmek, kilo vermek ve kas geli&#;tirmek o kadar kolay olur çünkü bu temel özellikler daha iyi hareket etmenizi sa&#;lar.

TRX Training Kit ürünleri geli&#;imi durmu&#; olan vücudunuza ihtiyac&#; olan de&#;i&#;ikli&#;i ve daha i&#;levsel bir vücudu sa&#;layabilecek imkanlar&#; sunar. 2 tutmaç ve kay&#;&#;lardan olu&#;an basit yap&#;s&#;, her yerde kullan&#;m&#; mümkün k&#;lar ve vücuttaki her kas için düzinelerce hareketi de yapabilmeyi sa&#;lar. Ba&#;lang&#;ç seviyesinden, profesyonel atletleri zorlayacak hareketlere kadar her türlü egzersizi yapabilmeyi mümkün k&#;lan bu yenilikçi ürün ile kolay bir hareketi sadece vücudunuzun duru&#; aç&#;s&#;n&#; de&#;i&#;tirerek oldukça zorlu hale getirmek mümkündür. Bu özelli&#;i ile dü&#;ük tekrarlarla yap&#;lan a&#;&#;rl&#;k kald&#;rma hareketlerini taklit etme olana&#;&#; sunarak kaslar&#;n kuvvetlenmesini ve büyümesini sa&#;lar. H&#;zl&#;, yüksek tekrarlarla yap&#;labilecek pek çok ayr&#; egzersizi tek bir ekipmanla bir döngü &#;eklinde yapmay&#; da mümkün k&#;ld&#;&#;&#; için TRX ile kilo vermeye yönelik antrenmanlar yapmak da çok kolayd&#;r. Vücudunuz için ba&#;l&#;ca hedefleriniz d&#;&#;&#;nda vücudunuzun di&#;er temel özelliklerini de geli&#;tirebildi&#;i için her anlamda fit bir vücuda ula&#;mak TRX sayesinde ula&#;&#;labilir hale gelmi&#;tir.

TRX ve daha pek çok yenilikçi ürüne en h&#;zl&#; ve en güvenilir &#;ekilde ula&#;mak için seafoodplus.info adresini ziyaret etmeniz yeterlidir.

image

TRX Sat&#;n Almak için T&#;klay&#;n

See this in the appShow more

İleri Teknolojiler Çalıştayı (İTÇ ) Bildiriler Kitabı (Advance Technologies Workshop (ITC ), April 30, )

Son yıllarda artan nüfus doğrultusunda kullanılan enerji miktarında da artış görülmüştür. Ulaşım sektöründeki yakıt ihtiyacı ağırlıklı olarak fosil kaynaklı yakıtlardan karşılanmaktadır. Dünya genelinde kullanılan fosil yakıtların rezerv ömürleri her geçen yıl azalmaktadır. Fosil yakıtların kullanımından kaynaklanan sıkıntılar düşünüldüğünde ulaşım sektöründeki yakıt ihtiyacı yenilenebilir enerji kaynakları ile karşılanarak sürekli hale gelmelidir. Devamlı artan CO 2 salımı, çevre kirliliği ve yükselen fosil yakıt maliyetleri yakın gelecekte alternatif enerji kaynaklarını aramayı kaçınılmaz hale getirmektedir. Bu amaçla ulaşım sektöründe yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı için hidrojen gibi bir enerji taşıyıcısına ihtiyaç duyulmaktadır. Hidrojen doğada en çok bulunan element olduğu için uygulama alanı geniştir. Hidrojen elementi doğada serbest halde diatomik yapıda bulunur. Hidrojen, kokusuz, tatsız, renksiz ve en hafif yanıcı gazdır. Temiz enerji taşıyıcısı olarak hidrojen kütle bazında yüksek enerji içeriğine sahiptir. Hidrojenin yanma ısısı yüksek olup zehirli etkisi bulunmamaktadır. Kimyasal tepkimelerde yanma sonrası sadece su buharı oluşur. Petrol türevlerine göre hidrojenin verimi kat daha fazladır. Hidrojen, motor veya gaz türbinlerinde elektrik üretiminde yakıt pili olarak kullanılır. Fosil yakıt türevlerinin atmosfere ve yeryüzüne verdiği zararlar düşünüldüğünde hidrojenin ne kadar önemli olduğu anlaşılacaktır. Enerji verimliliği, kaynak çeşitliliği ve çevresel etkiler açısından hidrojenin, fosil yakıtlara kıyasla üstünlüğü açıkça görülmektedir. Hidrojen, hidrokarbonlu bileşiklerin gazlaştırılması, buhar reformasyonu, ayrışma gibi teknikler kullanılarak elde edilebilir. Hidrojen elektroliz yöntemiyle de üretildiği için sonsuz bir enerji kaynağıdır. Kimyasal ve fiziksel özellikleri çevreye olumsuz bir etki oluşturmadığı için temiz yakıt sınıfındadır. Bu çalışmada hidrojenin özellikleri anlatılmış olup, hidrojenin enerji kaynakları ile ilişkisi, hidrojen üretim yöntemleri açıklanmıştır. Ayrıca hidrojen depolama çeşitleri ve Türkiye'deki hidrojen uygulamaları hakkında bilgi verilmiştir. Anahtar kelimeler: Hidrojen, Hidrojen depolama, Hidrojen üretim yöntemleri, Türkiye'de hidrojen kullanımı. Extended Abstract In recent years, there has been an increase in the amount of energy used in line with the increasing population. The fuel demand in the transportation sector is mainly met by fossil fuels. The reserve life of fossil fuels used in the world decreases every year. Considering the problems arising from the use of fossil fuels, the fuel need in the transportation sector can be met with renewable energy sources and become continuous. Increasing CO 2 emissions, environmental pollution, and rising fossil fuel costs make it inevitable to look for alternative energy sources in the near future. For this purpose, an energy carrier such as hydrogen is needed for the use of renewable energy sources in the transportation sector. Hydrogen is the most abundant element in nature and its application area is wide. The hydrogen element is found free in nature in diatomic structure. Hydrogen is odorless, tasteless, colorless and lightest flammable gas. Hydrogen, a clean energy carrier, has a high energy content on a mass basis. Hydrogen has a high combustion temperature, and it has no toxic effect. In chemical reactions, only water vapor occurs after combustion. According to petroleum derivatives, the yield of hydrogen is times higher. Hydrogen is used as a fuel cell in electricity generation in engine or gas turbines. Considering the damage caused by fossil fuel derivatives to the atmosphere and the earth, it will be understood

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir