ardanin mutfagi puf boregi / Ardanın Mutfağı Peynirli Puf Böreği Tarifi | Oktay Usta Yemek Tarifleri

Ardanin Mutfagi Puf Boregi

ardanin mutfagi puf boregi

Televizyonla İşim Olmaz Diyenleri Bile Ekrana Kilitleyen Son 20 Yılın En Sevilen TV Programları

Haberler

TV

Televizyonla İşim Olmaz Diyenleri Bile Ekrana Kilitleyen Son 20 Yılın En Sevilen TV Programları

Ekranlarda her sezon yepyeni programlar yayınlanıyor. Ancak bazıları öyle güzel oluyor ve seviliyor ki, ya uzun yıllar yayınlanmaya devam ediyor ya da asla unutulmuyor. Bu programlar da son 20 yılda hayatımızda yer alan programlar. Bakalım kaçını severek izlemişsiniz?

1. Elin Oğlu

1. Elin Oğlu

2. Evim Şahane

2. Evim Şahane

3. Arda'nın Mutfağı

3. Arda'nın Mutfağı

4. Arkadaşım Hoşgeldin

4. Arkadaşım Hoşgeldin

5. Ben Bilmem Eşim Bilir

5. Ben Bilmem Eşim Bilir

6. Çok Güzel Hareketler Bunlar

6. Çok Güzel Hareketler Bunlar

7. Esra Erol'da

7. Esra Erol'da

8. Çocuktan Al Haberi

8. Çocuktan Al Haberi

9. Gelinim Mutfakta

9. Gelinim Mutfakta

Akademi Türkiye

 Akademi Türkiye

Güldür Güldür Show

 Güldür Güldür Show

Biri Bizi Gözetliyor

 Biri Bizi Gözetliyor

İşte Benim Stilim

 İşte Benim Stilim

Kısmetse Olur

 Kısmetse Olur

Masterchef Türkiye

 Masterchef Türkiye

Müge Anlı ile Tatlı Sert

 Müge Anlı ile Tatlı Sert

O Ses Türkiye

 O Ses Türkiye

Dokun Bana

 Dokun Bana

Kim Milyar İster?

 Kim Milyar İster?

Survivor

 Survivor

Var mısın Yok musun?

 Var mısın Yok musun?

Yetenek Sizsiniz Türkiye

 Yetenek Sizsiniz Türkiye

Popstar Türkiye

 Popstar Türkiye

Çarkıfelek

 Çarkıfelek

Gelinim Olur musun?

 Gelinim Olur musun?

Kelime Oyunu

 Kelime Oyunu

Türkiye'nin Yıldızları

 Türkiye'nin Yıldızları

Aileler Yarışıyor

 Aileler Yarışıyor

Ben Bilirim

 Ben Bilirim

Siz en çok hangisini seviyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

 

Arda&#;nın Ramazan Mutfağı Peynirli Puf Böreği Tarifi

Arda Türkmen, Ramazan ayı boyunca her gün TV8 ekranlarında yemekler yapacak. Arda’nın Ramazan Mutfağı’nın  tarihinde yapılan yemekleri yine birbirinden lezzetli oldu.

 

Peynirli Puf Böreği Tarifi;

 

Un tuz ve karbonatı bir kasede harmanlayın, ortasını havuz yapıp hamur için olan diğer malzemeleri ekleyip hamur elde edin.

İç harç için, peynir ve kıyılmış maydanozu karıştırın.

Hamurdan yumurta büyüklüğünde parçalar kopartın, unlanmış tezgahta merdane ile açın. İçine peynir karışımından ekleyip, yarım  ay şeklinde kapatın ve kenarlarına çatal ile bastırarak iyice kapanmasını sağlayın.

Kızgın yağda kızartın.

Arda’nın Mutfağı’nda 3 bin &#;eşit kek-b&#;rek tarifi var

Haberin Devamı

Arda’nın Mutfağı’nda 3 bin çeşit kek-börek tarifi var
Sene 'ler/“ROKA’yı içimdeki sönmeyen ateşle kurdum.”

4) KİLOLARCA ÇİN TURBU ZİYAN OLDU

Başarısının sırrı nedir? Türkmen, “Öncelikle mutfak bir takım işidir. Ekibi iyi yönlendirmeniz lazım” diye yanıtlıyor: “Bakmakla görmek arasında büyük fark var. Ben hep vizyona açıktım. Şinitzel, rokoko gibi yemeklerin püf noktalarını gördükçe cebe attım. Sonra da biraz hayal gücümü kullandım. Anneannemden gördüğüm imambayıldının mini versiyonunu yaptım. Servisi porselen Çin kaşığında yaptım. Her şeyi farklılaştırmaya çalıştım. Mesela çok güzel pancar cipsimiz vardı ama pazarlayamıyorduk. Bir ay, kilolarca Çin turbu denedim, olmadı… Deneyerek yapıyorsun, reçetelendiriyorsun, geliştiriyorsun, o senin rutinin oluyor. Çok yapan iyi yapar! Çok genç yaşta girdim mutfağa ve benden çok daha büyük insanları yönettim. Senden 20 yaş büyük bir ustaya, bir şey doğrarken ‘Ustacığım bir de şöyle denesene’ dediğinde memnun kalınca sen onun saygısını kazanıyorsun.”

Arda’nın Mutfağı’nda 3 bin çeşit kek-börek tarifi var
Sene /Annesi ve anneannesi ile

MORİNA BALIĞI VE ALASKA YENGECİYLE TARİFİN ANLAMI YOK

Televizyon programı ‘Arda’nın Mutfağı’ Kanal D’de tam 13 sezondur devam ediyor! Sürdürülebilirliğin tarifi; iyi ekip, olduğu gibi olmak ve çevremizdeki malzemelerle sıradışı sonuçlar… Türkmen, “Morina balığıyla, Alaska yengeciyle tarif vermenin anlamı yok. Sinop’taki teyze hamsi buluyor” diyor. En çok istenen tarifler 13 yıldır hiç değişmemiş; börek ve kek! Türkmen yemek konusunda önyargıları kırmanın atomu parçalamaktan zor olduğunu anlatıyor: “Yemeği herkes yaptığından ‘Bunu şöyle çırp’ dediğimde başta ‘Yok, o öyle olmaz kardeşim!’ diye direnç oluyor. Ancak sonucu gördükten sonra ikna oluyorlar. Malzemelerden, ekipmandan daha önemlisi işin tekniği; soğan nasıl doğranır, ısı nasıl dengelenir? Enginarlı tarif verdiğimde ‘Enginarım kılçıklı çıktı’ derse yapabileceğim bir şey yok. Ben sana enginarı nasıl yapman gerektiğini anlatıyorum. Kılçıklıysa sen onu satan adama soracaksın!”

Arda’nın Mutfağı’nda 3 bin çeşit kek-börek tarifi var
Sene /Eşi Melodi Elbirliler ve ‘Ada Siena’ ismini koydukları kız bebekleriyle artık üç kişilik bir aileler. 

SARI MUMDAN TATLI TARİFİ

Tariflerin sonunun gelmesinden endişe etmiyor mu? Türkmen, “Sadece kekte üç bin farklı tür var” diye cevaplıyor: “İlham kaynağım gördüğüm, okuduğum, yediğim her şey…” diyor. Tam bu esnada gözüne masadaki sarı renkli bir mum ilişiyor. Bize yepyeni bir tatlı tarifi veriyor; “Sarı tondan yola çıkarak kedi dillerini ıslatayım, içine yumurta sarısı krem katalan yapayım, fırına atayım, 20 dakikada üstü renk alır, çıkınca buna benzer!”

‘ELLER HAVAYA’ YAPINCA YEMEĞİN KIYMETİ KALMIYOR

Bugünlerde yemeklerini tatmak isteyenleri Karaköy’deki ‘Mükellef’te ağırlıyor. Peki Türkiye’de restoran eğilimleri nasıl değişti? Yanıtı: “Müesseseler ’lerde çoğalmaya başladı. Şu an zebil gibi her yerde her şey var. Şef restoranları arttı. Benim mottom ‘sürüden ayrılmadan ayrışmak.’ Sürüden ayrılırsan kurt kapar, sürünün içinde kalırsan da hep beraber koyun oluruz. Mükellef’i açtığımda yeni nesil meyhaneler modaydı ama eski nesil meyhane de güzel. Üstelik müdavim yaratır. İşin içine eller havaya girince yemeğin özelliğini anlayan müşteri gelmemeye başlıyor.”

Arda’nın Mutfağı’nda 3 bin çeşit kek-börek tarifi var
Sene /“Konser hatırası imzalı tabaklar”

MUTFAK ÖLÜMCÜL BİR YERDİR

Arda Türkmen mutfakta asabi midir? ‘Şef agresyonu’ hakkında ne düşünüyor? Yanıtı: “Mutfak disiplin içinde yönetilmelidir. Eskiden mutfaklarda dayak dahil her şey vardı çünkü hataya yer yoktur. Mutfak tehlikeli de bir yerdir. Nasıl davranacağını bilmiyorsan önce kendin sonra etrafın için tehlikelisindir; bıçak taşımayı, nasıl döneceğini, bir şeyi nasıl taşıyacağını bilmen lazım. Mutfağa girdiğimde ben de ıstıraplı bir tip olabilirim çünkü oranın gerçeği o. Ben başkasının mutfağına girdiğimde tüm egomu kenara bırakır ‘Tamam, yes şef’ derim. Ekibin uyumu servise yansır. ”

FAVORİM VİŞNELİ YAPRAK SARMA

Türkmen, “Batmış olmam bile bana bir şey öğretti. Hep daha iyisini hayal edersen yaptıklarını göremezsin. Ben ‘Yaptıklarımızla mutlu olalım’ diyorum” diyor. Peki eve iş getiriyor mu? Yanıtı: “Evde benden başka yemek pişiren olmadığı için evet! 45 dakikada üç tür yemek hazırlayabilirim. En çok vişneli yaprak sarmayı severim.”

Arda’nın Mutfağı’nda 3 bin çeşit kek-börek tarifi var
Arda Türkmen, Zeynep Bilgehan

BONO’YA KUZU ÇEVİRDİM

“Yaptığımız en büyük iş U2 konseriydi… Konser haftası boyunca bütün yemek işleri bizdeydi. kişiye beş öğün yemek, konser günü yemekleri stadyumdaki on binlerce kişiye bütün satış operasyonu, Bono’nun ailesi için özel kuzu çevirmesi! VIP localardaki gümüş tabaklardaki yiyeceklerden şoförlerin çorbasına her şeyi biz pişirdik.”

#Arda’Nın Mutfağı#Arda T&#;rkmen#Saint Benoit

LinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi

Yazarın Tüm Yazıları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası